2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Halıları yıkamaya vercem,koltuğu yıkatçam ama daha son adete göre 6 hafta var ,ama işte erken doğarsa düşünceside var aklımda telefonu elime alıp çağırmaktan vazgeçiyorum
Bizde de aynı gündem var
Ama ben mecburen bu son sıcaklar bitmeden yapacağımı bu işleri yoksa koltuk asla kurumuyor günlerce işkence oluyor
İki hafta sonraya çağırırım heralde yıkamacıları bir ay bir buçuk ay içinde de hemen kirlenmez diye düşünüyorum

Hayır kisaltmaz iki çocuğumda iki hafta önde gittiler 40+0 da doğdular
Kiloları nasıldı? Sezaryen mi oldular?
Bu ben
Gununu sasmazdi hic
Ama emzirirken hic olmadim 22 ay boyunca adet gormedim. Bunuda bazi insanlar tuhaf buluyodu
Ay darısı başıma Adet geri döncek diye çok korkuyorum Fena geçerdi
Bu arada dün geceden beri mesajları okumaya çalışıyorum başta 12 sayfayı okurken uyuyakaldım şimdi üstüne bir de 10 sayfa bugün yeni bitti valla bir de arada yazdım felan
Sorma ya gece kimse uyumamış yazışmış da yazışmışlar Hepsini okumadan yazamıyorum, yazacağım şey çok geride kalıyor falan Takıntı

Ben yeni evliyim, evliliğimin ilk ayından hamile kalmak gibi bir planım yoktu İlk başta hazır mıyım değil miyim, ne yapıcam demiştim ama iyi ki de olmuş diyorum. Sefa gelecek hoş gelecek bebişim

%99 etkili denilen przf. yazayım. Sanırım hatalı üretimdi o da bize denk geldi bu neden %100 koruma değil acaba gayet güvenli bir yöntem aslında diyordum ki.. Başıma geldi o %1lik ihtimal

Ben yıllardır prez. ile korunuyordum. Bıraktığım gibi gebe kaldım.
Genelde kullanımında hata yapanlar olabiliyor. İlişkinin başında takmak gerekiyor. (Duyduğum kadarıyla ilişki ortasında veya sonrasında takan daha fazla). Bu şekilde kullanılmaz ise kazalar olabilir. Bilgin olsun.
Ay bir de çok yeni evliyken olmuş cidden Ben 5 yıllık evliyim, açıkçası yaş faktöründen dolayı bebeğe karar verdim. Yoksa iki kişi de çok rahattık. Bakalım şimdi nasıl olacak
Senin için de hayırlısı buymuş demek

Yok kullanım hatası değil ben hemşireyim şu dönem işi bıraktım eşim de sağlık personeli, aslında ikimizde biliyoruz, başından sonuna kadar da dikkat ettik ama sorun prz. te çıktı Evet bence de hayırlısı buymuş demek ki dedim çabuk kabullendim. Ama eşim başta üzülmüştü hazırlıksız oldu, beklenmedik şekilde oldu, kendini nasıl hissediyorsun hazır mısın diye çok sordu. İlk 4 ay aşırı bulantı kusma ile sürekli yattım. Yemek temizlik hep o halletti nasıl biri ile evlenmiş olduğumu görme fırsatım da oldu, hep ilgilendi Allah razı olsun

Ben 5 yıllık evliyim, açıkçası yaş faktöründen dolayı bebeğe karar verdim. Yoksa iki kişi de çok rahattık. Bakalım şimdi nasıl olacak
Senin için de hayırlısı buymuş demek

İki kişi olmak güzel ama bir meyve de ayrı bir tat katar, eskisinden daha muhabbetli daha keyfili günler geçireceksiniz kesinlikle Anneliğin kendisi de ayrı güzel Evlatlarımızın hepsi sağlıklı hayırlı ömürlü olsunlar inşallah

Halıları yıkamaya vercem,koltuğu yıkatçam ama daha son adete göre 6 hafta var ,ama işte erken doğarsa düşünceside var aklımda telefonu elime alıp çağırmaktan vazgeçiyorum
Benımde 53 gun gozukuyor sez gününe göre 5-6 hafta var max temızlıgı de Eylül’ün ıkıncı haftası gıbı yaptırıcam ınsallah nasipse koltugu da kocam sılecek bakalım cok zamlanmıs

Yeni nesil x kuşağı bebeleri

Hayır kisaltmaz iki çocuğumda iki hafta önde gittiler 40+0 da doğdular
Bence hayır oyle olsaydı benım oğlum erken gelmezdi 40 artıları beklerdi
Hiç bir anlamı yok o zaman bu önden gitti geri geldi falan neyse en güzel zamanda sağlıkla gelsinler de
1HANIM canım maşallah duru kuşa çok tatlı tombiş bir kız olacak suyun için de çok sevindim riskin biraz daha azaldı inşallah
Sağ olasın canım ya çok şükür ben de rahatladım. Evet sanırım biraz tombik olacak dr da dedi biraz tombik bu dedi

Markası neydi kuzum ayıptır sorması biz şimdi enfeksıyon rıskıne karsı prez kullanıyoruz hala aman nasılsa hamıleyım dıyıp bım marka falan alıyoruz yırtıldı şak dıye daha basında
Normal zamanda okey durex harıcı almamaya özen gosterırız de

Bugun kaç artı kaçsın azcık tontık evet olsun

yıkandıktan sonra örtü çarşaf falan sermeli mevlüte kadar temiz dursun en azından

Marka Okey hemde baya pahalıya aldım demişti eşim ama kalite sınıfta kaldı

Gözünaydın canımm ,nasıl minik adam
Daha iyi çok şükür Serumu kesip süt ve mama ile beslenmeye geçildi. Bakalım haftaya da emziririm belki ❤
Doktor tarih vermedi henüz. Sol akciğerdeki hırıltı geçmedi hala. Balgam da var. Onlar da bi düzelse sonrası çabuk çıkarız. Yine 1 ayı bulacak galiba ama olsun eve iyice toparlayıp gelsin önemli olan o beklerim biraz daha.
Oğlumu kucağıma aldım ya çok takmadım arabayı ☺ Kaza yapınca bi korktum ama sağlık olsun napalım

Benımde 53 gun gozukuyor sez gününe göre 5-6 hafta var max temızlıgı de Eylül’ün ıkıncı haftası gıbı yaptırıcam ınsallah nasipse koltugu da kocam sılecek bakalım cok zamlanmıs
canım bizim seninle aynı gün son adet
ilk çocuklar sezeryan,erkek
ikinciler kız

3600 Gr normal doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…