2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah kırmazlar. Benim oğlumla yok ama genel anestezi verdikleri için , sadece oğluşum var. Bugün kucağıma alınca çekti hemşire
Yanı benımde spınal mı olacak genel mı olacak bilmiyorum da hiç konuşmadım henuz gerçekten devlet nasıl işliyor bunu bilmiyorum , ama en önemlisi sağlıkla doğsunlar fotoğraf olur olmaz farketmez

Valla kızlar ablamın kızı 30 haftalık doğdu onunla çok upraltı sonra bizim kız aşırı yapamazdı ablam okula gidene kadar istemedi sonra isteyincede yumurta rezervleri bitmişti o kadar üzülmüştü ki ben çok korkuyorum o yüzden korunmıcam Bi daha patlatacağım arkasına hemen artık ne zaman olursa

Maşallah oğluşa Bakalım bizimki ne kadar doğacak teyzoşu Sağlıkla gelsinler de amaaan anne sütü gerekirse mama desteği ile toplarlar
Ne yaşlı teyzesii ... can arkadaşımız oldun resmen ❤ buradaki herkes öyle, birbirimizi tanımadan, görmeden hep kabul ve full destek bayılıyorum size

Kaç devirde yıkadın canım 30 derece 400 devirde yıkayım diyordum
Yok kuzum sen yanlış anladın.
Gebelik okulunda bebeklerin kıyafetlerini ütülemeyin, kalın olan yerler sertleşir ve canları acır denilmiş de. Ben de ütüyü sevmeyen biri olarak tam ütü yapacakken bu mesajı okudum diye çekim enerjisini kullandım dedim çamaşırlar çekmedi yani
30 derecede 800 devirde yıkadım ben 400 devir daha ıslak kalır diye. Zaten hava da sıcaktı hemen kurudu iyice sıkınca.

Geçmiş olsun canım, olsun geçer yenidoğanda sık olan birşey. Yanında mı küveze mi aldılar?
Yeni dogan yogun bakimina aldilar cok küçük diye degeri yüksek buldular dun azdı bugün artmis yoksa yemeside iyiydi ama iste belkide benim enfeksiyon gecirmem sürekli onu etkileri doktor olabilir dedi yarin süt goturucem bakalım göremiucekmişim

Anne sütünün sarılıkta çok faydalı olduğunu özellikle kolostrumun bağışıklığı çok güçlendirdiğini okumuştum.
İnşallah minik bir an önce atlatacak dualarım sizinle kuzum

Görürsün muhtemelen ben günlük giriyorum yoğun bakıma. Toparlar çabuk inşallah

Evet aynen böyle güzel düşünüyoruz güzel güzel geçiriyoruz son zamanlarımızı burda bu sekılde edınılen arkadaşlıklar baska oluyor bu surecı bırılerıyle devamlı konuşma halınde geçirmek cok farklı bı tecrübe guzel bı deneyım ve şans bence

Ya bise dicem, bende hep sey diyodum bu belcikalilar pisler duzensizler hic bebek kiyafeti utulemiyolar ebeler hic tavsiyede bulunmuyo kimse utuden bahsetmiyo derdim. Demekki bildikleri bise varmis
Benim yarin ebede rdvum var bunu bi sormam gerek aklima gelirse insallah

Kesinlikle ❤ inşallah daha burada süt, kakalı bezler, kusmuklar, tuvalet eğitimi konuşacağız.
Kimse bir yere ayrılmasıınnn!

2 gün boyunca eldivenlerine kadar ütüledim bize de aksine dikişlerin orda bile mikrop kalmasın diye buharla ütüleyin derler sor bakalım bende merak ettim

Ben yaparsam heralde 2,5 beklerim diyorum o siradada dusunmus olurum
Olmazsada yapacak bise yok

Ütü buharı yapıyorum ben , sıcak hava vermek en iyisi gibi geldi

2 gün boyunca eldivenlerine kadar ütüledim bize de aksine dikişlerin orda bile mikrop kalmasın diye buharla ütüleyin derler sor bakalım bende merak ettim
Hatta bise daha ekleyim benim ilk kizda hic utu bile yapmadim
Acaba ozaman cahilmiydim (cok genctim) yoksa kimse yapmiyoduki bilmiyorum

Bana biraz saçma geldi. Ürün malzemesinden mi bilmiyorum ama ben yıkadım, ütüledim. Hiç öyle sertleşme olmadı. Yumuşacık

Hatta bise daha ekleyim benim ilk kizda hic utu bile yapmadim
Acaba ozaman cahilmiydim (cok genctim) yoksa kimse yapmiyoduki bilmiyorum

Bence eskiden böyle şeyler yoktu. Alınan şey öyle yıkanıp ütülenmezdi. Biz bayram sabahı etiket söker, öyle giyerdik heyecanla.

Biraz zaman geçtikçe modernleştik , titizleştik diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…