Amam size bisey olmasinÇook teşekkür ederim canlar ❤ O mutlulukla dönerken kaza yapmasak iyiydi ama nazarımız çıktı diyorum ona da,arabada baya hasar varBiz iyiyiz çok şükür
Yaaaaa çok çok maşallah kıskandım doğurmak istiyorummmm rabbim Bi an önce kavuştursun sizi canımm benimmm çok mutlu oldumÇok sağolun bana baya sürpriz oldu. Daha beklemiyordum hemşire birden kucağına verelim diyince ne yapacağımı bilemedim. Göğsümde yattı 40 dk falan orda uyudu. Çook güzeldi, yarın da verirlerse diye gömlek giyip gidicem tenime değsin. Bugün habersiz olunca tişört vardı. Çok şükür bundan sonrası çabuk geçecek oğlum toparlayacak anne göğsü rahatlığını gördü bir an önce gelmek ister
Geçmiş olsun canım sizde bişey olmamasına sevindim.. Verilmiş sadakanız varmış
Öyle sağlık önemli olan. Önümüzdeki aracın önüne aniden araba kırdı bi de sebep olup kaçtı bi güzel bizde frene bastık ama kurtarmadı. Öndeki Volvo olunca bizde hasar çokAmam size bisey olmasin
Ay çok güzel olmuş sizin deBen de öyle sanıyordumay ne tripler ne tripler görsen spermleri havada yakalayacaktım korkumdan korunmak bile yetmiyordu yani hamile kalırım hemen sanıyordum ama o işler çoğu kişi için öyle olmuyormuş
Ben tam kafamdan çıkardığım hatta vazgeçtiğim ay hamile kalmışım işte. Deprem falan olmuştu malum psikolojik olarak baya kötü etkilendim bölgede hiç yakınım olmamasına rağmen. Zaten olmuyor zorlamayalım vazgeçelim çocuk işinden tamamen dedim eşime o da tamam dedi hatta işte yurtdışı tatil planları yaptık ödemelerine varana kadar
Tüm bunlar olurken hamileymişim tabi haberim yokçocuk çoktan gelmiş konmuş bile oraya ben bitti demeden bitmez siz kimsiniz ki benden vazgeçtiniz dedi bize resmen
Yaaa maşallah size de ne güzel sürpriz olmuş kuzum o kadar zaman sonraRabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Sağ olasın canım benimMaşallah canım güzel gelişip büyümüş minnoşun gözün aydın
Yarın başka dr gidicem bugün çok ağrım oldu ya acile gideyim dedim yada randevu bakayım şansa bi tane düşürdüm devlette bakalım ne dicek. Oğlumda annem makinasını vermişti sıkıyordum fakat bunda makinam yok nasıl yapcam havuç suyu işini makinalara bakınayım birtrueliving_ canım bak havuç suyu 15 günde toparladı bizi. Yapmadıysan yap mutlaka. Bir daha ki gidişinde de sor bakalım kaç seviyesi.
Benim zaten bebek ve eşime iş konusunda şunu yapacam dediğim adaklarım var ama kafamı toparlayıp onları yapamadım daha. Eşim çalışmıyor demiştim daha önce , bayadır iş arıyordu. Oğlumuz doğdu haftasına iş bulduAy çok güzel olmuş sizin deben de tam vazgeçtim lazere başladım bikaç seans gittim. Diş tedavime başladım ertelediğimiz şeyleri yapıyordum tam. Gerçekten stresle alakası var bu işin çok ilginç neyse oldu çok şükür geldiler Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağ olasın canım benim
atatalya canım hem bebeğinle sarılmışsın hem kaza atlatmışsın bu neydi böyle nazar çıktı diyelim siz yine de bi hayır işleyin bi yoksul sevindirin canım
Bir köşede duran şey bazen çok lazım oluyor az para da değiller. En kötü blenderdan geçirip tülbentle suyunu sık ama daha zorlu olur tabiYarın başka dr gidicem bugün çok ağrım oldu ya acile gideyim dedim yada randevu bakayım şansa bi tane düşürdüm devlette bakalım ne dicek. Oğlumda annem makinasını vermişti sıkıyordum fakat bunda makinam yok nasıl yapcam havuç suyu işini makinalara bakınayım bir
Canım çok zor oluyor benim de makinem yok. Rondoda biraz su koyup bıztlatıyoruz sonra tülbentle sıkıp çıkarıyoruz suyunu(eşim yapıyor bu aşamayı) ortalama 8havuçtan 1 bardak anca çıkıyor. İçine biraz zeytinyağ ve limon damlatıyorum.Yarın başka dr gidicem bugün çok ağrım oldu ya acile gideyim dedim yada randevu bakayım şansa bi tane düşürdüm devlette bakalım ne dicek. Oğlumda annem makinasını vermişti sıkıyordum fakat bunda makinam yok nasıl yapcam havuç suyu işini makinalara bakınayım bir
Maşallah canım çok şükür güzel şeyler de oluyorBenim zaten bebek ve eşime iş konusunda şunu yapacam dediğim adaklarım var ama kafamı toparlayıp onları yapamadım daha. Eşim çalışmıyor demiştim daha önce , bayadır iş arıyordu. Oğlumuz doğdu haftasına iş bulduİki konuda yapacağım şeyleri yapmam lazım bi araştırayım ☺
Maşallah Duru kuşumaKızlar kontrolden çıktımminnoşum iyi suyumuz da iyi şu havuç suyu cidden muazzam bir şeymiş yaaaa suyumuz normal seviyeye geldi çok kısa bir sürede bebişim de maşallah 2,5 kiloyu geçmiş nstmiz de güzel 2 hafta sonraya çağırdı tekrardan. Okul açılmış oluyor seminer haftası çalışacağım ama sonrasında doğum iznine ayrılacağım. Derse girmeme izin yok zaten giremezdim de çok zor olurdu.
