2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya işte o dertler de var tabiii ama gerçekten ona varana kadar ben korkuyorum ya galiba hem yapamazsam hem de daha riskli gibi geliyor bana. Allahım hayırlısı ile bi tamamlasaydık şu süreci.
Haklısın canım en güzeli aslında bebeğe bırakıp ana odaklanmak. Başımızın üstüne artık nasıp gelirse gelsin ya ama milletin ne dediği şu an var ya hiç umurumda değil. Ben geç hamile kaldım ya bu kulaklar ne acımasız şeyler duydu.

Ne kadar güzel haberler bunlar maşallah size her gün daha iyiye gideceksiniz eminim, bundan sonrası hep mutluluk olsun

Almanya degisik bi saglik mantalitede desene
Buradada yok alttan muayane

Kizlar bu arada braxton hicks basladi bende sanirim hafiften sancilar var
Benımde kusmam da olmustu sonrasında olmaya devam edıyor bazen sancılı bazen hafıf üç dört gece once cok oldu gıbı gıbı basladı yani İki bebenın gelıs haftaları aynı mı kuzum
Acaba dıyorum Buda abısı gıbı erkenden gelır mı yoksa alakası yok mudur

Çok güzel yazmışsın ne kadar kaldı doğuma canım gün verildi mi Birde doğum yapacağın hastanede sonda uyuşturulduktan sonramı takılıyor şu aralar buna taktım kafayı ilk sez. Bana uyuttuktan sonra takılmıştı kime sorsam bizim öyle değildi dedi senin nasıldı ilk doğumunda

Maşallah canım benim sağlıkla büyüsün bebeğin, umarım senin de sancın falan tez zamanda geçer. :)

Bakiyim kuzum hemencikk çok sağol

Maşallah diyelim skjfhd ilk torun ya hevesli epey
Hatta ben pijamayi bir beden buyuk geceligi kendi bedenim.aldim. kaliplar iyi dar degil

Sen bensin

Benım sonda yukarda takıldı asagıya ınınce yapıldı spınal ıgne , hanı onu düşünecek zamanım yoktu kuzum zaten , suan devlet oldugu için isteğe bağlı boyle bısey yaparlarmı bilmem sunarım teklıf olarak ama yapmazsalarsada cok acılı bı işlem değil senin özel ya talep edersen oyle yaparlar bence

Birinci 40+2
Ikinci 38+4
Ucuncuyude 38e kadar tutarsam iyi

Inan bende merak ediyorum ama 1den sonraki dogumlar genelde daha hizli oluyo cabuk geliyo, erken gelirmi bilmiyorum

Ben set aldım çok güzel memnunum hem alt üst pijama kısa koş hem gecelik hemde ikisinin üstüne olan sabahlık var
Kısa var uzun da var ucu uzun bı tane kısa kol var ıste sabahlık vs de var bitane daha Kısa kol alsammı dıyorum ıste lohusalık ve bebekten sonra en rahat sey pıjama cunku
Şunu beğendim alsammı bılemedım

Eklentiler

• 61E2CF39-F0FB-4CFC-A729-B5566CD5EB42.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 58
Birinci 40+2
Ikinci 38+4
Ucuncuyude 38e kadar tutarsam iyi

Inan bende merak ediyorum ama 1den sonraki dogumlar genelde daha hizli oluyo cabuk geliyo, erken gelirmi bilmiyorum
Benim oğlan zaten erken geldı ya bu da oyle olur mu dıye dusunuyorum devamlı yoksa doktorum 39 lara gun verıcem dedı doktorumun gününü beklemezse baska doktora denk gelme ihtimalim artıyor

Ben kisa kollu aldim kuzum ya evler sicak olur zaten

Canim sizin oralarda hic sanmiyorum soguyacagini ilir belki ama ekimde soguk olmaz bence
Ya of bılemedım bende bı tanecık de yetmez gıbı hanı dıgerlerı bırılerı varken uzun gıyerim dicem de ekimde 20-22 derece gosterıyo tahmını burasını
Şunu begendım

Eklentiler

• 299E82C7-DDF8-4BE5-BA10-0E928E64F2C3.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…