Ben klasik müzik dinletiyorum bazen daha çok kuduruyor müziği duyuncaİki gündür benim minnak da tripliydi, ses seda yoktu hiç, o kıpır kıpır halinden eser yoktu.Dun gönlü olmuş ki yattım bı hareket ,bi tarafta toplanma,sertleşme, tekme tokat.... Eşim ilk hoşuna gitti oynadı, dokundu,sevdi falan , baktı sonu gelmiyor anneni rahat bırak uyusun , sakinleş demeye başladı.En son telefondan sakinleştirici müzik açtı dursun diye. Bebek den ve benden önce kendi uyudu kaldı
Kısmen bebeğe de etkisi oldu, oda biraz duruldu
Bizde de ayni zorluk var. Türkçe karakter olmaması gerekiyor, telafuzu kolay olması gerekiyor vs vs. O yüzden secenek listemiz çok uzun değil.Bende tek isim koydum kizlara bunada tek
Biz farkli faktorleride dusunmek zorundayiz
Koydugum isim ulkenin dilinde telafuzu kolay olacakmi, veya kotu bi anlami varmi bunlari hep goz onunde bulundurarak isim secmek zorundayim maalesef
Birini buldumda ikincisi icin kafa yoramam
Amin cnm cumlemizin insallahE süpermiş o zamanbenim oğlumunda öyleydi adıyla yaşasın miniğin
Yaa ben bu yaz gelmemeyi planliyodum zaten bari bos gecmesin hamile kalim dedim oda oldu cok sukur. Bu haldeyken oralara gelmeyi gozum kesmezdi zaten, bizim oralarin normal sicaklarini zor kaldiriyorum kaldiki hamilelikte tatile gelecemAy evet ya 13 sene karşıda çalıştım cidden akşam eve dönünce oh diyordum Anadolu yakası oraya göre nispeten sokakları falan daha geniş ve daha fazla yeşil alan var karşıda her yer beton nefes bile alamıyorum o tarafa geçince
Çekmeköy tarafında oturuyorum ben buralar güzel hatta bu seneye kadar benim evimde yaz sadece bir hafta falan yaşanırdı o kadar ılık ve esintili bir yer ama bu senenin sıcağına bizim ev de dayanamadı
Oralar güzel hava olarak yani benim gibi serinlik yağmur kapalı hava melankoli sevenlere göre yaz sevenlere göre değil tabi
ay çok güzel denk gelmiş hamileliğine serin yaz olması ve Türkiye ye gelmemen yurt dışında yaşasam ben de bu sene gelmezdim bu sıcaklara
Yaaa Adana insanını seviyorum ben çok kendim Adanalı değilim göçmeniz biz eşim de Karadeniz taraflarından ama çok yakın arkadaşlarımız oralı artık memleketimiz gibi oldu oralar da Adana da Mersin de yerleri var çok gidip geliriz
Düzenli gelen bir kasılma var ek olarak yatış verirler muhtemelen daha gidemedim esimin isi uzamiş resmi işler dedi onu bekliyorum halaisim vermek zaten zor bir de kriterler arttıkça daha da zorlaşıyor. ben de hep bunu düşünüyorum bir ismi zor buldum tamam dedim. 2. İsme ayyy çok zorlanırdımadıyla yaşasın tüm bebeişlerimiz
Hadi hayırlı olsun canım yakın zaten sevindim sizin adınızahaberleşelim Tamamdır @Ihlamurseven
Yaaa demezler umarımbiz 4 kardeşiz sadece birimiz çift isimli hiç de demedik bir şey aklıma bile gelmemişti umarım sizin de öyle olur
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir karnın altında o baskıyı 2 kez bende hissettim ama lekelenmem yok. umarım ciddi bir şey yaşamıyorsundur. Haber et bize de
Bende öyleBen kullanmıyorum o yüzden
Bizede haber ver kötü birşey yoktur inşAllah aynısını dün yaşadım bendeKızlar bugün karnimin altinda fazla baski hossettim çıkacak gibi az öncede kan lekesi gelmiş pembe esimin isinin bitmesini bekliyorum acile gidicem bana dua edin olurmu
Oo sen iyisin yine ben beylikdüzü tarafındayım bu yaz gibi bir şey yaşamadım İstanbulda hiçAy evet ya 13 sene karşıda çalıştım cidden akşam eve dönünce oh diyordum Anadolu yakası oraya göre nispeten sokakları falan daha geniş ve daha fazla yeşil alan var karşıda her yer beton nefes bile alamıyorum o tarafa geçince
Çekmeköy tarafında oturuyorum ben buralar güzel hatta bu seneye kadar benim evimde yaz sadece bir hafta falan yaşanırdı o kadar ılık ve esintili bir yer ama bu senenin sıcağına bizim ev de dayanamadı
Oralar güzel hava olarak yani benim gibi serinlik yağmur kapalı hava melankoli sevenlere göre yaz sevenlere göre değil tabi
ay çok güzel denk gelmiş hamileliğine serin yaz olması ve Türkiye ye gelmemen yurt dışında yaşasam ben de bu sene gelmezdim bu sıcaklara
