- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Yanı benımde spınal mı olacak genel mı olacak bilmiyorum da hiç konuşmadım henuz gerçekten devlet nasıl işliyor bunu bilmiyorum , ama en önemlisi sağlıkla doğsunlarİnşallah kırmazlar. Benim oğlumla yok ama genel anestezi verdikleri için , sadece oğluşum var. Bugün kucağıma alınca çekti hemşire
Maşallah oğluşaOyle kuzucum ama eğriye eğri doğruya doğru canını sıkmalık bi durum yok harbıden dra21 e de dıyorum bunu hep son kontrolümde 3 hafta gerıydı karın çevresi benım oğlumun 2980 gram doğduO zamanda ben kendimi çok üzmedim doktorumda hıc takmadı bu durumu en son ben sordum ya hocam doğdu doğacak az değil mi kilosu dıye 3 kılo doğar endişelenme dedi bana yaşlı teyzeniz ayağınıza gerdi hertürlü rahatlatma boşver yia deme elimizden geldiğince hizmetinizdeyiz
Yok kuzum sen yanlış anladın.Kaç devirde yıkadın canım 30 derece 400 devirde yıkayım diyordum
Yeni dogan yogun bakimina aldilar cok küçük diye degeri yüksek buldular dun azdı bugün artmis yoksa yemeside iyiydi ama iste belkide benim enfeksiyon gecirmem sürekli onu etkileri doktor olabilir dedi yarin süt goturucem bakalım göremiucekmişimGeçmiş olsun canım, olsun geçer yenidoğanda sık olan birşey. Yanında mı küveze mi aldılar?
Anne sütünün sarılıkta çok faydalı olduğunu özellikle kolostrumun bağışıklığı çok güçlendirdiğini okumuştum.Yeni dogan yogun bakimina aldilar cok küçük diye degeri yüksek buldular dun azdı bugün artmis yoksa yemeside iyiydi ama iste belkide benim enfeksiyon gecirmem sürekli onu etkileri doktor olabilir dedi yarin süt goturucem bakalım göremiucekmişim
Görürsün muhtemelen ben günlük giriyorum yoğun bakıma. Toparlar çabuk inşallahYeni dogan yogun bakimina aldilar cok küçük diye degeri yüksek buldular dun azdı bugün artmis yoksa yemeside iyiydi ama iste belkide benim enfeksiyon gecirmem sürekli onu etkileri doktor olabilir dedi yarin süt goturucem bakalım göremiucekmişim
Evet aynen böyle güzel düşünüyoruz güzel güzel geçiriyoruz son zamanlarımızıMaşallah oğluşaBakalım bizimki ne kadar doğacak teyzoşu Sağlıkla gelsinler de amaaan anne sütü gerekirse mama desteği ile toplarlar
Ne yaşlı teyzesii ... can arkadaşımız oldun resmen ❤ buradaki herkes öyle, birbirimizi tanımadan, görmeden hep kabul ve full destek bayılıyorum size
Yok kuzum sen yanlış anladın.
Gebelik okulunda bebeklerin kıyafetlerini ütülemeyin, kalın olan yerler sertleşir ve canları acır denilmiş de. Ben de ütüyü sevmeyen biri olarak tam ütü yapacakken bu mesajı okudum diye çekim enerjisini kullandım dedim çamaşırlar çekmedi yani
30 derecede 800 devirde yıkadım ben 400 devir daha ıslak kalır diye. Zaten hava da sıcaktı hemen kurudu iyice sıkınca.
Kız nasıl bir foto koydun ben kaçırdımKızımda abısı gıbı olacak mı acaba cok merak edıyorum ya
Bozma kuzum mavi ışık veriyorlar. Sanırım öyle durumda bolca beslemeye devam şifalar diliyorumCanim hic sorma moralim cok bozuk sariligi artmiş okadar da sık besledigim halde
Ya bise dicem, bende hep sey diyodum bu belcikalilar pisler duzensizler hic bebek kiyafeti utulemiyolar ebeler hic tavsiyede bulunmuyo kimse utuden bahsetmiyo derdim. Demekki bildikleri bise varmisSelam kızlar nasılsınıız?
Bugün kaçırdıklarımı okuyamadım müsait bi zamanımda mutlaka bakmam lazım
Bugün gebelik eğitimine katıldım. İlginç bir şey söylediler size de söyleyeyim dedim. Bebek hemşiresi ve doktoru bebek kıyafetlerini ütülemeyin dedi.. ütüleyince sertleşen kenarlar bebeklerin canını acıtıyormuş giydirince..
biz de aman mikrop kalmasın aman düzgün olsun diye ütülemeyi daha doğru buluyoruz.
Bebek hemşiresi bol bol zıbın getirin dedi. Bu hastaneden hastaneye değişiyordur muhtemelen ama yaz bebesiyse kısa kollu kış bebesiyse uzun kollu zıbın istiyoruz. Bacaklar çıplak kalıyor ten teması her halükarda olmuş oluyor dedi. Üşür mü diye korkmayın biz oda sıcaklığını ona göre ayarlıyoruz dedi.
