2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Açıkçası o an çok kötü oldum oğlumda yaşadıklarım aklıma geldi ben beni hemen yatıracaklar filan sandım yine kaçarak uzaklaştım sormayı unuttum ama oğlumda 5 cm aktı ölçülmüştü yatışım yapılmıştı 8 den yüksek olması lazım denmişti

Kızlar doktoru bekliyorum biraz kasılmam vardı bugün, nst yorumlayan arkadaşlar bir bakar mısınız ?

Eklentiler

• 06C4E8C1-34EC-482F-8C95-7D412E47655F.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 62
Benimde canım yaş 40 oldu bu bebiş ömrümüze sığsın sağlıkla gelsin diye dua ediyorum rabbim isteyen bakabilecek herkese nasip etsin

Bebiş sağlıklı olsun da aman nerem çatlarsa çatlasın moduna geçtim az önce, ilk defa yoğun bir ağrı hissettim ödüm koptu Anneler her haliyle güzel neyse çatlaklar da ayrı hava katmıştır

Korunurken hamile kalan ben

Canim idrarini kontrol edebilirsin ama su kontrol disi geliyo
Geliyo olsa her seferinde tesadufen tuvalette gelmez
Yinede emin olmak icin tuvaletteyken idrarini tutuyomus gibi yap birak tutuyomus gibi yap birak kontrol edebiliyosan idrardir o
Teşekkür ederim. Yaptım dediğini tutabiliyorum. 8. Aydayım mide bulantılarım yeniden başladı bu sabah yine kustum bir doğursaydım.

Benim de bulantım olmuştu ama ilk 3 ay en rahat dönemim oldu yinede

İkincide hemen olur bak görürsün ilkinde olmayacak diye stres yapıyoruz. Bende de çikolata kisti oluşuyor arayı çok açmasam iyi olurda işte

Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda benim yaşıt kuzenim yoktu zorlandım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…