2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canim gunaydinn. Zaten su siralar gorursek sorun var diyor benim doktorda olmasi gerektigi gibi yani

Kizlar gunaydinn. Ya benim oglus gunduz hic uyumuyor gece hic kipirdamadan kesintisiz uykumuz var. Heryerde stresli annelerin bebeleri uyumaz yaziyor. Streslide degilim ama sizin uyku durumlariniz nasil ? Gun icinde kutur kutur kaburgalarimi bile hissettiriyor sagolsun

Günaydın Doğduğunda da öyle olsa daha iyi değil mi gündüz hareketli olsun gece uyusun işte ne güzel

Kızlar bende doktora özel hastanede takipliyim ama özel hastanede bu zamana kadar 4 haftada birdi kontrol, o yüzden arada da devlete gittim bu zamana kadar yani bebeğimi hep 2 haftada bir gördüm geçen hafta kendi doktoruma gittim o da artık 2 haftada bir geleceksin dedi yani benim kontrol de 2 haftaya düştü

Eğer böyleyse ne kadar şanslısın.
Benim ne gece ne gündüz hiç rahatım yok. Çok hareketli, uykudan uyandıracak kadar. Kardeşim ile falan bir aradayken, karnımı görünce çok şaşırıyor. Onun da bebeği var. Bu kadar da hareketli değildi gebelikte. Benim sanki hiç durmuyor. Uzun süredir deliksiz uyumadım.Artık bu durumu da kabullendim ama
Doğum için gün sayıyorum artık. Bir an önce geçsin diye Sağ salim kucağımıza alırız inşallah.

İnsallah saglikla gelsin minnos. Gercekten takip ediyorum geceleri hic kalkmiyor ama gunduz hic durmuyor. Ya da ben agir uyuyorum

Evde hicbisey hazir değil beni en cok geren bu aslinda kuzum ya. Esim yogun calisiyor boya bu ay sonuna kadar bitmesi lazim ki herseyi yerlestireyim umarim biter
Boya olsun da yavaş yavaş yaparsın.Sen bir hurca kıyafetlerimi yıka ütüle koy en çok zaman alan bunlar onlar hazır olduktan sonra yerleştirmek 2 saatini bile almaz

İnsallah saglikla gelsin minnos. Gercekten takip ediyorum geceleri hic kalkmiyor ama gunduz hic durmuyor. Ya da ben agir uyuyorum
Senin bebişle benim bebişin anne karnı huyları benziyor. Tabi sabırsızlığı benzemesin o beklesin gününü ☺ Benimde gündüz hareketli gece sakin hatta gece hiç hissetmeyince huzursuz oluyordum sırtüstü falan dönüyordum ki rahatsız olsun bi kıpırdasın diye

Evet kuzum cidden bende oyleyim. Sabah uyaniyorum biraz durtuyorum tepki veriyor. Diyorum tamam

Benım gece de durmuyor genelde ben uyuyorum ama bazen rahatsız da edıyor uyurken dun cok ettı mesela

Bu bebisler cok cilgin
Belli olmuyor ne yapacakları.Gece gündüz hareketliyiz biz genelde.Gece yatınca daha çok artıyor hareket, biseyler yediğimde artiyor, çok aciktigimda artıyor.Alisveris-yemek gibi konulardan bahsedince hareketleniyor. Dün dışarı çıkmıştım ,yoruldu galiba akşamdan beri çok az hareket var.

Bende uyuşmadım canım. Spinal başladı bi sıkıştırdı ameliyat olacak yeri acıdı. O yüzden genele döndüler. Bi de bana genel yapıyoruz deseler iyiydi tabi zaten şokla girdim içeri yine bi şaşkınlık noluyor diye uyandım. Sadece genelde bebişi hemen görmüyoruz onun dışında bi sıkıntısı falan yok. Doktor için sevindim , doktoru sevmek önemli ☺

Sağolun şuan en yüksek sıcaklık oradaymış geçen haberde gördüm.Allah size de sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…