Etkili değilAy
çok şükür geçmiş olsun bende burda okuduğumdan beri günde 1 havuç mutlaka yiyorum. Suyu kadar faydalı mı bilmiyorum ama olsun
Yaaaa hayır ya 2 fotoyu da görmedimAy bak sana benım oğlanın bulabıldıgım bi tontik fotosunu koydum
Kesinlikle katılıyorum. Benim kuzen de 2. Çocuğa sürpriz dedi iyi hadi hayırlısı dedik peşine 3. Çocuk oldu ay bu da sürpriz dedi. Nasıl ya dedim baya sordum diyo ki korunuyoruz aslında ama olayın ilk başında değil ortalarda sona doğru kullanıyorlarmış malzemeyi bunu da korunma sanıyorlarHem hap hem prez. ile hamile kalmak imkansıza yakın ya.
İkisi de modern yöntemler ve doğru kullanımda hata oranı %1 gibi küçük.
İki yöntemi kullanarak gebe kalmak ne bileyim.. Bazı kişiler bilerek öyle diyor sanki. Bazen burada bir derdim var başlığını okuyorum. Çok saçma bir evlilik anlatıyor ve 2-3 çocuk sahibi olduğunu söylüyor. İnsanlar sorunca iki yöntemle korunuyordum falan diyorlar. Bu şekilde savunma mi geliştiriyorlar ne
Hapı düzensiz kullanıyordur, prez ilişki başında takmıyordur vs. Yoksa çok zor bilmiyorum ben inanmam
Çok şükür canımcım
Hemşirelerden birinden rica edersin çekerler bence yaa. Kırmazlar diye düşünüyorumBenimde sızlıyor sus susdevlette cekerlermı acaba foto ya kızımla da olsun çok isterim
Haklısın içine sinen bir yer olsunEvet, ege üni. Hast.ne gittim bugüne kadar, ama bahsetmiştim ya dogumhanede sancı başlayınca alıyorlar yalnızsın, doğumdan sonra yoğun bakımda bekletiyorlar bir gece.Oyuzden özele gitmeye karar verdim.Ege de hocaya gidiyorum özeline, doğuma da o girsin istemistim, aşağı yukarı aynı ücret çıkıyor özel ile.
Belli bir yaştan sonra yemeye karşı bir direnç oluyor hepsinde galibaYemıyor genel olarak tercıhı o yöndeharaket zaten yaşı geregı boll hersey anne sütünü bırakana kadarmış
Sağol canım, ikame araç aldık akşam ayarlandı iyi oldu bende onu düşünüyordum hergün bebişe gidiyoruz.Geçmiş olsun canım, kaskonuz var mı? Size araba lazım olacak çünkü, ikame araç gerekecek.
Arabada hasar var biz iyiyiz. Aksilikler son zamanlarda peşimizi bırakmıyor ama hep maddi açıdan, sağlık olsun diyorum oğlum iyi ya yeterAy ay ay ne güzel haberler çok geçmiş olsun bu arada inşAllah büyük bir şey yoktur
3 kapak var canım. Biri tamamen kapalı süt toplama kabı biri delikli hava aldırıyorBen aldım küçük bir kapak daha çıktı onu anlamadım aslında
Canim hic sorma moralim cok bozuk sariligi artmiş okadar da sık besledigim haldeAytanesii nasılsın arada yazabilirsen seviniriz bebiş sen umarım hersey yolundadır
Bende hiç sevmem ütüyü. Bi kısmını yıkamıştım kayınvalidem farklı şehirde o gelince bebeğe bi şeyler yapmak istediğinden ütüsünü o yaptıAhahahha ben de bebiş kıyafetlerini yıkadım kurudu sepette bekliyor.
Ütü yapmayı sevmeyenler için muhteşem bir bilgi değil de ne
Çok mantıklı kuzum
Geçmiş olsun canım, olsun geçer yenidoğanda sık olan birşey. Yanında mı küveze mi aldılar?Canim hic sorma moralim cok bozuk sariligi artmiş okadar da sık besledigim halde
Çok mantıklı kuzum hem seni çok yormaz belki ben de alırım belki de ütülemem bilmiyorumEl buhar utusu var bende, onunla yapayım diye düşünüyorum artık
Amin kuzum Allah razı olsun. Herkes takılma falan diyor da boş. Senin deneyimlerin beni çok rahatlatıyor, damdan düşen gelsin yanıma hesabıRabbim sağlıkla nasip etsin200 gram farkeder hepi topu be kuzum Cok takılma benımkı doğdu hemen toparladı Sağlıkla gelsin de
Ay bu benim düşüncem tıpatıp
Canim benimde suan makat ama 36.haftada bakiliyomus hala makatmi dondumu diyeBiz bugün özel hastaneden randevu alıp doğum için görüşmeye gittik.Doktorumuz bi tanıdık aracılığı ile öneri üzerine bulundu.
740 muayene ücreti+250 TL Nst için ödedim.
Genel bilgileri verdikten sonra ultrason ile baktı, minik kızım 1700 Gr olmuş. 31+4 haftaligiz.
Net bir şekilde yüzünü gördüm, eli kafasında uyuyordu.hic hareket etmedi ama bir ara gülümsedi uyurken.
