2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bebek bezi olarak ne aldınız bir gönderiye denk geldim Instagramda ıslaklık bezden tene ne denli geçmiş deneyi ne alsam sizce
Biri goon premium önermiş yorumlarda , biri Jenny & will biri Molfix demiş biri de isterse bin lira olsun Prima demiş

Biri goon premium önermiş yorumlarda , biri Jenny & will biri Molfix demiş biri de isterse bin lira olsun Prima demiş
Altı ıslanır ıslanmaz alınıyor bence çok da önemli değil gibi bilemiyorum. Benim ilk bebeğim olacak inşaallah ama 6 yaşında erkek kardeşim var ondan tecrübeli sayılırım elimde büyüdü. Kardeşimde prima ve bilindik bir kaç marka alerji yapmıştı. Jenny ve willy aldık yenidoğan zamanı pişik falan yapmadı çok iyiydi, bez numarası denk gelmemişti sanırım sebebi hatırlayamadım sonra sleepy ile devam ettik.

Kuzenimin çocuğu da kardeşimle yaşıt, maddi durumları çok iyidir bizde değişik marka görünce bir küçümsemişlerdi ama çocuğun her yeri pişik olup idrar sızdırınca on tane marka denemişler, en son onlarda sleepy kullanmaya başlamıştı Markadan çok bebeğin cildinin hassaslığı önemli, en pahalı marka da olsa alerji yapabiliyor.

İlk hangisini alsam bilemiyorum bende zamanla anlarım hangi bez rahatsız edici ama ilk bilmiyorum

İlk hangisini alsam bilemiyorum bende zamanla anlarım hangi bez rahatsız edici ama ilk bilmiyorum
YouTube da bez karşılaştırma videoları var istersen bakabilirsin ama çocuğun cildine temas etmeden de bilinmiyor, maalesef her bebiş farklı oluyor. Gerçi ben yıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünüyorum ve direkt doğar doğmaz tuvalet iletişimini deneyeceğim. Prema sundari ismindeki bayanı takip ediyorum, kitabını da aldım hatta çok mantıklı geliyor bana. Asya ülkelerinde de denk geldim bebeklerine bir süre sonra ortası açık alt giysi giydiriyorlar ve bez kullanmıyorlar. Hatta anneler çocukları emzirirken altına kova leğen tarzı şeyler koyduklarını gördüm. Bebekler altı açıldığı an yapıyor sadece kapalı olunca yapmıyor.

Ya ben de ybb diye yıkanabilir bebek bezi almayı düşündüm ama becerebilir miyim midem bulanır mi bilemiyorum :) iletişim konusunda vallahi eğer başarabilirsen harika bir şey denemek isterdim

Ya ben de ybb diye yıkanabilir bebek bezi almayı düşündüm ama becerebilir miyim midem bulanır mi bilemiyorum :) iletişim konusunda vallahi eğer başarabilirsen harika bir şey denemek isterdim
İlk zamanlar bebekler sadece anne sütü aldığı için enfeksiyon olmadığı sürece koku olmuyor ve bence en önemli zamanlar da ilk aylar, belki o zamanlarda deneyebilirsin Ama mama ve ek gıda girerse işin içine o zaman burunlara mandal gerekebilir

İletişim de aslında kolay ama insanın gözünde büyüyor. Ben kaç kere şahit oldum kardeşimin yüzü değişir, kızarır bozarırdı, altını açar bakardım temiz olurdu sonra yapardı. Sinyalleri takip edince yakalıyorsun. Mesela kendi bebeğimi de o anlarda yakalayıp tuvalete götürebilirsem tamamdır

Teşekkür ederim canım arkadaşım

Ben varım kasılma mı sıkılma mı diye sorarsan ikisi de derim. Ama git gide sıklaşıyor süresi artıyor. Evde mesela koridorda kalakalıyorum bekliyorum geçsin diye tövbe yarabbim sakat gibi zor yürüyebiliyorum o anlarda. Ve bu habire oluyor. Geçen eşimde dedim ki okul yaz tatilinde olmasa ben asla çalışamazdım. Ne sınıf sınıf gezebilirdim merdiven in çık ne ayakta ders anlat ne teneffüste nöbet aslaaaa. Doğum öncesi 8 hafta izin hakkımız var ne saçma derdim. Hepsini doğum sonrası kullanırsın. Ama değilmiş. Demem o ki ben de varım gerçekten de çok rahatsızım. Dakikam dakikamı tutmuyor. Magnezyum da bi yere kadar bence magnorm ile başladım sonra magnimore devam ediyorum. Ama yok bacak kramplarımı kesti evet ama bu kasılmalarıma etkisi bu kadar demek ki acı ve ağrı eşiği ile alakalı olabilir mi diye düşünüyorum artık. Ben mi çok hissediyorum acaba diyorum. Regl sancılarımda çok olurdu belki diyorum yapısal bir şeyBir de açıkçası sen yazana kadar sanıyordum ki herkes böyle. Ama sanırım değilmiş şu an mesela uyandım 1 saattir kasılıp bırakıyor aralıklarla. Geçsin diye bekliyorum nst olsa çıkar b.Hicks böyle birşey işte. Belden ağrı, kanama, su gelmesi yok evet doğurmuyorum deyip yoluma devam ediyorum. Bebiktomun gelişimine göre 34+1 bugün 36 ya görür müyüm acaba bakalım
Ya ben 62 ile hamile kaldım 74.50 olmuşum bu gidiş beni korkutuyor
Ay aman korkma beeee ben de 63 ile başladım 75im bak nerdeyse aynıyız. 1-2 kilo hakkımız hala var

Kızlar ıslak mendiler de ikincisi 1 tl başlamış sleepy ve baby turco da ben sleepy aldım bio natural bezde onu düşünüyorum bakalım şu minnoşa alerji yapmayacağını bilsem stok yapacağım ama o kısımda duruyorum bir de bedenleri ne büyüyecek. Numaralar elimizde kalmasın günlük kaç değişim hepsi soru işareti aka şu minikler hayırlısıyla zamanında gelsin de

55-56 civarı hamile kaldım 67 oldum bu hafta meyve sevdası beni bitirdi gece gündüz bide kola-alkol- sigara-çiğ et dışında hiçbir şeyden sakınmadım kendimi inşallah sonra çok pişman olmamDaha 27. Haftamız bitiyor 15 kg ile kapatmakti hedefim olmaz artik

Kilo alımı kimi gebe de son ayalarda duruyormuş bende ilk 6 ay 11 kilo almış son 2 ayda 1 kilo almış bir gebeyim mesela. Senin de öyle olur belki açıkçası ben de yedim ne istediysem yedim bir boğa burcu böyle yapardı çünkü

Benim gıdım falan çıkmaya başladı kimle dalga geçtiysem ablamlardan hepsi bir bir oldu basen ve göbek dahil buna bol giyinmek bu işi çözer
Ay yazık kız niye dalga geçtin şimdi biri bana dese inanılmaz gücüme gider benden beter olasın diye dua ederim hep o ahlar ...

72 ile hamiel kaldim 81 olmusum
9 kilo gayet iyi bence kuzum hiç takma
Kızlar bebek bezi olarak ne aldınız bir gönderiye denk geldim Instagramda ıslaklık bezden tene ne denli geçmiş deneyi ne alsam sizce
Sleepy bio natural ve denemek için baby turco aldım kuzum
Umarım 1 2 yi geçmem kuzum sana güveniyorum da kendimi pek bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…