- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Allah size sabır versin Eskişehir i ilk defa bu kadar sıcak görüyorum biz de hep söylenirdik yazının bile yarısı kış diye gözünü sevdiğim memleketime meğer alışmışız şuan herkes ne oluyor burada modundaAynen ağlasak yeridiraydına yakınız.ben Ege insanı değilim İstanbul’dan geldim hala adapte olamadım sıcağına Buraya kışın kar bile yağmıyor 4 senedir bir mevsim eksildi ben de
Orası öyle canımBence o bebekten bebeğe değişiyor sanırım
Inşallah inşallah anne olmak çok zormus iki kişilik düşünüyoruz her zaman. Ne yesem ne yemesem o bile insanı strese sokuyor. Hamilelikte aileden uzak olmak çok zorluyor sanırım beni eşim var ama işte oluyor. Işten gelince de gün cabuk bitiyorSabır canım elden bir şey gelmiyor başka
Son iki ay kaldı belki ama bana da sanki bu iki ay yirmi sene gibi geliyor asla geçmeyecek gibi
Bütün hamileliğim hamileyken fink fink gezip tozanlara ay ne güzel çok özleyeceğim hamileliği diyenlere özenmekle geçti
Nasıl olabilir nasıl yani hamileler ve rahatlar normal hayatlarına devam ediyorlar her şeyi yapıyorlar nasıl diyerek delirdim durdum çünkü beni en başından bu zamana dek fiziksel olarak çok yorup yıprattı hamilelik tabiri caizse boğdu boğdu duvara attı
Evde tadilat var her yer her yerde her taraf eşya dolu olduğu için yer bulup temizlik bile yapılmıyor doğru dürüst ki ben çok takıntılı bir insanım eşyama toz değse gözüm görür elimden bez düşmezdi
Şimdi bu halde görüp içinde yaşayıp ağrıdan sızıdan kalkıp hiçbir şey yapamamak çok kötü
Ama yine de çok şükür bin şükür sebebi hastalık değil ya da başka bir şey, zor olsa da inşallah sonu güzel bitecek bir yolculuk yüzünden yaşıyoruz bunları geçecek valla geçecek sonra hatırlamayacağız bile bu günlerin zorluğunu
Benimkini de eşim yapıyor ama ona da üzülüyorum. 1 günü var izinli olduğu onda da temizlik yap, işten gelince bana yardım et zor oluyor. Yemeği mecbur ben yapıyorum kimse yok çok sıkıldım ama yemek yapmak zor geliyor. 30 yıllık evli gibi hissediyorumBenimde ev işi filan eşim yaptı genelde şu an da yemek temizlik kayinvalidemle o yapıyor
Size danıştıktan sonra hepten emin oldum ben de öyle yapayım tekli elektrikli bi de normal vakumlu alayım , burada mochi bulamadım ama avent ve haakaa markasında buldum araştırmış mıydın canım bunlarıBence mochi tarzı herkeste olmalı zaten uygun fiyatlı. Bebeği emzirirken diğer göğse vakumlayıp bırakıyorsun kendi duruyor mis.Sağım amacıyla daha verimli bir şey daha çok tercihe kalmış. Biz eşimle şöyle düşündük emzirme sürecimiz verimli geçerse, mochi yeterli olursa hiç elektrikli almayız. Ama Allah korusun bir red durumunda baş edemezsek yeterli süre anne sütü alması için mecbur sağım yaparım ve yine çalışmadığım için ikili elektrikli değil de tekli elektrikli alırım onu da yine lansinoh alırım. Okuduğum yorumlara göre en memnun kalınan marka o.
