2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah bir sorun yoktur haberdar et bizleri canım

Yüreğim ağzımda bekliyorum inşallah yalancı kasılma falandır sağ salim gelsin yavrun kaç haftalıksiniz

Vicdanlari ile basbasa birakiyorum ben artik. Allaha havale ettim gercekten

Bunu yapan calisma arkadaslarim. Devrettigim arkadas sagolsun almiyor hicbirseyi. Bende diyorum sabret kendi kendime sonra patlasin.
Bunu yapamam de ver sende işi. Gerçekten bu zamanda diş göstermeden olmuyor. Sustukça yükleniyorlar

Cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın ancak girebildim kasılma sıkılma dediğin şeyi bilemedim ama korkma sakin kalmaya Çalış bize yaz ama

Cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın ancak girebildim kasılma sıkılma dediğin şeyi bilemedim ama korkma sakin kalmaya Çalış bize yaz ama
6 dakikada bi belimde agri ile beraber kasiklarda baski adet agrisinin hafif hali gibi iui geliyor ama gelemedi esimde hesabini sorucam ama sag saglim atlatalim su durumu daha once normal dogum yaptm bu bildigimiz kasilmanin hafif hali şiddetleri var dogum yaklastigi zaman artiyor bu kasilmalar bazilari agri sekilde hisseder bazilari sıkılma tarzi

Oo sen iyisin yine ben beylikdüzü tarafındayım bu yaz gibi bir şey yaşamadım İstanbulda hiç
Ben de valla
Bitmedi de canına yandığım bitmediii
İnşallah seneye yaz bu günleri hatırlar güleriz
Bende hergün klasik müzik dinletiyordum hareketleniyordu oo dışarda hayat var diyip gelesi tuttu
yerim onu yaaa
Gelip hemen bestelerim üzerine çalışmam lazım ilham geldi anne dedi bizim küçük bey

Benim de öyle oldu otuzuncu haftada aynen dediğin gibi adet sancısına benzer belden kasıklara doğru ama ben evde geçince gitmedim gece saat üç dört sırasıydı. İnşallah sağlıkla gelir zamanını bekler dualarım sizinle

İnsanlar ne kadar anlayışsız yani aynı yerde çalışıyorsun insan biraz anlayışlı olur bu işler böyle bugün sana yarın ona ama böyle yaptıkça onlar da bir şey göremez

Sakin kalmaya Çalış kendini yordun mu durup dururken mi oldu bilmiyorum ama doğum olacak diye düşünme uzaklaş başka şeyler düşünmeye Çalış canım

Sakin kalmaya Çalış kendini yordun mu durup dururken mi oldu bilmiyorum ama doğum olacak diye düşünme uzaklaş başka şeyler düşünmeye Çalış canım
10 dk ya geliyormuş esim düzenli kasilma olmasa bebegin saglik durumu iyi olsa hic önemli degil tek derdim bebiş iyi olsun hasirlaniyorum cikicam zaten ayaga kalkınca artiyor baski agri kndan kalkip gidemedim bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…