2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen ağlasak yeridir aydına yakınız.ben Ege insanı değilim İstanbul’dan geldim hala adapte olamadım sıcağına Buraya kışın kar bile yağmıyor 4 senedir bir mevsim eksildi ben de
Allah size sabır versin Eskişehir i ilk defa bu kadar sıcak görüyorum biz de hep söylenirdik yazının bile yarısı kış diye gözünü sevdiğim memleketime meğer alışmışız şuan herkes ne oluyor burada modunda

Inşallah inşallah anne olmak çok zormus iki kişilik düşünüyoruz her zaman. Ne yesem ne yemesem o bile insanı strese sokuyor. Hamilelikte aileden uzak olmak çok zorluyor sanırım beni eşim var ama işte oluyor. Işten gelince de gün cabuk bitiyor

Benimde ev işi filan eşim yaptı genelde şu an da yemek temizlik kayinvalidemle o yapıyor
Benimkini de eşim yapıyor ama ona da üzülüyorum. 1 günü var izinli olduğu onda da temizlik yap, işten gelince bana yardım et zor oluyor. Yemeği mecbur ben yapıyorum kimse yok çok sıkıldım ama yemek yapmak zor geliyor. 30 yıllık evli gibi hissediyorum

Size danıştıktan sonra hepten emin oldum ben de öyle yapayım tekli elektrikli bi de normal vakumlu alayım , burada mochi bulamadım ama avent ve haakaa markasında buldum araştırmış mıydın canım bunları

Size danıştıktan sonra hepten emin oldum ben de öyle yapayım tekli elektrikli bi de normal vakumlu alayım , burada mochi bulamadım ama avent ve haakaa markasında buldum araştırmış mıydın canım bunları
Haakaa markasını ilk defa senden duydum canım ama biberonlarımı ve emziği avent tercih ettim eminim ki pompası da bpa içermiyordur yine de bir araştırmak lazım

atatalya bugün ne haber var Kuzey beyden nasılmış paşamız
Bugün yine entübe edilmiş canım. Doktor böyle böyle olacak süreç deneyerek gidecek dedi. Ama genel durumu iyi enfeksiyon kısmında sorun yok şu an. Sol ciğerde bişeyin gelişmesini bekliyormuşuz tıbbi bi terim dedi.Doktor olumlu genel olarak kötü birşey yok çok şükür. Dualarınızı da eksik etmeyin bizden teyzeleri Bugün ben ordayken mama verdiler direkt mideye gidiyor ya oğluşum da kendi emdiğini sanıyor ağzını oynatıyordu ☺ Çok değişik bir süreçmiş bu. Dün yenidoğan doktorumuzun instagramı var mı diye bakıyım dedim kendisi de prematüre annesiymiş. Bizleri anlayan bi doktora emanet olması içimi daha da rahatlattı. Sağlıkla taburcu olacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz

Kızlar ben hepetit b taşıcısıyım,oğlumda aşı yapılmıştı beni emmeden önce Allah izin verirse kızımada yapılcak.çok şükür oğluma bulaşmadı ,bebeğede geçmez inşallah..
Sezeryanla olmuştu ilki,rahim ağzında varislerim varmış.tehlikeli bi doğum geçirmiştim .sağ tarafım uyuşmuyor benim.kesilen yeri hissetmiştim sonra hemen tamamen uyuttular.bunda tamamen uyuyup Allah izin verirse uyanmak istiyorum.
başka bi doktora gidiyordum yıllık izne ayrılmış,çarşamba günü başka doktora gittim ve çok memnun kaldım 32.haftada doktor değiştirdimidrar kültürüm çıktı çok şükür temiz çıktı.bi dahaki kontrole 3 hafta sonra gel yazmış mesajda.hayırlısı bakalım.

Rabbim yavrunu sana bağışlasın sağ salim evinize geçin inşallah.aklım hep sende.dualarımdasın

En kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah canım dualarım hep sizinle. Güzel haberler tez zamanda müjdeli habere dönsün kucağına konsun minik kuşun

Yok kuzum benim artık hem cesaretim yok hem de yaşım genç değil eşim de tek çocuk diyor zaten ikinciye gerek yok diyor ben de öyle düşünüyorum
farklı bir ülkede yaşasaydık belki ama burada her geçen gün giderek zorlaşan şartlarla zor. Bu saatten sonra başka ülkeye gitsek de olmaz hoş yeni bir ülkenin düzenine yeni hayata alış derken araya bir de çocuk girsin istemem öyle bir şey olursa yirmili yaşlarda olsam belki cesaret ederdim ama 34 yaşında ancak ilk çocuğa cesaret edebildim e hamilelik bile gözümü yeterince korkutmaya yetti zaten
Allah olmayanlara versin bana da oğlumu sağlıkla kucağıma alıp onu en iyi şekilde yetiştirmeyi nasip etsin

Kizlar pijama ve gecelik icin suvene gittim beden kalmamis halbuki indirimde vardi. Onerdiginiz urunler var mi baska pijama ve gecelik icin

Kizlar pijama ve gecelik icin suvene gittim beden kalmamis halbuki indirimde vardi. Onerdiginiz urunler var mi baska pijama ve gecelik icin
Canım ben bunu almıştım rahat yumuşak kumaş memnunum

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-18-19-59-55-750_trendyol.com.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 67
Kuzum ya bugun hepsini gezdim yok normal bedenini mi aldin yoksa buyuk mj aldin ben s mi alsam diye dusunuyorum geceligi olur mu acaba
Hmm gecelik için bilemedim ama sezeryan olursa pijama lastiği önemli, biraz geniş alınabilir. Ben olur diyordum ama zamanında gelse pijama sıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…