Şeker yüklemesi yapılmadı mı sadece açlık şekerine mi baktı?Herkese selam bugün doktor muayenemiz ve şeker testimiz vardı. Bebekte bende gayet iyiyiz gelişimi yine bir hafta önde 1 kg’ı geçti çok şükür. Ama şeker testi sonucum geldi ve doktorum dahiliyeye gitmemi tavsiye etti çok üzüldüm ne anlama geliyor nasıl bir sorun var anlayamadım ama yüksek çıktığı çok ortada şimdi ne yapmam gerekir acaba? Dahiliyeden randevu aldım yarın öğlen bu bebeğe de zarar verir mi?Eki Görüntüle 3290953
Havuca devammı pekı bısey dedımı doktorun, ay zaman hızlı aksın soyle 36 olalım gorelım günümü alayım doğurayımÇok şükür canım yaaaaynen bundan sonra partiliyorum
Kuzey beyımız iyi olsun da siz de iyi olun kalanı hallolur be kuzumBiz iyiyiz canım kasko var aynen, kaskodan ödenecek ama bakalım seneye o kasko ne kadar olacakNazarımız çıktı
Hangi yöntem ile korunuyordun ?Korunurken hamile kalan ben
Kızlaaarrr oğlumu kucağıma aldımmmm ❤
Benim zaten bebek ve eşime iş konusunda şunu yapacam dediğim adaklarım var ama kafamı toparlayıp onları yapamadım daha. Eşim çalışmıyor demiştim daha önce , bayadır iş arıyordu. Oğlumuz doğdu haftasına iş bulduİki konuda yapacağım şeyleri yapmam lazım bi araştırayım ☺
50ml yükleme yapıldı. İçtim içeceği 1 saat bekledim. Kan alındıŞeker yüklemesi yapılmadı mı sadece açlık şekerine mi baktı?
Hmm tek değer görünüyor sanki anlamadım sonucunu. Birtek yükleme sonrasına bakılmış o zaman. Normalde ilk aç alınır kan, sonra içeriz 1 saat sonra bi daha kan alınır. Ondan 1 saat sonra da tekrar alınır 3 değer çıkar. Senin bu direkt yükleme sonrası olan değer ise çok yüksek olmamalı. Şekerin yüksek olması istenilen birşey değil ama çözümsüz değil diyetle normale dönüyor korkma50ml yükleme yapıldı. İçtim içeceği 1 saat bekledim. Kan alındı
Ben yeni evliyim, evliliğimin ilk ayından hamile kalmak gibi bir planım yoktuBir de beniki çocuğunu büyütmüş rahat rahat takılırken sürpriz yaptı iyiki yaptı çok şükür. Başta alışması o şoku atlatmasi zor oldu ama şimdi sabırsızlıkla bekliyorum
%99 etkili denilen przf. yazayım. Sanırım hatalı üretimdi o da bize denk geldiHangi yöntem ile korunuyordun ?
Canımcım korkma şimdilik bir zararı olmadı bebeğine. Ben dahil birkaç arkadaşın da seninki gibi yüksek çıktı. Biz de gittik dahiliyeye. Çok şükür ilacı var bu işin ama sen de bizim gibi ilaçsız halledebilirsinHerkese selam bugün doktor muayenemiz ve şeker testimiz vardı. Bebekte bende gayet iyiyiz gelişimi yine bir hafta önde 1 kg’ı geçti çok şükür. Ama şeker testi sonucum geldi ve doktorum dahiliyeye gitmemi tavsiye etti çok üzüldüm ne anlama geliyor nasıl bir sorun var anlayamadım ama yüksek çıktığı çok ortada şimdi ne yapmam gerekir acaba? Dahiliyeden randevu aldım yarın öğlen bu bebeğe de zarar verir mi?Eki Görüntüle 3290953
Havuca devam ama işte normal gebeler günde 2 bardak içerken ben şekerim yükselmesin diye günaşırı içiyorum. Ben de bir an önce ışınlanmak istiyorum artık yaaaHavuca devammı pekı bısey dedımı doktorun, ay zaman hızlı aksın soyle 36 olalım gorelım günümü alayım doğurayım
Canım yaş farkı önemli zaten Kuzey Ata biraz büyüyünce de artık riskli gebelik oluyor çok normal yaniMaşallah kızlar 2.planları konuşuluyorAllah oğluma uzun sağlıklı ömürler versin inşallah , 1 çocukta kalırız sanırım. Yaşım 37 çok yaş farkı olacak zaten Artık teyzesi amcası var onlar çocuk yapar onlarla kardeş gibi olsun
