Bebiş 2 kg doğdu ya benden de sadece 2 kg gitmişSuwende kendi bedeninizi alin yazmislar pijamayi 1 beden buyuk alayim en iyisi
Bol suya devam kuzum vericeksin en kisa zamandaBebiş 2 kg doğdu ya benden de sadece 2 kg gitmişKuzenimde de aynısını yaşamıştık, 2900 doğurdu 3 kg vermişti Birden gitmiyor yani o göbek
Valla Antalya'ya dönsem en azından klima var diyorumAllah size sabır versin Eskişehir i ilk defa bu kadar sıcak görüyorum biz de hep söylenirdik yazının bile yarısı kış diye gözünü sevdiğim memleketime meğer alışmışız şuan herkes ne oluyor burada modunda
Haakaa da bildiğim kadarıyla iyi bir marka ama Türkiye'de yok ya da yaygın değil, kullanıcı yorumlarına bakmak lazım yabancı sitelerde falan.Size danıştıktan sonra hepten emin oldum ben de öyle yapayım tekli elektrikli bi de normal vakumlu alayım , burada mochi bulamadım ama avent ve haakaa markasında buldum araştırmış mıydın canım bunları
Ya bizim hayallere noldu hani artan kan hacmimiz, plasentası falan derken 5-10 kilo gidecektiBebiş 2 kg doğdu ya benden de sadece 2 kg gitmişKuzenimde de aynısını yaşamıştık, 2900 doğurdu 3 kg vermişti Birden gitmiyor yani o göbek
Canım bak öyle böyle günler geçiyor az kaldı büyük buluşmayaBugün yine entübe edilmiş canım. Doktor böyle böyle olacak süreç deneyerek gidecek dedi. Ama genel durumu iyi enfeksiyon kısmında sorun yok şu an. Sol ciğerde bişeyin gelişmesini bekliyormuşuz tıbbi bi terim dedi.Doktor olumlu genel olarak kötü birşey yok çok şükür. Dualarınızı da eksik etmeyin bizden teyzeleriBugün ben ordayken mama verdiler direkt mideye gidiyor ya oğluşum da kendi emdiğini sanıyor ağzını oynatıyordu ☺ Çok değişik bir süreçmiş bu. Dün yenidoğan doktorumuzun instagramı var mı diye bakıyım dedim kendisi de prematüre annesiymiş. Bizleri anlayan bi doktora emanet olması içimi daha da rahatlattı. Sağlıkla taburcu olacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz
Oldugun bedenden buyuk al kuzumSuwende kendi bedeninizi alin yazmislar pijamayi 1 beden buyuk alayim en iyisi
Bende doğduğunda 8-9 kılo gidecek sanıyordum direk eve geldım 3 bucuk kılo gıtmıs sadece 2980 doğdu oğlum ana dedim hani gidiyordu hemen suyu plesantası cartı curtu sonradan gıttıBebiş 2 kg doğdu ya benden de sadece 2 kg gitmişKuzenimde de aynısını yaşamıştık, 2900 doğurdu 3 kg vermişti Birden gitmiyor yani o göbek
Bi süre sonra gidiyor kilo başta böyleValla Antalya'ya dönsem en azından klima var diyorum
Haakaa da bildiğim kadarıyla iyi bir marka ama Türkiye'de yok ya da yaygın değil, kullanıcı yorumlarına bakmak lazım yabancı sitelerde falan.
Ya bizim hayallere noldu hani artan kan hacmimiz, plasentası falan derken 5-10 kilo gidecektiDaha vakti var herhalde onun
Evet canım yarın 1 haftamız doluyor. Hergün girdiğimizde foto çekiyoruz. Gün gün gerçekten iyiye gidişi görüyoruz. Sadece çok küçük ya üzülüyorum bugün elinde morluk vardı damar yolu kaynaklı daha minicik o damarların ne kalınlığı var kiCanım bak öyle böyle günler geçiyor az kaldı büyük buluşmayadoktor da ne iyi denk gelmiş sevindim sizin adınıza
Allahım bol şifalar versin küçük adam herkesten dayanıklı küçük bedenler annesi dualarımız sizinleBugün yine entübe edilmiş canım. Doktor böyle böyle olacak süreç deneyerek gidecek dedi. Ama genel durumu iyi enfeksiyon kısmında sorun yok şu an. Sol ciğerde bişeyin gelişmesini bekliyormuşuz tıbbi bi terim dedi.Doktor olumlu genel olarak kötü birşey yok çok şükür. Dualarınızı da eksik etmeyin bizden teyzeleriBugün ben ordayken mama verdiler direkt mideye gidiyor ya oğluşum da kendi emdiğini sanıyor ağzını oynatıyordu ☺ Çok değişik bir süreçmiş bu. Dün yenidoğan doktorumuzun instagramı var mı diye bakıyım dedim kendisi de prematüre annesiymiş. Bizleri anlayan bi doktora emanet olması içimi daha da rahatlattı. Sağlıkla taburcu olacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz
Tabi canım en önemlisi minik beyin yanınıza gelmesi, kilo da gider her şey hallolur. İnşallah o da iyileşecek gelecek yanınızaBi süre sonra gidiyor kilo başta böyleTakmıyorum gider o zaten oğlum sağolsun topu topu 6 kilo alarak hamilelik bitirdim
Evet canım yarın 1 haftamız doluyor. Hergün girdiğimizde foto çekiyoruz. Gün gün gerçekten iyiye gidişi görüyoruz. Sadece çok küçük ya üzülüyorum bugün elinde morluk vardı damar yolu kaynaklı daha minicik o damarların ne kalınlığı var ki
Kimse bulduğu klimanın, vantilatörün yamacından ayrılmasınValla Antalya'ya dönsem en azından klima var diyorum
Haakaa da bildiğim kadarıyla iyi bir marka ama Türkiye'de yok ya da yaygın değil, kullanıcı yorumlarına bakmak lazım yabancı sitelerde falan.