Nst istedi, ilk defa Nst ye gittim.Tahlil yapılabilir diye aç gitmistim, Nst den önce biseyler ye gel dediler.20 dk kadar sürer deyip işlemi başlattılar.Uyuyan güzel uyandı, kıpır kıpır durmak bilmedi.Onun hareket sesinden kalp atışını duyamadi hemşire.Arada gelip kontrol ediyor ne bu hareket bu kadar diyor, 20 dk oldu, 30 oldu, 40 oldu, baktı olacağı yok durmuyor cunku.Doktor kabul etmez bunu dedi.mesaj attı doktora böyle böyle diye, bir saat sonunda işlemi sonlandırdık
Nst sonucumuzda iyi çıktı.
Doktor detaylı bilgi verdi anlattı süreci.Normal doğum istiyordum zaten ,doktor da normal doğum yanlısı çıktı.Suan makat geliş görünüyor.Sartlar el verirse normal, olasi bir durum olursa sezeryan dedi.
Günde 30-40 dk yuruyus mutlaka, evde düzenli egzersiz ne yapabilirsem mutkala yap dedi.Kaslarin güçlü olması gerekiyor ,zayıf olursa normal doğum da olmaz(yani zorlar anlamında) dedi.psikolojik ve fiziksel olarak kendini çok iyi hazırlaman gerekiyor dedi.
Magnorm u icemiyordum, tablet yazdı, Multi vitamin mutlaka kullan dedi, bugüne kadar d vitamini vermemislerdi bana, d vitamini verdi önemli olduğunu vurgulayarak.
Doğum ücreti , normal-sezeryan farketmeksizin 20.250 TL,
Ücretlerin kasımdan sonra değişmesi bekleniyormus.
1 refakatçi, 1 gece yatış, mini oda suslemesi, doğumdan sonra 28 gün içinde bebek için 2 kontrol, işitme testi, epidural dahil.
Bizde durumlar böyle, içime sindi doktorun anlatımı ,yaklaşımı, hastane ortamı temizdi, burda devam etmeyi düşünüyorum bundan sonrası için.
2 hafta sonra kontrol.
Beni de ekler misinizʏᴀşsᴀᴛ ᴋᴀᴄıɴᴄı ᴄᴏᴄᴜᴋ şᴇʜɪʀ ᴄɪɴsɪʏᴇᴛ ɪsɪᴍ ✍ʙᴇᴋʟᴇɴᴇɴ ᴅᴏɢ̆ᴜᴍ ᴛᴀʀɪʜɪ
Azcık duygu sömürüsü yap çeksinler. Ben öyle yaptım. Doğum fotoğrafçısı ayarlayacaktık olmadı,kocamı da almıyorsunuz içeri foto çekemicez dedimBenimde sızlıyor sus susdevlette cekerlermı acaba foto ya kızımla da olsun çok isterim
Oyle kuzucum ama eğriye eğri doğruya doğru canını sıkmalık bi durum yok harbıden dra21 e de dıyorum bunu hep son kontrolümde 3 hafta gerıydı karın çevresi benım oğlumun 2980 gram doğduÇok mantıklı kuzum hem seni çok yormaz belki ben de alırım belki de ütülemem bilmiyorum
Amin kuzum Allah razı olsun. Herkes takılma falan diyor da boş. Senin deneyimlerin beni çok rahatlatıyor, damdan düşen gelsin yanıma hesabıdiğerleri hariçten gazel okuyor gibi geliyor
ayy aşk kürdanları ... Yicem onları
Arkadasim siparis vermistiKızlar bu süt sağmak için memintolara bi kapaklı aparat takıyolar ya otomatik sağıyo gibi onlar mantıklı mı? Genelde yabancılarda görüyorum
Hosgeldin cnm ekliyorumBeni de ekler misiniz36- 24ocak-2.Çocuk- İstanbul- kız- Ada Mavi-31 Ekim
Ya benım de hıc aklıma gelmedı bende ani sezeryane girdim ya başımdaki hemşireler istersen cekelım dediler ben de hönkür şakır ağlarken anlık çekildi gözümde yaşımlaAzcık duygu sömürüsü yap çeksinler. Ben öyle yaptım. Doğum fotoğrafçısı ayarlayacaktık olmadı,kocamı da almıyorsunuz içeri foto çekemicez dedimİmkan olursa biz çekeriz dedi , çekti Bahşiş de verilir diye yaparlar
Kaç devirde yıkadın canım 30 derece 400 devirde yıkayım diyordumResmen çekim enerjisiYani şimdi ütülemeyecek miyiz böyle de el kadarlar zaten kırış buruş olmuş
İnşallah kırmazlar. Benim oğlumla yok ama genel anestezi verdikleri için , sadece oğluşum var. Bugün kucağıma alınca çekti hemşireYa benım de hıc aklıma gelmedı bende ani sezeryane girdim ya başımdaki hemşireler istersen cekelım dediler ben de hönkür şakır ağlarken anlık çekildi gözümde yaşımlabakalım bu sefer devlet ya nasıl karşılarlar acaba tatlı tatlı bı rıca ederım artık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?