- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Ah, babasına kandım da kendimi zorladım birazIyi sabreetmisiniz tebrik ediyorum sizi
Biz direk adiyla bahsediyoruz, bebek falan demiyoruz dusunbidahaki rdvun nezaman bizede haber et
Yağmur özledim vallaButun temmuz burasi yagmurluydu, agustosda biraz parcali bulutlu serin geciyodu 3gundur sicakladi burasi (yani 30 derece oldu sicakladi derken) direk diyorumki
Allahim ben su 3gundur zor dayaniyorum Turkiyedeki hamisler napiyo acaba sen yardim et
Allah yardimciniz olsun buyil Afrika ve Turkiyede acayip bi sicak hava oldugu soyleniyo zaten
Allah büyük . Büyük konusmak istemem ama benim ikizlerim gelecek . Rabbim isteyen kullarina nasip etsin insallahYaa neguzel bidahakini dusunursen banada haber et beraber planlasak belki bukadar denk dusmez demi
Şimdi biraz araştırdımda benimkinin içeriği oceana göre falan baya azmış
Ya ben de 12. Haftadan sonra elenatal içmeye başlamıştım, aile hekimim de gebeydi o önermişti. Bugün kontrolde baktık 12. Haftadan sonra ileri çıkmaya başlamış ben geçen ay bıraktım ama hala iki hafta falan önde, normal doğum zor görünüyor dedi doktorEfa daily balık yağı içiyordum. Onun dışında demir hapı bi de d vitaminim düşük diye devit 3. Ama bebişe kilo aldıran balık yağı hapı. Ben yarın hemşireye de sorayım aklıma getirdin elimde var içsem bebişe faydası olur belki sütten geçer
Ben sezaryeni nasıl kabullenicem yaBen bu kızın makat gelişini ve sezaryeni kabullendim artık bu yüzden yeni güncelleme bana gelmese de olur yarışan arkadaşlara başarılar dilerim.
Günaydınn, bugün devlete gittim nstye girdim açtım hareket etmedi çok, hareket etmezse akşam kadın doğum acile gel dedi doktor ama şu an sağdan soldan vuruyor hıçkırık tuttu falan nstye mi garezi varmış.Gunaydinlaaaaarrrrrrr mutlu sağlıklı bir gün olsunkontrol günleri ne zaman kızlar
Haklısın bu yıl İstanbul çok kötü ve nemli bende burdayım avrupa yakasındayım birde galiba burası daha da kötüYağmur özledim vallaburaya da yağsa şöyle şakır şakır serin serin offf
Amin canım benim de sınırım 30 derece üzerine çıkınca bana fenalık gelmeye başlıyor maalesef bu hafta yine 30 derecelerin üzerindeyiz
Eylülü bekliyordum hasretle ama o da gitti gibi nasıl denk getirdim yüzyılın en sıcak ve uzun yazına bu hamileliği bilmiyorum
Normalde de yazı sıcağı ben hiç ama hiç sevmem tam sonbahar kış insanıyım en sevdiğim iki mevsim sonbahar kış zaten sevmiyorum bir de ekstra sıcak ve uzun geçince Adanalı hemşehrilerim gibi güneşe ateş etmeme ramak kalıyor
Elenatal içerğinde mi omega var canım o kadar özeniyorum ki sizlere maşAllah bebeklerinizeYa ben de 12. Haftadan sonra elenatal içmeye başlamıştım, aile hekimim de gebeydi o önermişti. Bugün kontrolde baktık 12. Haftadan sonra ileri çıkmaya başlamış ben geçen ay bıraktım ama hala iki hafta falan önde, normal doğum zor görünüyor dedi doktor. Elenatal 1-2-3 var hamilelik öncesi, hamilelik ve emzirme dönemi olarak. Balık yağı aldırdı bence bu çocuğa kiloyu. Ultrasonda 2500 yazıyor yarın bi de özeldeki doktoruma gidicem, beş kilo doğuramam
Ben sezaryeni nasıl kabullenicem yaRüyalarıma girmeye başladı
Günaydınn, bugün devlete gittim nstye girdim açtım hareket etmedi çok, hareket etmezse akşam kadın doğum acile gel dedi doktor ama şu an sağdan soldan vuruyor hıçkırık tuttu falan nstye mi garezi varmış.
Ben tek isim koydum ve açıkcası tek isim daha hoşuma gidiyor. Şimdi ben mesela çift soyisim kullanıyorum eğer 2 ismim olsa kullanamazdımKizlar kizimin ismi 2 tane benimde. Simdi ikiz bebek gelecek iki tane mi koymaliyiz yoksa tek koysak ileride sorun olur mu ?
