2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hala geliyomu yoksa bide yokmu artik

Ben şey kafasındayım her ay 7 tane kıyafeti olsun her gün farklı giysin yeter yenidoğan 1-3ay karışık 7 tane vardır.3-6 ayda 5 6 tane vardır.şimdilik bizim böyle

Bende herseyden 5er tane aliyodum aslinda 7 mantikli
Güle güle giysin kuzularımız kirlendikçe kısa programda yıkarız dönüşümlü giyerler.eşim benle dalga geçiyordu bu çocuk hep aynı şeyleri giyiyor diye 1 ay giyeceği kıyafetler almak istemiyordum onun cebini düşünende kabahat şimdi yazın birkaç kıyafeti var zaten çok dışarı çıkmıyoruz evde hep zıbınla duruyor diye bir şey almadım ama kış alışverişi şart oldu

Bende cok almak istemiyorum bide kizdan kalanlari ayiklamam gerek beyaz renklileri giydiririm artik

Bende cok almak istemiyorum bide kizdan kalanlari ayiklamam gerek beyaz renklileri giydiririm artik
Benim ayıklanmış haliyle bu rakam iyiki kızdan beyaz renk çok varmış diyorum zıbınlar içte duruyor pembe olsa da sıkıntı olmaz bence sizde şimdiden başlayın ayıklamada uzun sürüyor Papatyamaviss diyince ayarladım 32 gibi bitti işim şimdi karnımdan oturamaz hale geldim..

Allahtan eşim akrabaları ile görüşmüyor, o derdim yok çok şükür Eşler ne güne duruyor ona söyletsen olmaz mı acaba? Eşim lafını hiç sakınmaz, kırılan kırılsın benim evladım daha önemli der

Ben dedım kı 39 mu hocam oğlanda bıle 37+5 te doğurdum dedi birazdaha zaman geçsin konusuruz

Kizlar sizce bu hemoroid icin yarin bir profa randevu alip gitsem mi genel cerrah. Hamile oldugum icin duzgun bir tedavi uygular degil mi korkuyorum da aslinda
Canım ben de 29-30. Haftalarda hemoroid sıkıntısı yaşadım, kendi kadın doğum uzmanı doktoruma gittim, öncesinde 5 gün çektim, niye bekledin hemen gelseydin keşke bu rahatsızlık son aylarda yaygın olarak görülüyor dedi, bir fitil bir de krem verdi hemen toparlandım çok şükür. Son aylarda bebek iyice büyüdüğü için alt tarafa baskı yaptığından dolayı ya da fazla ayakta kalmaktan ağır kaldırmaktan filan oluyormuş, çok geçmiş olsun sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…