2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi ya dedim bir umut bu da mı gol değil ikisini aynı gün içiyor muydun
Evet canım ikisini de aynı anda alıyordum ama yine değiştirip dene istersen
Çok teşekkür ederim bu arada inşallah hayırlı olur bakalım çok zorlu bir süreç beni ve eşimi bekliyor

Biz de çok uğraştık ama eşim fizyoterapist olduğu için her yer kadro açmıyor o da üniversite sınavına girdi yeni bir bölüm okuyacak bu şekilde eğitim tayini isteyecek eskişehirde normal memur puanları yüksek olduğu gibi üniversite puanları da yüksek Eskişehir gelmedi çok üzüldük ama Kütahya geldi 1 saatlik yol diye avutuyoruz kendimizi
Bende de doğumdan ziyade evde bir şeylere nasıl yetişeceğim korkusu başladı Eşim hem çalışıp hem okuyacağı için onun bir şeyler yapabileceğini sanmıyorum ben evde bebek köpek hunilerimi takıp gezeceğim artık

Benim karnımı gören de erkek sanıyor ama kızım olacak Allah'ın izniyle. Bakalım senin ne olacak.
Hayırlı evlat olsun öncelikle
Aa bunu duyduğuma sevindim hayırlı ve sağlıklı olsunlar yeter gerçekten
Siz kendinizmi supriz diye bakmiyosunuz yoksa gercekten bebekmi size supriz yapiyo
Hangi sehir bu arada cnm
Biz sürpriz olsun istedik, o yüzden öğrenmedik. Doktora da ayrıca sormadık. Ben yurtdışındayım
Sat ne peki? Ve sehir
SAT tam bilmiyorum, bir önceki çünkü düşük olmuştu.
Tebrık edıyorum senı gerçekten doğum anında cok buyuk duygu selı yaşayacaksınız
İsimleri hazır mı peki
Evet ya, çok heyecanlı gerçekten isim seçenekleri var ama tam net değil henüz. Bir yakınımız da şöyle dedi, aklımıza yattı. Bazen bebeği görünce de hem karakteri hem de tipine göre içinizden başka bir isim vermek gelebiliyor dedi. Bakalım, isim seçenekleri var ama görünce belki onlar da değişebilir. Kayıt için doğduktan 6 haftaya kadar süremiz varmış en kötü ihtimalle

Kuzum nts zamanı bebekler uyuyorsa çok hareket çıkmayabilir.
Sezaryeni de oh saçıma başıma fön çektirir giderim, hafif makyaj yaparım, girmeden önce fotoğraf çekinirim falan diye diye kabullendim. Mecbur iyimser takılıyorum

Tamamdır kuzum öğrenen diğerlerini etiketlesin

Tamam kuzum çok sağol

Okudum, Kuzey Ata ya şifa olsun.Cabucak annesine kavuşsun.

Kimimiz kilo alsın istiyor kimimiz başka birşey stres yapma canım gelişimi önde demek ki

Evet canım ikisini de aynı anda alıyordum ama yine değiştirip dene istersen
Çok teşekkür ederim bu arada inşallah hayırlı olur bakalım çok zorlu bir süreç beni ve eşimi bekliyor
Bir denerim ama çok umutlanmadım her şey dilediğiniz gibi olsun biraz zor olacak ama ailene yakın olacaksın kuzum

E buna buldun muuu hiç bahsetmiyorsun

Su bes haftan cabucak gecsın ınsallah kuzum yada ne kadar dayanabılırsen

Bencede öyle ya ben benim oğlana aldıramadım kılo neler yedım yaptım kızçede adam akıllı bı beslenme tarzım bıle yok bunun kılosu abısıne oranla 200-300 gram onde gıdıyor hepı topu 3200 falan doğar dıye düşünüyorum bende Zamanını beklerse

Su bes haftan cabucak gecsın ınsallah kuzum yada ne kadar dayanabılırsen
İnşallah dayanırım ya işte daha iyi hissediyorum yoruluyorum ama evde düzenim olmuyor burda sabah akşam yürüyüşüm kahvaltım yemek saatlerim bile düzenli

Kütahya bizede yakın eskısehırde yakın senın ıcınde cok guzel olmus

Bencede o yüzden sağlıklı olsun da çok takılmıyorum valla eşim düşünüyor benim yerime sağolsun sürekli sırt üstü yatma bebeğe kan gitmiyor ondan geride yok abur cubur yiyorsun ondan geride bana bir şey kalmıyor

Kütahya bizede yakın eskısehırde yakın senın ıcınde cok guzel olmus
Evet konum olarak güzel şehir küçük biraz ama yaşaması kolay en azından yormaz diye düşünüyorum inşallah hayırlısı odur bizim için ve mutlu oluruz 6-7 yıl

Aşkım bende sezeryan asla düşünmeyen ıhtımalını bıke goz ardı eden bir durum ve psıkolojıdeydım , sezdan da korkuyordum esasen
Zorunlu sez olmak zorunda kalınca dünyam basıma yıkılmıştı, ama hiç korktuğum gibi olmadı Yanı o kadar büyüttüğüm kadar gözümde degılmıs
Eger sezeryan olmak zorunda kalırsan da korkma derım

Az önce rutin pehlivan yağlanmamı yaparken sol göğsümden süt aktı karmaşık duygular içerisindeyim
Yaa bende göğsüme yağ krem felan sürerken yavaş yavaş sürüyorum bir şey olur felan diye daha hiç bir şey gelmedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…