- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Sadece bunlar ya ne ekleyeyim kaç tane ekleyim canım sence ? Kafamda asla canlandıramıyorum
Olasan ayıkladım ettım sımdı gel gör benı benı odaya bomba atılmış gıbı yarın halledıcez ama nasılBenim ayıklanmış haliyle bu rakamiyiki kızdan beyaz renk çok varmış diyorum zıbınlar içte duruyor pembe olsa da sıkıntı olmaz bence sizde şimdiden başlayın ayıklamada uzun sürüyor Papatyamaviss diyince ayarladım 32 gibi bitti işim şimdi karnımdan oturamaz hale geldim..
Doktorumda verdi canim. Ama krem kortizonlu o yuzden cok kullanmak istemedim. Sana ne vermistiCanım ben de 29-30. Haftalarda hemoroid sıkıntısı yaşadım, kendi kadın doğum uzmanı doktoruma gittim, öncesinde 5 gün çektim, niye bekledin hemen gelseydin keşke bu rahatsızlık son aylarda yaygın olarak görülüyor dedi, bir fitil bir de krem verdi hemen toparlandım çok şükür. Son aylarda bebek iyice büyüdüğü için alt tarafa baskı yaptığından dolayı ya da fazla ayakta kalmaktan ağır kaldırmaktan filan oluyormuş, çok geçmiş olsun sana da
Canim forumdan gordum birisi aloevera jeli surmus oda iyi gelmis ben simdi sabah kalktim bir tik inmis sukur acim yok. İlactan ziyade dogal yontemlerle atlatmaya calismaklazim. Birde gece yatmadan 1 parol ic gececek insallahBen de yeni surdum uzanıyorum, oturunca kötü oluyorum sanırım. Kanama falan olur diye korktum ya ilk defa böyle kötüsü başıma geliyor..
Günaydın canım benim göğüslerde fazla bir fark ve süt olayı yok son haftalar okur diyorlar bilmiyorum 31 deyim şuanOoo 39hayırlısı olsun çiçeğim, enn güzel zamanda gelsinler. 38+1 olarak mı tam 39 mu kuzum
Gebelikte süt gelip gelmemesi doğum sonrası sütü işaret eden bir şey değil kuzum öyle düşünme. Benim de geliyor annemin gelmemiş mesela. Son zamanlarda azaldı ama neden acaba?
Dut kurusunu sık sık tüketiyorsan kesin fayda eder bence kuzum
Glutensiz şeylerde ben de bundan çekiniyorum açıkçası tadı kötü oluyor sankisenin dediğin gibi marka ile alakalı ise glutensiz = tatsız kodlamamı kırarım işime gelir
Neden öyle uzak kontrol ben geçen hafta gitmiştim Ankara da bana bundan sonra 2 en fazla 3 hafta demişti haftaya gideyim diye düşünüyorum nasipseKontrol 13 eylülde canım.. aralığı baya uzun tuttu..
Çok sağol deneyeyim, bugün işe gidicektim ama rapor alıcam heralde oturmama imkan yokCanim forumdan gordum birisi aloevera jeli surmus oda iyi gelmis ben simdi sabah kalktim bir tik inmis sukur acim yok. İlactan ziyade dogal yontemlerle atlatmaya calismaklazim. Birde gece yatmadan 1 parol ic gececek insallah
Ben ilaci surmuyorum kuzum dun aloevera jeli surdum sonra yatarkende 1 parol aldim sabah kalktim 1 tik inmis. Kantaron yagi ve hindistan cevizi yagi surdum simdide insallah gececek 1-2 guneÇok sağol deneyeyim, bugün işe gidicektim ama rapor alıcam heralde oturmama imkan yokİlaç da işe yaramadı zaten
Ben ya yarın ya pazartesi yapacağım canım sanırım keseceğim ama kestiğim yer de ona rahatsızlık verir mi korkuyorum. Ben kendime aldığım elbiselerin etiketini kesiyorum rahatsız ediyor sanırım oğlumun da keseceğim. Günaydın bu aradaKızlar günaydınn bugün kıyafetleri yıkatacagım da etiketleri kestiniz mi boynunda ki yoksa kesmedini mi acaba boynunu kaşır mı offf bilemedim keşke direkt konuşarak doğsalar ben acıktım benim boynum kaşındı fkfkkfof
