Çok geçmiş olsun canımBiz iyiyiz canım kasko var aynen, kaskodan ödenecek ama bakalım seneye o kasko ne kadar olacakNazarımız çıktı
Ya evet kilosu değil gelişimi önemli olan, inşallah hepsi güzelce gelişir gelir kucağımıza ama azcık ısırmalık boğumlara da hayır dememHiç bir anlamı yok o zaman bu önden gitti geri geldi falanneyse en güzel zamanda sağlıkla gelsinler de
Sağ olasın canım ya çok şükür ben de rahatladım. Evet sanırım biraz tombik olacakdr da dedi biraz tombik bu dedi
Markası neydi kuzumayıptır sorması biz şimdi enfeksıyon rıskıne karsı prez kullanıyoruz hala aman nasılsa hamıleyım dıyıp bım marka falan alıyoruz yırtıldı şak dıye daha basında
Normal zamanda okey durex harıcı almamaya özen gosterırız de
Ya beş yıl bimle korunduk bak hata yokMarka Okey hemde baya pahalıya aldım demişti eşim ama kalite sınıfta kaldı
Maşallah3600 Gr normal doğum
Bimin gözünü seveyimYa beş yıl bimle korunduk bak hata yokİndirimde olursa okey durex stoklanıyor da diğer türlü bütçeye zarar
Demekki markada önemli değilMarka Okey hemde baya pahalıya aldım demişti eşim ama kalite sınıfta kaldı
Ya deme birlikte bekliyoruz o zaman desenecanım bizim seninle aynı gün son adet
ilk çocuklar sezeryan,erkek
ikinciler kız
Sağlık ocağı ucretsız verıyor araba lastıgınden hallıce ama kacırma ımkanı yokYa evet kilosu değil gelişimi önemli olan, inşallah hepsi güzelce gelişir gelir kucağımıza ama azcık ısırmalık boğumlara da hayır demem
Ya beş yıl bimle korunduk bak hata yokİndirimde olursa okey durex stoklanıyor da diğer türlü bütçeye zarar
Maşallah
Regle göre 33+5 doktora göre 34+3 canım. Bana göre 8957+5Bugun kaç artı kaçsınazcık tontık evet olsun
Şöyle löp löp tam ağzıma layıkYa evet kilosu değil gelişimi önemli olan, inşallah hepsi güzelce gelişir gelir kucağımıza ama azcık ısırmalık boğumlara da hayır demem
Ya beş yıl bimle korunduk bak hata yokİndirimde olursa okey durex stoklanıyor da diğer türlü bütçeye zarar
Maşallah
Ayyyy daha o varBizde de aynı gündem var
Ama ben mecburen bu son sıcaklar bitmeden yapacağımı bu işleri yoksa koltuk asla kurumuyor günlerce işkence oluyor
İki hafta sonraya çağırırım heralde yıkamacıları bir ay bir buçuk ay içinde de hemen kirlenmez diye düşünüyorum
Son yıkanan bebiş kıyafetleri, ütü ve ben 2 gündür bakışıyoruz. Tam ütü masasının başındayım yine çılgınlar gibi yazışırsınız 5869699505 sayfa olur diye başlamadan bir bakayım dedim veeee ne gördüümmmSelam kızlar nasılsınıız?
Bugün kaçırdıklarımı okuyamadım müsait bi zamanımda mutlaka bakmam lazım
Bugün gebelik eğitimine katıldım. İlginç bir şey söylediler size de söyleyeyim dedim. Bebek hemşiresi ve doktoru bebek kıyafetlerini ütülemeyin dedi.. ütüleyince sertleşen kenarlar bebeklerin canını acıtıyormuş giydirince..
biz de aman mikrop kalmasın aman düzgün olsun diye ütülemeyi daha doğru buluyoruz.
Bebek hemşiresi bol bol zıbın getirin dedi. Bu hastaneden hastaneye değişiyordur muhtemelen ama yaz bebesiyse kısa kollu kış bebesiyse uzun kollu zıbın istiyoruz. Bacaklar çıplak kalıyor ten teması her halükarda olmuş oluyor dedi. Üşür mü diye korkmayın biz oda sıcaklığını ona göre ayarlıyoruz dedi.
Kalanı genelde aşina olduğum şeylerdi bunlar farklı gelince paylaşayım dedim
Geçmiş olsun canım, kaskonuz var mı? Size araba lazım olacak çünkü, ikame araç gerekecek.Çook teşekkür ederim canlar ❤ O mutlulukla dönerken kaza yapmasak iyiydi ama nazarımız çıktı diyorum ona da,arabada baya hasar varBiz iyiyiz çok şükür
Ozaman el buhar utusu var, onunla buhar tutup utuleyeyim bari ben.Kırısıklıgı açılsa yeter.Selam kızlar nasılsınıız?
Bugün kaçırdıklarımı okuyamadım müsait bi zamanımda mutlaka bakmam lazım
Bugün gebelik eğitimine katıldım. İlginç bir şey söylediler size de söyleyeyim dedim. Bebek hemşiresi ve doktoru bebek kıyafetlerini ütülemeyin dedi.. ütüleyince sertleşen kenarlar bebeklerin canını acıtıyormuş giydirince..
biz de aman mikrop kalmasın aman düzgün olsun diye ütülemeyi daha doğru buluyoruz.
Bebek hemşiresi bol bol zıbın getirin dedi. Bu hastaneden hastaneye değişiyordur muhtemelen ama yaz bebesiyse kısa kollu kış bebesiyse uzun kollu zıbın istiyoruz. Bacaklar çıplak kalıyor ten teması her halükarda olmuş oluyor dedi. Üşür mü diye korkmayın biz oda sıcaklığını ona göre ayarlıyoruz dedi.
Kalanı genelde aşina olduğum şeylerdi bunlar farklı gelince paylaşayım dedim
Ay bak sana benım oğlanın bulabıldıgım bi tontik fotosunu koydumRegle göre 33+5 doktora göre 34+3 canım. Bana göre 8957+5yaniiii tontik severiz ağzım sulandı Sağlığı yerinde olsun da
Şöyle löp löp tam ağzıma layık
Kesinlikle marka da önemli değilDemekki markada önemli değil
Rabbim ol diyor ve oluyor baktığında ya nasip
Forumda biri var Happy momsta hap artı prezervatifle kızı 9 aylıkken hamıle kalmıs , öğrendiğinde 15-16 haftalıktı
Allah'ın sevdiği kuluymusun, ilahi mesaj gelmis sana olay anında.Son yıkanan bebiş kıyafetleri, ütü ve ben 2 gündür bakışıyoruz. Tam ütü masasının başındayım yine çılgınlar gibi yazışırsınız 5869699505 sayfa olur diye başlamadan bir bakayım dedim veeee ne gördüümmm
Oyy oy bir sürü önemli noktaC vitaminiyle daha iyi emiliyormuş aklınızda olsun canlar.
Oh iyi sevindim kuzumGeciyor kuzum ya. Bugun daha iyiyim dune gore gargara falan iyi geliyor
Hem hap hem prez. ile hamile kalmak imkansıza yakın ya.Demekki markada önemli değil
Rabbim ol diyor ve oluyor baktığında ya nasip
Forumda biri var Happy momsta hap artı prezervatifle kızı 9 aylıkken hamıle kalmıs , öğrendiğinde 15-16 haftalıktı
Eltimde oyle kaldı ıkıncıye ve komple dusmus vücudunda bulunamadıKesinlikle marka da önemli değil. İnanırım, annemin arkadaşı da spiralle hamile kalmıştı, çocuk spiral elinde doğmuş.. Rabbim ne büyüksün dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?