2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaaaaa çok çok maşallah kıskandım doğurmak istiyorummmm rabbim Bi an önce kavuştursun sizi canımm benimmm çok mutlu oldum

Ay çok güzel olmuş sizin de ben de tam vazgeçtim lazere başladım bikaç seans gittim. Diş tedavime başladım ertelediğimiz şeyleri yapıyordum tam. Gerçekten stresle alakası var bu işin çok ilginç neyse oldu çok şükür geldiler Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Maşallah canım güzel gelişip büyümüş minnoşun gözün aydın
Sağ olasın canım benim

atatalya canım hem bebeğinle sarılmışsın hem kaza atlatmışsın bu neydi böyle nazar çıktı diyelim siz yine de bi hayır işleyin bi yoksul sevindirin canım

trueliving_ canım bak havuç suyu 15 günde toparladı bizi. Yapmadıysan yap mutlaka. Bir daha ki gidişinde de sor bakalım kaç seviyesi.
Yarın başka dr gidicem bugün çok ağrım oldu ya acile gideyim dedim yada randevu bakayım şansa bi tane düşürdüm devlette bakalım ne dicek. Oğlumda annem makinasını vermişti sıkıyordum fakat bunda makinam yok nasıl yapcam havuç suyu işini makinalara bakınayım bir

Benim zaten bebek ve eşime iş konusunda şunu yapacam dediğim adaklarım var ama kafamı toparlayıp onları yapamadım daha. Eşim çalışmıyor demiştim daha önce , bayadır iş arıyordu. Oğlumuz doğdu haftasına iş buldu İki konuda yapacağım şeyleri yapmam lazım bi araştırayım ☺

Bir köşede duran şey bazen çok lazım oluyor az para da değiller. En kötü blenderdan geçirip tülbentle suyunu sık ama daha zorlu olur tabi

Canım çok zor oluyor benim de makinem yok. Rondoda biraz su koyup bıztlatıyoruz sonra tülbentle sıkıp çıkarıyoruz suyunu(eşim yapıyor bu aşamayı) ortalama 8havuçtan 1 bardak anca çıkıyor. İçine biraz zeytinyağ ve limon damlatıyorum.
Maşallah canım çok şükür güzel şeyler de oluyor Allah en doğru en hayırlı şekilde yerini buldursun

Maşallah Duru kuşuma suyuna cok sevındım bu saatten sonra daha rahat olabılırsın artık

Biz iyiyiz canım kasko var aynen, kaskodan ödenecek ama bakalım seneye o kasko ne kadar olacak Nazarımız çıktı
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle aksilikler yaşamazsınız oğlunu gördüğüne çok sevindim annesi çok güzel günleriniz olsun yuvanizda sağlıklı huzurlu günler görün insallah bundan sonra

Gözün aydın canım suyunun artmasına sevindim. Maşallah minnoşa güzel de büyümüş

Gözün aydıııınnn maşallah

Herkese selam bugün doktor muayenemiz ve şeker testimiz vardı. Bebekte bende gayet iyiyiz gelişimi yine bir hafta önde 1 kg’ı geçti çok şükür. Ama şeker testi sonucum geldi ve doktorum dahiliyeye gitmemi tavsiye etti çok üzüldüm ne anlama geliyor nasıl bir sorun var anlayamadım ama yüksek çıktığı çok ortada şimdi ne yapmam gerekir acaba? Dahiliyeden randevu aldım yarın öğlen bu bebeğe de zarar verir mi?

Ay
çok şükür geçmiş olsun bende burda okuduğumdan beri günde 1 havuç mutlaka yiyorum. Suyu kadar faydalı mı bilmiyorum ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…