Haakaa markasını ilk defa senden duydum canım ama biberonlarımı ve emziği avent tercih ettim eminim ki pompası da bpa içermiyordur yine de bir araştırmak lazımSize danıştıktan sonra hepten emin oldum ben de öyle yapayım tekli elektrikli bi de normal vakumlu alayım , burada mochi bulamadım ama avent ve haakaa markasında buldum araştırmış mıydın canım bunları
☺ İkili rahat olmasına rahattır. Mesela 3 saatte 1 gece 20 şer dk sağ dedi hemşireler. Tek tek 40 dk sürüyor. Ama yetmesine yetiyor.Taze annem taze tecrübeTekli yetiyor değil mi
Bugün yine entübe edilmiş canım. Doktor böyle böyle olacak süreç deneyerek gidecek dedi. Ama genel durumu iyi enfeksiyon kısmında sorun yok şu an. Sol ciğerde bişeyin gelişmesini bekliyormuşuz tıbbi bi terim dedi.Doktor olumlu genel olarak kötü birşey yok çok şükür. Dualarınızı da eksik etmeyin bizden teyzeleri
Rabbim yavrunu sana bağışlasın sağ salim evinize geçin inşallah.aklım hep sende.dualarımdasınBugün yine entübe edilmiş canım. Doktor böyle böyle olacak süreç deneyerek gidecek dedi. Ama genel durumu iyi enfeksiyon kısmında sorun yok şu an. Sol ciğerde bişeyin gelişmesini bekliyormuşuz tıbbi bi terim dedi.Doktor olumlu genel olarak kötü birşey yok çok şükür. Dualarınızı da eksik etmeyin bizden teyzeleriBugün ben ordayken mama verdiler direkt mideye gidiyor ya oğluşum da kendi emdiğini sanıyor ağzını oynatıyordu ☺ Çok değişik bir süreçmiş bu. Dün yenidoğan doktorumuzun instagramı var mı diye bakıyım dedim kendisi de prematüre annesiymiş. Bizleri anlayan bi doktora emanet olması içimi daha da rahatlattı. Sağlıkla taburcu olacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz
En kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah canım dualarım hep sizinle. Güzel haberler tez zamanda müjdeli habere dönsün kucağına konsun minik kuşunBugün yine entübe edilmiş canım. Doktor böyle böyle olacak süreç deneyerek gidecek dedi. Ama genel durumu iyi enfeksiyon kısmında sorun yok şu an. Sol ciğerde bişeyin gelişmesini bekliyormuşuz tıbbi bi terim dedi.Doktor olumlu genel olarak kötü birşey yok çok şükür. Dualarınızı da eksik etmeyin bizden teyzeleriBugün ben ordayken mama verdiler direkt mideye gidiyor ya oğluşum da kendi emdiğini sanıyor ağzını oynatıyordu ☺ Çok değişik bir süreçmiş bu. Dün yenidoğan doktorumuzun instagramı var mı diye bakıyım dedim kendisi de prematüre annesiymiş. Bizleri anlayan bi doktora emanet olması içimi daha da rahatlattı. Sağlıkla taburcu olacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz
Yok kuzum benim artık hem cesaretim yok hem de yaşım genç değilAllah korusun şu saatten sonra hislerimize ve bedenimize güvenip herhangi bir alarm durumunda bizi bir şekilde harekete geçireceğine inanmalıyız çünkü bu süreci daha önce deneyimlemedik ve ilkler her zaman biraz zordur.Benim yeniden cesaretim var mı bilmiyorum (en azından şimdilik) ama Barbaros beyin bir kardeşi olursa deneyimlerin süreci çok daha güzel yönetmeni sağlayacak. Çok değerli ve çok kıymetli şeyler biriktirdiğin bir süreçte olduğunu düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum.
Canım ben bunu almıştım rahat yumuşak kumaş memnunumKizlar pijama ve gecelik icin suvene gittim beden kalmamis halbuki indirimde vardi. Onerdiginiz urunler var mi baska pijama ve gecelik icin
Gecelim seklinde de aldin mi kuzumCanım ben bunu almıştım rahat yumuşak kumaş memnunum
Gecelik almadım, geçen sene annemler pentiden bi gecelik almıştı bi de pentiye bakGecelim seklinde de aldin mi kuzum
Kuzum ya bugun hepsini gezdim yokGecelik almadım, geçen sene annemler pentiden bi gecelik almıştı bi de pentiye bak
Hmm gecelik için bilemedim ama sezeryan olursa pijama lastiği önemli, biraz geniş alınabilir. Ben olur diyordum ama zamanında gelse pijama sıkarmışKuzum ya bugun hepsini gezdim yoknormal bedenini mi aldin yoksa buyuk mj aldin ben s mi alsam diye dusunuyorum geceligi olur mu acaba
Suwende kendi bedeninizi alin yazmislar pijamayi 1 beden buyuk alayim en iyisiHmm gecelik için bilemedim ama sezeryan olursa pijama lastiği önemli, biraz geniş alınabilir. Ben olur diyordum ama zamanında gelse pijama sıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?