Gözün aydın canımKızlaaarrr oğlumu kucağıma aldımmmm ❤
Az kaldi canim koskoca 8 ay gecirdin 1 ay daha dayan az kaldiTeşekkür ederim. Yaptım dediğini tutabiliyorum. 8. Aydayım mide bulantılarım yeniden başladı bu sabah yine kustumbir doğursaydım.
C vitaminiyle daha iyi emiliyormuş aklınızda olsun canlar.Aa evet yetmiyor demek kii
Yaaa çok sevindimKızlaaarrr oğlumu kucağıma aldımmmm ❤
Kızlar kontrolden çıktımminnoşum iyi suyumuz da iyi şu havuç suyu cidden muazzam bir şeymiş yaaaa suyumuz normal seviyeye geldi çok kısa bir sürede bebişim de maşallah 2,5 kiloyu geçmiş nstmiz de güzel 2 hafta sonraya çağırdı tekrardan. Okul açılmış oluyor seminer haftası çalışacağım ama sonrasında doğum iznine ayrılacağım. Derse girmeme izin yok zaten giremezdim de çok zor olurdu.
Ben de öyle sanıyordumAy sana da maşallahbizde de hiç bir sorun olmamasına rağmen 4buçuk yılın sonunda hamile kaldım. Ve bu araya ilaçlar iğneler aşılama tüp bebek koydum bunlarla da olmadı. Bir anda durduk yere kendiliğinden oldu ben de 7yıl önce ilk evlendiğimizde korunduğumuz halde korkuyordum ayyy hemen olacak sanıyordum
Günün en güzel haberiKızlaaarrr oğlumu kucağıma aldımmmm ❤
Oh çok şükür canım, bundan sonrası daha da güzel olacak..
Gözün aydın canımmmm
Yaa çok duygulandım şu an. Gözün aydın canım, Hemen büyüsün minnoşun, Allah hemen tümden kavuştursun sizi
Gözün aydın canımNasıl mutlu oldum
Yaaa çok sevindim
atatalya çpk sevindim canım hadi bakalım
Çok sağolun bana baya sürpriz oldu. Daha beklemiyordum hemşire birden kucağına verelim diyince ne yapacağımı bilemedim. Göğsümde yattı 40 dk falan orda uyudu. Çook güzeldi, yarın da verirlerse diye gömlek giyip gidicem tenime değsin. Bugün habersiz olunca tişört vardı. Çok şükür bundan sonrası çabuk geçecek oğlum toparlayacak anne göğsü rahatlığını gördü bir an önce gelmek isterGünün en güzel haberi
Çok mutlu oldum canım senin adına haydi az kaldı inşallah eve de götüreceksin çok yakında
Geciyor kuzum ya. Bugun daha iyiyim dune gore gargara falan iyi geliyorSıcak şeyler içince geçmiyor mu
Gözün aydın canımKızlaaarrr oğlumu kucağıma aldımmmm ❤
Yaaa nasil guzel bir haberKızlaaarrr oğlumu kucağıma aldımmmm ❤
Oyyy şükürler olsun kuzumKızlaaarrr oğlumu kucağıma aldımmmm ❤
Bir de benKorunurken hamile kalan ben
Bir an önce kavuşursunuz inşallahÇok sağolun bana baya sürpriz oldu. Daha beklemiyordum hemşire birden kucağına verelim diyince ne yapacağımı bilemedim. Göğsümde yattı 40 dk falan orda uyudu. Çook güzeldi, yarın da verirlerse diye gömlek giyip gidicem tenime değsin. Bugün habersiz olunca tişört vardı. Çok şükür bundan sonrası çabuk geçecek oğlum toparlayacak anne göğsü rahatlığını gördü bir an önce gelmek ister
Maşallah canım güzel gelişip büyümüş minnoşun gözün aydınKızlar kontrolden çıktımminnoşum iyi suyumuz da iyi şu havuç suyu cidden muazzam bir şeymiş yaaaa suyumuz normal seviyeye geldi çok kısa bir sürede bebişim de maşallah 2,5 kiloyu geçmiş nstmiz de güzel 2 hafta sonraya çağırdı tekrardan. Okul açılmış oluyor seminer haftası çalışacağım ama sonrasında doğum iznine ayrılacağım. Derse girmeme izin yok zaten giremezdim de çok zor olurdu.
Gözün aydın canım
Yaaa nasil guzel bir haber
Oyyy şükürler olsun kuzumSağlıkla alıp evine gittiğin günleride hemencecık gör inşallah
Çook teşekkür ederim canlar ❤ O mutlulukla dönerken kaza yapmasak iyiydi ama nazarımız çıktı diyorum ona da,arabada baya hasar varBir an önce kavuşursunuz inşallahçabuk toparlansın daha da üzmesin annesini
Geçmiş olsun canım sizde bişey olmamasına sevindim.. Verilmiş sadakanız varmışÇook teşekkür ederim canlar ❤ O mutlulukla dönerken kaza yapmasak iyiydi ama nazarımız çıktı diyorum ona da,arabada baya hasar varBiz iyiyiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?