Ya bizim hayallere noldu hani artan kan hacmimiz, plasentası falan derken 5-10 kilo gidecektiDaha vakti var herhalde onun
Oy kıyamam kuzum benimBi süre sonra gidiyor kilo başta böyleTakmıyorum gider o zaten oğlum sağolsun topu topu 6 kilo alarak hamilelik bitirdim
Evet canım yarın 1 haftamız doluyor. Hergün girdiğimizde foto çekiyoruz. Gün gün gerçekten iyiye gidişi görüyoruz. Sadece çok küçük ya üzülüyorum bugün elinde morluk vardı damar yolu kaynaklı daha minicik o damarların ne kalınlığı var ki
Bebiş 2 kg doğdu ya benden de sadece 2 kg gitmişKuzenimde de aynısını yaşamıştık, 2900 doğurdu 3 kg vermişti Birden gitmiyor yani o göbek
Biz de 2 kilo bebek olsa, 2 kilo su-rahim olsa, yarım kilo plasenta olsa diye bakkal hesabı yapıyorduk.Bende doğduğunda 8-9 kılo gidecek sanıyordum direk eve geldım 3 bucuk kılo gıtmıs sadece 2980 doğdu oğlum ana dedim hani gidiyordu hemen suyu plesantası cartı curtu sonradan gıttı
Yapma yapma olmuyor oyleBiz de 2 kilo bebek olsa, 2 kilo su-rahim olsa, yarım kilo plasenta olsa diye bakkal hesabı yapıyorduk.
atatalya Kuzum küçük beyin iyiye gidişine çok sevindim. Enfeksiyonu da iyiye gidiyormuş. Inşallah bir an önce solunumunu tek başına yapacak, kilolarını alacak evine gelecek annesiii
Bana da bir ay sonraya randevu verdi.Eylul 10 gibi gideceğim.Kızlar, 30.haftadan sonra kaç haftada bir kontrol oluyorsunuz. Bugün gittiğim doktor 4 hafta sonraya çağırdı...sonra da hafta 1 nst olacakmış..
Yavas yavas iyilesiyosun gibiBende artık oyle dıyorum kuzum sağlık olsun sağlığımız olsun bak bı haftadır yanımdakı çocuğumda benle bırlıkte cekıyor evde butun gun koltuktan kalkamıyorum garıbım oda bı sagda bı solda yanıma getırıyo oyuncaklarını yattığın yerden oynayalım dıyor
sandriyon kusmadım ama mıdem bulanıyordu yenı hafıfledı az uyudum kuzum
Kızlar, 30.haftadan sonra kaç haftada bir kontrol oluyorsunuz. Bugün gittiğim doktor 4 hafta sonraya çağırdı...sonra da hafta 1 nst olacakmış..
Gitme şansınız varsa bence 2 haftada bir gidin kızlar.Bana da bir ay sonraya randevu verdi.Eylul 10 gibi gideceğim.
Kendi doktoruma degilde (zaten izne çıkacağım demişti) devletteki doktora gideyim bari haftaya.2 hafta geçmiş oluyor son gidişimden.Gitme şansınız varsa bence 2 haftada bir gidin kızlar.
Canım öyle farketmem diye düşünme , bak ben durduk yere kalkıp doktora gittim. Allah korusun ama riskli bi durumda bişey dürter seni kalkar gidersin. Ben doktor değiştirmiştim, bu hastanede doğum yapmayacaktım aslında. Arada bi eski doktoruma gidip kontrol oluyordum ona denk geldi. Ve bu doğum yaptığım hastane için herkes en iyi bebek yoğun bakımı olan hastane diyor. Su gibi akıntı kaç aydır vardı benim ve normal birşey aslında. Muhtemelen az az geldi o yüzden ayırt edemedim, başta üzüldüm nasıl bilemedim diye ama daha önce farketmiş olsam diğer hastanenin yoğun bakımında olacaktı bebeğim. Bunda da vardır bir hayır diyorum şimdi. Doğru zamanda doğru yerdeydik belki de.Genelde tek taraflı oluyor ama tümden kasıldığım da oluyor ve bende bu yeni bir şey değil aylardır oluyor doktorum da normal sıklığı önemli benim için dakikalar içinde tekrarlıyorsa ve belirli bir düzeni varsa dikkate alırız diyor düzeni yok kafasına göre bazen akşamları oluyor bazen sabahları bazen de hiç olmadığı günler de oluyor
Aylardır olan bir şey olduğu için çok takılmıyorum şimdiye dek ultrasonda da sorun görünmedi doktorum bir adım ileri gitmemizi gerektirecek bir şey şu an yok ama kasılman çok sık olur kendi içinde düzeni olursa gel tabii diyor
Bizim gibi yalancı kasılmayı tecrübe eden gebelerde o da var işte ya anlamazsak sorun olacak kasılmayı diyeben de onda m korkuyorum Belki erkenden müdahale olabilecek bir şeyi gözden kaçıracağım Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?