2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biz bugün özel hastaneden randevu alıp doğum için görüşmeye gittik.Doktorumuz bi tanıdık aracılığı ile öneri üzerine bulundu.
740 muayene ücreti+250 TL Nst için ödedim.
Genel bilgileri verdikten sonra ultrason ile baktı, minik kızım 1700 Gr olmuş. 31+4 haftaligiz.
Net bir şekilde yüzünü gördüm, eli kafasında uyuyordu.hic hareket etmedi ama bir ara gülümsedi uyurken.
Nst istedi, ilk defa Nst ye gittim.Tahlil yapılabilir diye aç gitmistim, Nst den önce biseyler ye gel dediler.20 dk kadar sürer deyip işlemi başlattılar.Uyuyan güzel uyandı, kıpır kıpır durmak bilmedi.Onun hareket sesinden kalp atışını duyamadi hemşire.Arada gelip kontrol ediyor ne bu hareket bu kadar diyor, 20 dk oldu, 30 oldu, 40 oldu, baktı olacağı yok durmuyor cunku.Doktor kabul etmez bunu dedi.mesaj attı doktora böyle böyle diye, bir saat sonunda işlemi sonlandırdık
Nst sonucumuzda iyi çıktı.
Doktor detaylı bilgi verdi anlattı süreci.Normal doğum istiyordum zaten ,doktor da normal doğum yanlısı çıktı.Suan makat geliş görünüyor.Sartlar el verirse normal, olasi bir durum olursa sezeryan dedi.
Günde 30-40 dk yuruyus mutlaka, evde düzenli egzersiz ne yapabilirsem mutkala yap dedi.Kaslarin güçlü olması gerekiyor ,zayıf olursa normal doğum da olmaz(yani zorlar anlamında) dedi.psikolojik ve fiziksel olarak kendini çok iyi hazırlaman gerekiyor dedi.
Magnorm u icemiyordum, tablet yazdı, Multi vitamin mutlaka kullan dedi, bugüne kadar d vitamini vermemislerdi bana, d vitamini verdi önemli olduğunu vurgulayarak.
Doğum ücreti , normal-sezeryan farketmeksizin 20.250 TL,
Ücretlerin kasımdan sonra değişmesi bekleniyormus.
1 refakatçi, 1 gece yatış, mini oda suslemesi, doğumdan sonra 28 gün içinde bebek için 2 kontrol, işitme testi, epidural dahil.
Bizde durumlar böyle, içime sindi doktorun anlatımı ,yaklaşımı, hastane ortamı temizdi, burda devam etmeyi düşünüyorum bundan sonrası için.
2 hafta sonra kontrol.

Bunu bılıyorum oğlumda kullanıyordum bak sakıncalı degıl bıldıgım kadarıyla
Happy moms yetıyor suan orayada arada eglencesıne okuyorum
Tahmin edebiliyorum.

Bu arada profil resmin çok duygusal.
Ben kendimi hala annemin küçük çocuğu olarak hissediyorum. Sabah ezaninda uyandım ve ben anne olacağım diye düşündüm. Kendimi bir tuhaf hissettim. Hala çocuk gibi hissediyorum kendimi.
O an nasıl olacak merak içindeyim.
Biri bana anne diyecek Bu çok değişik bir şey.

Bende cocuk ruhlu biriyimdir aslında çokta büyük de değilim hala orada 23 ume bır ay var cok gencım gerçekten ama yaşın ne olursa olsun o annelık boyle bürünüyor bı anda bedenine bır kadının benliği anne olmadan önce ve sonra olarak ayrılıyor bence

Ayy suanki fotodan ben de istiyorum
Prensesin de gelişimi güzel gidiyor diye biliyorum kuzum ay bizimki kürdan gibi çıkıcak diye korkuyorum 5 günlük gerilik çok bir gram fark ettirmiyordur herhalde
Rabbim sağlıkla nasip etsin 200 gram farkeder hepi topu be kuzum Cok takılma benımkı doğdu hemen toparladı Sağlıkla gelsin de

MaşAllah minik kıza canım devletten özele geçtin o zaman

Kesinlikle marka da önemli değil. İnanırım, annemin arkadaşı da spiralle hamile kalmıştı, çocuk spiral elinde doğmuş.. Rabbim ne büyüksün dedim
Benim kuzenime öyle oldu eşinin yaşı 50ye yakındı,17 yıl sonra spiralle hamile kaldı mucize bebek diyoruz

MaşAllah minik kıza canım devletten özele geçtin o zaman
Evet, ege üni. Hast.ne gittim bugüne kadar, ama bahsetmiştim ya dogumhanede sancı başlayınca alıyorlar yalnızsın, doğumdan sonra yoğun bakımda bekletiyorlar bir gece.Oyuzden özele gitmeye karar verdim.Ege de hocaya gidiyorum özeline, doğuma da o girsin istemistim, aşağı yukarı aynı ücret çıkıyor özel ile.

Demekki markada önemli değil
Rabbim ol diyor ve oluyor baktığında ya nasip
Forumda biri var Happy momsta hap artı prezervatifle kızı 9 aylıkken hamıle kalmıs , öğrendiğinde 15-16 haftalıktı
Valla ben çok zor hamile kaldım 1 seneyi geçti doğumdan sonra korunmasam mı diyorum sonra da diyorum bi de hemen olcağı tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…