- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
O zaman heyecanla beklıyoruz bakalım ismi ne olacakAa bunu duyduğuma sevindimhayırlı ve sağlıklı olsunlar yeter gerçekten
Biz sürpriz olsun istedik, o yüzden öğrenmedik. Doktora da ayrıca sormadık.Ben yurtdışındayım
SAT tam bilmiyorum, bir önceki çünkü düşük olmuştu.
Evet ya, çok heyecanlı gerçektenisim seçenekleri var ama tam net değil henüz. Bir yakınımız da şöyle dedi, aklımıza yattı. Bazen bebeği görünce de hem karakteri hem de tipine göre içinizden başka bir isim vermek gelebiliyor dedi. Bakalım, isim seçenekleri var ama görünce belki onlar da değişebilir. Kayıt için doğduktan 6 haftaya kadar süremiz varmış en kötü ihtimalle
Benimkide karışık oluyor iki soyismide anlaşılması zor karıştırılıyor bunalıyorumBenim kızlık soyadım da sımsıkı soyadım da uzun bu halıyle bıle ucunu yan yana kullanamıyorum ismimde uzun
Eşinde haklı ama insan düşünüyor yani bu sıpa neden böyle diye en azından ben düşünüyorumBencede o yüzden sağlıklı olsun da çok takılmıyorum vallaeşim düşünüyor benim yerime sağolsun sürekli sırt üstü yatma bebeğe kan gitmiyor ondan geride yok abur cubur yiyorsun ondan geride bana bir şey kalmıyor
Her gittiğimde gerilemese sorun yok ondan dolayı korkuyorum birazBeslenmene dikkat et takviyelerini al gerisini akışına bırak biraz
Ay çok tuhaf bir deneyimdi, bu böyleyse emzirmek ne değişik bir duygudur...Yaabende göğsüme yağ krem felan sürerken yavaş yavaş sürüyorum bir şey olur felan diye daha hiç bir şey gelmedi ama
Günde bir kez kahvaltıdan sonra alıyorumAnladım canım sağol okadar bilgi verdim günde bir tane mi içiyordun bu arada
O şşş pat mevzusunu deneyecez bakalim olacak miKuzenlerim ikiz. Birinin uykusu daha az ve hafif oluyordu ağlayınca diğer bebeği de uyandırdığı için teyzem ayrı odalarda uyuturdu.
Bebek arabasında uyutmak onlara uyku rutini kazandırırsa sonra onu bırakmak zor olabilir gibi geldi.
Ben şu metodu sevdim sanırım daha sonra aralıklarla şşş pat yapıp bebeği sakinleştirerek yatağa bırakıyorlar, ağlayınca yine kucağa alıp şşş pat şeklinde gidiyor. Bebek sakinleyip uykuya dalana ve sonunda beşiğine koyduğumuzda ağlamadan uykuya dalana kadar devam ediyorlar. (Deneyimli anneler bana hııı kolaydı öyle demeyinben bu eğitimcilerin yalancısıyım, inşallah tutar hepimiz için duam bu)
Ilerde neden diye sorarlarsa uzulurlerse diye aslinda simdi tek istiyoruz. Iki isimde biz de zorlandik pisman oldukBen tek isim koydum ve açıkcası tek isim daha hoşuma gidiyor. Şimdi ben mesela çift soyisim kullanıyorum eğer 2 ismim olsa kullanamazdımbunu da düşünerek kızıma tek isim koyacağım mesela. Neden tek isim sorun olabilir diye düşündünüz merak ettim ?
Yas farki 3 . Insallah olmaz ilerde . Gerci kucuklerin tek ismi olacagi icin seslenince ona da kolaylik olur .Arkadaşımın da 3 kızı var. Büyük kızı tek isimli, ikizleri çift isimli. Sorun yapmadılar, ama belli de olmayabilir. Yaş farkı azsa belki kıskançlık olabilir
Ay bu iyiymişKuzum nts zamanı bebekler uyuyorsa çok hareket çıkmayabilir.
Sezaryeni de oh saçıma başıma fön çektirir giderim, hafif makyaj yaparım, girmeden önce fotoğraf çekinirim falan diye diye kabullendim.Mecbur iyimser takılıyorum
Tamamdır kuzum öğrenen diğerlerini etiketlesin
Hahaha ben de çok abur cuburdan mı kilo aldı diyorumBencede o yüzden sağlıklı olsun da çok takılmıyorum vallaeşim düşünüyor benim yerime sağolsun sürekli sırt üstü yatma bebeğe kan gitmiyor ondan geride yok abur cubur yiyorsun ondan geride bana bir şey kalmıyor
Mecbur her ihtimale alıştırıcaz kendimizi ya, kilosu ilerde olmasa başka bir şey de çıkabilirdi doğru diyorsun, kendimizi bu kadar yıpratmaya gerek yok ama alışmak için zamana ihtiyacım varAşkım bende sezeryan asla düşünmeyen ıhtımalını bıke goz ardı eden bir durum ve psıkolojıdeydım , sezdan da korkuyordum esasen
Zorunlu sez olmak zorunda kalınca dünyam basıma yıkılmıştı, ama hiç korktuğum gibi olmadıYanı o kadar büyüttüğüm kadar gözümde degılmıs
Eger sezeryan olmak zorunda kalırsan da korkma derım
Ben kullanmıyorum o yüzdenBenimkide karışık oluyor iki soyismide anlaşılması zor karıştırılıyor bunalıyorum
Parantez içini üstüme alındımKuzenlerim ikiz. Birinin uykusu daha az ve hafif oluyordu ağlayınca diğer bebeği de uyandırdığı için teyzem ayrı odalarda uyuturdu.
