2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim iki cm den de az dedi mesefasine. Kanama yok inşallah olmaz. Olursa hemen gel dediler. Magnezyum bayadir kullanıyorum. Ne zaman asagidaydi ne zaman yukarı çıktı canım?

Benim iki cm den de az dedi mesefasine. Kanama yok inşallah olmaz. Olursa hemen gel dediler. Magnezyum bayadir kullanıyorum. Ne zaman asagidaydi ne zaman yukarı çıktı canım?
12. Haftamdan 22 haftaya kadar 1.5 cm ölçülüyordu detaylıda 2.2 cm ölçüldü 29. Haftamda 3.5 cm ölçüldü şuan 5 cm olması için bekliyoruz inşAllah sen kaçıncı haftandasın. Ben hep lekelenme yaşadım gruptaki kızlar biliyor uğraştırdı beni malesef plesantada kanama alanları oluştu. Ama bazen hiç sıkıntısız doğuyor bebişler kırmızı renkli kanamada bekleme diyordu hep doktorum yorma kendini canım hep uzanmaya çalış eğilip kalkma çok fazla merdiven çıkma

Ben 21. Haftada acile gittim orada marjinal dediler geri eve geldim. Dün ayrintiliya girdim 23+0 da yine marjinal ve iki cm den daha yakın dediler hiç bir şey vermedi sadece kanama olursa gel olmazsa iki hafta sonra kontrol dedi doktorum perinatolojide devam edecem

Doktorunun perinatolıji olması senin için avantaj ben normal doktorumla devam ettim ama doktor zamanla yukarı çıkar haftan küçük diyordu bana hep gerçekten biraz yukarı çıktı bu arada vajinal mı ölçüldü karnından mı

Kızlar selam . Ne kadar kilo aldınız bugüne kadar ??
32+5 im 12 kilo almışım . Doktor dikkat et dedi
Sizde durumlar nedir ??

Karnımdan ölçüldü canım inşallah benim de yukarı çıkar. Allah'ın izniyle. Bana da takip önerdi bakalım iki haftaya tekrar gidecem

Tabi güzel bir şey Ya ama yenidoğan zaten ilk zamanlar ha bire emzirmek lazım diye uyuyamayacağız ki önemli olan sonrası inşallah devam eder diyorum

Anladım canım çok sıvı olursa ihmal etme. Yumurtlama akıntısı sanırım normaldir ama yine de bi doktora da danış enfeksiyon falan olmasın
Benim de su gibi akıntım var. Korkup acile gitmiştim 2 hafta falan önce ebe bu amniyon sıvısı değil dedi. Ama resmen su gibi nasıl anlayacağız bilmiyorum. Seninki nasıldı kuzum?

Sizde durumlar nedir ??
Selam bende 32+0 bugün tartıldım toplam 9 kilo almışım Doktorum bana kilomu hiç sormuyor tartmıyor çok önemsemiyor anlamadım, 50 kilo ile gebe kaldım normal kiloda kaldığım için olabilir bilmiyorum

Çok şükür kuzum benim çok sevindim her şey güzel gidiyor daha da güzel olacak en yakın zamanda sağlıkla ve oğluşunla evine gelmeni diliyorum

Kuzum çok sevindim Kuzey Ata bey ne kadar güçlü maşallah ona
Çok yakında kucağında olacak hastaneden üçünüz çıkacaksınız ben inşallah

Oh oh süper çok sevindim canım anne sütü iyi geldi oğlişe

Benim de su gibi akıntım var. Korkup acile gitmiştim 2 hafta falan önce ebe bu amniyon sıvısı değil dedi. Ama resmen su gibi nasıl anlayacağız bilmiyorum. Seninki nasıldı kuzum?
Benimde öyle su gibiydi. Aşırı da değildi hatta eczanelerde var mı bilmiyorum turnusol kağıdı mı ne varmış onla test edebiliyormuşsun ben bi ara googleda aratmıştım ama aşırı olmayınca alıp denemedim istersen öyle bi bak

Evet benim de aşırı değil ama ben de bir bakayım dediğine teşekkür ederim kuzum

Oh oh süper çok sevindim canım anne sütü iyi geldi oğlişe
Yeteri kadar yok mama ile destekleniyor ama hiç yok da değil olanı da şifa olsun oğluma Herşeyi deniyorum artırmak için. Şu malt içeceği bilen var mı günde 1 tane mi içmek lazım

Sizde durumlar nedir ??

Senden bir hafta öndeyim, senin kadar aldım ama doktorum sorun görmedi.
Yalnız ben çok zayıf hamile kaldım. Bu kadar kilo almış halim bile 60 değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…