2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O zaman heyecanla beklıyoruz bakalım ismi ne olacak

Eşinde haklı ama insan düşünüyor yani bu sıpa neden böyle diye en azından ben düşünüyorum dün sanki oğlum küstü bana alındı mı naptı tepeklemedi beni geceye kadar

O şşş pat mevzusunu deneyecez bakalim olacak mi
Ilerde neden diye sorarlarsa uzulurlerse diye aslinda simdi tek istiyoruz. Iki isimde biz de zorlandik pisman olduk
Arkadaşımın da 3 kızı var. Büyük kızı tek isimli, ikizleri çift isimli. Sorun yapmadılar, ama belli de olmayabilir. Yaş farkı azsa belki kıskançlık olabilir
Yas farki 3 . Insallah olmaz ilerde . Gerci kucuklerin tek ismi olacagi icin seslenince ona da kolaylik olur .

Ay bu iyiymiş planlı olması daha iyi tabii, süslenip püslenip doğuma gideriz o zaman
Hahaha ben de çok abur cuburdan mı kilo aldı diyorum
Mecbur her ihtimale alıştırıcaz kendimizi ya, kilosu ilerde olmasa başka bir şey de çıkabilirdi doğru diyorsun, kendimizi bu kadar yıpratmaya gerek yok ama alışmak için zamana ihtiyacım var

Parantez içini üstüme alındım

Haklısın bu yıl İstanbul çok kötü ve nemli bende burdayım avrupa yakasındayım birde galiba burası daha da kötü

Ay evet ya 13 sene karşıda çalıştım cidden akşam eve dönünce oh diyordum Anadolu yakası oraya göre nispeten sokakları falan daha geniş ve daha fazla yeşil alan var karşıda her yer beton nefes bile alamıyorum o tarafa geçince
Çekmeköy tarafında oturuyorum ben buralar güzel hatta bu seneye kadar benim evimde yaz sadece bir hafta falan yaşanırdı o kadar ılık ve esintili bir yer ama bu senenin sıcağına bizim ev de dayanamadı
Bende ilkbahari seviyorum
Belcikanin yazindan sikayetci olan cok var ama ben seviyorum, gerci yazlari hep Turkiyede oluyorum ama mesela bu yil sevdim ne guzel serin gecti hamile oldugum icinde olabilir
bu arada bende Adanaliyim
Oralar güzel hava olarak yani benim gibi serinlik yağmur kapalı hava melankoli sevenlere göre yaz sevenlere göre değil tabi
ay çok güzel denk gelmiş hamileliğine serin yaz olması ve Türkiye ye gelmemen yurt dışında yaşasam ben de bu sene gelmezdim bu sıcaklara
Yaaa Adana insanını seviyorum ben çok kendim Adanalı değilim göçmeniz biz eşim de Karadeniz taraflarından ama çok yakın arkadaşlarımız oralı artık memleketimiz gibi oldu oralar da Adana da Mersin de yerleri var çok gidip geliriz

isim vermek zaten zor bir de kriterler arttıkça daha da zorlaşıyor. ben de hep bunu düşünüyorum bir ismi zor buldum tamam dedim. 2. İsme ayyy çok zorlanırdım adıyla yaşasın tüm bebeişlerimiz
Hadi hayırlı olsun canım yakın zaten sevindim sizin adınıza haberleşelim Tamamdır Ihlamurseven
Yaaa demezler umarım biz 4 kardeşiz sadece birimiz çift isimli hiç de demedik bir şey aklıma bile gelmemişti umarım sizin de öyle olur
Kızlar bugün karnimin altinda fazla baski hossettim çıkacak gibi az öncede kan lekesi gelmiş pembe esimin isinin bitmesini bekliyorum acile gidicem bana dua edin olurmu
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir karnın altında o baskıyı 2 kez bende hissettim ama lekelenmem yok. umarım ciddi bir şey yaşamıyorsundur. Haber et bize de

Kızlar bugün karnimin altinda fazla baski hossettim çıkacak gibi az öncede kan lekesi gelmiş pembe esimin isinin bitmesini bekliyorum acile gidicem bana dua edin olurmu
Geçmiş olsun canım yoktur bir şey inşallah güzel haberler al

Eşinde haklı ama insan düşünüyor yani bu sıpa neden böyle diye en azından ben düşünüyorum dün sanki oğlum küstü bana alındı mı naptı tepeklemedi beni geceye kadar
İki gündür benim minnak da tripliydi, ses seda yoktu hiç, o kıpır kıpır halinden eser yoktu.Dun gönlü olmuş ki yattım bı hareket ,bi tarafta toplanma,sertleşme, tekme tokat.... Eşim ilk hoşuna gitti oynadı, dokundu,sevdi falan , baktı sonu gelmiyor anneni rahat bırak uyusun , sakinleş demeye başladı.En son telefondan sakinleştirici müzik açtı dursun diye. Bebek den ve benden önce kendi uyudu kaldı
Kısmen bebeğe de etkisi oldu, oda biraz duruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…