Bebek arabasında uyutmak onlara uyku rutini kazandırırsa sonra onu bırakmak zor olabilir gibi geldi.
Ben şu metodu sevdim sanırım daha sonra aralıklarla şşş pat yapıp bebeği sakinleştirerek yatağa bırakıyorlar, ağlayınca yine kucağa alıp şşş pat şeklinde gidiyor. Bebek sakinleyip uykuya dalana ve sonunda beşiğine koyduğumuzda ağlamadan uykuya dalana kadar devam ediyorlar. (Deneyimli anneler bana hııı kolaydı öyle demeyinben bu eğitimcilerin yalancısıyım, inşallah tutar hepimiz için duam bu)
Gözünüz aydın, hayırlı olsun canım1HANIM Ihlamurseven kızlar özel ümit batıkentte fiyat bilgisi konuşursanız bana da bilgi verir misiniz doğuma kesin Eskişehire geliyorum
Çok şükür tayinimiz çıkacak inşallah Kütahya oldu ama aileme yakın diye seviniyorum
Bununki daha karnima dusmeden belliydiE buna buldun muuu hiç bahsetmiyorsun
E süpermiş o zamanBununki daha karnima dusmeden belliydi
Erkek olursa Davut koyacaktik oyuzden cok dusunmeye gerek kalmadi
Haklısın bu yıl İstanbul çok kötü ve nemli bende burdayım avrupa yakasındayım birde galiba burası daha da kötü
Oralar güzel hava olarak yani benim gibi serinlik yağmur kapalı hava melankoli sevenlere göre yaz sevenlere göre değil tabiBende ilkbahari seviyorum
Belcikanin yazindan sikayetci olan cok var ama ben seviyorum, gerci yazlari hep Turkiyede oluyorum ama mesela bu yil sevdim ne guzel serin gecti hamile oldugum icinde olabilir
bu arada bende Adanaliyim
Geçmiş olsun canım, umarım sorun çıkmaz bizi de haber etKızlar bugün karnimin altinda fazla baski hossettim çıkacak gibi az öncede kan lekesi gelmiş pembe esimin isinin bitmesini bekliyorum acile gidicem bana dua edin olurmu
isim vermek zaten zor bir de kriterler arttıkça daha da zorlaşıyor. ben de hep bunu düşünüyorum bir ismi zor buldum tamam dedim. 2. İsme ayyy çok zorlanırdımBende tek isim koydum kizlara bunada tek
Biz farkli faktorleride dusunmek zorundayiz
Koydugum isim ulkenin dilinde telafuzu kolay olacakmi, veya kotu bi anlami varmi bunlari hep goz onunde bulundurarak isim secmek zorundayim maalesef
Birini buldumda ikincisi icin kafa yoramam
Hadi hayırlı olsun canım yakın zaten sevindim sizin adınıza1HANIM Ihlamurseven kızlar özel ümit batıkentte fiyat bilgisi konuşursanız bana da bilgi verir misiniz doğuma kesin Eskişehire geliyorum
Çok şükür tayinimiz çıkacak inşallah Kütahya oldu ama aileme yakın diye seviniyorum
Yaaa demezler umarımO şşş pat mevzusunu deneyecez bakalim olacak mi
Ilerde neden diye sorarlarsa uzulurlerse diye aslinda simdi tek istiyoruz. Iki isimde biz de zorlandik pisman olduk
Yas farki 3 . Insallah olmaz ilerde . Gerci kucuklerin tek ismi olacagi icin seslenince ona da kolaylik olur .
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir karnın altında o baskıyı 2 kez bende hissettim ama lekelenmem yok. umarım ciddi bir şey yaşamıyorsundur. Haber et bize deKızlar bugün karnimin altinda fazla baski hossettim çıkacak gibi az öncede kan lekesi gelmiş pembe esimin isinin bitmesini bekliyorum acile gidicem bana dua edin olurmu
Geçmiş olsun canım yoktur bir şey inşallah güzel haberler alKızlar bugün karnimin altinda fazla baski hossettim çıkacak gibi az öncede kan lekesi gelmiş pembe esimin isinin bitmesini bekliyorum acile gidicem bana dua edin olurmu
İki gündür benim minnak da tripliydi, ses seda yoktu hiç, o kıpır kıpır halinden eser yoktu.Dun gönlü olmuş ki yattım bı hareket ,bi tarafta toplanma,sertleşme, tekme tokat.... Eşim ilk hoşuna gitti oynadı, dokundu,sevdi falan , baktı sonu gelmiyor anneni rahat bırak uyusun , sakinleş demeye başladı.En son telefondan sakinleştirici müzik açtı dursun diye. Bebek den ve benden önce kendi uyudu kaldıEşinde haklı ama insan düşünüyor yani bu sıpa neden böyle diye en azından ben düşünüyorumdün sanki oğlum küstü bana alındı mı naptı tepeklemedi beni geceye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?