2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim şuan normal doğum görünüyor o yüzden çok kalmam hastanede diye düşünerek bebek için 3 takım zıbın, 4 tane iç zıbın bir kalın battaniye, bir penye bir de muslin battaniye koydum yeter heralde yetmezse ev yakın getirirler

Bilmiyorum bana kimse bir şey demiyor benim içime doğan öyle

Deme öyle deme deme

Çocuğa süt olacak diye sürekli yersem illaki alırım Yine genciz yine çıtırız her türlü veririz
Ben hayatımın her donemınde su ıcsem yarar bı kızdım yanı yıyıp alamayan bırı asla olmadım asla oğlumun emzırme donemınde yıyıp yıyıp hem kılo almadım hem verdım resmen muazzam bı hısti

Benımde oğlumda normal doğum görünüyordu ama o an ne olacağı bellı olmuyor sez oldum o gun sonunda bunlar az bence el kadar yer kaplıyor kıyafetler zaten bebıslerın

Güle güle kullanın canım bizde inşallah yaptıracağız daha dolaba yer açamadık
Sağol kuzum hallolur senin biraz daha vaktin var gibi
Ay borcamda ben de aynısını yaşadım. Evlendikten sonra gidip borcam almıştım ahahha
Canım gözün aydın. Maşallah güzel kiloyla doğmuş. Sen nasılsın bebiş nasıl? Haberdar et bizi de
Kızlar ya ben hiç süs almadım yaptırmadım ben de mi sordun incili küçük bir taç aldım o kadar ben hevessiz miyim neyim neden böyleyim ben
Ben de sadece kapı süsü yaptırdım ne toka ne taç ne başka bişi ben de bazen hevessiz miyim diye soruyorum kendime..
Ya icimden bir ses bende ekime kalmayacagim diyor ama belkide gelmek istemez bilemiyorum ki
Ben de aynısını düşünüyorum yaa eylül sonuna doğru doğururum kesin diyorum. Böyle söyleyip 41. haftayı görmem yok mu… ay olmasın

Ay benim de aynı biliyo musun. Diyolar sen çok kilo almadın sadece göbeğin var falan diye. İçimden basenlere aldığım kiloyu ben biliyorum siz değil diye geçiriyorum ama dışardan böyle görünmesi güzel işime geliyor
Resimdeki iç zibinlar kullaniliyor mu? Yoksa alttan çıtçıtlı zibinlar mi kullanilir ?
Kuzu ben yeğenlerimde falan hep kullanıldığını görüyodum direkt aldım lazım oluyo diye. E-bebekte 5li satılıyodu galiba. Onun haricinde kayınvalideminin aldığı takımların bazılarının içinde de var. Yeterli gelir. Belki de hiç gerek yok ama aldık bakalım

Evet yaa korkuyorum ondan bende.arkadasim dun dogurdu 42+0 oda gelmiyordu artik sezeryanla aldilar

Darısı başımıza yaa
Hele bide bunun üstüne alerjı dıyetı eklendı 10 aylıktı sıkı dıyet verdi doktor bıze oğlana ve bana emzırdıgım için çöp gibi kaldım 54 kıloya düştüm
Süt diyeti : İçinde süt ve süt ürünleri içeren herşey yasak , eser miktarda içeren şeylerde yasak / kısacası hersey yasak dısardan fastfood herhangı bir paketlı gıda tuzlu çubuk kraker bıle aklına gelebılcek her tatlı vs vs 2 yaşına kadar yemedim oğlumun alerjısı gecıp dıyet açılmaya başladığında ilk hastaneden çıkıp pızza yemıstım sonra bır kılo almaya başlamışım acısını çıkarttım resmen yemedıklerımın 3 yasında çalışmaya başladım 10 saat otururak devamlı yeme modu 73 kıloydum en son hamıle kaldım

Kızlar ben kendime ne lohusa takımı ne de gecelik hiç bir şey almadım lcden 1 emzirme sütyeni 1 atleti almıştım. Geçen gün e bebekte 3 al 2 öde var sütyenlerde alayım dedim. Mağazada tüm sütyen paketlerini açmışlar birini diğerinin içine koymuşlar falan saçma sapandı. Sinir oldum almadan bıraktım..

Aman yıkanacak zaten askım ne takıldın ona Internet’ten bak modellerı gördüysen
Lohusa takımı adı altında almana gerek yok tabı ama pıjama takımı al hemen kendıne ıkı tane al gecelık rahat edıyorsa bıtane de gecelık

Evet yaa korkuyorum ondan bende.arkadasim dun dogurdu 42+0 oda gelmiyordu artik sezeryanla aldilar
Benim ablamda da aynısı oldu. Normal doğumu bekledi bekledi olmayınca artık çocuk 10 aylık olacak diyip aldılar ay Allahım o kadar bekletme nolur her gün ayrı stres..
Ya kısıtlanma hissi böyle bir şey işte.. çok uzun zaman yapmışsın diyeti bi de çocuk emzirince kaçamak da yapamamışsındır.
Aman sağlık olsun gene verilir

Kuzum takıldığım şey açılmaları değildi ki. İçi başka dışı başka dışına bakıyosun düz içini açıyosun dantelli 85 yazıyor içini açıyosun 95 çıkıyor

Ay alacaklar hiç bitmiyor doğru söylüyorsun bakayım ben artık pijama falan

Kız bıkere mınıcık bı kaşar peynırı attım ağzıma ama kırıntı kadar mınık uc gun kanlı kaka yaptı cocugum sonra bırdaha hıc kalkışmadım oyle bıseye cok cok zor bı süreçti psıkolojık olarak bu bebegımde ınsallah oyle bısey yaşamam dıye dua edıyorum cok korkuyorum hatta oyle dıyeyım
Bigünü arkadaşın doğum gününe gıttık Ertuğrul gezıyor ortalıkta oda 11 aylık uzaktan bır baktım kı kadının bırı almıs kucağına pastayı uzatıyor çatalla bir ışınlanışım var yanına cok rısklı onun ıcın yanı kadına o gun cok kızmıştım sonra cocugu bıdaha kımseye hıcbıyere de bırakamadım bırı bısey verır dıye

Pazara cevırmısler desene baktığını gerı koy barı tovbe ya
Al al anca gelır eder hem kılondan daha ıyı yola çıkarsın geç kalmadın sonucta ben hep bı haftalarda aldım oğlumda 33 ten sonra doğum iznine ayrılınca busefer erkenden hallettim hatta ilk pıjamamı kan degerım ikiye katlandığını öğrendiğim gün aldım

Oy yavrum benim yaa minicik bi kaşar bile napmış annelik cidden büyük fedakarlık.. benim iş arkadaşımın eşi de aynı şeyleri yaşıyor kadını gördüm hakikaten bir deri bir kemik kalmıştı. Şimdi doktor yavaş yavaş süt ürünleri deneyelim demiş. Kadın çok az yiyor, sonra sütü sağıyor. Sütü çocuğun cildine değdiriyolar kızarıklık vs yapıyor mu diye yapmıyorsa çook az içirip gene bakıyolar güvenli olduğundan emin olabilirlerse kadın yiyip emzirebiliyor. İnanılmaz yorucu bir süreç gerçekten.

Ay tanımadığın birinin çocuğuna da bişi yedirmezsin ya ne rahat bizim millet

Kızlar yazmayı unuttum, anpagross var ise yakinlarinizda lohusa pijamasi var çok güzel pamuk Şahinler Marka ve kolları dantelli.. uygun olan gidip bakabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…