2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi kurtuluyorsun dertten covid de bitemedi gitti iyice sıktı artık..

Benim moralim çok bozuk,
Perşembe hastaneye gitmiştim, öğün fazla yürüdüm galiba, dün belim sağ arka taraftan çok ağrısı sağa sola dönemedim.Aksam sağ alt tarafta ara ara sancı girdi geç uyudum.
Sabaha karşı uyandigimda su sesi geliyor, çeşmeyi mi açık bıraktık diye bı kalktım mutfak koridor su icinde.Aritma cihazınin kablo bağlantı vidası çatlamış , tüm mutfak koridor parkenin altı üstü su içinde.Sabahin 5 İ olmamıştı.Esimi kaldırdım,vanayı kapattim.Annemi aradım geldi.saatlerce suyu temzilemeye uğraştılar.Annemin normalde kolu bacağı heryeri ağrıyor ,romatizma ,fıtık, kirecleme,lif yırtılması var kollarda.Simdi elim kolum şişmiş ,ağrıdan duramadim dedi.Ona ayrı üzüldüm.Kendim bişey yapamadım diye ayrı üzüldüm, koridor mutfak parkelerin altı su dolu, ayak bastıkça vıcık vıcık ses geliyor, kabarmaya başladı şimdiden.Kuruyana kadar iyice kötü olacak.Agliyorum sabahtan beri.Temmuzda taşınmıştık, eşya yerleştir düzene sok,iş bitmezken üstüne iş çıkıyor.

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ama canınız sağ olsun. Olan olmuş artık üzülmenin bir faydası yok. Sıkma canını

Kuzum çok geçmiş olsun
Öncelikle senin ve bebeğinin sağlığı önemli artık çok ayakta kalıp yürüme kasılmalarını da sıklaştırabilir bu durum kasık, bel, bacak, ayak ağrılarını saymıyorum bile.
Sen hiç ağlayıp kendini de bebişini de üzme her şey hallolur temizlik de eşyalar da sizden önemli değiller.
Annene de çok geçmiş olsun. Onca derdine rağmen senin için koşturması çok kıymetli bence. Benim annem rahatını bozmaz mesela. Arada bir (benim hastaneye falan yatmam lazım) sorumluluk alıp bir depar atar o da kısa sürede söner sonra başlar ay ben yapamam, edemem diye
Her şey hallolur yaniiii... Ağlamıyoruz ❤❤❤

Hepinize çok geçmiş olsun kötü ve uğraştırıcı olmuş ama olmuş bir kere canını sıkmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…