2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimki keyfine duskun bazen durttugum halde etmiyor hareket

Ay benim ki de öyle. Gece ben uyanıyorum WC gidiyorum birkaç kez. Su içiyorum falan hiç banamısın demiyor. Uyuyor. Sabah 6buçukda ama başlıyor tepmeye o uyandırıyor beni genelde. Gece ama hiç hareket yok sakince yatıyor. Gündüz ve akşamları durmuyor kıpırdak.

Guzel bisey bizim icin ya en azindan gece bizde uyuruz heralde

Şimdi uyuyamıyorum kendim rahatsız oluyorum sıcaktan vs. ama inşallah dediğin gibi doğumdan sonra böyle devam edeler de uyuruz bizde. Aslında uyku rutini oluşturuyorlar olur mu olur
İyi düşünün iyi olsun bebeğim gece uyuyor sanırım ya da ben hissetmiyorum son zamanlarda da akşamları hep dışarı çıkıyoruz piknik park vs. otururken hemen hareketleniyor, benimki gezmeyi sevecek bence yoksa evde uzanırken aşırı hareketli değil iş yaparken veya gezerken felan hareketli

Ben de öyle diyorum heralde ben mi hissetmiyorum ama iyi böyle olması hareketli hali ile uyumak mümkün değil. Benim ki de yemek yemeyi çok sevecek bence ben yedikçe çok tepki veriyor açken de öyle kalk ye diyo resmen

Bakalım neler yapacaklar doğunca yeni hayatımızı çok merak ediyorum

İnsta da böyle Bi videoya denk geldim bebekte gazla ilgili belki bakmak isteyen olur diye atayım dedim.

Merhaba arkadaşlar plesenta marjinal olan varmı aranızda yukarı cikmasi için ne yaptınız ilaç kullanan varmı buna göre

Benimki keyfine duskun bazen durttugum halde etmiyor hareket
Kızlar bu güzel bir şey değil mi en azından 40 günlük yenidoğan sürecinde geceleri uyur bebekleriniz bir sürü o şekilde devam ediyormuş anne karnındaki uyku düzenine göre benimki gece hareketli olan cinsten 1 kadar bir hareketleniyor 3 gibi tekrardan sabah 7 gibi tekrardan

Merhaba arkadaşlar plesenta marjinal olan varmı aranızda yukarı cikmasi için ne yaptınız ilaç kullanan varmı buna göre
Ben varım uzun süredir istirahat ediyorum onun için sadece progestan kullandım ayrıca doktorlar kasılmada istemiyor plesanta aşağıdayken magnezyum erkenden başlamıştık şuanda sancılarım oluyor onun içinde ayrı bir ilaç başladık ama yavaş yavaş çokta az olsa yukarı çıktı ilk başta 1.5 cm di uzaklığı şuan 3,5-4 cm 5 cm yukarısı marjinal olmuyor artık normal doğumda olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…