Ya ben çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim hep yattım hiç tadını alamadım ki daha da açabilirim arayı bende 26 yaşındayım
Maşallah kızlar 2.planları konuşuluyorBende 26 yaşımdayım ama oğlanı 27 yaşımda doğurcamBüyük konuşmayayım ama beklemek istemiyorum ben pcos var 8 ayda ancak gebe kaldım 4 kere regl gördüm bu sürede ancak oldu o yüzden çocuk 15 aylık felan olsun korunmayı bırakırız diye düşünüyorum
Çok şükür bitanem, yine iyi geldik bu haftalara. Ben çok korkuyordum ikizden, riskli gebelik diye ama korktuğum gibi olmadı. Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Canım minnoslarim maşallah ancak bu kadar oluyor kuzum
Çok sevindim kuzum benimYeni uyandım balimmm hastaneye gitmedim ağrım olmayınca sanırım baya geçmiş iyiyim
Maşallah. Teşekkür ederimGöğüs yarasına en iyisi kalkanmış. İlk günler krem sürüp göğüs pedi koyuyordum. Kremin faydası oldu ama havasızlıktan yine de kuruyordu ve yara oldu. Hatta sütüme pıhtı atıyordu. Göğüs kalkanını denedim. Hemen düzeldi. Şimdi sürekli kalkan var. Günde bir kere krem sürüp kapatıyorum o arada göğüs kalkanımı yıkıyorum kuruyunca tekrar kalkana. 3 saatte bir sağmama rağmen hiç yaram yok.
Pcosla 8 ayda gebelik büyük başarı benceBende 26 yaşımdayım ama oğlanı 27 yaşımda doğurcamBüyük konuşmayayım ama beklemek istemiyorum ben pcos var 8 ayda ancak gebe kaldım 4 kere regl gördüm bu sürede ancak oldu o yüzden çocuk 15 aylık felan olsun korunmayı bırakırız diye düşünüyorum
Aaaaa bak bu da ilginç oldu aslında çok haklısın canımBen ayrıca o aparatı da var sandım onu,Aynen bu olacak. Süt toplama için kullanmam ama sanırım o kadar da hijyenik gelmiyor içi nemleniyor anne sütü bakteri üretmeye çok müsait güvenemem
Hep böyle diyenlerin şıp diye olur o ilk aydanBende 26 yaşımdayım ama oğlanı 27 yaşımda doğurcamBüyük konuşmayayım ama beklemek istemiyorum ben pcos var 8 ayda ancak gebe kaldım 4 kere regl gördüm bu sürede ancak oldu o yüzden çocuk 15 aylık felan olsun korunmayı bırakırız diye düşünüyorum
Kız maşallahBende 26 yaşımdayım ama oğlanı 27 yaşımda doğurcamBüyük konuşmayayım ama beklemek istemiyorum ben pcos var 8 ayda ancak gebe kaldım 4 kere regl gördüm bu sürede ancak oldu o yüzden çocuk 15 aylık felan olsun korunmayı bırakırız diye düşünüyorum
Ben de öyle diyorumMaşallah kızlar 2.planları konuşuluyorAllah oğluma uzun sağlıklı ömürler versin inşallah , 1 çocukta kalırız sanırım. Yaşım 37 çok yaş farkı olacak zaten Artık teyzesi amcası var onlar çocuk yapar onlarla kardeş gibi olsun
Yok aşkım bu emzırme ucuBunu bildigim iyi oldu bende kalkan yok almam gerek
Hangisini kullaniyosun cnm
Gecen gun paylastimda gormedi kimse heralde yorum gelmedi
Sundanmi
İlçe avantajı benımkı , diğer yerlerde stajyer bolBizi doktor muayene etmiyor öğrenciler ediyor dolayısıyla net bir şey söyleyemiyorlsr. Içimde bir şeyler hep şüphede kalıyor. Perinatolojiye gittim 3 kere oradan çok memnundum mesela. Bir de aynı doktora randevu asla alamıyorum çünkü sürekli değişiyor bazen gebelere bakıyorlar bazen gebe olmayanlara. Şansıma kim denk gelirse artık
