2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çekeriz kuzum çekmezmiyiz her gördüğümde zaten dualarımızdan geçiyorsunuz

Maşallah kuzumaaaa
Hemen çekiyorum tabii ki her gün dualarım sizinle zaten canlarım

Kız deme o haber nerden hanı ara geldı ben eylul basına odakladım kendımı bıyerlere odaklaya odaklaya Ağustosu bitirdik sayılır diyorum ama daha cok var
Bitmiyor anacım bitmiyor ne yazmış ne Ağustosmuş
İnternet haberlerinde gördüm sonra havaforum diye bir hesap var tahminleri doğru çıkıyor genelde o paylaştı dün
Eylül başı için Afrika sıcakları Basra Sıcakları ve Balkan soğukları mücadele ediyormuş ülkeye girmek için şu an kimin galip geleceği meçhul ama iki sıcak hava dalgası karşısında ne yapsın Balkan Cabbar nasıl dayansın gelmesini çok istesem de yenilecek gibi duruyor
Hay bin kunduz ya

Suan varya beni bitirdin beni mahvettin gerçekten beynımde Ali cabbar calıyor suan bangır bangır aşkım senın şehir neresıydı Bursa belkı serınler

Butun temmuz burasi yagmurluydu, agustosda biraz parcali bulutlu serin geciyodu 3gundur sicakladi burasi (yani 30 derece oldu sicakladi derken) direk diyorumki
Allahim ben su 3gundur zor dayaniyorum Turkiyedeki hamisler napiyo acaba sen yardim et
Allah yardimciniz olsun buyil Afrika ve Turkiyede acayip bi sicak hava oldugu soyleniyo zaten

Erıyoruz bebeğim eriyoruzz oyle boyle degıl

Ben bu yaşıma kadar Türkiye'de bu kadar sıcak hava görmedim. Bu sene tuhaf.

Aha bende mısır yiyordum 2 gündür çok severim Diğerlerini pek yemiyorum, mısır da yok bundan sonra
Tahin ve bulgur dereotu bunlar bol süt yapar birde bol su havalr sıcak içki ödemin kilonda gitsin bebişede süt olsun bolbol

Anladım canım sağol okadar bilgi verdim günde bir tane mi içiyordun bu arada

Ekledim cnm hosgeldin
Cinsiyeti sizmi ogrenmek istemediniz
Teşekkür ederim Evet doğumda öğrenelim demiştik eşimle, ama galiba bir dahaki sefere soracağım. Bebeğimi prensesim diye mi seveyim, oğluşum diye mi seveyim arada kalıyorum bazen

Teşekkür ederim Evet doğumda öğrenelim demiştik eşimle, ama galiba bir dahaki sefere soracağım. Bebeğimi prensesim diye mi seveyim, oğluşum diye mi seveyim arada kalıyorum bazen
Iyi sabreetmisiniz tebrik ediyorum sizi
Biz direk adiyla bahsediyoruz, bebek falan demiyoruz dusun bidahaki rdvun nezaman bizede haber et

Suan varya beni bitirdin beni mahvettin gerçekten beynımde Ali cabbar calıyor suan bangır bangır aşkım senın şehir neresıydı Bursa belkı serınler
İstanbuldayım kuzum ben çok uzak sayılmayız ama inşallah orası serinler ben buradan umudu kestim artık yeter tamam senin dediğin olsun hatta Aralık ayında da gel Ocak ayında da gel, gelmezsen adam değilsin bak diye isyan ediyorum güneşe artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…