Gerçekten çok heyecanlı. Ben cinsiyet partisini bile bekleyemem diye yapmadım. Doktorumuz cinsiyeti gördü ve söylemedi. Kazı kazan gibi bir kağıt verdi onu bile çıkar çıkmaz arabanın kaputunda kazıdık. Doğumun olduğunda bir sürü heyacan ve sevinç yaşayacaksınız sağlıkla gelsin minikler
Ben de bir ara çok sabirsizlandim ama esim frenledi beni de. O benden çok daha sabirli. Simdi de zaten bebekle ilgili bir suru heyecan varken cinsiyet ufak bir ayrıntı gibi kaldı hayatımızda. Ama hala çok merak ediyorum, o ayrı.
Umarım hepsi de sağlıkla gelsin miniklerin.
Hayır çünkü zaten kullandığım multivitaminde de var. Ama hiç kramp sorunu yaşamadım henüz yanlış hatırlamıyorsam ikisi toplam 350 mg yapıyor. Hamile insanın alması gereken kadar bu oranda. Bu saatte aklım doğru hatırlıyorsa tabi bu mg ları
Hayır çünkü zaten kullandığım multivitaminde de var. Ama hiç kramp sorunu yaşamadım henüz yanlış hatırlamıyorsam ikisi toplam 350 mg yapıyor. Hamile insanın alması gereken kadar bu oranda. Bu saatte aklım doğru hatırlıyorsa tabi bu mg ları
Ya aslında kız hissediyordum ama herkes karnımın sivriligine bakıp erkek diyor, o yüzden sanırım erkeğe dondu hislerim de En basta @Papatyamaviss ultrason görüntüsünden kız demisti gerci. Bakalım tutacak miydi? Heyecan gercekten dorukta!
Decavit te hiç yok bana ilk ı mom verdiler sonra decavit verdi başka doktor ben sordum ikiside multivitamin ama hangisi daha iyi başka markalar arasınd da dedim ı mom dediler ben ondan devam ediyorum