2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende takip ediyorum canım sana bir şey soracaktım dün idrar mevzusunu konuştuğumuz için bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyor musun benim özellikle bugün sabahtan beri o kadar aşağıdaki sanki çıkacak kasıklarımdan daha aşağıda hissediyorum şu an

Bize de sormuş dr bi sorun var mıydı diye. Fetal dna yaptırmıştık temizdi sonuç onu söylemiş eşim çok iyi demiş doktor. Su bitmesi ile alakası mı var acaba En kısa zamanda sağlıkla alıp gidelim evimize, taburcu olanları gördükçe içim gidiyor darısı başımıza

Downla neden bağdaştırıyorlar ki acaba

Doğru kuzum

Oyy büyük stres yaşamışsın canım. Geride kalmasına çok sevindim emzirme işini nasıl yapıyosun süt sağıp veriyo musun yoksa emzirme demelerine izin veriyolar mı?
İnşallah tez zamanda çıkar kavuşursunuz canım dualarım sizinle

Ben kendi doktorumun ozel kabinesini arayip sorucam yer varmi diye varsa rdvu alirim yoksa hastanenin dogumhane bolumune herhangi bi sikayetyen giderim bi baktiririm gelirim beklememek icin

Benım asagıda cok bugun hatta aynada gordum resmen vajınamın ustu dolmuş şişmiş

İdrarda protein baktırmak en iyisi olur canım hatta düzenli takip et belki doktorun 24 saatlik idrar tetkiki ister sistolik iyi de diatolik basınç yüksek çıkmış çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…