2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sıkma canını kuzum. Doktor haklı benimde 2 kg doğdu ama daha kucağıma alamadım yoğun bakımda benimkinden küçük bebişleri emziriyor anneleri. Önemli olan ciğerlerinin gelişimi
ne bileyim korkuyorum canım gelişimi iyice gelirlerse diye böyle artsada içim rahat eder

Bendede plesanta previa marjinalis vardı belkide ondan bilmiyorum baktırınca banada haber et canım

Senbenioldurceksin , kuzum ssn bakma ultrasona ya inan bak belki baska biyere gitsen bambaska cikicak
Ya kendi doktorum bakıyor ona güvenemicem kime güvencem kendi dedi zaten bana tabi kafama takılır oturdum 2 saattir araştırıyorum bu karın çevresini çoğu kişide artmış inşAllah bende olmaz öyle

Canım benimki artıyor sanki ama ondan korkuyorum zaten
Burada bir arkadaşımız yazmıştı 1 aya kadar normal kabul ediyorlar diye inşallah artmayacak kuzum bir mesajını görmüştüm bu kadar sürede bu kadar kilo alması normal mi diye benimki 10 günde 150 gram almış mesela. Bize de az geldi, sorduk son haftalarda haftada 200 300 gram alabilir şu an için normal dedi doktor. ve inan her gün meyve, çikolata, fındık yiyorum omega takviyeli vitamin kullanıyorum koca bardak süt içiyorum 2 günde bir ama bu kadar alıyor yani ve ben 10 günde 1-1.5 kilo almışım bebeğim 150 gram almış

Bence çok daha güzel olur.
Benim hastanede veya evde kalmak için herkes yarışıyor resmen ama biz eşimle kalmak istiyoruz hastanede. Eşim sürece sonradan dahil olmak istemiyor. Bende eşimle olmak istiyorum. Sonuçta ikimizin bebeği ve illa ki bu şeyleri yapacak.
Evimde tabi ki annem kalır bir süre çünkü çevrem kalabalık olduğu için gelen giden çok fazla olur bana. Sizlerin aile büyükleri yoksa, anladığım kadarıyla akrabalarınız ile de başka şehirlerde oturuyorsunuzdur. Dolayısıyla evinize gelen giden de çok olmaz ve eş ile çok rahat geçebilir bu süreç. Eminim çok daha iyi olacaktır. Hiç dert etmeyin.

Kızlar depend m mi L mi tercih etmeli ya? Aklım çok karıştı 168cm şuanlık 78 kiloyum ama L beden de 42-50 beden için yazıyor
Bence M alma.
Boyumuz aynı ama senden 20 kilo daha zayıfım, bende L aldım. Kalıplar dar. Kardeşimde M vardı, bana bile rahat ettirmez gibi geldi.

Evet evimize gelen giden size göre çok daha az olacaktır o yüzden daha rahatım. Biz bebeğimize yetebilelim de misafir de sonuçta oturmaya gelmeyecek belki sizler gibi ağırlayamam ama doğumdan önce bazı hazırlıklar yaparım (lohusa şerbeti vb. Gibi dolapta durabilecek şeyler) onları ikram ederiz artık.

İnşAllah daha güzel bir sonuç alırız doğduktan sonra oğluşunun kilo alımı nasıldı
Cok ıyı ilk kontrolde 4400 kılo geldı bir aylık , sonrasında da obez sınırını geçmişti 5 aylıktı fakülte de ikinciye sünnet oldugunda obez bebek dıyolardı esımın zoruna gıtmıstı benım oğlum obez degıl hafıf kılolu diye

Şuan bendede kilo aynı canım 2 haftadır 200 gr belki o kadarda yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…