2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tamam bence korkulacak bir kanama.degil

Bütün sporsuz kilo verme umutlarım bir bir sönüyor şimdi kızımı da sütsüz bırakmayayım diye yersem benim alır başını gider. Kilo almaya çok müsait bir bünyem var maalesef ... Spora gitmek istesem bile 1 saatçik bebeği kime bırakacağım bu hayat beni en son bebeği slinge alıp koşu bandına çıkmaya zorlar diye korkuyorum

Aynısını düşündüm lütfen bu grup dağılmasın beraber kilo verelim
Ben okeyim

Ay benim arkadaşım diyor ki 9 kilo gitti bende. Tabi gider 3 4 kilo çocuk doğurmuşsun benim gibi sadece kendini beslememissin ben hiç diyet yapamıyorum ya o zamn daha çok yiyesim geliyor nedense
Aynen 3 4 kilo çocuk olsa aldığım kilonun 3 te 1 i falan gidiyor daha ne bir de benim üst bacaklarım kilo aldı, biraz memem büyüdü, karnım var o kadar. Ne bulduysam göbeğe depolamışım demek ki şuan sert olduğu için sırıtmıyor. Aaa sen çok kilo almamışsın falan diyorlar gobegimi tamamen bebek olarak algıladıkları için
Doğumdan sonra anne göbeğisi beni üzer

Canim 3 hafta onden gittigi icin alinmasi soz konusu
40 haftaya kadar beklenirse cocuk 43 haftalik gibi olacak

Benim gıdım falan çıkmaya başladı kimle dalga geçtiysem ablamlardan hepsi bir bir oldu basen ve göbek dahil buna bol giyinmek bu işi çözer

Benimki ilerde ama doktor erken gelir demiyor kuzum yaa
Valla doktorlar bir sorun yoksa zaten erken doğar demiyor da hani bilimsel olmasa bile şey diyorlar ya o gelişimini tamamladıktan sonra gelmek ister felan ondan öyle geç gelir diyorum bende ama belli de olmaz tabi

Ay benim arkadaşım diyor ki 9 kilo gitti bende. Tabi gider 3 4 kilo çocuk doğurmuşsun benim gibi sadece kendini beslememissin ben hiç diyet yapamıyorum ya o zamn daha çok yiyesim geliyor nedense
Benim arkadaşım da 1 ay önce normal doğum yaptı 3200 gr doğdu çocuk 1 hafta 10 günde 8-9 kilo zaten gitti rahat ol istediğini ye dedi
Bu kilo durumu da yapısal sanırım kişiden kişiye değişiyor

Hamilelik vitamini kullaniyorum cnm

Ben Eylül grubunda gördüm sanırım birkaç kişide, bebek kilosu çok önde olan kişilerde, son zamanlarda vitamin desteği azaltılmış veya bıraktırılmış.
Asla bir öneri ve tavsiye değil. Araştırmak veya doktora danışmak istersen bilgin olsun diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…