İyi canım sevindim iyi olmanaKullaniyorum kuzum. Aloe vera da cok iyi geldi valla
Suwen den canımNereden aldınız ya ben kaçırmışım orayı ☺
Minnosun esyalar yikaniyorİyi canım sevindim iyi olmana
Ben e bebekten ped aldım bedenine güvenemedim xxl oluncaKizlar deepend degilde orkidin kilot bezinden aldim. Oda iyidir heralde
Bende yıkdım ütüledim bakalım ama ütü yaparken minişimin çarşafı ütü çamur attı sinir oldum yine yıkayacağımMinnosun esyalar yikaniyor
Ooo mis kokulu yoğun bir işin var deseneMinnosun esyalar yikaniyor
Hadi kurtuluyorsun derttenBen de eşime söyletmeyi düşünüyorumDün işten gelince arkadaşlarından birinin grip olduğunu söyledi salgın var tam da bize denk geliyor bebeğe sana bir şey olmasa bari diyor ben demeden akıl edecek gibi ... Covidde de yeni varyant var ...
Gerçekten ya ... bitecek gibi durmuyor da.Hadi kurtuluyorsun derttencovid de bitemedi gitti iyice sıktı artık..
İyidir bence kullanılır ben yine de depend aldımKizlar deepend degilde orkidin kilot bezinden aldim. Oda iyidir heralde
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ama canınız sağ olsun. Olan olmuş artık üzülmenin bir faydası yok. Sıkma canınıBenim moralim çok bozuk,
Perşembe hastaneye gitmiştim, öğün fazla yürüdüm galiba, dün belim sağ arka taraftan çok ağrısı sağa sola dönemedim.Aksam sağ alt tarafta ara ara sancı girdi geç uyudum.
Sabaha karşı uyandigimda su sesi geliyor, çeşmeyi mi açık bıraktık diye bı kalktım mutfak koridor su icinde.Aritma cihazınin kablo bağlantı vidası çatlamış , tüm mutfak koridor parkenin altı üstü su içinde.Sabahin 5 İ olmamıştı.Esimi kaldırdım,vanayı kapattim.Annemi aradım geldi.saatlerce suyu temzilemeye uğraştılar.Annemin normalde kolu bacağı heryeri ağrıyor ,romatizma ,fıtık, kirecleme,lif yırtılması var kollarda.Simdi elim kolum şişmiş ,ağrıdan duramadim dedi.Ona ayrı üzüldüm.Kendim bişey yapamadım diye ayrı üzüldüm, koridor mutfak parkelerin altı su dolu, ayak bastıkça vıcık vıcık ses geliyor, kabarmaya başladı şimdiden.Kuruyana kadar iyice kötü olacak.Agliyorum sabahtan beri.Temmuzda taşınmıştık, eşya yerleştir düzene sok,iş bitmezken üstüne iş çıkıyor.
Kuzum çok geçmiş olsunBenim moralim çok bozuk,
Perşembe hastaneye gitmiştim, öğün fazla yürüdüm galiba, dün belim sağ arka taraftan çok ağrısı sağa sola dönemedim.Aksam sağ alt tarafta ara ara sancı girdi geç uyudum.
Sabaha karşı uyandigimda su sesi geliyor, çeşmeyi mi açık bıraktık diye bı kalktım mutfak koridor su icinde.Aritma cihazınin kablo bağlantı vidası çatlamış , tüm mutfak koridor parkenin altı üstü su içinde.Sabahin 5 İ olmamıştı.Esimi kaldırdım,vanayı kapattim.Annemi aradım geldi.saatlerce suyu temzilemeye uğraştılar.Annemin normalde kolu bacağı heryeri ağrıyor ,romatizma ,fıtık, kirecleme,lif yırtılması var kollarda.Simdi elim kolum şişmiş ,ağrıdan duramadim dedi.Ona ayrı üzüldüm.Kendim bişey yapamadım diye ayrı üzüldüm, koridor mutfak parkelerin altı su dolu, ayak bastıkça vıcık vıcık ses geliyor, kabarmaya başladı şimdiden.Kuruyana kadar iyice kötü olacak.Agliyorum sabahtan beri.Temmuzda taşınmıştık, eşya yerleştir düzene sok,iş bitmezken üstüne iş çıkıyor.
Hepinize çok geçmiş olsunBenim moralim çok bozuk,
Şahsen artık normal grip gibi görüyorum. Bazı haberler de medyanın şişirmesi çünkü.Gerçekten ya ... bitecek gibi durmuyor da.
Benim çevremde çok ağır geçirenler oldu canımŞahsen artık normal grip gibi görüyorum. Bazı haberler de medyanın şişirmesi çünkü.
Yaaa bebiş kıyafetleriBaby loadinggmis kokuyor camasirlar tam bir bebek kokusu
Bende doğumumuzda artar diye korkuyorumBenim çevremde çok ağır geçirenler oldu canımben normal grip gibi göremiyorum pek. Geçip gitseler kurtulsak keşke tüm hastalıklardan
Oy oy oyBaby loadinggmis kokuyor camasirlar tam bir bebek kokusu
Camasir asmayi hic sevmem ama bunun keyfi baskaymis gercektennYaaa bebiş kıyafetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?