2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya ben çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim hep yattım hiç tadını alamadım ki daha da açabilirim arayı bende 26 yaşındayım

Maşallah kızlar 2.planları konuşuluyor Allah oğluma uzun sağlıklı ömürler versin inşallah , 1 çocukta kalırız sanırım. Yaşım 37 çok yaş farkı olacak zaten Artık teyzesi amcası var onlar çocuk yapar onlarla kardeş gibi olsun

Canım minnoslarim maşallah ancak bu kadar oluyor kuzum
Çok şükür bitanem, yine iyi geldik bu haftalara. Ben çok korkuyordum ikizden, riskli gebelik diye ama korktuğum gibi olmadı. Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Maşallah. Teşekkür ederim

Pcosla 8 ayda gebelik büyük başarı bence 2. De anca olur derken ilk aydan çıkıp geliyormuş inşallah o kuzu da bekletmez sizi

Ben ayrıca o aparatı da var sandım onu ,Aynen bu olacak. Süt toplama için kullanmam ama sanırım o kadar da hijyenik gelmiyor içi nemleniyor anne sütü bakteri üretmeye çok müsait güvenemem
Aaaaa bak bu da ilginç oldu aslında çok haklısın canım
Hep böyle diyenlerin şıp diye olur o ilk aydan hadi bakalım hayırlısı canım

Kız maşallah
Bende pcos mcos hiçbişi yok yani her şey çok iyi çok normal ona rağmen ben de 7. Ayda kaldım biz hiç sorunumuz yok isteyince hemen olacak sanıyorduk ama olmadı öyle yani

Ben de öyle diyorum
Benim de yaş 35 bundan sonra her şey çok süper olsa bile yaşım geçiyor artık neredeyse 40 yaşında da hamilelik çiş kaka kusmuk çekmek istemem diyorum o zamanlar tam okula kreşe başlama zamanları artık yeniden kendime vakit ayırmak isterim
Allah oğluşlarımıza uzun sağlıklı huzurlu bereketli ömürler nasip etsin bizle beraber canım

İlçe avantajı benımkı , diğer yerlerde stajyer bol
Oğlumda 33 gibi ilk çatladım , şuan da ıkı yanımdan belımden çatlamışım küçük küçük yeni farkettim ayrı olarak bacaklarımın arkası dizlerimin iç kısmına kadar çatladı oğlumda karnım efso çatlamıştı , daha nerem çatlar dıyordum varmıs Çaltıcak yerlerim

Kizlar benim yine bogazim pert. Ama yine halsizlik ates vs yok. Sanirim beni klima yapiyor. Bebege bisey olur diye korkuyorum cok ya
Bebeğe bişey olmaz senin hastalığından ne olacak ben iki aydır iyi olduğum gün sayısı 10 gün vardır yoktur parça parça , eşim diyorki dalgasına ya şu sarma sigarayı bırak dıyorum sana öyle öksürüyorum benim acısını bal zencefıl karabıber gecırdı

Kız maşallah
Bende pcos mcos hiçbişi yok yani her şey çok iyi çok normal ona rağmen ben de 7. Ayda kaldım biz hiç sorunumuz yok isteyince hemen olacak sanıyorduk ama olmadı öyle yani
Ay sana da maşallah bizde de hiç bir sorun olmamasına rağmen 4buçuk yılın sonunda hamile kaldım. Ve bu araya ilaçlar iğneler aşılama tüp bebek koydum bunlarla da olmadı. Bir anda durduk yere kendiliğinden oldu ben de 7yıl önce ilk evlendiğimizde korunduğumuz halde korkuyordum ayyy hemen olacak sanıyordum

Bizimde öyle oldu canım, Tüp bebek te havuz yöntemi yapacaktık, 2 embriyo donduruldu.. 1 ay ara verdik ve prensesimiz çok şükür ki kendi gelmeyi tercih etti.. nasıl mutlu olduk.. Rabbim sağlıkla sağ salim zamanında hepimizin kucağına almasını nasip etsin evlatlarımızı..

Bende oyle yapayim madem kuzum. Sinir bozucu olan hasta olsam hastada degilim

Ben korunmayı bıraktığım gibi gebe kaldım. Daha bir ay olmadan öğrendim. Çok ani oldu. (Tabi hemen de olabilir - bir sene sonra da olabilir- hiç olmayabilir de bunları bilerek korunmayı bırakmıştım)
Her zaman böyle olacak diye bir şey yok ama doğumdan sonra korunurken bile korkabilirim

Amin canım

Amin amin canım maşallah böylesi de pek güzel oluyor ama değil mi hiç beklemediğin an da. Kızlarımız sürpriz seviyorlarsa demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…