Nasipte varsa olur inşallah canım olursa da üzülmem sonuçtaPcosla 8 ayda gebelik büyük başarı bence2. De anca olur derken ilk aydan çıkıp geliyormuş inşallah o kuzu da bekletmez sizi
Hayırlısı canım bizim bu da ilk aydan olmadıHep böyle diyenlerin şıp diye olur o ilk aydanhadi bakalım hayırlısı canım
Çok şükür canım ben çocuk fikrine uzaktım yaşım küçük diyeKız maşallah
Bende pcos mcos hiçbişi yok yani her şey çok iyi çok normal ona rağmen ben de 7. Ayda kaldımbiz hiç sorunumuz yok isteyince hemen olacak sanıyorduk ama olmadı öyle yani
Böyle kadınlara da hep çok şaşırmışımdırBen korunmayı bıraktığım gibi gebe kaldım. Daha bir ay olmadan öğrendim. Çok ani oldu. (Tabi hemen de olabilir - bir sene sonra da olabilir- hiç olmayabilir de bunları bilerek korunmayı bırakmıştım)
Her zaman böyle olacak diye bir şey yok ama doğumdan sonra korunurken bile korkabilirim
Gözünaydın canımm ,nasıl minik adamKızlaaarrr oğlumu kucağıma aldımmmm ❤
Hayır kisaltmaz iki çocuğumda iki hafta önde gittiler 40+0 da doğdularCanımcım korkma şimdilik bir zararı olmadı bebeğine. Ben dahil birkaç arkadaşın da seninki gibi yüksek çıktı. Biz de gittik dahiliyeye. Çok şükür ilacı var bu işin ama sen de bizim gibi ilaçsız halledebilirsindahiliye randevusu al gidince senden tekrar kan alıp bakmak isteyecektir dr. Sana tavsiyem şu ben öyle yaptım. Direk eczaneden şeker ölçüm cihazı al. Diyete başla. Her gün sabah açlık ölç kahvaltını yap 1 saat sonra ölç ve 2 saat sonra tekrar ölç yaz bunları. Dahiliye doktoruna gidene kadar bir kaç gün yap bunu. Bu sonuçlara ve kendi aldığı kan sonucuna göre ilaca başlar ya da başlamaz dr. Ben hemen diyete başlamıştım ve düşürmüştüm şekeri. İlaca hiç başlamadım hala ara ara ölçüm yapıyorum. Kontrol altında tutuyorum. Senin de çok yüksek değil düşürürsün korkma.
Havuca devam ama işte normal gebeler günde 2 bardak içerken ben şekerim yükselmesin diye günaşırı içiyorum. Ben de bir an önce ışınlanmak istiyorum artık yaaasana soru bebek diyelim 1 hafta önden gidiyor. Bu da süreci kısaltır dimi?
Bence hayır oyle olsaydı benım oğlum erken gelmezdi 40 artıları beklerdiCanımcım korkma şimdilik bir zararı olmadı bebeğine. Ben dahil birkaç arkadaşın da seninki gibi yüksek çıktı. Biz de gittik dahiliyeye. Çok şükür ilacı var bu işin ama sen de bizim gibi ilaçsız halledebilirsindahiliye randevusu al gidince senden tekrar kan alıp bakmak isteyecektir dr. Sana tavsiyem şu ben öyle yaptım. Direk eczaneden şeker ölçüm cihazı al. Diyete başla. Her gün sabah açlık ölç kahvaltını yap 1 saat sonra ölç ve 2 saat sonra tekrar ölç yaz bunları. Dahiliye doktoruna gidene kadar bir kaç gün yap bunu. Bu sonuçlara ve kendi aldığı kan sonucuna göre ilaca başlar ya da başlamaz dr. Ben hemen diyete başlamıştım ve düşürmüştüm şekeri. İlaca hiç başlamadım hala ara ara ölçüm yapıyorum. Kontrol altında tutuyorum. Senin de çok yüksek değil düşürürsün korkma.
Havuca devam ama işte normal gebeler günde 2 bardak içerken ben şekerim yükselmesin diye günaşırı içiyorum. Ben de bir an önce ışınlanmak istiyorum artık yaaasana soru bebek diyelim 1 hafta önden gidiyor. Bu da süreci kısaltır dimi?
Bu benBöyle kadınlara da hep çok şaşırmışımdırgünü gününe saati saatine regl olurlar ilk günden gebe kalırlar felan maşallah size
Valla bakalım benim emzirme zamanı ne olacak bilmiyorum normalde bile 50-60 günde regl oluyorumBu ben
Gununu sasmazdi hic
Ama emzirirken hic olmadim 22 ay boyunca adet gormedim. Bunuda bazi insanlar tuhaf buluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?