- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Mochiler elektrikli kadar sağım yapamiyor canım ama calisacaksan depolama olacaksa elektrikli al . Sütü artırmak için kalanı boşaltmak için de mochi olabilirKızlar bikaç soru sorayım mıyarın Allah nasip ederse pompa alacağım , elektrikli pompayı tekli alıp diğer göğüs için süt toplayıcı şu vakumlu pompa dan almak mantıklı mı ? Siz direkt ikili pompa mı tercih ettiniz ? Medela-lansinoh-avent arasında tercihiniz nedir ?
Çok saol canımZarara vermez kuzum
Benimde aklımda kemer var kesinlikleSorma valla bi de yeni bi ağrı eklendi bana, biraz hareketsiz kalıp yürümeye başladığımda göbeğimin altından böyle vajinaya mı diyim, idrar yoluna mı diyim şimşek çakar, çeker gibi bir sancı oluyor. Belki bel destek kemerleri yardımcı olur ama çok rahatsız edici gelince de iki büklüm oluyorum. Doğuruyorum sananlar oldu
Bende artık oyle dıyorum kuzum sağlık olsun sağlığımız olsun bak bı haftadır yanımdakı çocuğumda benle bırlıkte cekıyor evde butun gun koltuktan kalkamıyorum garıbım oda bı sagda bı solda yanıma getırıyo oyuncaklarını yattığın yerden oynayalım dıyorOy canım yaasıkma canını kısmet sağlık olsun da
Benim de içim gidiyor valla Eylül ayı için adaya gidip hem tatil hem hamile çekimi yapacaktık güya ama öyle bir haldeyim ki her şey iptal oldu benim de hevesim kaldı kursağımda
Sanırım böyle yatarak geçecek kalan zaman da ne yapayım yeterki sağlıkla gelsin oğlum dünyaya artık başka bir düşüncem planım yok hiç
Ağrılar baskılar kasılmalar oldukça korkudan stresten bir şey mi olacak endişesinden başka şeyler düşünemez oldum zaten
Yaa çok sevindim işe yaramasına canım maşallah
Sordum benimki de izin verdi ama bel fıtığına çok da faydası olmayabilir yine de deneyelim dedi aldım gelmesini bekliyorum
Çok şükür canım benim maşallah bizde iyiyizSelam canım ben pek giremiyorum buraya kusura bakma görmedim31+2 olduk çok şükür iyiyiz inşallah bi süre daha böyle devam eder sen nasılsın nasıl gidiyor
Kuzum bende bunu aldjm ama uzun sure kullaniliyor diyorlar bilemedimCanım maşallah çok tatlısınız
Bende mamma marka babybjörn muadili aldım benim aldığım renk stokta yok sanırım antrasit gri almıştım benbebekler kendi hareketi ile sallandığı için çok seviyorlarmış umarım bizimki de sever 5-6 aydan sonra kullanılmıyormuş ama bir de katlarında baya küçük oluyor
3 pozisyonu var baya yatıyor canım 15 günlükken bile kullananlar olmuşBiliyorum canım bunu görmüştüm ama bu yatar pozisyon olmuyor galiba değil mi 2 aydan sonra kı kullanılıyor
Bu arada teşekkür ederiz
Beni 27. haftadan buyana 3 hafta bir çağırıyor devlet doktoru. 33 den sonra 2 hafta ya düşüyormuşKızlar, 30.haftadan sonra kaç haftada bir kontrol oluyorsunuz. Bugün gittiğim doktor 4 hafta sonraya çağırdı...sonra da hafta 1 nst olacakmış..
32 den sonra değişiyor bizim canımKızlar, 30.haftadan sonra kaç haftada bir kontrol oluyorsunuz. Bugün gittiğim doktor 4 hafta sonraya çağırdı...sonra da hafta 1 nst olacakmış..