Yaaa Adana insanını seviyorum ben çok kendim Adanalı değilim göçmeniz biz eşim de Karadeniz taraflarından ama çok yakın arkadaşlarımız oralı artık memleketimiz gibi oldu oralar da Adana da Mersin de yerleri var çok gidip geliriz
Bu bildigimiz dogum kasilmasi buyuk tuvalet gelir ikınırsin ya belimden vurarak geliyor esimde gelemedi inşallah daha fazla ilerlemez agri ama derecesi dusuk adet agrisindan düşük şuan ben adet agrilarini yüksek hissederim bu sıkılma tarzi birseyBende öyle
Bizede haber ver kötü birşey yoktur inşAllah aynısını dün yaşadım bende
Gerçekten bizim de günlük rutinimiz böyleİki gündür benim minnak da tripliydi, ses seda yoktu hiç, o kıpır kıpır halinden eser yoktu.Dun gönlü olmuş ki yattım bı hareket ,bi tarafta toplanma,sertleşme, tekme tokat.... Eşim ilk hoşuna gitti oynadı, dokundu,sevdi falan , baktı sonu gelmiyor anneni rahat bırak uyusun , sakinleş demeye başladı.En son telefondan sakinleştirici müzik açtı dursun diye. Bebek den ve benden önce kendi uyudu kaldı
Kısmen bebeğe de etkisi oldu, oda biraz duruldu
Allah Allah eşinin gelmesi uzun sürer mi acaba başka biri götüremez miBu bildigimiz dogum kasilmasi buyuk tuvalet gelir ikınırsin ya belimden vurarak geliyor esimde gelemedi inşallah daha fazla ilerlemez agri ama derecesi dusuk adet agrisindan düşük şuan ben adet agrilarini yüksek hissederim bu sıkılma tarzi birsey
Bende hergün klasik müzik dinletiyordum hareketleniyordu oo dışarda hayat var diyip gelesi tuttuBen klasik müzik dinletiyorum bazen daha çok kuduruyor müziği duyuncaeşin gibi benim uykum geliyor uyudum uyuyacağım oluyorum ama ona pek işlemiyor
Canım inşallah sıkıntı yoktur haberdar et biziBu bildigimiz dogum kasilmasi buyuk tuvalet gelir ikınırsin ya belimden vurarak geliyor esimde gelemedi inşallah daha fazla ilerlemez agri ama derecesi dusuk adet agrisindan düşük şuan ben adet agrilarini yüksek hissederim bu sıkılma tarzi birsey
Anlamıyorum insanları ya. Canım ayağının altına bişey çek ödem mahveder yoksa öyle hergün. Ayaklarını uzatarak oturKizlar cok canim sikkin cok ofkeliyim. Calisabilir raporumu aldim. Sonrasinda dediler calismayacaksin mudahale edersin yanlis olan birseyde diye. Ama afedersiniz esek gibi gelen isleri yikiyorlar ustume. Ayaklarim davul oldu oturmaktan. Sonrasini dusunmesem calisamazi alip gidicem yemn ederim
İnşallah erken gelir başvurunun son günü olmasa beklemezdiAllah Allah eşinin gelmesi uzun sürer mi acaba başka biri götüremez mi
Şaşırmıyorum böyle olmasına malesefKizlar cok canim sikkin cok ofkeliyim. Calisabilir raporumu aldim. Sonrasinda dediler calismayacaksin mudahale edersin yanlis olan birseyde diye. Ama afedersiniz esek gibi gelen isleri yikiyorlar ustume. Ayaklarim davul oldu oturmaktan. Sonrasini dusunmesem calisamazi alip gidicem yemn ederim
İnşAllah hemen gelir artmaz ağrınİnşallah erken gelir başvurunun son günü olmasa beklemezdi
Vicdanlari ile basbasa birakiyorum ben artik. Allaha havale ettim gercektenAnlamıyorum insanları ya. Canım ayağının altına bişey çek ödem mahveder yoksa öyle hergün. Ayaklarını uzatarak otur
Olabilir işte ilişkiyi bir şekilde dengeliyoruzEşinde haklı ama insan düşünüyor yani bu sıpa neden böyle diye en azından ben düşünüyorumdün sanki oğlum küstü bana alındı mı naptı tepeklemedi beni geceye kadar
Ah bu kocalar çok bilmiş olanlar da ayrı zor
Stres olma çok güzel güçlü sağlıklı bir şekilde doğacak bak gör yüzünü kara çıkacarak Aslan beyHer gittiğimde gerilemese sorun yok ondan dolayı korkuyorum biraz
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur yeni şehir yeni ev yeni çalışma ortamı umarım iyi gelirGözünüz aydın, hayırlı olsun canım
Kim bilir bakalım nasıl yaşayacağızAy çok tuhaf bir deneyimdi, bu böyleyse emzirmek ne değişik bir duygudur...
Bunu yapan calisma arkadaslarim. Devrettigim arkadas sagolsun almiyor hicbirseyi. Bende diyorum sabret kendi kendime sonra patlasin.Şaşırmıyorum böyle olmasına malesefdedikleri gibi ayaklarının altına birşey koy canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?