- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Son vurusumu yapayımmıYaaa Allahımkız doğurma isteğimizi tetikliyorsun şu an
Ay maşallaah
Ben inanılmaz kararsızım şu an. Bu bilgiyi sindirmem lazım sonra bakaciizBen utulettırcem anama ya sonra bıdaha ütülemem zaten yarın yıkıcam bismillahh
Kızımda abısı gıbı olacak mı acaba cok merak edıyorum yaAyyy yicemmm bu nee
Aha yaptı bile. Yoo burnumun direği sızlamadı şu an….Son vurusumu yapayımmı
Buharlaşıp uçmuşturOncesınde rontgene gıremedıgı ıcın ıkı kez farklı hastanelerde ultrasonla tum organlara bakıldı bulunamadı , doğuncada röntgen cektırdı cıkmadı artık nerde nasıl dustu gıttı bılınmıyor
Benimde sızlıyor sus susAha yaptı bile. Yoo burnumun direği sızlamadı şu an….
Tahmin edebiliyorum.Bunu bılıyorum oğlumda kullanıyordum baksakıncalı degıl bıldıgım kadarıyla
Happy moms yetıyor suanorayada arada eglencesıne okuyorum
Ayy suanki fotodan ben de istiyorumKızımda abısı gıbı olacak mı acaba cok merak edıyorum ya
Bende cocuk ruhlu biriyimdir aslında çokta büyük de değilim halaTahmin edebiliyorum.
Bu arada profil resmin çok duygusal.
Ben kendimi hala annemin küçük çocuğu olarak hissediyorum. Sabah ezaninda uyandım ve ben anne olacağım diye düşündüm. Kendimi bir tuhaf hissettim. Hala çocuk gibi hissediyorum kendimi.
O an nasıl olacak merak içindeyim.
Biri bana anne diyecekBu çok değişik bir şey.
El buhar utusu var bende, onunla yapayım diye düşünüyorum artıkResmen çekim enerjisiYani şimdi ütülemeyecek miyiz böyle de el kadarlar zaten kırış buruş olmuş
Rabbim sağlıkla nasip etsinAyy suanki fotodan ben de istiyorum
Prensesin de gelişimi güzel gidiyor diye biliyorum kuzumay bizimki kürdan gibi çıkıcak diye korkuyorum 5 günlük gerilik çok bir gram fark ettirmiyordur herhalde
amin canım Allah yavrularımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin, 8 yaşında oğlum Allah ömür versin hepsineYa deme birlikte bekliyoruz o zaman desenefotoya maşallah senin oğlan büyük benimkinden ama Allah bağışlasın
MaşAllah minik kızaBiz bugün özel hastaneden randevu alıp doğum için görüşmeye gittik.Doktorumuz bi tanıdık aracılığı ile öneri üzerine bulundu.
740 muayene ücreti+250 TL Nst için ödedim.
Genel bilgileri verdikten sonra ultrason ile baktı, minik kızım 1700 Gr olmuş. 31+4 haftaligiz.
Net bir şekilde yüzünü gördüm, eli kafasında uyuyordu.hic hareket etmedi ama bir ara gülümsedi uyurken.
Nst istedi, ilk defa Nst ye gittim.Tahlil yapılabilir diye aç gitmistim, Nst den önce biseyler ye gel dediler.20 dk kadar sürer deyip işlemi başlattılar.Uyuyan güzel uyandı, kıpır kıpır durmak bilmedi.Onun hareket sesinden kalp atışını duyamadi hemşire.Arada gelip kontrol ediyor ne bu hareket bu kadar diyor, 20 dk oldu, 30 oldu, 40 oldu, baktı olacağı yok durmuyor cunku.Doktor kabul etmez bunu dedi.mesaj attı doktora böyle böyle diye, bir saat sonunda işlemi sonlandırdık
Nst sonucumuzda iyi çıktı.
Doktor detaylı bilgi verdi anlattı süreci.Normal doğum istiyordum zaten ,doktor da normal doğum yanlısı çıktı.Suan makat geliş görünüyor.Sartlar el verirse normal, olasi bir durum olursa sezeryan dedi.
Günde 30-40 dk yuruyus mutlaka, evde düzenli egzersiz ne yapabilirsem mutkala yap dedi.Kaslarin güçlü olması gerekiyor ,zayıf olursa normal doğum da olmaz(yani zorlar anlamında) dedi.psikolojik ve fiziksel olarak kendini çok iyi hazırlaman gerekiyor dedi.
Magnorm u icemiyordum, tablet yazdı, Multi vitamin mutlaka kullan dedi, bugüne kadar d vitamini vermemislerdi bana, d vitamini verdi önemli olduğunu vurgulayarak.
Doğum ücreti , normal-sezeryan farketmeksizin 20.250 TL,
Ücretlerin kasımdan sonra değişmesi bekleniyormus.
1 refakatçi, 1 gece yatış, mini oda suslemesi, doğumdan sonra 28 gün içinde bebek için 2 kontrol, işitme testi, epidural dahil.
Bizde durumlar böyle, içime sindi doktorun anlatımı ,yaklaşımı, hastane ortamı temizdi, burda devam etmeyi düşünüyorum bundan sonrası için.
2 hafta sonra kontrol.
Ay bu benim düşüncem tıpatıpAyy suanki fotodan ben de istiyorum
Prensesin de gelişimi güzel gidiyor diye biliyorum kuzumay bizimki kürdan gibi çıkıcak diye korkuyorum 5 günlük gerilik çok bir gram fark ettirmiyordur herhalde
Benim kuzenime öyle oldu eşinin yaşı 50ye yakındı,17 yıl sonra spiralle hamile kaldı mucize bebek diyoruzKesinlikle marka da önemli değil. İnanırım, annemin arkadaşı da spiralle hamile kalmıştı, çocuk spiral elinde doğmuş.. Rabbim ne büyüksün dedim
Evet, ege üni. Hast.ne gittim bugüne kadar, ama bahsetmiştim ya dogumhanede sancı başlayınca alıyorlar yalnızsın, doğumdan sonra yoğun bakımda bekletiyorlar bir gece.Oyuzden özele gitmeye karar verdim.Ege de hocaya gidiyorum özeline, doğuma da o girsin istemistim, aşağı yukarı aynı ücret çıkıyor özel ile.MaşAllah minik kızacanım devletten özele geçtin o zaman
Valla ben çok zor hamile kaldım 1 seneyi geçti doğumdan sonra korunmasam mı diyorum sonra da diyorum bi de hemen olcağı tutarDemekki markada önemli değil
Rabbim ol diyor ve oluyor baktığında ya nasip
Forumda biri var Happy momsta hap artı prezervatifle kızı 9 aylıkken hamıle kalmıs , öğrendiğinde 15-16 haftalıktı
Ayy maşaallah.. İşte ölecek ve doğacağa çare yok diyorlar hakikaten öyleBenim kuzenime öyle oldu eşinin yaşı 50ye yakındı,17 yıl sonra spiralle hamile kaldı mucize bebek diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?