2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben klasik müzik dinletiyorum bazen daha çok kuduruyor müziği duyunca eşin gibi benim uykum geliyor uyudum uyuyacağım oluyorum ama ona pek işlemiyor

Bizde de ayni zorluk var. Türkçe karakter olmaması gerekiyor, telafuzu kolay olması gerekiyor vs vs. O yüzden secenek listemiz çok uzun değil.

Yaa ben bu yaz gelmemeyi planliyodum zaten bari bos gecmesin hamile kalim dedim oda oldu cok sukur. Bu haldeyken oralara gelmeyi gozum kesmezdi zaten, bizim oralarin normal sicaklarini zor kaldiriyorum kaldiki hamilelikte tatile gelecem kafamdan boyle duman cikardi
Ya evet cok guzel yerleri var ama kesinlikle 7. 8. Ayda gidilmeyecek yerler bizde cocuklarin okul tatillerinden dolayi birtek o tarihte gelebiliyoz

Düzenli gelen bir kasılma var ek olarak yatış verirler muhtemelen daha gidemedim esimin isi uzamiş resmi işler dedi onu bekliyorum hala

Oo sen iyisin yine ben beylikdüzü tarafındayım bu yaz gibi bir şey yaşamadım İstanbulda hiç

Bende öyle
Bizede haber ver kötü birşey yoktur inşAllah aynısını dün yaşadım bende
Bu bildigimiz dogum kasilmasi buyuk tuvalet gelir ikınırsin ya belimden vurarak geliyor esimde gelemedi inşallah daha fazla ilerlemez agri ama derecesi dusuk adet agrisindan düşük şuan ben adet agrilarini yüksek hissederim bu sıkılma tarzi birsey

Gerçekten bizim de günlük rutinimiz böyle eşimi hevesleniyor ay oğlum diye sonra geliyor bakıyor durmuyor ve çok şiddetli bırakıyoruz sessizleşsin diye ben sadece dün bayağı üzüldüm gerileme var diye hep konuştum geri gidiyor işte zayıf hissetti herhalde oda benimle iletişimi sıfırdı

Allah Allah eşinin gelmesi uzun sürer mi acaba başka biri götüremez mi

Ben klasik müzik dinletiyorum bazen daha çok kuduruyor müziği duyunca eşin gibi benim uykum geliyor uyudum uyuyacağım oluyorum ama ona pek işlemiyor
Bende hergün klasik müzik dinletiyordum hareketleniyordu oo dışarda hayat var diyip gelesi tuttu

Canım inşallah sıkıntı yoktur haberdar et bizi

Anlamıyorum insanları ya. Canım ayağının altına bişey çek ödem mahveder yoksa öyle hergün. Ayaklarını uzatarak otur

Şaşırmıyorum böyle olmasına malesef dedikleri gibi ayaklarının altına birşey koy canım

Eşinde haklı ama insan düşünüyor yani bu sıpa neden böyle diye en azından ben düşünüyorum dün sanki oğlum küstü bana alındı mı naptı tepeklemedi beni geceye kadar
Olabilir işte ilişkiyi bir şekilde dengeliyoruz biraz mola vereyim dönüşüm muhteşem olacak demiştir annesi
Satilucky kocalarda hep çok biliyor mubarek ya benımkı de o türden
Ah bu kocalar çok bilmiş olanlar da ayrı zor
Her gittiğimde gerilemese sorun yok ondan dolayı korkuyorum biraz
Stres olma çok güzel güçlü sağlıklı bir şekilde doğacak bak gör yüzünü kara çıkacarak Aslan bey
Gözünüz aydın, hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur yeni şehir yeni ev yeni çalışma ortamı umarım iyi gelir
Ay çok tuhaf bir deneyimdi, bu böyleyse emzirmek ne değişik bir duygudur...
Kim bilir bakalım nasıl yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…