2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şu sonda işinden korkmasam gidip devlette doğurcam zaten öylede emaliyat böylede fark etmiyor çok acılı bir işlem mi peki

Ya of bılemedım bende bı tanecık de yetmez gıbı hanı dıgerlerı bırılerı varken uzun gıyerim dicem de ekimde 20-22 derece gosterıyo tahmını burasını
Şunu begendım
Lohusayken terliyoruz baya canım bşde malum Bursa öyle aman aman soğuk olmaz en kötü bir hırka alırsın üzerine

Hatta ben pijamayi bir beden buyuk geceligi kendi bedenim.aldim. kaliplar iyi dar degil
Sen direkt normal pijama ve gecelik aldın dimi kuzum. Annemler lohusa takımını biz alırız dediler. Kalıplar normal pijama içinse ben de ona göre bakayım
Bu konuda ben olmak çok iyi bir şey değil sanki baksana bebelerin ne zaman geleceği belli olmuyor. Hazır olmak lazım… hadi sen de bak suwenden ürünleri güzel oluyor hazır indirim de varken

Ay başını bekliyorum kocamla

Şu sonda işinden korkmasam gidip devlette doğurcam zaten öylede emaliyat böylede fark etmiyor çok acılı bir işlem mi peki
Yok be yavrum 10 sn bıle sürmüyor takması o küçük plastık gecerken ıdrar enfeksıyonu olunca ıdrarını yaparken yanıyor ya ilk hafıf oyle yanıyor anlık ve şak dıye takıyor
Bana daha gun vermedı dur hele daha dedı doktorum
Alıcam sanırım ya fıstolu bısılerdeydı hep gozum
Suan elımde xl bı suwen pıjama var o anca belı dar yanı bunada yorumda bırı 160 boy 73 kılo xl tam oldu demıs ben suan 163 boy 79 kıloyum xxl alsam olurmu ki

Pijamayi normal aldim kuzum. Ama geceligi lohusa aldim. Ama bence normal zamandada giyilebilir

Valla bakben denedim orda kumaslar efsane guzell. Bence kacirma fiyatta cok iyi
Elimde bitane var kuşum baya once almıstım uzun kol , bedende emın olamadım suan L ve xxl var elındekı xl o zaman kı halımle bıle satıcı xl onermıstı 73 kıloyken yanı 2 aylıkken

Ben de hazırlıkları tamamladım gibi her şeyi yıkandı ütülendi dolabına asıldı. Hastane çantasına koyacaklarımı düzenleyicilere koydum kendime göğüs kremi ve depend alacağım onun dışında isimli takım yaptırıyorum birwz geç kalmışım eylül 10da kargoya verecekler onu taktım kafama bu haftasonu da hastane hediyeliklerini hazırladım mı tamamdır artık hastane çantasına kendim için 2 pijama 1 gecelik koydum bebiş için 3 yedek 1 hemşireye verilecek takım koydum haftaya salı kontrolüm var benim korkum bebiş biraz kilolu olduğu için doktor 36-37de sezeryan yapalım der mi yoksa 38-39u bekler mi acaba

Bende suwen pijamalarına bakıyorum kalıpları büyük diyorlar yorumlarda ama xxl için hangi beden ölçülerini vermişler belki ordan ortalama hesapla alırsın zaten doğumdan sonrada evde bol bol giyersin bende Kasım diye birini baya kalın almışım ama benim gidişat Ekim görünüyor ince bir takım daha iyi olacaktır

Ya of bılemedım bende bı tanecık de yetmez gıbı hanı dıgerlerı bırılerı varken uzun gıyerim dicem de ekimde 20-22 derece gosterıyo tahmını burasını
Şunu begendım
Ay evet guzelmis canim
20 derecedede uzun kollu giyilmez be ya
Biz 10 derecelerde bile evde uzun kollu giymiyoz

Aman xxl aldım kurutmada da ceker benım kesın

Ay evet guzelmis canim
20 derecedede uzun kollu giyilmez be ya
Biz 10 derecelerde bile evde uzun kollu giymiyoz
Yanı ev ortamı herturlu sıcak olur gıbı lohusada extra sıcak oluyor zaten aman içimde kalmasın yakasını cok begendım aldım gıttı

Kızlar bazı kadınlar terliyor bazıları da kan kaybından üşüyormuş siz kısa da uzun da koyun ben bilemedim
Bende suan ıkısınde de mevcut kısaları zaten üstüne sabahlık gıyerım evde bırılerı oldukça o yuzden cok sey etmedım kısa da olsun eylul de de dalgalar malgalar gelecek dıyolar sıcak olur yıne

Bende onu kullanıyorum ama ek bir takviye daha aldım canım
Ben çok fazla takviye kullanıyorum canım. İmom, ocean c sr, ferplex, ocean d sprey, osteocare calcium, sidefer, magnesium diasporal direkt. Bunlar takviyekerdi. Bunlara ek olarak tiroid için euthrox, akşam kan sulandırıcı coraspin ve gece progestan 200 vag fitil. Bütün bunlara rağmen kan seviyem alert halinde.

Bu benim için de önemli hem de çok o yüzden kafama takılıyor
Hayırlısı artık gerçekten düşündükçe içinden çıkamıyorsun çünkü ve ben de belirsizlik hiç sevmem ama bu doğum işi de hayattaki en belirsiz şey yani eğer sezaryen olacağın belli değilse
Bakalım hangimiz nasıl maceralar yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…