Valla bende bilmiyorum canım banada çok fazla geldi, 4 hafta sonra muayene 34 ten sonra her hafta dedi.. ama ben devletten sıra buldum bi ara kontrole gideceğim mutlaka...Neden öyle uzak kontrol ben geçen hafta gitmiştim Ankara da bana bundan sonra 2 en fazla 3 hafta demişti haftaya gideyim diye düşünüyorum nasipse
Ben de eşime söyletmeyi düşünüyorumAllahtan eşim akrabaları ile görüşmüyor, o derdim yok çok şükürEşler ne güne duruyor ona söyletsen olmaz mı acaba? Eşim lafını hiç sakınmaz, kırılan kırılsın benim evladım daha önemli der
Hmm o zaman sen tam 37 yi doldurunca kesin bir şey söyler gibi duruyorBen dedım kı 39 mu hocam oğlanda bıle 37+5 te doğurdumdedi birazdaha zaman geçsin konusuruz
O zaman ya sonlara doğru sıvı gelir ya da doğumdan sonra canımGünaydın canım benim göğüslerde fazla bir fark ve süt olayı yok son haftalar okur diyorlar bilmiyorum 31 deyim şuan
Ben kendi kıyafetlerimde kesiyorum kaşıntı ve tahriş yapıyor. O yüzden bebişinkileri de kestim. Birkaçını yıkayıp katlamak zorunda kaldım onları da elime geçtikçe keseceğim.Kızlar günaydınn bugün kıyafetleri yıkatacagım da etiketleri kestiniz mi boynunda ki yoksa kesmedini mi acaba boynunu kaşır mı offf bilemedim keşke direkt konuşarak doğsalar ben acıktım benim boynum kaşındı fkfkkfof
Günaydın ben kestim canım. İnce manikür setlerindeki makaslar var ya onunla iyice dibinden temizledimKızlar günaydınn bugün kıyafetleri yıkatacagım da etiketleri kestiniz mi boynunda ki yoksa kesmedini mi acaba boynunu kaşır mı offf bilemedim keşke direkt konuşarak doğsalar ben acıktım benim boynum kaşındı fkfkkfof
Ss ledim hemen bakıyorumS srsrnr kuzum yenıdogan olarak saymıyorum, min söylüyorum
10 tane iç zıbın
5 takım
2-3 tulum
Ayrıyetten patıklı alt / ve ust dışına gıymelık renklı zıbın 3 er tane min , şöyleki takım giydirdin diyelım altı yada ustu pislendi bu extra takım harıcı aldıklarından hemen gecırırverırsın üstüne üstüne küstü dıyelım hemen teklı olanlardan al gıydır altına kaka çiş geldi hemen değiştir , takımları farklı kombinasyonlar da kullanmış olursun
Az az sık da yıkarsan bu sekılde uc ay geçer , 40 çıktıktan sonra ufaktan 2-4 ay 3-6 ay lık kıyafetlerde sırıtmıyor oluyor gayette
Canim ayaklari dik iyice bol su birdeBu hafta ki kadar zorlanmamıştım hiç karnım aşırı kasılıyor ayaklarım şişiyor tuvalete gitmekten gece uyanmalarından bahsetmiyorum bile.. Kızımda Ekim doğumlu eşim diyor ki Açelya da karnın bu kadar yoktu ve bu kadar canın acımıyordu. Gece sağa sola dönerken canım acıyor ah uff diyorum sesime uyanıyormuşçok aşırı terliyorum yok olucam gibi hissediyorum
Yapıyorum da tuvalet meselesi yoruyorCanim ayaklari dik iyice bol su birde
Hem boynunda hemde kenardakileri kestimKızlar günaydınn bugün kıyafetleri yıkatacagım da etiketleri kestiniz mi boynunda ki yoksa kesmedini mi acaba boynunu kaşır mı offf bilemedim keşke direkt konuşarak doğsalar ben acıktım benim boynum kaşındı fkfkkfof
Medela mı ne varmış görümcem de onu verdi aman kullanmak istemiyorum ama bakalım sezeryan da gerek oluyor büyük ölçüdeKızlar cahilligimi maruz görün, bir tanıdık lansinoh çift taraflı sut sagma makinesi getirdi saolsun, bu hortumu yıkadım ama içindeki su tam kurumuyor her sagimdann sonra yıkanacak mi? Nasıl kurutulur?
Yedek parça sipariş vericem zaten hortumda alicam aynı zamanda gogus pompasi da alicam 25 mm küçük geldi.. meme ucuna göre mm seçiyoruz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?