Kortos iyi geldi mi benncok kullanmakistemedim onu bir kere surdum. Sende etkisi nasil olduValla ben de bir yere kadar aldım dedim sonrasını çocuk doğunca alırım, hastaneden çıplak çıkmasın yeter
Ya canım sen bu vakte kadar nasıl dayandın, beni ağlattı resmen bugun en son doktoruma sordum normal kortos kullanabilirsin dedi. Koşa koşa aldım yoksa evde ılık su leğeninde oturuyordum. Yarın da uzun bir aradan sonra işe gidicem nasıl olacak bilemedim. Birkaç gundur ishalim vardı bugun de bunlar peydah oldu hiç böyle olmamıştım çok buyumuşler
Benim de akıntım oluyor ama çok az inşallah suyun değildir güzelim31 +2valla hep akintim vardı, günde 3 çamaşır değiştiriyorum. Çok şükür suyum hep iyi çıktı.. daha randevuya da var.. Bir daha tekrlarsa hemen giderim kontrole..
Çok az kuzum sadece bu saydıklarınsaBen de bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım kızlar ama az almışım sanki sadece ilk üç ay için almıştım 3tane 0 kol zıbın ,4 tane uzun kol zıbın , 2 yarım kol zıbın , 4 tane tulum var hediye gelen bi alt üst takım bi de iki tane penye tulum var ama 3.ayda anca giyebilir gibi
Sizce yeterli mi neye ne kadar ekleyeyim ?
Ben de yeni surdum uzanıyorum, oturunca kötü oluyorum sanırım. Kanama falan olur diye korktum ya ilk defa böyle kötüsü başıma geliyor..Kortos iyi geldi mi benncok kullanmakistemedim onu bir kere surdum. Sende etkisi nasil oldu
Bende bu hafta sonu yıkanacak sonra hazırlarım 34 gıbıHerkese merhabaBen de 32 haftalık kız bebeğe hamileyim. Çok şükür gerekli her şeyi aldık ama henüz çanta falan hazırlamadım. Sizler neler yaptınız, çantayı ne zaman hazırlamak gerekir? 34.haftada yaparım diye düşünüyorum
Bende kanama yok ama asiri agri sizi yapiyor cok kotuBen de yeni surdum uzanıyorum, oturunca kötü oluyorum sanırım. Kanama falan olur diye korktum ya ilk defa böyle kötüsü başıma geliyor..
İnşallah canım çok teşekkür ederimBenim de akıntım oluyor ama çok az inşallah suyun değildir güzelim
Canım gidersin söylediği tedaviyi kadın doğum doktoruna sorarsın ona göre uygularsın. Doktorlar zaten ona göre tedavi uyguluyor ama kadın doğum doktorunun teyidiyle için rahat ederKizlar sizce bu hemoroid icin yarin bir profa randevu alip gitsem mi genel cerrah. Hamile oldugum icin duzgun bir tedavi uygular degil mi korkuyorum da aslinda
Evet kuzum dedigin gibi yapayim. Cok kotuyum soguk soguk ter dokuyorum resmenCanım gidersin söylediği tedaviyi kadın doğum doktoruna sorarsın ona göre uygularsın. Doktorlar zaten ona göre tedavi uyguluyor ama kadın doğum doktorunun teyidiyle için rahat eder
Canım beni biliyorsun farketmedim bile bittiğinin. Sürekli akıntım var diye normal sanıyordum. Bence yarın bi doktoruna sor ya da acile gidip baktır. Tedbiri elden bırakmamak lazım31 +2valla hep akintim vardı, günde 3 çamaşır değiştiriyorum. Çok şükür suyum hep iyi çıktı.. daha randevuya da var.. Bir daha tekrlarsa hemen giderim kontrole..
Haklısın canım, zaten senin durumundan sonra daha da pimpirikli yaklaşır oldum.. çok teşekkür ederimCanım beni biliyorsun farketmedim bile bittiğinin. Sürekli akıntım var diye normal sanıyordum. Bence yarın bi doktoruna sor ya da acile gidip baktır. Tedbiri elden bırakmamak lazım
Ooo 39Eğer bı rısk yoksa sancı falan gıbı 38 artıları beklerler erken almazlar kılosuda onemlı olmuyor bu durumda zaten ha 4 ha 4.5bana devlette 39 dedi mesela anne karnında ne kadar kalsa kar dıye bakıyolar genelde
Gebelikte süt gelip gelmemesi doğum sonrası sütü işaret eden bir şey değil kuzum öyle düşünme. Benim de geliyor annemin gelmemiş mesela. Son zamanlarda azaldı ama neden acaba?Oy kıyamam.
