2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kortos iyi geldi mi benncok kullanmakistemedim onu bir kere surdum. Sende etkisi nasil oldu

Çok az kuzum sadece bu saydıklarınsa

Bende bu hafta sonu yıkanacak sonra hazırlarım 34 gıbı

Kizlar sizce bu hemoroid icin yarin bir profa randevu alip gitsem mi genel cerrah. Hamile oldugum icin duzgun bir tedavi uygular degil mi korkuyorum da aslinda
Canım gidersin söylediği tedaviyi kadın doğum doktoruna sorarsın ona göre uygularsın. Doktorlar zaten ona göre tedavi uyguluyor ama kadın doğum doktorunun teyidiyle için rahat eder

31 +2 valla hep akintim vardı, günde 3 çamaşır değiştiriyorum. Çok şükür suyum hep iyi çıktı.. daha randevuya da var.. Bir daha tekrlarsa hemen giderim kontrole..
Canım beni biliyorsun farketmedim bile bittiğinin. Sürekli akıntım var diye normal sanıyordum. Bence yarın bi doktoruna sor ya da acile gidip baktır. Tedbiri elden bırakmamak lazım

Canım beni biliyorsun farketmedim bile bittiğinin. Sürekli akıntım var diye normal sanıyordum. Bence yarın bi doktoruna sor ya da acile gidip baktır. Tedbiri elden bırakmamak lazım
Haklısın canım, zaten senin durumundan sonra daha da pimpirikli yaklaşır oldum.. çok teşekkür ederim

Eğer bı rısk yoksa sancı falan gıbı 38 artıları beklerler erken almazlar kılosuda onemlı olmuyor bu durumda zaten ha 4 ha 4.5 bana devlette 39 dedi mesela anne karnında ne kadar kalsa kar dıye bakıyolar genelde
Ooo 39 hayırlısı olsun çiçeğim, enn güzel zamanda gelsinler. 38+1 olarak mı tam 39 mu kuzum

Gebelikte süt gelip gelmemesi doğum sonrası sütü işaret eden bir şey değil kuzum öyle düşünme. Benim de geliyor annemin gelmemiş mesela. Son zamanlarda azaldı ama neden acaba?
Dut kurusunu sık sık tüketiyorsan kesin fayda eder bence kuzum
Glutensiz şeylerde ben de bundan çekiniyorum açıkçası tadı kötü oluyor sanki senin dediğin gibi marka ile alakalı ise glutensiz = tatsız kodlamamı kırarım işime gelir

O da mantıklı

Ay ben su yesılı bısey almadım hıc ama atmıs olabılırmı duz kruvaze kız bende hep atmıstım pijamalarımı bahaneyle yenilenmiş oldu
Valla benim de çok iyi oldu 5-6 takım var s-m karışık beden Doğumdan sonra hemen 36 bedene döneceğim diye aşırı iyimser düşünüyorum

Kuzum benim inşallah bebişin bir an önce güçlenecek ve evine dönecek. Tez zamanda kavuşun inşallah

Ben de nefret ediyorum benim değil ama eşimin tarafı, kuzenler falan kalabalık ve bebek görmeye gitmeyi çok seviyorlar. Ben her ikimizin kardeşleri, anne babaları görsün yeter diyorum. Zaten okullar açılıyor, sonbahara giriyoruz her yer hapşırık salya sümük çok korkuyorum. Birini kötü polis ilan edip herkese söylettirmem lazım kendim de o an ki triplerle uğraşmak istemem

Kızlar bugün oğlumun hareketleri çok sert okadar canım acıyor ki ağlıcam nerdeyse karnım mı kasıldı bebeğin hareketlerimi anlayamıyorum
Bizimki ayaklarını dayıyor galiba kasıklarıma, geriniyor gibi o zaman çok acıyor

Dönmek benim için de dert olmaya başladı. Yataktan kalkarken bazen eşime kaldır beni diyorum. İdrara sıkışık olduğumda kasıklarım ağrıyor. Hep cam vantilatör açık yoksa bir şey yiyip icilmiyor resmen
Merhaba Benim çantamın büyük kısmı hazır. Birkaç eksiğim kaldı. Bence 34 ü bekleme canım. Ağırlaşınca zor oluyor

Ay ablam fotoğraflarımı çekti göbüş güncellemesi geliyor hazır mısınız
Ayy maşallah kuzum

Gercektende en guzeli seyi yapmisiniz
Boyle anlayisli insanlarla dostluk kurmak cok guzel bise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…