2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet bende bunu duydum bir kaç arkadaştan şaşırdım açıkçası istesektemi takmazlar birde hiç takmadan nasıl oluyor ki bacaklar uyuşuk oluyor doğumdan sonra uzun süre sizin doktorunuz ne dedi peki söylediğinizde kabul ettimi

Vallahi öyleymiş. Devamlı kafamızda bir şeyler. Ama galiba en ciddi olanı şu anki gündemimiz bir de Papatyamaviss söylüyodu da bana çok inandırıcı gelmiyodu. Hakikaten 30. haftadan sonrası geçmiyomuş bi de ya ben 30a kadar nasıl geldim anlamadım şimdi zorla ittiriyorum sanki günleri

Ben prego solo travel aldım. Hem kabin boy hem travel olarak geçiyor. Mağazada denedim falan hoşuma gitti yeterli gibi geldi.
Bütçeye göre marka model artırıp düşürebilirsin tabii.
Benim için hafif olması önemliydi.

Teşekkür ederim mağazaya gidip bakıcam

Hallettin mi onu canım doktora söylesem mi kararsızdın ☺ Ne dedi

Normal doğumda da sonda takılıyor mu? Epidural istediğimi söyleyeceğim doktoruma ama sonda içinde uyuşturun mu demek gerek?

Kısa var uzun da var ucu uzun bı tane kısa kol var ıste sabahlık vs de var bitane daha Kısa kol alsammı dıyorum ıste lohusalık ve bebekten sonra en rahat sey pıjama cunku
Şunu beğendim alsammı bılemedım
Çok cici ben bir tane pazardan aldım kısa kol önden düğmeli başka bir tane de evde buldum ana gecelik dediğin gibi pijama almak lazım bolca

Dimi ama ben bacaklar acık modda oturup karım sıvazlıyorum ay dogurcam galıba dıye

Çok cici ben bir tane pazardan aldım kısa kol önden düğmeli başka bir tane de evde buldum ana gecelik dediğin gibi pijama almak lazım bolca
Bunu tavsiye ediyorum yıkayıp yıkayıp giyiyorum valla. Sabahlıklı olması da iyi klimadan üşürsem alıyorum hemen üstüme

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-23-20-25-53-001_trendyol.com.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
Ah ah sakalımız yok ki dinleyenimiz olsun

Benim kardeşimin gittiği özel hastane ve doktoru hiç bir sezaryen ameliyatında sonda taktırmıyordu. Rahatsız edici bir şey çünkü. Evet uyuşuk oluyorsun ama çok uzun saatler sürmüyor. Kardeşimin çıkınca hemen wc ihtiyacı olmadı. Olsaydı da hasta bezi vardı zaten.
Benim gittiğim hastane takıyor. Hemde uyuşmadan takıyormuş. Ben doktorum ile konuştum, uyuştuktan sonra takılmasını istedim. Tamam dedi. Hiç takmayın demedim. Onu kabul etmezler herhalde Biraz hastane ve doktora bağlı yani.
Ama özel hastane diye hepsi uyuşunca takıyor değil. Mutlaka önden konuşun

Hallettin mi onu canım doktora söylesem mi kararsızdın ☺ Ne dedi
Ay evet söyledim. Tamam dedi

Normal doğumda da sonda takılıyor mu? Epidural istediğimi söyleyeceğim doktoruma ama sonda içinde uyuşturun mu demek gerek?

Normal doğumda takılmıyordur. Sonuçta orada ıkınma var.
Orada lavman yapılıyor olabilir.

İyi yapmışsın. Takılması iyi bence. Bakma çişin gelmiyor ama sonda olunca çıkıyor iyi oluyor yoksa şişmek daha çok rahatsız ederdi.

Kızlar göbek deliğinizde baskı ve idrarırınız çıktı çıkacak gibi bir his oluyor mu bazen acaba bebeğin kafası mi bunu yapan eli mi
Bende oluyor canım benimkinin koca kafası onu yapan başı aşağıda çünkü

Ben 30 a kadar da zor geldim ya o yüzden bünyem alışık
30 dan sonra geçmemesi sanırım öncesi biraz rahat geçtiyse bir anda ağırlaşmak yüzünden oluyor canım
Ben hep ağırdım daha 16. Haftada her yerim ağrıyordu vs giderek seviye atladım sadece
Benim için daha ne kadar yavaşlayabilir bilmiyorum zaman zaten hiç geçmedi ama geçmiş de
Ölüm gibi bişey olmuş ama kimse ölmemiş gibi
Dimi ama ben bacaklar acık modda oturup karım sıvazlıyorum ay dogurcam galıba dıye
sorma ya bir de yattığım oturduğum yerden kalkamamak var kaplumbağa gibi debeleniyorum bazen eşim gelip kurtarıyor haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…