Benimkide makatEvet doktorum bu konuda hayır ille de normal demezkorkuyorum ama normal benim için öncelikliydi. Dediğin gibi kuzum ben de 36 da belli olur diye düşünüyorum şimdilik makat gelişte. sezaryen derse de saçımı başımı yapar giderim amaaan
Normalde 36 haftalikken bakilacak bebek donmusmu donmemismiÖyle düşünme. Bak ben kendi isteğimle tercih ediyorum ve çevremde pekçok kadın da böyle yaptı.
Evet, sonrasında biraz toparlanma için bir desteğe ihtiyaç duyabilirsin, buna bir şey diyemem. Ancak sütünde elbet gelir. İlk gün gelmese de bebek emdikçe gelir.
Ne zaman belli olacak doğum şeklin?
Doğum anına kadar belirsiz mı kalır? (Ülkende kolay kolay olmadığını söylemiştin ya.)
Normalde 36 haftalikken bakilacak bebek donmusmu donmemismi
Donmediyse basen olcusune bakilacak gecebilirmi gecemzmi diye, eger gecemezse direk sezeryan ama gecebilirse bebegi cevirmeye calisacaklar.
Son 2 3 hafta kalasiyada suni sanci falanla dogumu gerceklestirme soz konususu
Burda deneyimli anneler deneyimli anneler diye bilgi isterken deneyimli anne oldum da tecrübe paylaşıyorum , bana bak yaCanım benim hem erken doğum her sezeryan yine de süt gelmeye başladı. Birkaç gün sonra az az başladı ama bunda bence yaşadığım süreç ve bebeğimin yanımda olmaması emzirememem etkili. Yani düşünme süt olayını gelir sezeryan bile olsa.
Insallah canim36'yı beklemek zorundasın öyleyse.
İnşallah hakkında en hayırlısı olur
Ne güzel doktormuş o yaBenim doktor boyle diyince hadi dikkat edim dedim e bise yememeye basladim dunku gorundugum doktorda sen yesende yemesende kilo alacak bebek sen abartmadan ye dedi cok sevdim bu doktoru
Aslında normal yerine vajinal denmeye başladı yavaş yavaş o normal-anormal algısını kaldırmak için. Mantıklı olabilir.Sizin bebekler fıldır fıldır dönüyor içeride yao zaman bir daha dönebilir, belli olmaz
2 normal doğum sonrası sezaryen ihtimali korkutucu gelebilir evet, gayet doğal bir durum. Adı üzerinde biri sezaryen diğerine normal doğum diyoruz. Beynimize diğerinin normal olmadığı kodlanıyor bu durumda. Bence senin doğru hissin tedirgin olmak.
Süt konusu, kalkıp toparlanmak normale göre biraz daha uzun sürüyor napalım artık bebisler nasıl gelmek isterse öyle olsun. Normal şansımızı biz de zorluyoruzbir sonraki gidişimizde artık kesin bir şey söyler ya da sezaryen olursa diye tarih verir gibime geliyor. 36. Haftada olacağız
Çünkü eskiden gerçekten normal gidişat bekleniyormuş. Şimdi onda da kesi işlemi - dikiş işlemi vs yapılıyor.Ne güzel doktormuş o yaBen de 78le başladım 90ı görmeden kapatmak istiyorum ama ona da 2-3 kilom kaldı
Aslında normal yerine vajinal denmeye başladı yavaş yavaş o normal-anormal algısını kaldırmak için. Mantıklı olabilir.
Aynen kuzum öyle de. Ben şey diyorum saçıma fön çektiririm, hafif bir makyaj yaparım, elbisemi giyerim, odada girmeden önce fotoğraf çektiririmBenimkide makat
Ay neguzel motive ettin kendini bende senin gibi demeliyim demi
Yarın sabah var benim , son gittiğimde kafa sağ kaburga altındaydı , şimdi döndü sanırım ,kaburga altındaki ağrı azaldı.Ne durumda merak ediyorumKizlar varmi bugun doktor rdvusu olan?
E ama kadin hakliNe güzel doktormuş o yaBen de 78le başladım 90ı görmeden kapatmak istiyorum ama ona da 2-3 kilom kaldı
Ben 2 dogumdada agriyla siziyla gittigim icin suslenme puslenme olmadiAynen kuzum öyle de. Ben şey diyorum saçıma fön çektiririm, hafif bir makyaj yaparım, elbisemi giyerim, odada girmeden önce fotoğraf çektiririmEşim de başta garipsiyordu şimdi alıştı böyle dememe
Kesinlikle çok daha mantıklı. Diğer türlü seninki normal benimki anormal gibi oluyor.Ne güzel doktormuş o yaBen de 78le başladım 90ı görmeden kapatmak istiyorum ama ona da 2-3 kilom kaldı
Aslında normal yerine vajinal denmeye başladı yavaş yavaş o normal-anormal algısını kaldırmak için. Mantıklı olabilir.
Hadi az kaldi yarin ogreneceksin insallahYarın sabah var benim , son gittiğimde kafa sağ kaburga altındaydı , şimdi döndü sanırım ,kaburga altındaki ağrı azaldı.Ne durumda merak ediyorum
E ama kadin hakli
Bünye meselesi birazda dedi. Cok yeme ama sen yinede ye dedi
Ise bakki bunu dedi ya hic bise yiyesim gelmiyo
Senin boyun uzundur cnm ya ben kisa boylu oldugum icin bu kiloyla kalamam
Neyse artik dogum sonrasinda hepberaber diyet sayfalarinda dolasiriz
Kiz ben 2 kisi duydum makat doguranKesinlikle çok daha mantıklı. Diğer türlü seninki normal benimki anormal gibi oluyor.
Ayrıca her doğumun, annenin, bebeğin normali farklı. Duruma göre de şekilleniyor. Makat gelişte ille de normal diye tutturmak asıl anormal bir durum değil mi mesela
Soyasosunun isi zorsoyasosu diyetisyenimiz var ki bizim, bizi zayıflatacak Bende bi tartılayım bakayım biraz daha kilo gitmiş mi
Yap yap ben çekindim halim perişan olmasına rağmen güzel anılarAynen kuzum öyle de. Ben şey diyorum saçıma fön çektiririm, hafif bir makyaj yaparım, elbisemi giyerim, odada girmeden önce fotoğraf çektiririmEşim de başta garipsiyordu şimdi alıştı böyle dememe
Hastanenin tipsiz elbisesi cidden rahattır arkası da baya açık oluyor püfür püfürBen 2 dogumdada agriyla siziyla gittigim icin suslenme puslenme olmadi
Hatta lohusa gecelikleri almistim dogumdan sonra giymek icin, hastanede 3gun boyunca o hastanenin tipsiz elbisesini cikarmadim cunku cok rahatti
Benim 1 tane var kizdan kalmaHastanenin tipsiz elbisesi cidden rahattır arkası da baya açık oluyor püfür püfürGeceliklerden birini de giymeye başladım ben ilk batırma geceliğim onlar olur dedim. Bu nasıl bir rahatlık ya bundan sonra hep lohusa pijamaları alacağım. Incecik, yumuşacık
Halanınki bir nebze de 2006 yılında da tersten doğurmazsınKiz ben 2 kisi duydum makat doguran
Halam ve komsum
Hadi halaminki taaa 80li yillarda
Komsum 2006 yilinda tersden dogurmus ben şok
Buraya atsan perişanım dediğin haline hayran olacağımıza eminim.Yap yap ben çekindim halim perişan olmasına rağmen güzel anılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?