2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkide makat
Ay neguzel motive ettin kendini bende senin gibi demeliyim demi

Normalde 36 haftalikken bakilacak bebek donmusmu donmemismi

Donmediyse basen olcusune bakilacak gecebilirmi gecemzmi diye, eger gecemezse direk sezeryan ama gecebilirse bebegi cevirmeye calisacaklar.

Son 2 3 hafta kalasiyada suni sanci falanla dogumu gerceklestirme soz konususu

36'yı beklemek zorundasın öyleyse.
İnşallah hakkında en hayırlısı olur

Burda deneyimli anneler deneyimli anneler diye bilgi isterken deneyimli anne oldum da tecrübe paylaşıyorum , bana bak ya

Benim doktor boyle diyince hadi dikkat edim dedim e bise yememeye basladim dunku gorundugum doktorda sen yesende yemesende kilo alacak bebek sen abartmadan ye dedi cok sevdim bu doktoru
Ne güzel doktormuş o ya Ben de 78le başladım 90ı görmeden kapatmak istiyorum ama ona da 2-3 kilom kaldı
Aslında normal yerine vajinal denmeye başladı yavaş yavaş o normal-anormal algısını kaldırmak için. Mantıklı olabilir.

Çünkü eskiden gerçekten normal gidişat bekleniyormuş. Şimdi onda da kesi işlemi - dikiş işlemi vs yapılıyor.

Benimkide makat
Ay neguzel motive ettin kendini bende senin gibi demeliyim demi
Aynen kuzum öyle de. Ben şey diyorum saçıma fön çektiririm, hafif bir makyaj yaparım, elbisemi giyerim, odada girmeden önce fotoğraf çektiririm Eşim de başta garipsiyordu şimdi alıştı böyle dememe

Ne güzel doktormuş o ya Ben de 78le başladım 90ı görmeden kapatmak istiyorum ama ona da 2-3 kilom kaldı
E ama kadin hakli
Bünye meselesi birazda dedi. Cok yeme ama sen yinede ye dedi
Ise bakki bunu dedi ya hic bise yiyesim gelmiyo

Senin boyun uzundur cnm ya ben kisa boylu oldugum icin bu kiloyla kalamam
Neyse artik dogum sonrasinda hepberaber diyet sayfalarinda dolasiriz

Aynen kuzum öyle de. Ben şey diyorum saçıma fön çektiririm, hafif bir makyaj yaparım, elbisemi giyerim, odada girmeden önce fotoğraf çektiririm Eşim de başta garipsiyordu şimdi alıştı böyle dememe
Ben 2 dogumdada agriyla siziyla gittigim icin suslenme puslenme olmadi

Hatta lohusa gecelikleri almistim dogumdan sonra giymek icin, hastanede 3gun boyunca o hastanenin tipsiz elbisesini cikarmadim cunku cok rahatti

Kesinlikle çok daha mantıklı. Diğer türlü seninki normal benimki anormal gibi oluyor.
Ayrıca her doğumun, annenin, bebeğin normali farklı. Duruma göre de şekilleniyor. Makat gelişte ille de normal diye tutturmak asıl anormal bir durum değil mi mesela

soyasosu diyetisyenimiz var ki bizim, bizi zayıflatacak Bende bi tartılayım bakayım biraz daha kilo gitmiş mi

Kiz ben 2 kisi duydum makat doguran
Halam ve komsum
Hadi halaminki taaa 80li yillarda
Komsum 2006 yilinda tersden dogurmus ben şok

Yap yap ben çekindim halim perişan olmasına rağmen güzel anılar

Ben 2 dogumdada agriyla siziyla gittigim icin suslenme puslenme olmadi

Hatta lohusa gecelikleri almistim dogumdan sonra giymek icin, hastanede 3gun boyunca o hastanenin tipsiz elbisesini cikarmadim cunku cok rahatti
Hastanenin tipsiz elbisesi cidden rahattır arkası da baya açık oluyor püfür püfür Geceliklerden birini de giymeye başladım ben ilk batırma geceliğim onlar olur dedim. Bu nasıl bir rahatlık ya bundan sonra hep lohusa pijamaları alacağım. Incecik, yumuşacık

Benim 1 tane var kizdan kalma
2 tane daha alim diyorum daha alacam iste

Kiz ben 2 kisi duydum makat doguran
Halam ve komsum
Hadi halaminki taaa 80li yillarda
Komsum 2006 yilinda tersden dogurmus ben şok
Halanınki bir nebze de 2006 yılında da tersten doğurmazsın ay helal olsun cidden. Ama daha sonra rahim sarkması, idrar tutamama gibi travmatik hasarlar bırakmasın

Yap yap ben çekindim halim perişan olmasına rağmen güzel anılar
Buraya atsan perişanım dediğin haline hayran olacağımıza eminim.
Çok güzel anılar gerçekten bir daha 10 kere de hamile kalsak bu çocuğumuzun hamileliği biricik ve özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…