12 yüksek bı tansıyon degıl ki 15 ustu tehlıkelı ve düşmezse tehlıkelı , 14 cıkmıstı oğlumda bıkere benım bana göre de yuksektı ama dınlenınce gectı kontrol ettım sonra bı ıkı hafta doktora gosterdım vs
Bende takip ediyorum canım sana bir şey soracaktım dün idrar mevzusunu konuştuğumuz için bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyor musun benim özellikle bugün sabahtan beri o kadar aşağıdaki sanki çıkacak kasıklarımdan daha aşağıda hissediyorum şu an
Canım hala küvezde bebiş emebildiginde çıkarcaz 2200 oldu kilosu, doğum anında daha ben bebeği görmeden downdan suphelendim dedi doktorumuz, şu güne kadarki ayı nasıl geçirdiğimi bir ben bir Allah bilir çok şükür bugün sonucumuz çıktı negatif
Bize de sormuş dr bi sorun var mıydı diye. Fetal dna yaptırmıştık temizdi sonuç onu söylemiş eşim çok iyi demiş doktor. Su bitmesi ile alakası mı var acaba En kısa zamanda sağlıkla alıp gidelim evimize, taburcu olanları gördükçe içim gidiyor darısı başımıza
Bize de sormuş dr bi sorun var mıydı diye. Fetal dna yaptırmıştık temizdi sonuç onu söylemiş eşim çok iyi demiş doktor. Su bitmesi ile alakası mı var acaba En kısa zamanda sağlıkla alıp gidelim evimize, taburcu olanları gördükçe içim gidiyor darısı başımıza
Olabilir kuzum konuşmadan, hareket etmeden beklemek gerekiyor. Hapşırmak, öksürmek falan da sonucu etkiliyor
Ooo ne güzel
o zaman sınırda 39 a kadar beklerse terazi
Çok güzel bir fikir hamilelik kiloları için senden bu tarz düşük kalorili tarifler bekliyoruz o zaman kuzum. Ben kaşık kaşık beyaz şeker kullanıyorum mesela keke falan
İnşallah faydasını görürsün
Canım hala küvezde bebiş emebildiginde çıkarcaz 2200 oldu kilosu, doğum anında daha ben bebeği görmeden downdan suphelendim dedi doktorumuz, şu güne kadarki ayı nasıl geçirdiğimi bir ben bir Allah bilir çok şükür bugün sonucumuz çıktı negatif
Oyy büyük stres yaşamışsın canım. Geride kalmasına çok sevindim emzirme işini nasıl yapıyosun süt sağıp veriyo musun yoksa emzirme demelerine izin veriyolar mı?
İnşallah tez zamanda çıkar kavuşursunuz canım dualarım sizinle
Bundan sonra sık sık devamke, bende bıraz sistemden oturu bı randevulu bi randevusuz gidicem , bugun istesem 15 gün sonrasına bulabiliyorum çünkü , randevusuz gıttıgım gunlerde de bıraz beklemem gerekecek kapıdan alacağım sıra bakalım nasıl ilerlicek bundan sonra bıraz sıstem değişiyormuş
Ben kendi doktorumun ozel kabinesini arayip sorucam yer varmi diye varsa rdvu alirim yoksa hastanenin dogumhane bolumune herhangi bi sikayetyen giderim bi baktiririm gelirim beklememek icin
Bende takip ediyorum canım sana bir şey soracaktım dün idrar mevzusunu konuştuğumuz için bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyor musun benim özellikle bugün sabahtan beri o kadar aşağıdaki sanki çıkacak kasıklarımdan daha aşağıda hissediyorum şu an
Kızlar bir şey sorcam bugün tansiyonum 12-10a çıktı korktum biraz otururken ölçmüştüm gebelik zehirlenmesi için korktum uzanıp ölçtğm sonra 10-6 ya düşmüş gebelik zehirlenmesinde anlık yğkselme oluyor mu?
İdrarda protein baktırmak en iyisi olur canım hatta düzenli takip et belki doktorun 24 saatlik idrar tetkiki ister sistolik iyi de diatolik basınç yüksek çıkmış çünkü