2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ebrucum o senin zarif bakışın zayıflık falan kalmadı nerdeee
Kızlar doğumda bakkal hesabı 8 9 kilo gitmiyormuş. Umudum sütte, emzirmede. Yoksa diyet listeleri topiclerine gideriz artık
Hahahahah bende kızımda emzirme.de aldım biliyor musun 10 kilo gebelik 10 kilo emzirme sütüm az diye diye naynaaaaaayyyyy sonra ki de depresyon modu derken baktım ki tartı kendinden geçti gebelikte plansız olunca kaldım ortada

Kızlar doğumda bakkal hesabı 8 9 kilo gitmiyormuş. Umudum sütte, emzirmede. Yoksa diyet listeleri topiclerine gideriz artık
Aynısını düşündüm lütfen bu grup dağılmasın beraber kilo verelim

Ay benim arkadaşım diyor ki 9 kilo gitti bende. Tabi gider 3 4 kilo çocuk doğurmuşsun benim gibi sadece kendini beslememissin ben hiç diyet yapamıyorum ya o zamn daha çok yiyesim geliyor nedense

Karından bakılan ultrasona göre kötü birşey yok dedi rahim ağzından gelebilir ama uzunluğu gayet iyi elle bakmak istemiyorum dedi nst çekti ods iyiydi eğer kanamanda artman olursa gel bakalım dedi ondan sonra bu akşama kadar gelmedi zaten şimdi baktım çok az gelmiş kahverengi

Ya bu gidisle burasi ekim anneleri olmayacak ayvalla korkuyorum bizim minnoslarda erken mi gelir acaba
Ben de korkmaya başladım kuzum valla hızlı çıktı bebeler
Bu topikte 40 haftayı görebilecek olan bordo bereliler kim olacak çok merak ediyorum

Benim ablamda emzirirken süt olsun diye diye çok kilo almıştı ben çok kızıyordum. Allah beni affetsin büyük konuştuysam tövbe ediyorum

Hayırlı olsun, bebişinizle birlikte sağlıklı, mutlu, hep birlikte uzuuun bir ömrünüz olsun

Bana kesin kullan dediler hemsireler doğumda çok ihtiyacın olacak dediler. Ondan kaynaklı mi bilmiyorum saçım dökülmüyordu bitince başladı dökülme yine.
Demir etkiliyor çoğu şeyi zaten canım ben bebek kilosunu etkiliyorsa bilmiyorum ilk defa duydumda
Uclu kombinasyon yazmasına dikkat edin farklı çeşitleri var
Bakıcam şimdi mg canım sen günde kaç tane alıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…