2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya evet kilosu değil gelişimi önemli olan, inşallah hepsi güzelce gelişir gelir kucağımıza ama azcık ısırmalık boğumlara da hayır demem

Marka Okey hemde baya pahalıya aldım demişti eşim ama kalite sınıfta kaldı
Ya beş yıl bimle korunduk bak hata yok İndirimde olursa okey durex stoklanıyor da diğer türlü bütçeye zarar
3600 Gr normal doğum
Maşallah

Selam kızlar nasılsınıız?
Bugün kaçırdıklarımı okuyamadım müsait bi zamanımda mutlaka bakmam lazım

Bugün gebelik eğitimine katıldım. İlginç bir şey söylediler size de söyleyeyim dedim. Bebek hemşiresi ve doktoru bebek kıyafetlerini ütülemeyin dedi.. ütüleyince sertleşen kenarlar bebeklerin canını acıtıyormuş giydirince..
biz de aman mikrop kalmasın aman düzgün olsun diye ütülemeyi daha doğru buluyoruz.

Bebek hemşiresi bol bol zıbın getirin dedi. Bu hastaneden hastaneye değişiyordur muhtemelen ama yaz bebesiyse kısa kollu kış bebesiyse uzun kollu zıbın istiyoruz. Bacaklar çıplak kalıyor ten teması her halükarda olmuş oluyor dedi. Üşür mü diye korkmayın biz oda sıcaklığını ona göre ayarlıyoruz dedi.

Kalanı genelde aşina olduğum şeylerdi bunlar farklı gelince paylaşayım dedim

Ya beş yıl bimle korunduk bak hata yok İndirimde olursa okey durex stoklanıyor da diğer türlü bütçeye zarar
Bimin gözünü seveyim. Eşimde bütçe kontrolü sıfır, asla fiyat sormaz karşılaştırma yapmaz. Evin ekonomi bakanı benim ama eczaneye tek başına gitmişti o yüzden 2 - 3 katı kazıklanmış maalesef

Marka Okey hemde baya pahalıya aldım demişti eşim ama kalite sınıfta kaldı
Demekki markada önemli değil
Rabbim ol diyor ve oluyor baktığında ya nasip
Forumda biri var Happy momsta hap artı prezervatifle kızı 9 aylıkken hamıle kalmıs , öğrendiğinde 15-16 haftalıktı

Sağlık ocağı ucretsız verıyor araba lastıgınden hallıce ama kacırma ımkanı yok sıfır hıs

Bugun kaç artı kaçsın azcık tontık evet olsun
Regle göre 33+5 doktora göre 34+3 canım. Bana göre 8957+5 yaniiii tontik severiz ağzım sulandı Sağlığı yerinde olsun da
Şöyle löp löp tam ağzıma layık

Ayyyy daha o var perdeleri, halıları hallettim çok şükür.
Yok canım hemen kirlenmezler

Son yıkanan bebiş kıyafetleri, ütü ve ben 2 gündür bakışıyoruz. Tam ütü masasının başındayım yine çılgınlar gibi yazışırsınız 5869699505 sayfa olur diye başlamadan bir bakayım dedim veeee ne gördüümmm

Ozaman el buhar utusu var, onunla buhar tutup utuleyeyim bari ben.Kırısıklıgı açılsa yeter.

Forumda biri var Happy momsta hap artı prezervatifle kızı 9 aylıkken hamıle kalmıs , öğrendiğinde 15-16 haftalıktı
Kesinlikle marka da önemli değil. İnanırım, annemin arkadaşı da spiralle hamile kalmıştı, çocuk spiral elinde doğmuş.. Rabbim ne büyüksün dedim

Allah'ın sevdiği kuluymusun, ilahi mesaj gelmis sana olay anında.

Hem hap hem prez. ile hamile kalmak imkansıza yakın ya.
İkisi de modern yöntemler ve doğru kullanımda hata oranı %1 gibi küçük.
İki yöntemi kullanarak gebe kalmak ne bileyim.. Bazı kişiler bilerek öyle diyor sanki. Bazen burada bir derdim var başlığını okuyorum. Çok saçma bir evlilik anlatıyor ve 2-3 çocuk sahibi olduğunu söylüyor. İnsanlar sorunca iki yöntemle korunuyordum falan diyorlar. Bu şekilde savunma mi geliştiriyorlar ne
Hapı düzensiz kullanıyordur, prez ilişki başında takmıyordur vs. Yoksa çok zor bilmiyorum ben inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…