Kalanı genelde aşina olduğum şeylerdi bunlar farklı gelince paylaşayım dedim
Kesinlikle ❤ inşallah daha burada süt, kakalı bezler, kusmuklar, tuvalet eğitimi konuşacağız.Evet aynen böyle güzel düşünüyoruz güzel güzel geçiriyoruz son zamanlarımızıburda bu sekılde edınılen arkadaşlıklar baska oluyor bu surecı bırılerıyle devamlı konuşma halınde geçirmek cok farklı bı tecrübe guzel bı deneyım ve şans bence
2 gün boyunca eldivenlerine kadar ütüledim bize de aksine dikişlerin orda bile mikrop kalmasın diye buharla ütüleyin derler sor bakalım bende merak ettimYa bise dicem, bende hep sey diyodum bu belcikalilar pisler duzensizler hic bebek kiyafeti utulemiyolar ebeler hic tavsiyede bulunmuyo kimse utuden bahsetmiyo derdim. Demekki bildikleri bise varmis
Benim yarin ebede rdvum var bunu bi sormam gerek aklima gelirse insallah
Ben yaparsam heralde 2,5 beklerim diyorumValla kızlar ablamın kızı 30 haftalık doğdu onunla çok upraltı sonra bizim kız aşırı yapamazdı ablam okula gidene kadar istemedi sonra isteyincede yumurta rezervleri bitmişti o kadar üzülmüştü ki ben çok korkuyorum o yüzden korunmıcam Bi daha patlatacağım arkasına hemen artık ne zaman olursa
Ütü buharı yapıyorum ben , sıcak hava vermek en iyisi gibi geldiMaşallah oğluşaBakalım bizimki ne kadar doğacak teyzoşu Sağlıkla gelsinler de amaaan anne sütü gerekirse mama desteği ile toplarlar
Ne yaşlı teyzesii ... can arkadaşımız oldun resmen ❤ buradaki herkes öyle, birbirimizi tanımadan, görmeden hep kabul ve full destek bayılıyorum size
Yok kuzum sen yanlış anladın.
Gebelik okulunda bebeklerin kıyafetlerini ütülemeyin, kalın olan yerler sertleşir ve canları acır denilmiş de. Ben de ütüyü sevmeyen biri olarak tam ütü yapacakken bu mesajı okudum diye çekim enerjisini kullandım dedim çamaşırlar çekmedi yani
30 derecede 800 devirde yıkadım ben 400 devir daha ıslak kalır diye. Zaten hava da sıcaktı hemen kurudu iyice sıkınca.
Benim aklıma el ütüsü yattı aslında. Senin de dediğin gibi direkt buhar vermek öyle daha kolay olur hemÜtü buharı yapıyorum ben , sıcak hava vermek en iyisi gibi geldi
Hatta bise daha ekleyim benim ilk kizda hic utu bile yapmadim2 gün boyunca eldivenlerine kadar ütüledim bize de aksine dikişlerin orda bile mikrop kalmasın diye buharla ütüleyin derler sor bakalım bende merak ettim
Selam kızlar nasılsınıız?
Bugün kaçırdıklarımı okuyamadım müsait bi zamanımda mutlaka bakmam lazım
Bugün gebelik eğitimine katıldım. İlginç bir şey söylediler size de söyleyeyim dedim. Bebek hemşiresi ve doktoru bebek kıyafetlerini ütülemeyin dedi.. ütüleyince sertleşen kenarlar bebeklerin canını acıtıyormuş giydirince..
biz de aman mikrop kalmasın aman düzgün olsun diye ütülemeyi daha doğru buluyoruz.
Bebek hemşiresi bol bol zıbın getirin dedi. Bu hastaneden hastaneye değişiyordur muhtemelen ama yaz bebesiyse kısa kollu kış bebesiyse uzun kollu zıbın istiyoruz. Bacaklar çıplak kalıyor ten teması her halükarda olmuş oluyor dedi. Üşür mü diye korkmayın biz oda sıcaklığını ona göre ayarlıyoruz dedi.
Kalanı genelde aşina olduğum şeylerdi bunlar farklı gelince paylaşayım dedim
Ya bise dicem, bende hep sey diyodum bu belcikalilar pisler duzensizler hic bebek kiyafeti utulemiyolar ebeler hic tavsiyede bulunmuyo kimse utuden bahsetmiyo derdim. Demekki bildikleri bise varmis
Benim yarin ebede rdvum var bunu bi sormam gerek aklima gelirse insallah
Hatta bise daha ekleyim benim ilk kizda hic utu bile yapmadim
Acaba ozaman cahilmiydim (cok genctim) yoksa kimse yapmiyoduki bilmiyorum
Ama bende dert biter mi basurdan oturamiyorum artik sinirlerim cok bozuldu. Hersey ust ustw geliyor canim cok aciyorOh iyi sevindim kuzum
DemiBence eskiden böyle şeyler yoktu. Alınan şey öyle yıkanıp ütülenmezdi. Biz bayram sabahı etiket söker, öyle giyerdik heyecanla.
Biraz zaman geçtikçe modernleştik , titizleştik diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?