2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de bir ara çok sabirsizlandim ama esim frenledi beni de. O benden çok daha sabirli. Simdi de zaten bebekle ilgili bir suru heyecan varken cinsiyet ufak bir ayrıntı gibi kaldı hayatımızda. Ama hala çok merak ediyorum, o ayrı.
Umarım hepsi de sağlıkla gelsin miniklerin.

Bunu aldığında ekstra magnezyum kullanıyor muydun
Hayır çünkü zaten kullandığım multivitaminde de var. Ama hiç kramp sorunu yaşamadım henüz yanlış hatırlamıyorsam ikisi toplam 350 mg yapıyor. Hamile insanın alması gereken kadar bu oranda. Bu saatte aklım doğru hatırlıyorsa tabi bu mg ları

Ben normaldi 730 mg alıyorum günde magnezyumu 2 tane içtiğim için galiba bunda 200 küsür ne kadar kullanmıştın bunu canım

Benim karnımı gören de erkek sanıyor ama kızım olacak Allah'ın izniyle. Bakalım senin ne olacak.
Hayırlı evlat olsun öncelikle

Bende onu kullanıyorum ama omega oranı düşük biraz şimdi araştırdımda
Decavit te hiç yok bana ilk ı mom verdiler sonra decavit verdi başka doktor ben sordum ikiside multivitamin ama hangisi daha iyi başka markalar arasınd da dedim ı mom dediler ben ondan devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…