İnşallah canımYa işte o dertler de var tabiii ama gerçekten ona varana kadar ben korkuyorum ya galibahem yapamazsam hem de daha riskli gibi geliyor bana. Allahım hayırlısı ile bi tamamlasaydık şu süreci.
Haklısın canım en güzeli aslında bebeğe bırakıp ana odaklanmak. Başımızın üstüne artık nasıp gelirse gelsinya ama milletin ne dediği şu an var ya hiç umurumda değil. Ben geç hamile kaldım ya bu kulaklar ne acımasız şeyler duydu.
Ameliyata girerken vurdular da normalde 24 saat olmas gerekiyormuşOh maşAllah aceleci geldi bebek ama sorum yaratmamış kilo bile almışAllah size bağışlasın ciğer geliştiri falan olmuş muydu canım
Maşallah32+4 te doğdu canım Allah razı olsun güzel dileklerin için
Normalde ka giyiyorsa 1 beden buyugunu al cunku dikisler vs rahatsiz etmesinElimde bitane var kuşum baya once almıstım uzun kol , bedende emın olamadım suan L ve xxl var elındekı xl o zaman kı halımle bıle satıcı xl onermıstı 73 kıloyken yanı 2 aylıkken
MantikliKızlar bazı kadınlar terliyor bazıları da kan kaybından üşüyormuş siz kısa da uzun da koyun ben bilemedim
Baslarinda no stres takiliyodum taaki 30 haftaya kadar hersey o an basladi. Sanki 30 haftadir hamile degilimde yeni hamileymisim gibiİnşallah canım
Hamilelik başından sonuna hep kafanın dolu olduğu bir süreçmiş dönem dönem taktığımız düşündüğümüz şeyler değişti sadece ve şimdi de geldik çattık en sonuncu ve en büyük gündeme: Nasıl doğuracağız?
Hepimiz için iyisi güzeli kolayı olsun
Ay sen gerçekten çok fazla takviye kullanıyorsun canımBen çok fazla takviye kullanıyorum canım. İmom, ocean c sr, ferplex, ocean d sprey, osteocare calcium, sidefer, magnesium diasporal direkt. Bunlar takviyekerdi. Bunlara ek olarak tiroid için euthrox, akşam kan sulandırıcı coraspin ve gece progestan 200 vag fitil. Bütün bunlara rağmen kan seviyem alert halinde.
AynenBaslarinda no stres takiliyodum taaki 30 haftaya kadar hersey o an basladi. Sanki 30 haftadir hamile degilimde yeni hamileymisim gibi
Cidden öyle oldu. Hep bir şeyler bulduk endişelenecek ama bu biraz şey, ürkütücüİnşallah canım
Hamilelik başından sonuna hep kafanın dolu olduğu bir süreçmiş dönem dönem taktığımız düşündüğümüz şeyler değişti sadece ve şimdi de geldik çattık en sonuncu ve en büyük gündeme: Nasıl doğuracağız?
Hepimiz için iyisi güzeli kolayı olsun
12 saat diye okumuştum bir yerde canımAmeliyata girerken vurdular da normalde 24 saat olmas gerekiyormuş
Bagı gravıty outfold modeline bı bak derım kabın ama kumaş kısmı komple sökülüp anakucagı takılıyor mınıcık kompakt bı araba 22 kg kadar da taşıyorKızlar merhababen bi kasım anasıyım ama belli olmaz ekimde de doğurabilirim size bişey sormak istiyorum bebek arabası alan varmı aranızda ? Bana önerebileceğiniz bir marka model ? Ve travel sistem mi kabin boy mu sizce hangisi olmalı
Valla aldım xxl bakalım nasıl olacak gelınce görürüzNormalde ka giyiyorsa 1 beden buyugunu al cunku dikisler vs rahatsiz etmesin
Guzel olacak bak gorValla aldım xxl bakalım nasıl olacak gelınce görürüz
3 takım kesınKizlar belki yazdiniz bilmiyorum kacirdim sanirim. Hastane cantasina bebis icin ne koyuyoruz kiyafet olarak
Ben daha hazirlamadim yikamadim bile. Kendim icin eksiklerim var haftasonu halledicem hepsini hazirlicam nasipse3 takım kesın
Patikli Alt-üst body (takım gibi) 2 şer tane koyarım
İç zıbın 5 tane (takımdakıler artı)
Corap
Ağız mendili
Emzık
Müslin
Penye battanıye
Hava durumuna göre peluş battanıye cıkıs ıcın
Emzik
Pişik kremi
20-30 arası bez
Temizlik mendili
Alt açma örtüsü
Ikı takım anne pijama
Birer takım çamaşır anne
Çorap anne
Gogus bakım ürünleri
Ped ürünleri
Anne isteğe bağlı bakım ürünleri
Aklıma gelenlerı yazdımhastane çantam yok ama şundan hazırladım
Bu arada da birinci bebeme de kışlık alışverişini tamamlama ile uğraşıyorum
30 sihirli rakam benceBaslarinda no stres takiliyodum taaki 30 haftaya kadar hersey o an basladi. Sanki 30 haftadir hamile degilimde yeni hamileymisim gibi
Cidden öyle oldu. Hep bir şeyler bulduk endişelenecek ama bu biraz şey, ürkütücüo güne ışınlanıp oldu bittiyse gelsin de istiyorum yani. Fotoğraf falan çekilelim odada. İsimli çikolatalardan yiyelim
12 saat diye okumuştum bir yerde canım
Çok güzel yazmışsınne kadar kaldı doğuma canım gün verildi mi Birde doğum yapacağın hastanede sonda uyuşturulduktan sonramı takılıyor şu aralar buna taktım kafayı ilk sez. Bana uyuttuktan sonra takılmıştı kime sorsam bizim öyle değildi dedi senin nasıldı ilk doğumunda
Şu sonda işinden korkmasam gidip devlette doğurcam zaten öylede emaliyat böylede fark etmiyorçok acılı bir işlem mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?