2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah canım
Hamilelik başından sonuna hep kafanın dolu olduğu bir süreçmiş dönem dönem taktığımız düşündüğümüz şeyler değişti sadece ve şimdi de geldik çattık en sonuncu ve en büyük gündeme: Nasıl doğuracağız?
Hepimiz için iyisi güzeli kolayı olsun

Baslarinda no stres takiliyodum taaki 30 haftaya kadar hersey o an basladi. Sanki 30 haftadir hamile degilimde yeni hamileymisim gibi

Ay sen gerçekten çok fazla takviye kullanıyorsun canım yarasın maşAllah

Baslarinda no stres takiliyodum taaki 30 haftaya kadar hersey o an basladi. Sanki 30 haftadir hamile degilimde yeni hamileymisim gibi
Aynen sağlıklı olsun inşallah ama insanı korkutan bilinmemezlik benim ilk doğumum ve başıma ne gelecek bilmiyorum bu yüzden korkuyorum. Bunca insan normal doğurabiliyorsa ben neden yapamayayım diyorum. Süreç ne getirecek bilinmez bebeğim nasıl gelmek isteyecek bilmiyorum o nasıl isterse öyle olacak ama ben en azından elimden gelenin en iyisine odaklanayım gerisi bebeğin durumuyla ilgili değişecek ez cümle benim adım Hıdır elimden gelen budur derim

Cidden öyle oldu. Hep bir şeyler bulduk endişelenecek ama bu biraz şey, ürkütücü o güne ışınlanıp oldu bittiyse gelsin de istiyorum yani. Fotoğraf falan çekilelim odada. İsimli çikolatalardan yiyelim
Ameliyata girerken vurdular da normalde 24 saat olmas gerekiyormuş
12 saat diye okumuştum bir yerde canım

Bagı gravıty outfold modeline bı bak derım kabın ama kumaş kısmı komple sökülüp anakucagı takılıyor mınıcık kompakt bı araba 22 kg kadar da taşıyor

Kizlar belki yazdiniz bilmiyorum kacirdim sanirim. Hastane cantasina bebis icin ne koyuyoruz kiyafet olarak
3 takım kesın
Patikli Alt-üst body (takım gibi) 2 şer tane koyarım
İç zıbın 5 tane (takımdakıler artı)
Corap
Ağız mendili
Emzık
Müslin
Penye battanıye
Hava durumuna göre peluş battanıye cıkıs ıcın
Emzik
Pişik kremi
20-30 arası bez
Temizlik mendili
Alt açma örtüsü
Ikı takım anne pijama
Birer takım çamaşır anne
Çorap anne
Gogus bakım ürünleri
Ped ürünleri
Anne isteğe bağlı bakım ürünleri
Aklıma gelenlerı yazdım hastane çantam yok ama şundan hazırladım
Bu arada da birinci bebeme de kışlık alışverişini tamamlama ile uğraşıyorum

Eklentiler

• E94EB304-0402-4E6F-8532-106E21EAEBA5.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 52
  • E32E0D90-8917-4422-9898-66D113765514.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 52
Ben daha hazirlamadim yikamadim bile. Kendim icin eksiklerim var haftasonu halledicem hepsini hazirlicam nasipse

30 sihirli rakam bence
Benim de 30 a kadar bir şeyim yoktu doğurur geçeriz yeaa diyordum
Bir de tabii şimdi son dönemler bir hafta bile bebeğimin ağırlığı karnın görüntüsü çok fark ediyor
Karnım büyümeye başladıkça ağırlaştıkça içimden insan çıkacağının farkına vardım galiba
Öncesinde çok farkında değildim bir şekilde içime sığıyordu idare ediyorduk

ay evet ben de çikileta yediğimiz o ana ışınlanmak istiyorum

Şu sonda işinden korkmasam gidip devlette doğurcam zaten öylede emaliyat böylede fark etmiyor çok acılı bir işlem mi peki

Özel hastanede de uyuşturmadan takılabiliyor. Benim içinde sıkıntılı bir şey. O yüzden doktorum ile konuştum. Bence sizde konuşun mutlaka.
Bir de bazı özel hastanelerde hiç takılmıyor bile. Sezaryen olmasına rağmen. Her hastane - her doktor farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…