Hem hap hem prez. ile hamile kalmak imkansıza yakın ya.
İkisi de modern yöntemler ve doğru kullanımda hata oranı %1 gibi küçük.
İki yöntemi kullanarak gebe kalmak ne bileyim.. Bazı kişiler bilerek öyle diyor sanki. Bazen burada bir derdim var başlığını okuyorum. Çok saçma bir evlilik anlatiyir ve 2-3 çocuk sahibi olduğunu söylüyor. İnsanlar sorunca iki yöntemle korunuyordum falan diyorlar. Bu şekilde savunma mi geliştiriyorlar ne
Yanı cok zor bir ihtimal aktıf gerçek reel biri kadında yalan söylüyorsa da kendı bılecegi iş ama herkes o kadar acık olmuyor oyle demek daha waouw gelıyordur belkı onlara bılemeyız dusuncelerını
Yanı cok zor bir ihtimal aktıf gerçek reel biri kadında yalan söylüyorsa da kendı bılecegi iş ama herkes o kadar acık olmuyor oyle demek daha waouw gelıyordur belkı onlara bılemeyız dusuncelerını
Biri hava aldırmayan kapak deliksiz diğeri hava aldıran kapak delikli toplam 4 kapak ve silikonlu göğüse gelen başlık çift olarak oluyor kuzum
Bu arada o kilo geriliği ile doğan oğluşu profil yaptım sende gor kaldıram
Biri hava aldırmayan kapak deliksiz diğeri hava aldıran kapak delikli toplam 4 kapak ve silikonlu göğüse gelen başlık çift olarak oluyor kuzum
Bu arada o kilo geriliği ile doğan oğluşu profil yaptım sende gor kaldıram
Oncesınde rontgene gıremedıgı ıcın ıkı kez farklı hastanelerde ultrasonla tum organlara bakıldı bulunamadı , doğuncada röntgen cektırdı cıkmadı artık nerde nasıl dustu gıttı bılınmıyor
Uygulama şu ;
Ancak uygulama içinde soru cevap bölümü var. Gebelik - Bebek bakımı - Gebelik dışı sohbet diye.
Her telden insan var yani. Üyeliğim yok ama dışardan okunabiliyor.
Şöyle;
Böyle reklam gibi oldu. Umarım yasak değildir isimli ekran atmak :)
Uygulama şu ; Eki Görüntüle 3291002
Ancak uygulama içinde soru cevap bölümü var. Gebelik - Bebek bakımı - Gebelik dışı sohbet diye.
Her telden insan var yani. Üyeliğim yok ama dışardan okunabiliyor.
Şöyle; Eki Görüntüle 3291005
Böyle reklam gibi oldu. Umarım yasak değildir isimli ekran atmak :)
Son yıkanan bebiş kıyafetleri, ütü ve ben 2 gündür bakışıyoruz. Tam ütü masasının başındayım yine çılgınlar gibi yazışırsınız 5869699505 sayfa olur diye başlamadan bir bakayım dedim veeee ne gördüümmm