2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sisko bebek ama bu gidisle 2 3 hafta erken getirecekler
Ne deniliyo hani zamanindan once dogum yaptiriyolar suni sancimi deniliyo ne o
Doğumu başlatacaklar kuzum kendılerı , bazen ilk başta rahım agzına balon takıyorlar sonra suni destekliyorlar döner inşallah o zamana da denenir

Dogrudur onceden bilseydim bugunki doktora sorardim cuma gunu ebeye sorarim artik

Bende 2 gündür tatlıya abandim doğurunca belli ne olacağım
Ayy bende hiç yemeğim kadar tatlı yiyorum iki gündür ya mide sorunum yok ne bulduysam yiyorum bende ne alırsam bundan sonra alacağım sanırım.
Zaten şimdiden 9 kg aldım bakalım kaçla gidicem doğuma

Benim arkadaşım da 1 ay önce normal doğum yaptı 3200 gr doğdu çocuk 1 hafta 10 günde 8-9 kilo zaten gitti rahat ol istediğini ye dedi
Bu kilo durumu da yapısal sanırım kişiden kişiye değişiyor
Hiç inanmayın herkeste gitmiyormus benim 3 ablam var onlardan biliyorum zaten 3 kilo çocuk doğurmuşsun ona göre suyu olur onu olur bunu olur. 2 kilo çocukta ne gidebilir

Ayy bende hiç yemeğim kadar tatlı yiyorum iki gündür ya mide sorunum yok ne bulduysam yiyorum bende ne alırsam bundan sonra alacağım sanırım.
9 ne ki ben 15 e yakin almışımdır bence ben normalde tatlıyı sevmem bu ara cok yiyorum nedense

Valla doktorlar bir sorun yoksa zaten erken doğar demiyor da hani bilimsel olmasa bile şey diyorlar ya o gelişimini tamamladıktan sonra gelmek ister felan ondan öyle geç gelir diyorum bende ama belli de olmaz tabi
Benımkı mınyon bir bebeydi 37+5 te geldi
Anamda bana 37 de doğar o 37 de doğacak bak görürsün falan dıyor devamlı Devakus

Ben son aylardan bırınde 8. Ayda galıba oğlumda 3.7 kg almıstım

Yani bencede 3 kg çocuk 1 kg suyu en fazla 5 kg gider gibi
Benımde oyle olmustu 4 kıloya yakın gıtmıstı sadece , kımısıde emzrımeyle alıyor mesela vucut yapısı mı nedır bılmıyorum
Ben o kadar helvaya fln abanmama ragmen yavas yavas gıttı tum kılolarım mesela o zamanlar genç idim bakalım bu sefer nasıl olacak

37 ye okeyim ben
Ben de inşallah görürüz o haftayı
Gebeliğin başında 38 de doğar diyordum burayı okudukça 37 olsun bizim olsun diyorum
37 ciler olarak toplandık totem yapalım
Ben kendimi 39-40.haftada doğuracak gibi hissediyorum ya
Sağlıkla gelsinler de canım
Bana ben de 40 ı görmem gibi geliyor ama ne zaman gelir kim bilir Ekim in başını bir görseydik daha Eylül gelemedi
Bitmeyen Ağustos yapmışlar bu sene resmen her sabah uyanıyorum bu ne ya hala Ağustos bu nasıl Ağustos diyorum

Hayırlısı dıle Rabbımden kuzum su akar yolunu bulur elbet bı sekılde cıkacak su vıtamın ısını sor ama mutlaka ebene
Insallah hayirlisiyla kolaylikla olsun cnm
Su vitaminler hic hosuma gitmiyo zaten
Ilk hamilelikte 1 tane gene almadim ozamanlar hic soylenmedi bile gayet saglikli normal bir bebek dogdu
Ikincide biraz aldim
Bunda basindan beri aliyorum
Pek guvenmiyorum su vitaminlere aslinda

Ay canım hayırlı olsun. İyi olmasına sevindim, ne güzel gelişmiş ufaklık hemen geliyor yanına maşallah Güle güle büyütün

Son düzenleme:
Kızlar bebek bezi olarak ne aldınız bir gönderiye denk geldim Instagramda ıslaklık bezden tene ne denli geçmiş deneyi ne alsam sizce

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-23-02-41-20-806_com.instagram.android.webp
    66 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…