Oğlumda 33 gibi ilk çatladım , şuan da ıkı yanımdan belımden çatlamışım küçük küçük yeni farkettim ayrı olarak bacaklarımın arkası dizlerimin iç kısmına kadar çatladıGüzel anneler çatlağı olan var mı? Ne zaman olur acaba? Şimdiye kadar olsa olurdu herhalde diye teselli ediyorum kendimi. Çok zayıftım 164 boy 48 kilo ile hamile kaldım, şuan 56 kiloyum. Ödüm kopuyor çatlaklardan ama krem falan birşey de kullanmadım şimdiye kadar tüylenme olur diye korkumdan. Ne yapsam bilmiyorum
Bebeğe bişey olmaz senin hastalığından ne olacak ben iki aydır iyi olduğum gün sayısı 10 gün vardır yoktur parça parça , eşim diyorki dalgasına ya şu sarma sigarayı bırak dıyorum sanaKizlar benim yine bogazim pert. Ama yine halsizlik ates vs yok. Sanirim beni klima yapiyor. Bebege bisey olur diye korkuyorum cok ya
Ay sana da maşallahKız maşallah
Bende pcos mcos hiçbişi yok yani her şey çok iyi çok normal ona rağmen ben de 7. Ayda kaldımbiz hiç sorunumuz yok isteyince hemen olacak sanıyorduk ama olmadı öyle yani
Bizimde öyle oldu canım, Tüp bebek te havuz yöntemi yapacaktık, 2 embriyo donduruldu.. 1 ay ara verdik ve prensesimiz çok şükür ki kendi gelmeyi tercih etti.. nasıl mutlu olduk..Ay sana da maşallahbizde de hiç bir sorun olmamasına rağmen 4buçuk yılın sonunda hamile kaldım. Ve bu araya ilaçlar iğneler aşılama tüp bebek koydum bunlarla da olmadı. Bir anda durduk yere kendiliğinden oldu ben de 7yıl önce ilk evlendiğimizde korunduğumuz halde korkuyordum ayyy hemen olacak sanıyordum
Bende oyle yapayim madem kuzum. Sinir bozucu olan hasta olsam hastada degilimİlçe avantajı benımkı , diğer yerlerde stajyer bol
Oğlumda 33 gibi ilk çatladım , şuan da ıkı yanımdan belımden çatlamışım küçük küçük yeni farkettim ayrı olarak bacaklarımın arkası dizlerimin iç kısmına kadar çatladıoğlumda karnım efso çatlamıştı , daha nerem çatlar dıyordum varmıs Çaltıcak yerlerim
Bebeğe bişey olmaz senin hastalığından ne olacak ben iki aydır iyi olduğum gün sayısı 10 gün vardır yoktur parça parça , eşim diyorki dalgasına ya şu sarma sigarayı bırak dıyorum sanaöyle öksürüyorum benim acısını bal zencefıl karabıber gecırdı
Yok ben hastayım babalar gıbıBende oyle yapayim madem kuzum. Sinir bozucu olan hasta olsam hastada degilim
Benim sadece bogazimin sol tarafi aciyor. Oda gargara yapinca geciyor ilgincYok ben hastayım babalar gıbı
Amin canımBizimde öyle oldu canım, Tüp bebek te havuz yöntemi yapacaktık, 2 embriyo donduruldu.. 1 ay ara verdik ve prensesimiz çok şükür ki kendi gelmeyi tercih etti.. nasıl mutlu olduk..Rabbim sağlıkla sağ salim zamanında hepimizin kucağına almasını nasip etsin evlatlarımızı..
Amin amin canımBizimde öyle oldu canım, Tüp bebek te havuz yöntemi yapacaktık, 2 embriyo donduruldu.. 1 ay ara verdik ve prensesimiz çok şükür ki kendi gelmeyi tercih etti.. nasıl mutlu olduk..Rabbim sağlıkla sağ salim zamanında hepimizin kucağına almasını nasip etsin evlatlarımızı..
Vallahi öyle canım. Acayip bir mucize 9 yılın sonunda çok şükürAmin amin canımmaşallah böylesi de pek güzel oluyor ama değil mi hiç beklemediğin an da. Kızlarımız sürpriz seviyorlarsa demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?