2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Iyi sabreetmisiniz tebrik ediyorum sizi
Biz direk adiyla bahsediyoruz, bebek falan demiyoruz dusun bidahaki rdvun nezaman bizede haber et
Ah, babasına kandım da kendimi zorladım biraz Doktorum ameliyat olmuş, o haber verince gideceğim, başka doktora gitmek istemediğim için. Tabiki haber veririm

Yağmur özledim valla buraya da yağsa şöyle şakır şakır serin serin offf
Amin canım benim de sınırım 30 derece üzerine çıkınca bana fenalık gelmeye başlıyor maalesef bu hafta yine 30 derecelerin üzerindeyiz
Eylülü bekliyordum hasretle ama o da gitti gibi nasıl denk getirdim yüzyılın en sıcak ve uzun yazına bu hamileliği bilmiyorum
Normalde de yazı sıcağı ben hiç ama hiç sevmem tam sonbahar kış insanıyım en sevdiğim iki mevsim sonbahar kış zaten sevmiyorum bir de ekstra sıcak ve uzun geçince Adanalı hemşehrilerim gibi güneşe ateş etmeme ramak kalıyor

Yaa neguzel bidahakini dusunursen banada haber et beraber planlasak belki bukadar denk dusmez demi
Allah büyük . Büyük konusmak istemem ama benim ikizlerim gelecek . Rabbim isteyen kullarina nasip etsin insallah Anne ve Baba olmak isteyen her bir aileye bu güzel duyguyu tattirsin amin

Şimdi biraz araştırdımda benimkinin içeriği oceana göre falan baya azmış

Ya ben de 12. Haftadan sonra elenatal içmeye başlamıştım, aile hekimim de gebeydi o önermişti. Bugün kontrolde baktık 12. Haftadan sonra ileri çıkmaya başlamış ben geçen ay bıraktım ama hala iki hafta falan önde, normal doğum zor görünüyor dedi doktor . Elenatal 1-2-3 var hamilelik öncesi, hamilelik ve emzirme dönemi olarak. Balık yağı aldırdı bence bu çocuğa kiloyu. Ultrasonda 2500 yazıyor yarın bi de özeldeki doktoruma gidicem, beş kilo doğuramam
Ben bu kızın makat gelişini ve sezaryeni kabullendim artık bu yüzden yeni güncelleme bana gelmese de olur yarışan arkadaşlara başarılar dilerim.
Ben sezaryeni nasıl kabullenicem ya Rüyalarıma girmeye başladı
Gunaydinlaaaaarrrrrrr mutlu sağlıklı bir gün olsun kontrol günleri ne zaman kızlar
Günaydınn, bugün devlete gittim nstye girdim açtım hareket etmedi çok, hareket etmezse akşam kadın doğum acile gel dedi doktor ama şu an sağdan soldan vuruyor hıçkırık tuttu falan nstye mi garezi varmış.

Haklısın bu yıl İstanbul çok kötü ve nemli bende burdayım avrupa yakasındayım birde galiba burası daha da kötü

Elenatal içerğinde mi omega var canım o kadar özeniyorum ki sizlere maşAllah bebeklerinize

Kizlar kizimin ismi 2 tane benimde. Simdi ikiz bebek gelecek iki tane mi koymaliyiz yoksa tek koysak ileride sorun olur mu ?
Ben tek isim koydum ve açıkcası tek isim daha hoşuma gidiyor. Şimdi ben mesela çift soyisim kullanıyorum eğer 2 ismim olsa kullanamazdım bunu da düşünerek kızıma tek isim koyacağım mesela. Neden tek isim sorun olabilir diye düşündünüz merak ettim ?

1HANIM kiz niye sinirlendin ne oldu

Kizlar kizimin ismi 2 tane benimde. Simdi ikiz bebek gelecek iki tane mi koymaliyiz yoksa tek koysak ileride sorun olur mu ?
Arkadaşımın da 3 kızı var. Büyük kızı tek isimli, ikizleri çift isimli. Sorun yapmadılar, ama belli de olmayabilir. Yaş farkı azsa belki kıskançlık olabilir

Bende ilkbahari seviyorum
Belcikanin yazindan sikayetci olan cok var ama ben seviyorum, gerci yazlari hep Turkiyede oluyorum ama mesela bu yil sevdim ne guzel serin gecti hamile oldugum icinde olabilir
bu arada bende Adanaliyim

Bende tek isim kullanıyorum soyadı bile tek çok kalabalık sevmediğimden

Allah büyük . Büyük konusmak istemem ama benim ikizlerim gelecek . Rabbim isteyen kullarina nasip etsin insallah Anne ve Baba olmak isteyen her bir aileye bu güzel duyguyu tattirsin amin
Amiiin
Ben 4 cocuk diyodum kendime ama bu biraz zor gecti bide 13 yasindaki kizimin ergenligini gorunce carpi 4 yapinca bi dusunme geliyo bana
Sanirim 3de birakabilirim bende

Bende tek isim koydum kizlara bunada tek
Biz farkli faktorleride dusunmek zorundayiz
Koydugum isim ulkenin dilinde telafuzu kolay olacakmi, veya kotu bi anlami varmi bunlari hep goz onunde bulundurarak isim secmek zorundayim maalesef
Birini buldumda ikincisi icin kafa yoramam

Selam kızlar bende dün iznim bitti işe başladım tekrar biraz yoğun geçiyor
Ben geceleri son zamanlarda daha iyi uyuyorum yani ah uh dönerken sorun oluyor ama uykum bölünmüyor bazen eşim uyandırıyor sırt üstü yatmışsın diye Ama az uyuyorum yani 6 saati zor buluyor
Bir de yatmadan Kefir veya yoğurt yiyince o da ağırlık hissi veriyor daha çabuk dalıyorum uykuya
Ama sıcak fena cam açık uyuyoruz ama yaprak bile oynamıyor, sırılsıklam terlemiş uyanıyorum

D dra21 canım ben multivitamin kullanıyorum regenexis max onun içinde omega var ama i mom ile aynı bende ayrı ocean balık yağı takviyesi almıştım 2 ay kullandım yeni bitti bence aşırı fazla kullanmanın bir faydası yok çünkü benim günlük aldığım doz yüksek oluyordu ona rağmen bebeğim geriden geliyor bence nu genetik sanırım

Hadi ya dedim bir umut bu da mı gol değil ikisini aynı gün içiyor muydun

Elenatal içerğinde mi omega var canım o kadar özeniyorum ki sizlere maşAllah bebeklerinize
Omega var elenatalde de ama ben stres yapıyorum bebeğin büyüklüğünü normal gitseydi keşke, yok kafası büyük yok karnı büyük onları duymak da hoş olmuyor
Ya benim de aklıma takılıyor acaba ne kadar uğraşsak da kilosunu etkileyemicez mi acaba, ben de iri bebektim bu da öyle olcak galiba, ameliyat korkum zaten vardı, daha da stres oluyorum sezaryen olmak zorunda kalıcam diye.
Ay hayırlı olsun hadi, ne güzel çok yakın olacaksın ailene Biz de ileride Eskişehir'e taşınmayı düşünüyoruz. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…