2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar kontrolden çıktım minnoşum iyi suyumuz da iyi şu havuç suyu cidden muazzam bir şeymiş yaaaa suyumuz normal seviyeye geldi çok kısa bir sürede bebişim de maşallah 2,5 kiloyu geçmiş nstmiz de güzel 2 hafta sonraya çağırdı tekrardan. Okul açılmış oluyor seminer haftası çalışacağım ama sonrasında doğum iznine ayrılacağım. Derse girmeme izin yok zaten giremezdim de çok zor olurdu.

trueliving_ canım bak havuç suyu 15 günde toparladı bizi. Yapmadıysan yap mutlaka. Bir daha ki gidişinde de sor bakalım kaç seviyesi.

Ben de öyle sanıyordum ay ne tripler ne tripler görsen spermleri havada yakalayacaktım korkumdan korunmak bile yetmiyordu yani hamile kalırım hemen sanıyordum ama o işler çoğu kişi için öyle olmuyormuş
Ben tam kafamdan çıkardığım hatta vazgeçtiğim ay hamile kalmışım işte. Deprem falan olmuştu malum psikolojik olarak baya kötü etkilendim bölgede hiç yakınım olmamasına rağmen. Zaten olmuyor zorlamayalım vazgeçelim çocuk işinden tamamen dedim eşime o da tamam dedi hatta işte yurtdışı tatil planları yaptık ödemelerine varana kadar
Tüm bunlar olurken hamileymişim tabi haberim yok çocuk çoktan gelmiş konmuş bile oraya ben bitti demeden bitmez siz kimsiniz ki benden vazgeçtiniz dedi bize resmen
Yaaa maşallah size de ne güzel sürpriz olmuş kuzum o kadar zaman sonra Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin

Oh çok şükür canım, bundan sonrası daha da güzel olacak..

Gözün aydın canımmmm

Yaa çok duygulandım şu an . Gözün aydın canım, Hemen büyüsün minnoşun, Allah hemen tümden kavuştursun sizi

Gözün aydın canım Nasıl mutlu oldum

Yaaa çok sevindim

atatalya çpk sevindim canım hadi bakalım

Günün en güzel haberi
Çok mutlu oldum canım senin adına haydi az kaldı inşallah eve de götüreceksin çok yakında
Çok sağolun bana baya sürpriz oldu. Daha beklemiyordum hemşire birden kucağına verelim diyince ne yapacağımı bilemedim. Göğsümde yattı 40 dk falan orda uyudu. Çook güzeldi, yarın da verirlerse diye gömlek giyip gidicem tenime değsin. Bugün habersiz olunca tişört vardı. Çok şükür bundan sonrası çabuk geçecek oğlum toparlayacak anne göğsü rahatlığını gördü bir an önce gelmek ister

Bir an önce kavuşursunuz inşallah çabuk toparlansın daha da üzmesin annesini

Maşallah canım güzel gelişip büyümüş minnoşun gözün aydın

Gözün aydın canım

Yaaa nasil guzel bir haber

Oyyy şükürler olsun kuzum Sağlıkla alıp evine gittiğin günleride hemencecık gör inşallah

Bir an önce kavuşursunuz inşallah çabuk toparlansın daha da üzmesin annesini
Çook teşekkür ederim canlar ❤ O mutlulukla dönerken kaza yapmasak iyiydi ama nazarımız çıktı diyorum ona da,arabada baya hasar var Biz iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…