Butun temmuz burasi yagmurluydu, agustosda biraz parcali bulutlu serin geciyodu 3gundur sicakladi burasi (yani 30 derece oldu sicakladi derken) direk diyorumki
Allahim ben su 3gundur zor dayaniyorum Turkiyedeki hamisler napiyo acaba sen yardim et
Allah yardimciniz olsun buyil Afrika ve Turkiyede acayip bi sicak hava oldugu soyleniyo zaten
Arkadaşımın da 3 kızı var. Büyük kızı tek isimli, ikizleri çift isimli. Sorun yapmadılar, ama belli de olmayabilir. Yaş farkı azsa belki kıskançlık olabilirKizlar kizimin ismi 2 tane benimde. Simdi ikiz bebek gelecek iki tane mi koymaliyiz yoksa tek koysak ileride sorun olur mu ?
Bende ilkbahari seviyorumYağmur özledim vallaburaya da yağsa şöyle şakır şakır serin serin offf
Amin canım benim de sınırım 30 derece üzerine çıkınca bana fenalık gelmeye başlıyor maalesef bu hafta yine 30 derecelerin üzerindeyiz
Eylülü bekliyordum hasretle ama o da gitti gibi nasıl denk getirdim yüzyılın en sıcak ve uzun yazına bu hamileliği bilmiyorum
Normalde de yazı sıcağı ben hiç ama hiç sevmem tam sonbahar kış insanıyım en sevdiğim iki mevsim sonbahar kış zaten sevmiyorum bir de ekstra sıcak ve uzun geçince Adanalı hemşehrilerim gibi güneşe ateş etmeme ramak kalıyor
Bende tek isim kullanıyorum soyadı bile tek çok kalabalık sevmediğimdenBen tek isim koydum ve açıkcası tek isim daha hoşuma gidiyor. Şimdi ben mesela çift soyisim kullanıyorum eğer 2 ismim olsa kullanamazdımbunu da düşünerek kızıma tek isim koyacağım mesela. Neden tek isim sorun olabilir diye düşündünüz merak ettim ?
AmiiinAllah büyük . Büyük konusmak istemem ama benim ikizlerim gelecek . Rabbim isteyen kullarina nasip etsin insallahAnne ve Baba olmak isteyen her bir aileye bu güzel duyguyu tattirsin amin
Bende tek isim koydum kizlara bunada tekBen tek isim koydum ve açıkcası tek isim daha hoşuma gidiyor. Şimdi ben mesela çift soyisim kullanıyorum eğer 2 ismim olsa kullanamazdımbunu da düşünerek kızıma tek isim koyacağım mesela. Neden tek isim sorun olabilir diye düşündünüz merak ettim ?
Hadi ya dedim bir umut bu da mı gol değilD dra21 canım ben multivitamin kullanıyorum regenexis max onun içinde omega var ama i mom ile aynı bende ayrı ocean balık yağı takviyesi almıştım 2 ay kullandım yeni bitti bence aşırı fazla kullanmanın bir faydası yok çünkü benim günlük aldığım doz yüksek oluyordu ona rağmen bebeğim geriden geliyor bence nu genetik sanırım
Hayırlısı olsun canım1HANIM Ihlamurseven kızlar özel ümit batıkentte fiyat bilgisi konuşursanız bana da bilgi verir misiniz doğuma kesin Eskişehire geliyorum
Çok şükür tayinimiz çıkacak inşallah Kütahya oldu ama aileme yakın diye seviniyorum
Omega var elenatalde de ama ben stres yapıyorum bebeğin büyüklüğünü normal gitseydi keşke, yok kafası büyük yok karnı büyük onları duymak da hoş olmuyorElenatal içerğinde mi omega var canım o kadar özeniyorum ki sizlere maşAllah bebeklerinize
Ya benim de aklıma takılıyor acaba ne kadar uğraşsak da kilosunu etkileyemicez mi acaba, ben de iri bebektim bu da öyle olcak galiba, ameliyat korkum zaten vardı, daha da stres oluyorum sezaryen olmak zorunda kalıcam diye.D dra21 canım ben multivitamin kullanıyorum regenexis max onun içinde omega var ama i mom ile aynı bende ayrı ocean balık yağı takviyesi almıştım 2 ay kullandım yeni bitti bence aşırı fazla kullanmanın bir faydası yok çünkü benim günlük aldığım doz yüksek oluyordu ona rağmen bebeğim geriden geliyor bence nu genetik sanırım
Ay hayırlı olsun hadi, ne güzel çok yakın olacaksın ailene1HANIM Ihlamurseven kızlar özel ümit batıkentte fiyat bilgisi konuşursanız bana da bilgi verir misiniz doğuma kesin Eskişehire geliyorum
Çok şükür tayinimiz çıkacak inşallah Kütahya oldu ama aileme yakın diye seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?