2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş 1800 küsür olmuş boyu 42 cm plesanta previa vardı çok şükür uzaklaşmış şimdilik normal doğum görünüyor dedi inşallah değişmez kansızlık çıktı demir hapını günde 2 ye çıkardı banada gün falan vermedi 35 de gel dedi 37 de nst dedi

Bir komşumuz dedi ki ilk gebelikte insan anlamıyor kıpır kıpır oluyor ama ikinci gebelik daha ağır geçiyor vs
Benim 2 haftadır ilk olmasına rağmen bu da ağır geçiyor. Bugün az yürüyüş yapayım dedim toplaşıp sertlesiyor karnim. Az önce yine yürüyüş yaptım eve zor geldim doğuruyorum sandım. Eşim olmasa düşüp kalırdım kalcamdaki ağrı belime vurdu karnım sertleşip durdu.

Allah Allaaah sen kaç haftalıksin ben 32

Philips avent ultra air aldım ben. Genelde en sevilen oymuş
Bende ona bakıyorum philips avent arkadaşımda önerdi ama onlar da çeşit çeşitunuttum ultra ait mi dedi diğerini mi hatırlayamadım e bebekte sözde indirim var ama sanki bindirim gibi Trendyol da bakayım bari teşekkürler canım

Ultra air ve soft arasında yumuşaklık farkı var bence yumuşak almak daha mantıklı

Evet lavman yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…