- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Bende bir uzun kollu gecelik, pijama takımı var. Bir de kısa kollu gecelik, pijama takımı var. Bunlar yeterli olur mu? 2 şer tane de emzirme sütyeni ve hamile külodu koydum.Benim 1 tane var kizdan kalma
2 tane daha alim diyorum daha alacam iste
Molfix yok molfıx alKızlar bebek bezi olarak ne aldınız bir gönderiye denk geldim Instagramda ıslaklık bezden tene ne denli geçmiş deneyi ne alsam sizce
Evet az kaldı, toplanma, gerdirme,sertleşme , elimidir ayagimidir gerdirmeler oluyor artık.Neresiyle hangisini yapıyor merak ediyorum.İnsallah yüzünü de gösterir.Son gittiğimde minnoş bir surati vardı.İnce çene yapisi, fındık burun (renklide kocaman gozuksedeHadi az kaldi yarin ogreneceksin insallah
Bizede haber et yaz buraya
Ben emzirme sutyeni 3tane aldim 4 tane daha alicam onlar cok rahat oluyoBende bir uzun kollu gecelik, pijama takımı var. Bir de kısa kollu gecelik, pijama takımı var. Bunlar yeterli olur mu? 2 şer tane de emzirme sütyeni ve hamile külodu koydum.
Bugün kargodan gelen son eksikleri koyayım da siz bir doğum çantası görün. Devasa bir şey oldu bu! Millet nasıl sırt çantasını takıp gidiyor
Hiç minimalist ya da hippi bir tarzım olmadığına karar verdim. Sığsa beşiği de koyarım
Valla bende anlamadim cok tuhafima gitti ilk defa duydumHalanınki bir nebze de 2006 yılında da tersten doğurmazsınay helal olsun cidden. Ama daha sonra rahim sarkması, idrar tutamama gibi travmatik hasarlar bırakmasın
Ben dun kadina diyorumki 2 3 gundur daha az kimildiyo bi sorunmu var diyorumEvet az kaldı, toplanma, gerdirme,sertleşme , elimidir ayagimidir gerdirmeler oluyor artık.Neresiyle hangisini yapıyor merak ediyorum.İnsallah yüzünü de gösterir.Son gittiğimde minnoş bir surati vardı.İnce çene yapisi, fındık burun (renklide kocaman gozuksede)Yüzünü görünce insan daha çok özlüyor sanki
Sanırım benimde devasal bişey olur, bir yere giderken bile küçük valiz hazırlayacağım fazla bişey almayacağım diyorum, ya lazım olursa ,suda bulunsun ,buda yedek olsun derken bı dünya eşya almış oluyorum yanıma.Bende bir uzun kollu gecelik, pijama takımı var. Bir de kısa kollu gecelik, pijama takımı var. Bunlar yeterli olur mu? 2 şer tane de emzirme sütyeni ve hamile külodu koydum.
Bugün kargodan gelen son eksikleri koyayım da siz bir doğum çantası görün. Devasa bir şey oldu bu! Millet nasıl sırt çantasını takıp gidiyor
Hiç minimalist ya da hippi bir tarzım olmadığına karar verdim. Sığsa beşiği de koyarım
Daha doğmadan nasıl rahat etceklerini de biliyor minnoslar.Ben dun kadina diyorumki 2 3 gundur daha az kimildiyo bi sorunmu var diyorum
Meger pasam ters donmus makat pozisyonunda , oyle daha rahatmis ondan cok hissetmezsin genis alan dedi. Kafasi asagida olunca zor yuruyodum
Buyuk ihtimal seninknin kafasi asagida, hadi az kaldi sabret yakinda yaninda goreceksin
Bende oğlumda koca bır bavulla gıtmıstimBende bir uzun kollu gecelik, pijama takımı var. Bir de kısa kollu gecelik, pijama takımı var. Bunlar yeterli olur mu? 2 şer tane de emzirme sütyeni ve hamile külodu koydum.
Kac gun hastanede kaliniyo?Bende oğlumda koca bır bavulla gıtmıstim
Kızımda el çantasıyla gitmeyi planlıyorum bakalım hele bı yıkansınlar meydana çıkar
Sezeryan 48 saat , normal 24 saatKac gun hastanede kaliniyo?
Ozaman cok sey goturmeye gerek yok cnm yaSezeryan 48 saat , normal 24 saat
Pazara denk gelırse cıkıs pazartesıyı beklıyorlar kuzum
Hepinize sözüm varsoyasosu diyetisyenimiz var ki bizim, bizi zayıflatacak Bende bi tartılayım bakayım biraz daha kilo gitmiş mi
Uc takım koyarım kesınOzaman cok sey goturmeye gerek yok cnm ya
1er tane hadi bilemedin 2 tane koy yeter
Yenidoğanda bunlar çok iyi oluyor diye duyuyorum etraftan. Dikişsiz İncecik yok gibi bResimdeki iç zibinlar kullaniliyor mu? Yoksa alttan çıtçıtlı zibinlar mi kullanilir ?
Alayım ozaman bunlardan da ,hiç yok.Tesekkur ederim.Yenidoğanda bunlar çok iyi oluyor diye duyuyorum etraftan. Dikişsiz İncecik yok gibi bama ebebekte 3lü 5li paketler var fiyatı daha uygun olabilir bir de oraya bak isterseniz ben aldım ama fiyat hatırlamıyorum.
Bilmiyorum bana kimse bir şey demiyor benim içime doğan öyleBenımkı mınyon bir bebeydi 37+5 te geldi
Anamda bana 37 de doğar o 37 de doğacak bak görürsün falan dıyor devamlıDevakus
Deme öyle deme demeBen son aylardan bırınde 8. Ayda galıba oğlumda 3.7 kg almıstım
Çocuğa süt olacak diye sürekli yersem illaki alırımBenımde oyle olmustu 4 kıloya yakın gıtmıstı sadece , kımısıde emzrımeyle alıyor mesela vucut yapısı mı nedır bılmıyorum
Ben o kadar helvaya fln abanmama ragmen yavas yavas gıttı tum kılolarım mesela o zamanlar genç idim bakalım bu sefer nasıl olacak
Ben bunları hiç kullanmadım. Kenarı köşesi kivriliyor yuvarlanıp toplanıyor alttan çıtçıtlı daha kullanışlı benceResimdeki iç zibinlar kullaniliyor mu? Yoksa alttan çıtçıtlı zibinlar mi kullanilir ?
Benim de de içime hep 39-40 doğuyor ya da bilmiyorum her şey yolunda gittiği için psikolojik olarak da öyle düşünüyor olabilirimSağlıkla gelsinler de canım
Bana ben de 40 ı görmem gibi geliyorama ne zaman gelir kim bilir Ekim in başını bir görseydik daha Eylül gelemedi
Bitmeyen Ağustos yapmışlar bu sene resmen her sabah uyanıyorum bu ne ya hala Ağustos bu nasıl Ağustos diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?