- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Şu sonda işinden korkmasam gidip devlette doğurcam zaten öylede emaliyat böylede fark etmiyorBenım sonda yukarda takıldı asagıya ınınce yapıldı spınal ıgne , hanı onu düşünecek zamanım yoktu kuzum zaten , suan devlet oldugu için isteğe bağlı boyle bısey yaparlarmı bilmem sunarım teklıf olarak ama yapmazsalarsada cok acılı bı işlem değil senin özel ya talep edersen oyle yaparlar bence
Lohusayken terliyoruz baya canım bşde malum Bursa öyle aman aman soğuk olmaz en kötü bir hırka alırsın üzerineYa of bılemedım bende bı tanecık de yetmez gıbı hanı dıgerlerı bırılerı varken uzun gıyerim dicem de ekimde 20-22 derece gosterıyo tahmını burasını
Şunu begendım
Sen direkt normal pijama ve gecelik aldın dimi kuzum. Annemler lohusa takımını biz alırız dediler. Kalıplar normal pijama içinse ben de ona göre bakayımHatta ben pijamayi bir beden buyuk geceligi kendi bedenim.aldim. kaliplar iyi dar degil
Bu konuda ben olmak çok iyi bir şey değil sankiSen bensin
Ay başını bekliyorum kocamlaSen direkt normal pijama ve gecelik aldın dimi kuzum. Annemler lohusa takımını biz alırız dediler. Kalıplar normal pijama içinse ben de ona göre bakayım
Bu konuda ben olmak çok iyi bir şey değil sankibaksana bebelerin ne zaman geleceği belli olmuyor. Hazır olmak lazım… hadi sen de bak suwenden ürünleri güzel oluyor hazır indirim de varken
Yok be yavrum 10 sn bıle sürmüyor takması o küçük plastık gecerken ıdrar enfeksıyonu olunca ıdrarını yaparken yanıyor ya ilk hafıf oyle yanıyor anlık ve şak dıye takıyorŞu sonda işinden korkmasam gidip devlette doğurcam zaten öylede emaliyat böylede fark etmiyorçok acılı bir işlem mi peki
Valla bakben denedim orda kumaslar efsane guzell. Bence kacirma fiyatta cok iyiYa of bılemedım bende bı tanecık de yetmez gıbı hanı dıgerlerı bırılerı varken uzun gıyerim dicem de ekimde 20-22 derece gosterıyo tahmını burasını
Şunu begendım
Pijamayi normal aldim kuzum. Ama geceligi lohusa aldim. Ama bence normal zamandada giyilebilirSen direkt normal pijama ve gecelik aldın dimi kuzum. Annemler lohusa takımını biz alırız dediler. Kalıplar normal pijama içinse ben de ona göre bakayım
Bu konuda ben olmak çok iyi bir şey değil sankibaksana bebelerin ne zaman geleceği belli olmuyor. Hazır olmak lazım… hadi sen de bak suwenden ürünleri güzel oluyor hazır indirim de varken
Elimde bitane var kuşum baya once almıstım uzun kol , bedende emın olamadım suan L ve xxl var elındekı xl o zaman kı halımle bıle satıcı xl onermıstı 73 kıloyken yanı 2 aylıkkenValla bakben denedim orda kumaslar efsane guzell. Bence kacirma fiyatta cok iyi
Bunlar göbek bağı düşmeden giydiriliyomuş rahat oluyormuş göbek için ben de aldım 3 tane 1 hafta idare der bizi diye düşünüyorumResimdeki iç zibinlar kullaniliyor mu? Yoksa alttan çıtçıtlı zibinlar mi kullanilir ?
