2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle devlet ile 2 haftaya düşürmüş ol en güzeli. Sağol canım inşallah Hepinize zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,

Dualarımız hep sizinle çiçeğim Kuzey bey toparlayacak sağ salim evine gidecek.. Çok şükür güzel şeyler duyarız hep senden, sende doktorlardan Allah a emanetsiniz öpüyorum

Kızlar selam Beypazarı na geldik bugün kü yolculuktan sonra artık haklı olarak ayaklarım davul gibi oldu ilk kes öyle gördüm aşırı sıcak ama bugünküKontrol şükür güzel geçti bizim minnoşu az gördük doktor plesenta yüzünün önünde olduğu için bu kadar görebilirsiniz dedi bunu şuana kadar kimse dememişti ama önemli olan iyi olması tabi yarın Kars a uçuyorum nasipse bundan sonra 2 max 3 haftada kontrolün dedi hayırlısı olsun bakalım hamdolsun herseye sağlıkla gelsin miniğim hepimize dualarım
Öpüyorum sizi iyi geceler

Sevdınmı doktoru en merak ettıgım o
Herseyın yolunda olması harıka kuzum

Ayak ödemi anneme geldim geçti sanırım hizmet on numara diye evime döneceğim bu hafta çaresi nedir bu ödemin evimdeyken çok olurdu ayakta iş yapıyorum diye sanırım . Yürüyüş ve su içmek ile geçiyor mu yatmak mi iyi geliyor

Ayakların havada olması da artı olarak ıyı gelıyor bence asagı dogru sallandıkça daha cok artıyor gibi
Benim ayaklarımda odem yok şimdilik

Çok şükür canım gerçekten Allah korumak istedi mi koruyor işte bir sebep veriyor ya içgüdü diyorsun işte ya da bir şekilde doğru zamanda doğru yerde oluyorsun. Bunu çok iyi biliyorum yani Allahım korumak istiyorsa her yerde her şekilde koruyacak zaten anlatmışımdır benim büyük teyzem eşini hiç sevemediği ısınamadığı için hamile kaldığında çocuğu asla istememiş, üniversite okuyormuş bir de o sırada hep okulu bitirip boşanmak varmış aklında çocuğu düşürmek için yapmadığı şey kalmamış kendini merdivenden bile atmış hastanelik olmuş kolu kırılmış bacağı kırılmış ama çocuğa hiçbir şey olmamış kuzenim şimdi üç çocuklu kocaman bir adam.
Allah’a emanetiz hepimiz. bol bol dua edip ona sığınıyorum. Bazen de diyorum demek ki bu dönem Onu daha çok anıp daha da yakınlaşmam gerekiyormuş her şey vesile hamilelik de bana manevi yönümü daha da güçlendirmem gerektiğini hatırlattı

Sevdınmı doktoru en merak ettıgım o
Herseyın yolunda olması harıka kuzum
Çok tatlı bir kadın bence ben en sanki hastaydım yorgun belli ama öyle naif ki ben sevdim isterim ona gelmek bugün Kars a geçiyorum ama 4 hafta sonra gelmem lazım burda olursa doğum rabbimden hayırlısını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…