Bu bildigimiz dogum kasilmasi buyuk tuvalet gelir ikınırsin ya belimden vurarak geliyor esimde gelemedi inşallah daha fazla ilerlemez agri ama derecesi dusuk adet agrisindan düşük şuan ben adet agrilarini yüksek hissederim bu sıkılma tarzi birsey
Bu bildigimiz dogum kasilmasi buyuk tuvalet gelir ikınırsin ya belimden vurarak geliyor esimde gelemedi inşallah daha fazla ilerlemez agri ama derecesi dusuk adet agrisindan düşük şuan ben adet agrilarini yüksek hissederim bu sıkılma tarzi birsey
6 dakikada bi belimde agri ile beraber kasiklarda baski adet agrisinin hafif hali gibi iui geliyor ama gelemedi esimde hesabini sorucam ama sag saglim atlatalim su durumu daha once normal dogum yaptm bu bildigimiz kasilmanin hafif hali şiddetleri var dogum yaklastigi zaman artiyor bu kasilmalar bazilari agri sekilde hisseder bazilari sıkılma tarzi
6 dakikada bi belimde agri ile beraber kasiklarda baski adet agrisinin hafif hali gibi iui geliyor ama gelemedi esimde hesabini sorucam ama sag saglim atlatalim su durumu daha once normal dogum yaptm bu bildigimiz kasilmanin hafif hali şiddetleri var dogum yaklastigi zaman artiyor bu kasilmalar bazilari agri sekilde hisseder bazilari sıkılma tarzi
Benim de öyle oldu otuzuncu haftada aynen dediğin gibi adet sancısına benzer belden kasıklara doğru ama ben evde geçince gitmedim gece saat üç dört sırasıydı. İnşallah sağlıkla gelir zamanını bekler dualarım sizinle
İnsanlar ne kadar anlayışsız yani aynı yerde çalışıyorsun insan biraz anlayışlı olur bu işler böyle bugün sana yarın ona ama böyle yaptıkça onlar da bir şey göremez
Bilmene gerek yok kuzum Google yaz sana en yakın olanlar çıkar gerekırse konum at ve hastaneye gıt az acılmalarda durdurabılıyorlar ama acılma varsa ve ilerlerse Allah korusun daha zor
10 dk ya geliyormuş esim düzenli kasilma olmasa bebegin saglik durumu iyi olsa hic önemli degil tek derdim bebiş iyi olsun hasirlaniyorum cikicam zaten ayaga kalkınca artiyor baski agri kndan kalkip gidemedim bir yere