Ah kuzum ya cok uzuldum cok şükür iyisiniz dimi , kaskonuz varmıydıÇook teşekkür ederim canlar ❤ O mutlulukla dönerken kaza yapmasak iyiydi ama nazarımız çıktı diyorum ona da,arabada baya hasar varBiz iyiyiz çok şükür
Biz iyiyiz canım kasko var aynen, kaskodan ödenecek ama bakalım seneye o kasko ne kadar olacakAh kuzum ya cok uzuldum cok şükür iyisiniz dimi , kaskonuz varmıydı
Çok şükür canım yaaaMaşallah Duru kuşumasuyuna cok sevındım bu saatten sonra daha rahat olabılırsın artık
Canım iç plastik göğüs ucunu boşta bırakıyor üstteki kalkanda çamaşırla teması kesiyor bi yanında hava delikleri var ordan da hava alıyorKuzum bunu nadıl kullandım o öndeki kapak ne için ben anlamadım kusura bakma boş bir soru olabilir
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle aksilikler yaşamazsınız oğlunu gördüğüne çok sevindim annesi çok güzel günleriniz olsun yuvanizda sağlıklı huzurlu günler görün insallah bundan sonraBiz iyiyiz canım kasko var aynen, kaskodan ödenecek ama bakalım seneye o kasko ne kadar olacakNazarımız çıktı
Gözün aydın canım suyunun artmasına sevindim. Maşallah minnoşa güzel de büyümüşKızlar kontrolden çıktımminnoşum iyi suyumuz da iyi şu havuç suyu cidden muazzam bir şeymiş yaaaa suyumuz normal seviyeye geldi çok kısa bir sürede bebişim de maşallah 2,5 kiloyu geçmiş nstmiz de güzel 2 hafta sonraya çağırdı tekrardan. Okul açılmış oluyor seminer haftası çalışacağım ama sonrasında doğum iznine ayrılacağım. Derse girmeme izin yok zaten giremezdim de çok zor olurdu.
Sağol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle aksilikler yaşamazsınız oğlunu gördüğüne çok sevindim annesi çok güzel günleriniz olsun yuvanizda sağlıklı huzurlu günler görün insallah bundan sonra
Sağ olasın cancağzım çok şükürGözün aydın canım suyunun artmasına sevindim. Maşallah minnoşa güzel de büyümüş
Gözün aydıııınnnKızlar kontrolden çıktımminnoşum iyi suyumuz da iyi şu havuç suyu cidden muazzam bir şeymiş yaaaa suyumuz normal seviyeye geldi çok kısa bir sürede bebişim de maşallah 2,5 kiloyu geçmiş nstmiz de güzel 2 hafta sonraya çağırdı tekrardan. Okul açılmış oluyor seminer haftası çalışacağım ama sonrasında doğum iznine ayrılacağım. Derse girmeme izin yok zaten giremezdim de çok zor olurdu.
çok şükür geçmiş olsun bende burda okuduğumdan beri günde 1 havuç mutlaka yiyorum. Suyu kadar faydalı mı bilmiyorum ama olsunKızlar kontrolden çıktımminnoşum iyi suyumuz da iyi şu havuç suyu cidden muazzam bir şeymiş yaaaa suyumuz normal seviyeye geldi çok kısa bir sürede bebişim de maşallah 2,5 kiloyu geçmiş nstmiz de güzel 2 hafta sonraya çağırdı tekrardan. Okul açılmış oluyor seminer haftası çalışacağım ama sonrasında doğum iznine ayrılacağım. Derse girmeme izin yok zaten giremezdim de çok zor olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?