2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar, bugün iç camasirdan kıyafetime kadar akıntı oldu... oturuyordum, birden kastı kendini bebeğim sonra mesaneme sağlam bi geçirdi iyi hissettim vajinama dogru...ama o arada idrar mi Allah korusun su mu nasıl ayırt ediyoruz? Şimdi de full hareket halinde..

Herkese merhaba Ben de 32 haftalık kız bebeğe hamileyim. Çok şükür gerekli her şeyi aldık ama henüz çanta falan hazırlamadım. Sizler neler yaptınız, çantayı ne zaman hazırlamak gerekir? 34.haftada yaparım diye düşünüyorum

Ben de bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım kızlar ama az almışım sanki sadece ilk üç ay için almıştım 3tane 0 kol zıbın ,4 tane uzun kol zıbın , 2 yarım kol zıbın , 4 tane tulum var hediye gelen bi alt üst takım bi de iki tane penye tulum var ama 3.ayda anca giyebilir gibi
Sizce yeterli mi neye ne kadar ekleyeyim ?

Bence gayet yeterli güle güle giysin daha hediye de gelir

Acaba aynı mu Benim hareketsiz çok ayakta kaldığımda oluyor bulaşık yıkarken , göbüşü yağlarken vs sonra kendiliğinden geçiyor , dolaşımla alakalı zannediyorum
Ben 2 haftadır çok hareketsizim bugün pazara gittim eşimle geldim bir baktım beyaz benekler oluşmuş. Inşallah başka bir şey değildir.

Bence gayet yeterli güle güle giysin daha hediye de gelir
Hediye gelecek pek kimse hatta hiç kimse yok, gurbetteyim Türkiye’den gelenler oldu onlar da büyük , yakın zamanda Türkiye’ye gidecek de yok yine de yeterliyse kalsın ilk üç ay için kıyafet pek almak istemiyorum ama yetmez derseniz hemen alacağım hazırdayım

Ben 2 haftadır çok hareketsizim bugün pazara gittim eşimle geldim bir baktım beyaz benekler oluşmuş. Inşallah başka bir şey değildir.
Belki tam tersi uzun zaman sonraki yoğun hareketin etkisiyle olmuştur inşallah da öyledir bana yine de dolaşım gibi geldi canım bakalım kızlar ne diyecek

Çok geçmiş olsun doktora gözükün isterseniz benim başıma henüz gelmedi bilmiyorum acaba idrar mı suyunuz mu

Kizlar sizce bu hemoroid icin yarin bir profa randevu alip gitsem mi genel cerrah. Hamile oldugum icin duzgun bir tedavi uygular degil mi korkuyorum da aslinda

Valla ben de bir yere kadar aldım dedim sonrasını çocuk doğunca alırım, hastaneden çıplak çıkmasın yeter
Kizlar sizce bu hemoroid icin yarin bir profa randevu alip gitsem mi genel cerrah. Hamile oldugum icin duzgun bir tedavi uygular degil mi korkuyorum da aslinda
Ya canım sen bu vakte kadar nasıl dayandın, beni ağlattı resmen bugun en son doktoruma sordum normal kortos kullanabilirsin dedi. Koşa koşa aldım yoksa evde ılık su leğeninde oturuyordum. Yarın da uzun bir aradan sonra işe gidicem nasıl olacak bilemedim. Birkaç gundur ishalim vardı bugun de bunlar peydah oldu hiç böyle olmamıştım çok buyumuşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…