Evet canım ikisini de aynı anda alıyordum ama yine değiştirip dene istersenHadi ya dedim bir umut bu da mı gol değilikisini aynı gün içiyor muydun
Biz de çok uğraştık ama eşim fizyoterapist olduğu için her yer kadro açmıyor o da üniversite sınavına girdi yeni bir bölüm okuyacak bu şekilde eğitim tayini isteyecek eskişehirde normal memur puanları yüksek olduğu gibi üniversite puanları da yüksek Eskişehir gelmedi çok üzüldük ama Kütahya geldi 1 saatlik yol diye avutuyoruz kendimiziOmega var elenatalde de ama ben stres yapıyorum bebeğin büyüklüğünü normal gitseydi keşke, yok kafası büyük yok karnı büyük onları duymak da hoş olmuyor
Ya benim de aklıma takılıyor acaba ne kadar uğraşsak da kilosunu etkileyemicez mi acaba, ben de iri bebektim bu da öyle olcak galiba, ameliyat korkum zaten vardı, daha da stres oluyorum sezaryen olmak zorunda kalıcam diye.
Ay hayırlı olsun hadi, ne güzel çok yakın olacaksın aileneBiz de ileride Eskişehir'e taşınmayı düşünüyoruz. Hayırlısı
Aa bunu duyduğuma sevindimBenim karnımı gören de erkek sanıyor ama kızım olacak Allah'ın izniyle. Bakalım senin ne olacak.
Hayırlı evlat olsun öncelikle
Biz sürpriz olsun istedik, o yüzden öğrenmedik. Doktora da ayrıca sormadık.Siz kendinizmi supriz diye bakmiyosunuz yoksa gercekten bebekmi size supriz yapiyo
Hangi sehir bu arada cnm
SAT tam bilmiyorum, bir önceki çünkü düşük olmuştu.Sat ne peki? Ve sehir
Evet ya, çok heyecanlı gerçektenTebrık edıyorum senı gerçekten doğum anında cok buyuk duygu selı yaşayacaksınız
İsimleri hazır mı peki
Kuzum nts zamanı bebekler uyuyorsa çok hareket çıkmayabilir.Ya ben de 12. Haftadan sonra elenatal içmeye başlamıştım, aile hekimim de gebeydi o önermişti. Bugün kontrolde baktık 12. Haftadan sonra ileri çıkmaya başlamış ben geçen ay bıraktım ama hala iki hafta falan önde, normal doğum zor görünüyor dedi doktor. Elenatal 1-2-3 var hamilelik öncesi, hamilelik ve emzirme dönemi olarak. Balık yağı aldırdı bence bu çocuğa kiloyu. Ultrasonda 2500 yazıyor yarın bi de özeldeki doktoruma gidicem, beş kilo doğuramam
Ben sezaryeni nasıl kabullenicem yaRüyalarıma girmeye başladı
Günaydınn, bugün devlete gittim nstye girdim açtım hareket etmedi çok, hareket etmezse akşam kadın doğum acile gel dedi doktor ama şu an sağdan soldan vuruyor hıçkırık tuttu falan nstye mi garezi varmış.
Tamamdır kuzum öğrenen diğerlerini etiketlesin@1HANIMIhlamurseven kızlar özel ümit batıkentte fiyat bilgisi konuşursanız bana da bilgi verir misiniz doğuma kesin Eskişehire geliyorum
Çok şükür tayinimiz çıkacak inşallah Kütahya oldu ama aileme yakın diye seviniyorum
Tamam kuzum çok sağolKuzum nts zamanı bebekler uyuyorsa çok hareket çıkmayabilir.
Sezaryeni de oh saçıma başıma fön çektirir giderim, hafif makyaj yaparım, girmeden önce fotoğraf çekinirim falan diye diye kabullendim.Mecbur iyimser takılıyorum
Tamamdır kuzum öğrenen diğerlerini etiketlesin
Okudum, Kuzey Ata ya şifa olsun.Cabucak annesine kavuşsun.Canım kızlar bugün ilk defa tekrar entübe olmadan 2.günümüze geçtik, çok şükür. Hala sol akciğer tam istediğimiz gibi değil dedi dr ama toparlayacakBizim için dua eden teyzeleri imkanı zamanı olan olursa 100 kere Ya Şafi çekebilirse çok seviniriz Kilo alıp veriyoruz kusmalar yüzünden. Dün 2050 idi 1995 e düşmüş dr normal dedi iniş çıkışlar için. 9:30 - 10:00 arası telefonla bakışıyoruz hergün, doktorun arama saat aralığı
Kimimiz kilo alsın istiyor kimimiz başka birşeyOmega var elenatalde de ama ben stres yapıyorum bebeğin büyüklüğünü normal gitseydi keşke, yok kafası büyük yok karnı büyük onları duymak da hoş olmuyor
Ya benim de aklıma takılıyor acaba ne kadar uğraşsak da kilosunu etkileyemicez mi acaba, ben de iri bebektim bu da öyle olcak galiba, ameliyat korkum zaten vardı, daha da stres oluyorum sezaryen olmak zorunda kalıcam diye.