Hiç sorma kuzum çok fena çoook. Normalde sıcağı, yazı severim ama hamilelikle ve ekstrem sıcaklarla birleşince tuhaf bir şey olduYa bende çok terleyerek uyanıyorum resmen sıcak basmasından uyanıyorum sabah
Allahtan bizde de vantilatör var durumu biraz kurtarıyorElde değil ki mecbur dönülüyor.bir yerde nasıl rahat ediliyorsa öyle uyumalı diye okumuştum.sol daha faydalı ama olmayınca olmuyorBen tişört falan giyemiyorum nefes alamıyorum.sade atlet o da göbekten yukarı kıvrılıyor yarım atlet gibi oluyor.altta çamaşır bu kadar eşimi ikna edip klima taktırmaya çalışıyorum.kızımın odasına vantilatör koydum o rahat ediyor en azından
Ben çalışmadığım için tekli, mochinin manuel pompasını aldım. Emzirirken diğer göğüse süt toplamak için tercih ettim elektrikli kadar sağım verimi olacağını düşünmüyorum ama yinede elle sağmaktan daha az travmatik olur meme için herhalde. Bir iki vakum da yaparım sonrasında. Çalışıyor olsaydım kesinlikle çiftli elektrikli lansinoh alırdım.Kızlar bikaç soru sorayım mıyarın Allah nasip ederse pompa alacağım , elektrikli pompayı tekli alıp diğer göğüs için süt toplayıcı şu vakumlu pompa dan almak mantıklı mı ? Siz direkt ikili pompa mı tercih ettiniz ? Medela-lansinoh-avent arasında tercihiniz nedir ?
Ben de sakin kalmaya çalışıyorum ama dediğin gibi acaba bu bir sorun mu düşüncesi özellikle son bir haftadır çok yokluyor beni.İnşallah kuzum valla bu sene bozulan ikinci plan ilki de Avrupa tatilimizin yalan olmasıydı malum kusmaktan bulantıdan yataktan yine kalkamadığım için iptal etmiştik onu da doktorum da izin vermemişti
Şimdi de dediğin gibi bu halde yataktan tuvalete zor gidiyorum ve her geçen gün bebek ağırlaştıkça benim için işler de zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun ne yapalım kısmet böyleymiş
Ben de aynı şekildeydim korkutmaya başladı artık sürekli aklımda acaba sorun mu var düşüncesi ile gezmek de çok boğucu ve yorucu bir rahatlayabilsemsen yine benden öndesin hafta olarak benim Ekim 1 i görmem lazım kafa olarak rahatlamak için 37. Haftam Ekim başına denk geliyor Ekim ayı girmeden huzur yok bana daha çok var gibi ona da offf ya
Ben ilk mochi aldım yeter yaaaa bu işimi görür dedim sonra bana dediler ki çalışacaksın pompa da iyi olur. tekli elektrikli pompa aldım. Ama araştırırken alanlar genelde 2li ye gerek yok tekli yeterli şeklinde şeyler okudum. Mochi de bir memede bebek varken diğerinden akan sütü toplarken çok işe yararmışKızlar bikaç soru sorayım mıyarın Allah nasip ederse pompa alacağım , elektrikli pompayı tekli alıp diğer göğüs için süt toplayıcı şu vakumlu pompa dan almak mantıklı mı ? Siz direkt ikili pompa mı tercih ettiniz ? Medela-lansinoh-avent arasında tercihiniz nedir ?