Allah korusun bebeleri inşallah kuzum Ertuş da inşallah burnu bile akmadan mis gibi tamamlar bu yılı
En iyisi kuzum dikkat etmek en güzelini yapıyorsun
Yerim onu daha da güçlenecek annesi yorulmayacak hiç yakında merak etme
İnşallah görürüm çünkü her gün bir şekilde tüketmiş oluyorum yani habire aktardan dut alıyoruz etki etmesi lazım
Henüz benim memintolardan süt falan akmadı 28. Haftada olan bir arkadaş var ondan akıyormuş
Sütüm mü yok tribine girdim biraz haha
Veririm tabi kuzumölçü olayı bende hiç yok senelerdir yapa yapa işin kimyasını çözdüm biraz oma göre göz kararı katıyorum her şeyi ama ölçmeye çalışırım
Bir de bu tarz tariflerde kullandığın ürünün markası çok fark ediyor
Benim her zaman kullandığım karabuğday unum bitmişti heryerde de yok internetten almak gerek
Bu seferlik marketten alayım dedim File marketten değişik marka aldım
Allahım o neyydiyaptığım kekin tadı da kokusu da yanmış lastiğe benzedi hahahaha
Ne fark edecek dememek gerekiyormuş glütensiz işler biraz ince detay
Yulaf ununu tek kullanmayı ben de sevmiyorum hiç kıvam yakalamak zor oluyor canım
Yulaf ununa Hindistan cevizi unuyla ya da karabuğdayla karışım yapmak daha iyi oluyor ama ben de öyle karıştırma işine üşeniyorum direk sadece karabuğday kullanıyorum normal una en yakın kıvamı ve tadı o veriyor bence
En güzeli ne güzel hastane ya ohburası da öyle olsa keşke
Gerçi devlet öyleymiş sanırım özeller rahat o konuda burada
O da mantıklıValla ben de bir yere kadar aldım dedim sonrasını çocuk doğunca alırım, hastaneden çıplak çıkmasın yeter
Ya canım sen bu vakte kadar nasıl dayandın, beni ağlattı resmen bugun en son doktoruma sordum normal kortos kullanabilirsin dedi. Koşa koşa aldım yoksa evde ılık su leğeninde oturuyordum. Yarın da uzun bir aradan sonra işe gidicem nasıl olacak bilemedim. Birkaç gundur ishalim vardı bugun de bunlar peydah oldu hiç böyle olmamıştım çok buyumuşler
Sadece bunlar ya ne ekleyeyim kaç tane ekleyim canım sence ? Kafamda asla canlandıramıyorumÇok az kuzum sadece bu saydıklarınsa
Yaaa göremedim kiAy ablam fotoğraflarımı çekti göbüş güncellemesi geliyor hazır mısınız
Valla benim de çok iyi oldu 5-6 takım var s-m karışık bedenAy ben su yesılı bısey almadım hıc ama atmıs olabılırmı duz kruvazekız bende hep atmıstım pijamalarımı bahaneyle yenilenmiş oldu
Al gör kızYaaa göremedim ki
Kuzum benim inşallah bebişin bir an önce güçlenecek ve evine dönecek. Tez zamanda kavuşun inşallahCanım ben iyiyim bebekte küvezde hala süt götürebiliyorum her gün sadece, kilosu 2200oldu ama hala güçsüz bide bizim suyumuz olmadığı için son ayda kasları çok gelişemedi, emme yapabildiginde çıkarcaz inşallah. Sen nasılsın bebeğin nasıl? Allah sağlıkla buyutebilmeyi nasip etsin inşallah
Ben de nefret ediyorum benim değil ama eşimin tarafı, kuzenler falan kalabalık ve bebek görmeye gitmeyi çok seviyorlar. Ben her ikimizin kardeşleri, anne babaları görsün yeter diyorum. Zaten okullar açılıyor, sonbahara giriyoruz her yer hapşırık salya sümük çok korkuyorum. Birini kötü polis ilan edip herkese söylettirmem lazım kendim de o an ki triplerle uğraşmak istememEn nefret ettiğim şey, sülalecek yeni doğum yapan kadının yanına doluşanlar.. Annem 2017de doğum yaptı hiç kimseye haber vermedim, babama da izin vermedim. Küsen küssün dedim aman, kadın orada bebeği ile mi ilgilenecek, emzireyim derken kendini mi sakınacak, misafir mi ağırlayacak? Duyanlara da ilk 40 gün anne ve bebeğin sağlığı için misafir kabul edemiyoruz anlayışınız için teşekkür ederiz dedim akraba, eş - dost herkese.
Bizimki ayaklarını dayıyor galiba kasıklarıma, geriniyor gibi o zaman çok acıyorKızlar bugün oğlumun hareketleri çok sert okadar canım acıyor ki ağlıcam nerdeyse karnım mı kasıldı bebeğin hareketlerimi anlayamıyorum
Dönmek benim için de dert olmaya başladı. Yataktan kalkarken bazen eşime kaldır beni diyorum. İdrara sıkışık olduğumda kasıklarım ağrıyor. Hep cam vantilatör açık yoksa bir şey yiyip icilmiyor resmenBu hafta ki kadar zorlanmamıştım hiç karnım aşırı kasılıyor ayaklarım şişiyor tuvalete gitmekten gece uyanmalarından bahsetmiyorum bile.. Kızımda Ekim doğumlu eşim diyor ki Açelya da karnın bu kadar yoktu ve bu kadar canın acımıyordu. Gece sağa sola dönerken canım acıyor ah uff diyorum sesime uyanıyormuşçok aşırı terliyorum yok olucam gibi hissediyorum
MerhabaHerkese merhabaBen de 32 haftalık kız bebeğe hamileyim. Çok şükür gerekli her şeyi aldık ama henüz çanta falan hazırlamadım. Sizler neler yaptınız, çantayı ne zaman hazırlamak gerekir? 34.haftada yaparım diye düşünüyorum
Ayy maşallah kuzumAy ablam fotoğraflarımı çekti göbüş güncellemesi geliyor hazır mısınız
Gercektende en guzeli seyi yapmisinizBankada arkadaş doğum yaptı çocuk 5 aylıkken gittik hayırlı olsuna. Hiç bişey yapma dedik her gelen pasta börek bişeyler yaptı o da bi çay demledi miss gibi oldu. Hem de bebişi iki sıkıştırrdık ☺ En güzeli böylesi , küçücükken görmeye gitsen hem anneye yük hem bebek için risk çok gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?