2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mochiler elektrikli kadar sağım yapamiyor canım ama calisacaksan depolama olacaksa elektrikli al . Sütü artırmak için kalanı boşaltmak için de mochi olabilir

Benimde aklımda kemer var kesinlikle

Bende artık oyle dıyorum kuzum sağlık olsun sağlığımız olsun bak bı haftadır yanımdakı çocuğumda benle bırlıkte cekıyor evde butun gun koltuktan kalkamıyorum garıbım oda bı sagda bı solda yanıma getırıyo oyuncaklarını yattığın yerden oynayalım dıyor
sandriyon kusmadım ama mıdem bulanıyordu yenı hafıfledı az uyudum kuzum

Kuzum bende bunu aldjm ama uzun sure kullaniliyor diyorlar bilemedim

Biliyorum canım bunu görmüştüm ama bu yatar pozisyon olmuyor galiba değil mi 2 aydan sonra kı kullanılıyor
Bu arada teşekkür ederiz
3 pozisyonu var baya yatıyor canım 15 günlükken bile kullananlar olmuş

Kızlar, 30.haftadan sonra kaç haftada bir kontrol oluyorsunuz. Bugün gittiğim doktor 4 hafta sonraya çağırdı... sonra da hafta 1 nst olacakmış..
Beni 27. haftadan buyana 3 hafta bir çağırıyor devlet doktoru. 33 den sonra 2 hafta ya düşüyormuş

Kızlar, 30.haftadan sonra kaç haftada bir kontrol oluyorsunuz. Bugün gittiğim doktor 4 hafta sonraya çağırdı... sonra da hafta 1 nst olacakmış..
32 den sonra değişiyor bizim canım
Şimdi hemen bir sonraki kontrolüm 32. Hafta kontrolü olacak zaten benim ondan sonra da iki haftada bir doktorda olacağım
Bir önceki randevumda böyle konuştuk ama nst den bahsetmedi merak ediyorum işte bu gidişimde nst olacak mı? Farklı bir şey yapacaksa önceden söylüyor benimki o yüzden sanırım ben 32 de girmeyeceğim nst ye tabii sorun falan çıkmazsa Allahtan

Ya bende çok terleyerek uyanıyorum resmen sıcak basmasından uyanıyorum sabah
Hiç sorma kuzum çok fena çoook. Normalde sıcağı, yazı severim ama hamilelikle ve ekstrem sıcaklarla birleşince tuhaf bir şey oldu bu arada çokzel gözüküyorsun

Allahtan bizde de vantilatör var durumu biraz kurtarıyor nerede yaşıyorsun bilmiyorum kuzum ama ege,akdeniz,marmarada klimasız durulacak gibi değil hem nem var hem de bu yazki ekstrem sıcak hava dalgaları hamilelik ateş basmaları ile birleşince ortaya ağlamak çıkıyor

Ben çalışmadığım için tekli, mochinin manuel pompasını aldım. Emzirirken diğer göğüse süt toplamak için tercih ettim elektrikli kadar sağım verimi olacağını düşünmüyorum ama yinede elle sağmaktan daha az travmatik olur meme için herhalde. Bir iki vakum da yaparım sonrasında. Çalışıyor olsaydım kesinlikle çiftli elektrikli lansinoh alırdım.

Ben de sakin kalmaya çalışıyorum ama dediğin gibi acaba bu bir sorun mu düşüncesi özellikle son bir haftadır çok yokluyor beni. Senin kaç+kaç canım? Benim bugün 33+3 ile 34. Hafta. 2 kiloyu geçmişizdir diye tahmin ediyorum. Ağırlık iyiden iyiye kendini hissettiriyor çünkü. 37. Haftayı bir doldursam kafam rahatlayacak benim de

Ben ilk mochi aldım yeter yaaaa bu işimi görür dedim sonra bana dediler ki çalışacaksın pompa da iyi olur. tekli elektrikli pompa aldım. Ama araştırırken alanlar genelde 2li ye gerek yok tekli yeterli şeklinde şeyler okudum. Mochi de bir memede bebek varken diğerinden akan sütü toplarken çok işe yararmış

Benimde öyle işte bence hep aşağıda hep yani inşallah arada yukarı çıkar ilerleyen günlerde böyle en ufak bir hareket vajinada oluyor çok rahatsız edici çok konforsuz sürekli çişin varmış gibi
Aynen öyle maalesef iki gün önce delirdim resmen dakika başı tuvaletteydim ve bir de şu korkunç his var sanki çocuk ayaktayken ben fırtlayıp oradan çıkacakmış gibi
Daha önce doğum yapmış insanlara anlatınca tabii ah keşke o kadar kolay olsa çıkması diyorlar ama ne yapayım öyle hissediyorum karnımı tuta tuta geziyorum tutmazsam kasıklarımdan ayrılıp kopacak sanki
Sana da çok geçmiş olsun canım
Galiba hamilelik öncesi bel sorunu yaşayanlara ekstra bir ağrı ve rahatsızlık oluyor
Heyecanla bekliyorum bakalım azıcık ayaklanmama vesile olsa yeter

Çıkmaz canım Allahbin izniyle.. nst sonra her hafta olacak demek ki

Senle aramızda tam bir ay var kuzum senin Ekim başı benim sonu 29+3 üm ben de bugün ama doktor biz Ekim ortası gibi beklemeye başlarız sonunu bulmayabilir herkes 40 haftayı doldurmayabilir diyor
Ben 37 ye girsem yeter sonrasından hiç korkmuyorum ama çok erken haftalardan beri kıpırdak bir çocuk ayrıca çok aşağıda işte o yüzden korkuyor beni

Oyy benim kuzum ya kıyamam ona çocuklar da anneler de hasta olmasın
Son olsun balım inşallah bir daha uğramasın hastalıklar sağ Salim güle oynaya geçsin zaman

Oyy benim kuzum ya kıyamam ona çocuklar da anneler de hasta olmasın
Son olsun balım inşallah bir daha uğramasın hastalıklar sağ Salim güle oynaya geçsin zaman
Ay gerçekten ınşallah son hastalıgım olur gerçekten mahfettı benı ıkı aydır hıcbır verımım yok kımseye karsı kendıme bıle , okullar açılacak az kaldı bırde onun telasesı de baslar sağlam olayım sonra doğum zaten nasıpse

Çıkmaz canım Allahbin izniyle.. nst sonra her hafta olacak demek ki
Hiç bilmiyorum canım aslında 32 de başlasa iyi olurdu düzensiz de olsa ben de kasılması olangillerdenim nst zamanı gelse de baksalar diyordum 32 de olacak sanıyordum ama yapacak olsa söylerdi bir sonraki randevunda başlayacağız erken gel falan derdi ne bileyim bir şey demedi sadece bu son uzun aramız sonra iki haftada bir buradasın dedi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…