Ay hayırlı olsun hadi, ne güzel çok yakın olacaksın aileneBiz de ileride Eskişehir'e taşınmayı düşünüyoruz. Hayırlısı
Bir denerim ama çok umutlanmadımEvet canım ikisini de aynı anda alıyordum ama yine değiştirip dene istersen
Çok teşekkür ederim bu arada inşallah hayırlı olur bakalım çok zorlu bir süreç beni ve eşimi bekliyor
Benim kızlık soyadım da sımsıkı soyadım da uzun bu halıyle bıle ucunu yan yana kullanamıyorum ismimde uzunBende tek isim kullanıyorum soyadı bile tek çok kalabalık sevmediğimden
E buna buldun muuu hiç bahsetmiyorsunBende tek isim koydum kizlara bunada tek
Biz farkli faktorleride dusunmek zorundayiz
Koydugum isim ulkenin dilinde telafuzu kolay olacakmi, veya kotu bi anlami varmi bunlari hep goz onunde bulundurarak isim secmek zorundayim maalesef
Birini buldumda ikincisi icin kafa yoramam
Su bes haftan cabucak gecsın ınsallah kuzum yada ne kadar dayanabılırsenSelam kızlar bende dün iznim bitti işe başladım tekrar biraz yoğun geçiyor
Ben geceleri son zamanlarda daha iyi uyuyorum yani ah uh dönerken sorun oluyor ama uykum bölünmüyor bazen eşim uyandırıyor sırt üstü yatmışsın diyeAma az uyuyorum yani 6 saati zor buluyor
Bir de yatmadan Kefir veya yoğurt yiyince o da ağırlık hissi veriyor daha çabuk dalıyorum uykuya
Ama sıcak fena cam açık uyuyoruz ama yaprak bile oynamıyor, sırılsıklam terlemiş uyanıyorum
Beslenmene dikkat et takviyelerini al gerisini akışına bırak birazBir denerim ama çok umutlanmadımher şey dilediğiniz gibi olsun biraz zor olacak ama ailene yakın olacaksın kuzum
Bencede öyle ya ben benim oğlana aldıramadım kılo neler yedım yaptımD dra21 canım ben multivitamin kullanıyorum regenexis max onun içinde omega var ama i mom ile aynı bende ayrı ocean balık yağı takviyesi almıştım 2 ay kullandım yeni bitti bence aşırı fazla kullanmanın bir faydası yok çünkü benim günlük aldığım doz yüksek oluyordu ona rağmen bebeğim geriden geliyor bence nu genetik sanırım
İnşallah dayanırım ya işte daha iyi hissediyorum yoruluyorum ama evde düzenim olmuyor burda sabah akşam yürüyüşüm kahvaltım yemek saatlerim bile düzenliSu bes haftan cabucak gecsın ınsallah kuzum yada ne kadar dayanabılırsen
Kütahya bizede yakın eskısehırde yakın senın ıcınde cok guzel olmus@1HANIMIhlamurseven kızlar özel ümit batıkentte fiyat bilgisi konuşursanız bana da bilgi verir misiniz doğuma kesin Eskişehire geliyorum
Çok şükür tayinimiz çıkacak inşallah Kütahya oldu ama aileme yakın diye seviniyorum
Bencede o yüzden sağlıklı olsun da çok takılmıyorum vallaBencede öyle ya ben benim oğlana aldıramadım kılo neler yedım yaptımkızçede adam akıllı bı beslenme tarzım bıle yok bunun kılosu abısıne oranla 200-300 gram onde gıdıyor hepı topu 3200 falan doğar dıye düşünüyorum bende Zamanını beklerse
Evet konum olarak güzel şehir küçük biraz ama yaşaması kolay en azından yormaz diye düşünüyorum inşallah hayırlısı odur bizim için ve mutlu oluruz 6-7 yılKütahya bizede yakın eskısehırde yakın senın ıcınde cok guzel olmus
Aşkım bende sezeryan asla düşünmeyen ıhtımalını bıke goz ardı eden bir durum ve psıkolojıdeydım , sezdan da korkuyordum esasenOmega var elenatalde de ama ben stres yapıyorum bebeğin büyüklüğünü normal gitseydi keşke, yok kafası büyük yok karnı büyük onları duymak da hoş olmuyor
YaaAz önce rutin pehlivan yağlanmamı yaparken sol göğsümden süt aktıkarmaşık duygular içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?