2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay bak sana benım oğlanın bulabıldıgım bi tontik fotosunu koydum
Yaaaa hayır ya 2 fotoyu da görmedim kabul etmiyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Benim kuzen de 2. Çocuğa sürpriz dedi iyi hadi hayırlısı dedik peşine 3. Çocuk oldu ay bu da sürpriz dedi. Nasıl ya dedim baya sordum diyo ki korunuyoruz aslında ama olayın ilk başında değil ortalarda sona doğru kullanıyorlarmış malzemeyi bunu da korunma sanıyorlar baya dalga geçmiştim. Ben açıkçası kaza kurşun olaylarına inanmıyorum. Bilinçsizlik daha yüksek ihtimal bence.
1HANIM canım maşAllah bebişe
Çok şükür canımcım

Haklısın içine sinen bir yer olsun

Geçmiş olsun canım, kaskonuz var mı? Size araba lazım olacak çünkü, ikame araç gerekecek.
Sağol canım, ikame araç aldık akşam ayarlandı iyi oldu bende onu düşünüyordum hergün bebişe gidiyoruz.
Ay ay ay ne güzel haberler çok geçmiş olsun bu arada inşAllah büyük bir şey yoktur
Arabada hasar var biz iyiyiz. Aksilikler son zamanlarda peşimizi bırakmıyor ama hep maddi açıdan, sağlık olsun diyorum oğlum iyi ya yeter
Ben aldım küçük bir kapak daha çıktı onu anlamadım aslında
3 kapak var canım. Biri tamamen kapalı süt toplama kabı biri delikli hava aldırıyor

Kızlar bu süt sağmak için memintolara bi kapaklı aparat takıyolar ya otomatik sağıyo gibi onlar mantıklı mı? Genelde yabancılarda görüyorum

Ahahahha ben de bebiş kıyafetlerini yıkadım kurudu sepette bekliyor.
Ütü yapmayı sevmeyenler için muhteşem bir bilgi değil de ne

Çok mantıklı kuzum
Bende hiç sevmem ütüyü. Bi kısmını yıkamıştım kayınvalidem farklı şehirde o gelince bebeğe bi şeyler yapmak istediğinden ütüsünü o yaptı Bi fasıl daha yıkamıştım ütülencekti doğum olunca annem yaptı onları da Bana kalmadı

El buhar utusu var bende, onunla yapayım diye düşünüyorum artık
Çok mantıklı kuzum hem seni çok yormaz belki ben de alırım belki de ütülemem bilmiyorum
Rabbim sağlıkla nasip etsin 200 gram farkeder hepi topu be kuzum Cok takılma benımkı doğdu hemen toparladı Sağlıkla gelsin de
Amin kuzum Allah razı olsun. Herkes takılma falan diyor da boş. Senin deneyimlerin beni çok rahatlatıyor, damdan düşen gelsin yanıma hesabı diğerleri hariçten gazel okuyor gibi geliyor

Ay bu benim düşüncem tıpatıp
ayy aşk kürdanları ... Yicem onları

Canim benimde suan makat ama 36.haftada bakiliyomus hala makatmi dondumu diye
Donerse normal donmezse sezeryan dedi doktor bana

Benimde sızlıyor sus sus devlette cekerlermı acaba foto ya kızımla da olsun çok isterim
Azcık duygu sömürüsü yap çeksinler. Ben öyle yaptım. Doğum fotoğrafçısı ayarlayacaktık olmadı,kocamı da almıyorsunuz içeri foto çekemicez dedim İmkan olursa biz çekeriz dedi , çekti Bahşiş de verilir diye yaparlar

Oyle kuzucum ama eğriye eğri doğruya doğru canını sıkmalık bi durum yok harbıden dra21 e de dıyorum bunu hep son kontrolümde 3 hafta gerıydı karın çevresi benım oğlumun 2980 gram doğdu O zamanda ben kendimi çok üzmedim doktorumda hıc takmadı bu durumu en son ben sordum ya hocam doğdu doğacak az değil mi kilosu dıye 3 kılo doğar endişelenme dedi bana yaşlı teyzeniz ayağınıza gerdi hertürlü rahatlatma boşver yia deme elimizden geldiğince hizmetinizdeyiz

Kızlar bu süt sağmak için memintolara bi kapaklı aparat takıyolar ya otomatik sağıyo gibi onlar mantıklı mı? Genelde yabancılarda görüyorum
Arkadasim siparis vermisti
Kullan banada haber et merak ediyorum demistim
Ogrenince paylasirim

Ya benım de hıc aklıma gelmedı bende ani sezeryane girdim ya başımdaki hemşireler istersen cekelım dediler ben de hönkür şakır ağlarken anlık çekildi gözümde yaşımla bakalım bu sefer devlet ya nasıl karşılarlar acaba tatlı tatlı bı rıca ederım artık bakalım

İnşallah kırmazlar. Benim oğlumla yok ama genel anestezi verdikleri için , sadece oğluşum var. Bugün kucağıma alınca çekti hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…