2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla Antalya'ya dönsem en azından klima var diyorum
Size danıştıktan sonra hepten emin oldum ben de öyle yapayım tekli elektrikli bi de normal vakumlu alayım , burada mochi bulamadım ama avent ve haakaa markasında buldum araştırmış mıydın canım bunları
Haakaa da bildiğim kadarıyla iyi bir marka ama Türkiye'de yok ya da yaygın değil, kullanıcı yorumlarına bakmak lazım yabancı sitelerde falan.
Bebiş 2 kg doğdu ya benden de sadece 2 kg gitmiş Kuzenimde de aynısını yaşamıştık, 2900 doğurdu 3 kg vermişti Birden gitmiyor yani o göbek
Ya bizim hayallere noldu hani artan kan hacmimiz, plasentası falan derken 5-10 kilo gidecekti Daha vakti var herhalde onun

Canım bak öyle böyle günler geçiyor az kaldı büyük buluşmaya doktor da ne iyi denk gelmiş sevindim sizin adınıza

Bebiş 2 kg doğdu ya benden de sadece 2 kg gitmiş Kuzenimde de aynısını yaşamıştık, 2900 doğurdu 3 kg vermişti Birden gitmiyor yani o göbek
Bende doğduğunda 8-9 kılo gidecek sanıyordum direk eve geldım 3 bucuk kılo gıtmıs sadece 2980 doğdu oğlum ana dedim hani gidiyordu hemen suyu plesantası cartı curtu sonradan gıttı

Bi süre sonra gidiyor kilo başta böyle Takmıyorum gider o zaten oğlum sağolsun topu topu 6 kilo alarak hamilelik bitirdim
Canım bak öyle böyle günler geçiyor az kaldı büyük buluşmaya doktor da ne iyi denk gelmiş sevindim sizin adınıza
Evet canım yarın 1 haftamız doluyor. Hergün girdiğimizde foto çekiyoruz. Gün gün gerçekten iyiye gidişi görüyoruz. Sadece çok küçük ya üzülüyorum bugün elinde morluk vardı damar yolu kaynaklı daha minicik o damarların ne kalınlığı var ki

Allahım bol şifalar versin küçük adam herkesten dayanıklı küçük bedenler annesi dualarımız sizinle

Tabi canım en önemlisi minik beyin yanınıza gelmesi, kilo da gider her şey hallolur. İnşallah o da iyileşecek gelecek yanınıza Biraz sabredeceksiniz sadece, insanın içi gidiyor haklı olarak ama bu da geçecek

Kimse bulduğu klimanın, vantilatörün yamacından ayrılmasın

Oy kıyamam kuzum benim ama annesi nasıl güçlü baksana yaaaa

Bende doğduğunda 8-9 kılo gidecek sanıyordum direk eve geldım 3 bucuk kılo gıtmıs sadece 2980 doğdu oğlum ana dedim hani gidiyordu hemen suyu plesantası cartı curtu sonradan gıttı
Biz de 2 kilo bebek olsa, 2 kilo su-rahim olsa, yarım kilo plasenta olsa diye bakkal hesabı yapıyorduk.
atatalya Kuzum küçük beyin iyiye gidişine çok sevindim. Enfeksiyonu da iyiye gidiyormuş. Inşallah bir an önce solunumunu tek başına yapacak, kilolarını alacak evine gelecek annesiii

Yapma yapma olmuyor oyle eltım normal yaptı onda da gıtmedı oyle 3-4 max

Yavas yavas iyilesiyosun gibi

Kizlar bugun fazla giremedim
Benim buyun kizla vakit gecirdik
Alisverise gittik orda oturduk biseler yedik, kucugude anneme birakmistim. Sonrada fizik tedavide rdvum vardi oraya gittim sonra anneme gectim eve geldik offf anlatirken yoruldum

Herkes iyimi hersey yolundami

Merhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var

İgneye ne zaman baslatti doktorunuz
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
-Bebek gorundukten sonra ?

Gitme şansınız varsa bence 2 haftada bir gidin kızlar.
Kendi doktoruma degilde (zaten izne çıkacağım demişti) devletteki doktora gideyim bari haftaya.2 hafta geçmiş oluyor son gidişimden.
Birde bı özel hastaneye gideceğim doğum için görüşmeye.En rahat ,huzurlu, kolay doğum nerde olcaksa orası nasip olur inşallah.
Ve hepimiz için Allah en iyi doktor ve hastaneyi, en kolay doğumu nasip etsin.
(atatalya , seni de oglusuna sağlıkla kavuştursun en kısa zamanda.)

Canım öyle farketmem diye düşünme , bak ben durduk yere kalkıp doktora gittim. Allah korusun ama riskli bi durumda bişey dürter seni kalkar gidersin. Ben doktor değiştirmiştim, bu hastanede doğum yapmayacaktım aslında. Arada bi eski doktoruma gidip kontrol oluyordum ona denk geldi. Ve bu doğum yaptığım hastane için herkes en iyi bebek yoğun bakımı olan hastane diyor. Su gibi akıntı kaç aydır vardı benim ve normal birşey aslında. Muhtemelen az az geldi o yüzden ayırt edemedim, başta üzüldüm nasıl bilemedim diye ama daha önce farketmiş olsam diğer hastanenin yoğun bakımında olacaktı bebeğim. Bunda da vardır bir hayır diyorum şimdi. Doğru zamanda doğru yerdeydik belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…