Bende suwen pijamalarına bakıyorum kalıpları büyük diyorlar yorumlarda ama xxl için hangi beden ölçülerini vermişler belki ordan ortalama hesapla alırsın zaten doğumdan sonrada evde bol bol giyersinYok be yavrum 10 sn bıle sürmüyor takması o küçük plastık gecerken ıdrar enfeksıyonu olunca ıdrarını yaparken yanıyor ya ilk hafıf oyle yanıyor anlık ve şak dıye takıyor
Bana daha gun vermedı dur hele daha dedı doktorum
Alıcam sanırım ya fıstolu bısılerdeydı hep gozum
Suan elımde xl bı suwen pıjama var o anca belı dar yanı bunada yorumda bırı 160 boy 73 kılo xl tam oldu demıs ben suan 163 boy 79 kıloyum xxl alsam olurmu ki
39 iyi yaBenim oğlan zaten erken geldı ya bu da oyle olur mu dıye dusunuyorum devamlıyoksa doktorum 39 lara gun verıcem dedı doktorumun gününü beklemezse baska doktora denk gelme ihtimalim artıyor
Bende onu kullanıyorum ama ek bir takviye daha aldım canımGeç oldu, geriden okuyorum taşınma telaşindan ama ben kullanıyorum canım, en başından beri OMEGA takviyesi alıyorum. İmom kullanıyorum şu an.
Ay evet guzelmis canimYa of bılemedım bende bı tanecık de yetmez gıbı hanı dıgerlerı bırılerı varken uzun gıyerim dicem de ekimde 20-22 derece gosterıyo tahmını burasını
Şunu begendım
Kızlar bazı kadınlar terliyor bazıları da kan kaybından üşüyormuş siz kısa da uzun da koyun ben bilemedimAy evet guzelmis canim
20 derecedede uzun kollu giyilmez be ya
Biz 10 derecelerde bile evde uzun kollu giymiyoz
Aman xxl aldım kurutmada da ceker benım kesınBende suwen pijamalarına bakıyorum kalıpları büyük diyorlar yorumlarda ama xxl için hangi beden ölçülerini vermişler belki ordan ortalama hesapla alırsın zaten doğumdan sonrada evde bol bol giyersinbende Kasım diye birini baya kalın almışım ama benim gidişat Ekim görünüyor ince bir takım daha iyi olacaktır
Yanı ev ortamı herturlu sıcak olur gıbı lohusada extra sıcak oluyor zaten aman içimde kalmasın yakasını cok begendım aldım gıttıAy evet guzelmis canim
20 derecedede uzun kollu giyilmez be ya
Biz 10 derecelerde bile evde uzun kollu giymiyoz
Bende suan ıkısınde de mevcut kısaları zaten üstüne sabahlık gıyerım evde bırılerı oldukça o yuzden cok sey etmedım kısa da olsun eylul de de dalgalar malgalar gelecek dıyolar sıcak olur yıneKızlar bazı kadınlar terliyor bazıları da kan kaybından üşüyormuş siz kısa da uzun da koyun ben bilemedim
Ben çok fazla takviye kullanıyorum canım. İmom, ocean c sr, ferplex, ocean d sprey, osteocare calcium, sidefer, magnesium diasporal direkt. Bunlar takviyekerdi. Bunlara ek olarak tiroid için euthrox, akşam kan sulandırıcı coraspin ve gece progestan 200 vag fitil. Bütün bunlara rağmen kan seviyem alert halinde.Bende onu kullanıyorum ama ek bir takviye daha aldım canım
Bu benim için de önemli hem de çok o yüzden kafama takılıyorEvet bence de psikolojik çok etkili
Bende vajinal doğumda o bölgenin deformasyonundan çok korkuyorum hatta doğumdan ziyade ondan korkuyorum çünkü kimisine garip gelebilir ama bence evlilikte cinsellik çok önemli bir kere insan daha mutlu oluyor bu bir gerçek
Haz alamadığın bir birliktelik de sorun olabilir haliyle bilmiyorum ya açıkçası bende ne olur nasıl olur düşünmek istemiyorum
Yani tabiki oğlum sağlıkla dünyaya gelsin benim için güzel bir doğum olsun çok isterim ama ne yaşayacağız bende bilmiyorum her şey belirsiz olunca insan daha da geriliyor
Ama bir de sancıyı çekip çekip sezeryana dönme durumu var hele bunu hiç istemem
Belirsizlik denizi içinde hakkımızda hayırlısını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?