2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yanı cok zor bir ihtimal aktıf gerçek reel biri kadında yalan söylüyorsa da kendı bılecegi iş ama herkes o kadar acık olmuyor oyle demek daha waouw gelıyordur belkı onlara bılemeyız dusuncelerını

Yanı cok zor bir ihtimal aktıf gerçek reel biri kadında yalan söylüyorsa da kendı bılecegi iş ama herkes o kadar acık olmuyor oyle demek daha waouw gelıyordur belkı onlara bılemeyız dusuncelerını

Bende bir uygulama kullanıyorum. Orada soru cevap bölümü var. Çok aktif insanlar. Bazen oraya bakıyorum. Çok enteresan şeyler var

Ben aldım küçük bir kapak daha çıktı onu anlamadım aslında
Biri hava aldırmayan kapak deliksiz diğeri hava aldıran kapak delikli toplam 4 kapak ve silikonlu göğüse gelen başlık çift olarak oluyor kuzum
Bu arada o kilo geriliği ile doğan oğluşu profil yaptım sende gor kaldıram

Bende sana şimdi onu sorcaktım oğluşun mı diye ay maşAllah gerçekten tombikmiş tam ısırmalık boğum boğum
Şimdi anladım kalkanı sağol canım

Çok ilginç ya o kadar hopla zıpla bişey olmasın, ama çocuk çıkarken şunu da bi elime alıp götüreyim bari desin doğumda çıkmıştır onunki de
Oncesınde rontgene gıremedıgı ıcın ıkı kez farklı hastanelerde ultrasonla tum organlara bakıldı bulunamadı , doğuncada röntgen cektırdı cıkmadı artık nerde nasıl dustu gıttı bılınmıyor

Happy moms mı orası fena cunku kaynayan bır kazan adeta
Uygulama şu ;

Ancak uygulama içinde soru cevap bölümü var. Gebelik - Bebek bakımı - Gebelik dışı sohbet diye.
Her telden insan var yani. Üyeliğim yok ama dışardan okunabiliyor.
Şöyle;

Böyle reklam gibi oldu. Umarım yasak değildir isimli ekran atmak :)

Bunu bılıyorum oğlumda kullanıyordum bak sakıncalı degıl bıldıgım kadarıyla
Happy moms yetıyor suan orayada arada eglencesıne okuyorum

Ahahahha ben de bebiş kıyafetlerini yıkadım kurudu sepette bekliyor.
Ütü yapmayı sevmeyenler için muhteşem bir bilgi değil de ne
Ozaman el buhar utusu var, onunla buhar tutup utuleyeyim bari ben.Kırısıklıgı açılsa yeter.
Çok mantıklı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…