Aynen öyle maalesef iki gün önce delirdim resmenBenimde öyle işte bence hep aşağıda hep yani inşallah arada yukarı çıkar ilerleyen günlerde böyle en ufak bir hareket vajinada oluyor çok rahatsız edici çok konforsuz sürekli çişin varmış gibi
Sana da çok geçmiş olsun canımBende bel fıtığı yoktu ama vertebral disklere kayma vardı canım o da fıtıktan önceki evre zaten bir de c şeklinde hafif skolyozum var o da çok ağrı yapıyor normalde ama şimdi iyi geldi
Dene bakalım inşallah iyi gelir
Her doktor farklı demek ki canım, 4 hafta bana da çok geldi 3 hafta sonraya alayım aslında bende randevuyuBeni 27. haftadan buyana 3 hafta bir çağırıyor devlet doktoru. 33 den sonra 2 hafta ya düşüyormuş
Çıkmaz canım Allahbin izniyle.. nst sonra her hafta olacak demek ki32 den sonra değişiyor bizim canım
Şimdi hemen bir sonraki kontrolüm 32. Hafta kontrolü olacak zaten benim ondan sonra da iki haftada bir doktorda olacağım
Bir önceki randevumda böyle konuştuk ama nst den bahsetmedi merak ediyorum işte bu gidişimde nst olacak mı? Farklı bir şey yapacaksa önceden söylüyor benimki o yüzden sanırım ben 32 de girmeyeceğim nst ye tabii sorun falan çıkmazsa Allahtan
Senle aramızda tam bir ay var kuzum senin Ekim başı benim sonuHiç sorma kuzum çok fena çoook. Normalde sıcağı, yazı severim ama hamilelikle ve ekstrem sıcaklarla birleşince tuhaf bir şey oldubu arada çokzel gözüküyorsun
Allahtan bizde de vantilatör var durumu biraz kurtarıyornerede yaşıyorsun bilmiyorum kuzum ama ege,akdeniz,marmarada klimasız durulacak gibi değil hem nem var hem de bu yazki ekstrem sıcak hava dalgaları hamilelik ateş basmaları ile birleşince ortaya ağlamak çıkıyor
Ben çalışmadığım için tekli, mochinin manuel pompasını aldım. Emzirirken diğer göğüse süt toplamak için tercih ettim elektrikli kadar sağım verimi olacağını düşünmüyorum ama yinede elle sağmaktan daha az travmatik olur meme için herhalde. Bir iki vakum da yaparım sonrasında. Çalışıyor olsaydım kesinlikle çiftli elektrikli lansinoh alırdım.
Ben de sakin kalmaya çalışıyorum ama dediğin gibi acaba bu bir sorun mu düşüncesi özellikle son bir haftadır çok yokluyor beni.Senin kaç+kaç canım? Benim bugün 33+3 ile 34. Hafta. 2 kiloyu geçmişizdir diye tahmin ediyorum. Ağırlık iyiden iyiye kendini hissettiriyor çünkü. 37. Haftayı bir doldursam kafam rahatlayacak benim de
Oyy benim kuzum ya kıyamam ona çocuklar da anneler de hasta olmasınBende artık oyle dıyorum kuzum sağlık olsun sağlığımız olsun bak bı haftadır yanımdakı çocuğumda benle bırlıkte cekıyor evde butun gun koltuktan kalkamıyorum garıbım oda bı sagda bı solda yanıma getırıyo oyuncaklarını yattığın yerden oynayalım dıyor
sandriyon kusmadım ama mıdem bulanıyordu yenı hafıfledı az uyudum kuzum
Ay gerçekten ınşallah son hastalıgım olur gerçekten mahfettı benı ıkı aydır hıcbır verımım yok kımseye karsı kendıme bıle , okullar açılacak az kaldı bırde onun telasesı de baslar sağlam olayım sonra doğum zaten nasıpseOyy benim kuzum ya kıyamam ona çocuklar da anneler de hasta olmasın
Son olsun balım inşallah bir daha uğramasın hastalıklar sağ Salim güle oynaya geçsin zaman
Hiç bilmiyorum canım aslında 32 de başlasa iyi olurdu düzensiz de olsa ben de kasılması olangillerdenimÇıkmaz canım Allahbin izniyle.. nst sonra her hafta olacak demek ki
Gorusum yok dıye gezıyordun en son kıvamına gelmıs senınkıdeKızlar ben de bir göbüş güncellemesi yaptım uzun süre sonra evden çıkamadığım için malesef aynadan çektim elbiseyide arkadaşım beni görmeye geliyor diye giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?