ne bileyim korkuyorum canım gelişimi iyice gelirlerse diye böyle artsada içim rahat ederSıkma canını kuzum. Doktor haklı benimde 2 kg doğdu ama daha kucağıma alamadım yoğun bakımda benimkinden küçük bebişleri emziriyor anneleri. Önemli olan ciğerlerinin gelişimi
Bendede plesanta previa marjinalis vardı belkide ondan bilmiyorumBenimkinin de 1 er hafta arayla son 3 muayenesi aynı kilo çıkıyor benim de moralim bozuk.
29 haftaya kadar iyiydi .
30 da 1.600 dediler
31 de 1.500
32 de 1.500
Şehirdışında olduğu için kendi dr uma gidemedim gittiğim Üç yer de birbirinden farklıydı. cihaz farkındandır şu an normal dediler ama 32. Haftada 1.5 çok az bence.
Bende plasenta previa var.
Doktorum ilerleyen haftalarda gelişim geriliği yapabilir sıkı takip etmek gerekir diyordu
İnşallah cihaz farkıdır gelişim geriliği değildir
Doktorum perşembe geliyor
İple çekiyorum ben de baktırmak için
Senbenioldurceksin ,Hep öyle diyorum bir sonrakine daha iyi olur falan pazartesini iple çekiyorum yine üzülüyorum haftasıyla uyumlu gitse bile yeterdi
Ya kendi doktorum bakıyor ona güvenemicem kime güvencemSenbenioldurceksin ,kuzum ssn bakma ultrasona ya inan bak belki baska biyere gitsen bambaska cikicak
Burada bir arkadaşımız yazmıştı 1 aya kadar normal kabul ediyorlar diye inşallah artmayacak kuzumCanım benimki artıyor sanki ama ondan korkuyorum zaten
Sen icini ferah tut. Mesela kasar ye muz ye bunlar aldiriyormus bebege kiloYa kendi doktorum bakıyor ona güvenemicem kime güvencemkendi dedi zaten bana tabi kafama takılır oturdum 2 saattir araştırıyorum bu karın çevresini çoğu kişide artmış inşAllah bende olmaz öyle
Ben aslında Asel Zümra dedim ama beğenmedi, son olarak minik değil büyük çakallık yaptıAden ismi anlam olarak da güzeldi hatta bi ara benim beğendiğim isimler listemde yer alıyordu. Ama eşininki minik bir çakallık olmuş sanki
Ben basindna beri imom kullanıyorum içinde var ama başka vitamin alıyorsan ek alabilirsin kuzumKızlar grupta balık yağı kullanan kimdi hatırlamıyorum
Ben kullanıyorum canım niye kiKızlar grupta balık yağı kullanan kimdi hatırlamıyorum
Inşallah çok zor bir şey istediğin gibi yürüyememekMagnezyum aldım bende bugün canım umarım etkisi olur
en azından ilk bir ay izin vs eşim yanımda olur bir aksilik olmazsa. bizde destek olacak aile büyüğü yok bazı sebeplerden o yüzden bazen bir korku geliyor :) inşallah hersey hepimiz için güzel olur çok teşekkürler
Bu korku bana da geliyor çünkü benim de gelip yanımda duracak kimse yok. Ilk ay eşim iznini kullanacak, raporla uzatmaya çalışacak. Yanımızda birileri olsa bile günün birinde zaten çekirdek aile kalacağız. En başından birbirimize alışmak belki de çok daha iyi olur. Tabii bunun için emzirme, banyo, uyku, günlük bakım gibi konuları bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor. Ben videolarla, okuduklarımla bu eksiği kapatmaya çalışıyorum. Umarım başarılı oluruz.
Bence M alma.Kızlar depend m mi L mi tercih etmeli ya? Aklım çok karıştı 168cm şuanlık 78 kiloyum ama L beden de 42-50 beden için yazıyor
Evet evimize gelen giden size göre çok daha az olacaktır o yüzden daha rahatım.Bence çok daha güzel olur.
Benim hastanede veya evde kalmak için herkes yarışıyor resmen ama biz eşimle kalmak istiyoruz hastanede. Eşim sürece sonradan dahil olmak istemiyor. Bende eşimle olmak istiyorum. Sonuçta ikimizin bebeği ve illa ki bu şeyleri yapacak.
Evimde tabi ki annem kalır bir süre çünkü çevrem kalabalık olduğu için gelen giden çok fazla olur bana. Sizlerin aile büyükleri yoksa, anladığım kadarıyla akrabalarınız ile de başka şehirlerde oturuyorsunuzdur. Dolayısıyla evinize gelen giden de çok olmaz ve eş ile çok rahat geçebilir bu süreç. Eminim çok daha iyi olacaktır. Hiç dert etmeyin.
Bence M alma.
Boyumuz aynı ama senden 20 kilo daha zayıfım, bende L aldım. Kalıplar dar. Kardeşimde M vardı, bana bile rahat ettirmez gibi geldi.
Ocean balik hapı kullanıyorum canım.. ama düzensiz kullaniyordum.. geçen doktor mutlaka hergun al dediKızlar grupta balık yağı kullanan kimdi hatırlamıyorum
Burası çok güzel serin ama ben sürekli dönmekten ve nefes alamamaktan uyuyamıyorumAyy hiç deme. Gece kaç kez uyandım bilmiyorumsıcakta biyandan. Sağa sola dönmek çok zoor artık.
Cok ıyı ilk kontrolde 4400 kılo geldı bir aylık , sonrasında da obez sınırını geçmişti 5 aylıktı fakülte de ikinciye sünnet oldugunda obez bebek dıyolardı esımın zoruna gıtmıstı benım oğlum obez degıl hafıf kılolu diyeİnşAllah daha güzel bir sonuç alırızdoğduktan sonra oğluşunun kilo alımı nasıldı
Bende balık yağını son uc haftadır kullanıyorum sırf kılo ıcın aldım faydası oluyor dıyeKızlar grupta balık yağı kullanan kimdi hatırlamıyorum
Benim kiz tuvalet egitiminde buyugunu yapinca odullendirmek icin dondurma yediriyorumNe demek askım sonunda şenlenecek tablomuz
Şuan bendede kilo aynı canım 2 haftadır 200 gr belki o kadarda yiyorumBurada bir arkadaşımız yazmıştı 1 aya kadar normal kabul ediyorlar diye inşallah artmayacak kuzumbir mesajını görmüştüm bu kadar sürede bu kadar kilo alması normal mi diye benimki 10 günde 150 gram almış mesela. Bize de az geldi, sorduk son haftalarda haftada 200 300 gram alabilir şu an için normal dedi doktor. ve inan her gün meyve, çikolata, fındık yiyorum omega takviyeli vitamin kullanıyorum koca bardak süt içiyorum 2 günde bir ama bu kadar alıyor yani ve ben 10 günde 1-1.5 kilo almışım bebeğim 150 gram almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?