2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sadece bunlar ya ne ekleyeyim kaç tane ekleyim canım sence ? Kafamda asla canlandıramıyorum

Olasan ayıkladım ettım sımdı gel gör benı benı odaya bomba atılmış gıbı yarın halledıcez ama nasıl

S srsrnr kuzum yenıdogan olarak saymıyorum, min söylüyorum
10 tane iç zıbın
5 takım
2-3 tulum
Ayrıyetten patıklı alt / ve ust dışına gıymelık renklı zıbın 3 er tane min , şöyleki takım giydirdin diyelım altı yada ustu pislendi bu extra takım harıcı aldıklarından hemen gecırırverırsın üstüne üstüne küstü dıyelım hemen teklı olanlardan al gıydır altına kaka çiş geldi hemen değiştir , takımları farklı kombinasyonlar da kullanmış olursun
Az az sık da yıkarsan bu sekılde uc ay geçer , 40 çıktıktan sonra ufaktan 2-4 ay 3-6 ay lık kıyafetlerde sırıtmıyor oluyor gayette

Doktorumda verdi canim. Ama krem kortizonlu o yuzden cok kullanmak istemedim. Sana ne vermisti

Ben de yeni surdum uzanıyorum, oturunca kötü oluyorum sanırım. Kanama falan olur diye korktum ya ilk defa böyle kötüsü başıma geliyor..
Canim forumdan gordum birisi aloevera jeli surmus oda iyi gelmis ben simdi sabah kalktim bir tik inmis sukur acim yok. İlactan ziyade dogal yontemlerle atlatmaya calismaklazim. Birde gece yatmadan 1 parol ic gececek insallah

Günaydın canım benim göğüslerde fazla bir fark ve süt olayı yok son haftalar okur diyorlar bilmiyorum 31 deyim şuan

Canim forumdan gordum birisi aloevera jeli surmus oda iyi gelmis ben simdi sabah kalktim bir tik inmis sukur acim yok. İlactan ziyade dogal yontemlerle atlatmaya calismaklazim. Birde gece yatmadan 1 parol ic gececek insallah
Çok sağol deneyeyim, bugün işe gidicektim ama rapor alıcam heralde oturmama imkan yok İlaç da işe yaramadı zaten

Çok sağol deneyeyim, bugün işe gidicektim ama rapor alıcam heralde oturmama imkan yok İlaç da işe yaramadı zaten
Ben ilaci surmuyorum kuzum dun aloevera jeli surdum sonra yatarkende 1 parol aldim sabah kalktim 1 tik inmis. Kantaron yagi ve hindistan cevizi yagi surdum simdide insallah gececek 1-2 gune

Ben ya yarın ya pazartesi yapacağım canım sanırım keseceğim ama kestiğim yer de ona rahatsızlık verir mi korkuyorum. Ben kendime aldığım elbiselerin etiketini kesiyorum rahatsız ediyor sanırım oğlumun da keseceğim. Günaydın bu arada

Neden öyle uzak kontrol ben geçen hafta gitmiştim Ankara da bana bundan sonra 2 en fazla 3 hafta demişti haftaya gideyim diye düşünüyorum nasipse
Valla bende bilmiyorum canım banada çok fazla geldi, 4 hafta sonra muayene 34 ten sonra her hafta dedi.. ama ben devletten sıra buldum bi ara kontrole gideceğim mutlaka...

Ben de eşime söyletmeyi düşünüyorum Dün işten gelince arkadaşlarından birinin grip olduğunu söyledi salgın var tam da bize denk geliyor bebeğe sana bir şey olmasa bari diyor ben demeden akıl edecek gibi ... Covidde de yeni varyant var ...

Ben dedım kı 39 mu hocam oğlanda bıle 37+5 te doğurdum dedi birazdaha zaman geçsin konusuruz
Hmm o zaman sen tam 37 yi doldurunca kesin bir şey söyler gibi duruyor bizimki de hedef olarak 37 yi bir dolduralım da çok diyor kesin bir şey demiyor
Günaydın canım benim göğüslerde fazla bir fark ve süt olayı yok son haftalar okur diyorlar bilmiyorum 31 deyim şuan
O zaman ya sonlara doğru sıvı gelir ya da doğumdan sonra canım
Ben kendi kıyafetlerimde kesiyorum kaşıntı ve tahriş yapıyor. O yüzden bebişinkileri de kestim. Birkaçını yıkayıp katlamak zorunda kaldım onları da elime geçtikçe keseceğim.

Günaydın ben kestim canım. İnce manikür setlerindeki makaslar var ya onunla iyice dibinden temizledim

Ss ledim hemen bakıyorum

Canim ayaklari dik iyice bol su birde

Kızlar bu vitamini doktorumuz istedi. 1 yaşına kadar kullanacakmışız. Araştırdım biraz herkes memnun. Genelde prematüre bebeklerde vermişler onun dışında vitamin ihtiyacı olup başlayanlar vs var. Aklımdayken yazayım dedim ilerde olur da ihtiyacı olur bebişlerinizin doktora sorabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-26-10-02-41-868_com.android.chrome-edit.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar cahilligimi maruz görün, bir tanıdık lansinoh çift taraflı sut sagma makinesi getirdi saolsun, bu hortumu yıkadım ama içindeki su tam kurumuyor her sagimdann sonra yıkanacak mi? Nasıl kurutulur?

Yedek parça sipariş vericem zaten hortumda alicam aynı zamanda gogus pompasi da alicam 25 mm küçük geldi.. meme ucuna göre mm seçiyoruz değil mi?

Medela mı ne varmış görümcem de onu verdi aman kullanmak istemiyorum ama bakalım sezeryan da gerek oluyor büyük ölçüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…