İnşAllah öyle olmaz bakalımSonbahar zaten grip mevsimi, okullar da açıldığı için bulaş daha hızlı oluyor. Ben de korkuyorum.
MaşAllah yaSağol canım. Çok mutlu oldum bugün emzirirsin dediklerinde o da olursa 2 haftaya kadar geliriz sanırım evimizeBi şekilde geçiyor zaman valla hamileyken bu kadar hızlı geçmiyordu Şimdi süt sağ, uyu, yemek ye bi daha süt sağ. Öğlen oğluşu gör gel derken günler çabuk geçiyor.
Bakınca ne kadar az kıyafet almışım dedimKabaca bitti diyebilirim yukarsı 3 aya kadar , aşağısı 9-12 aya kadar karışık,
Daha büyük ve yazlıklar bır kutuda,
Battaniyeler ve bı kac parca şey hala yıkanıyor
Hastane cantası ıcın ayırdıklarım kenarda duruyor onları yaparken de fotolucam atıcam sıze
Biyandan dolapta yer açılsın dıye ortaya döktüğümüz seylerı toparlamaya baska yerlere tıkmaya calısıyoruz 12 den beri ağam ben iptal
Anladım yataylardan diyorsun onlardan da var ama çok almışım kıyafet az olunca hepsi dolmadıYok kuzum ya bez olanlar konulanlae varya ondan. Dolabinin alti cok bos kaliyor onada raf kestirticez
İnşallah kuzum emzirmeniz iyi giderse 2 haftaya bile kalmaz belkiSağol canım. Çok mutlu oldum bugün emzirirsin dediklerinde o da olursa 2 haftaya kadar geliriz sanırım evimizeBi şekilde geçiyor zaman valla hamileyken bu kadar hızlı geçmiyordu Şimdi süt sağ, uyu, yemek ye bi daha süt sağ. Öğlen oğluşu gör gel derken günler çabuk geçiyor.
Benımde belım felaket gerçekten cok yoruldum annem aralıksız 3 saat ütü yaptı ben yerleştir ayır dolapları düzenle falan mahfoldum yınede egıl kalk tek olsam bir haftada odayı adam edemezdim daha iki makınede var bırı kuruyor dıgerı yıkanıyor falanBenim ayak tabanlarim fena agriyor hissetmiyorum hic ya cok yoruldum
1940 gr canım. Bugün özellikle kilo aldırmadıklarını söyledi dr asistanı. Ciğerleri için böyle olması gerekiyormuş.MaşAllah yaCanım Kuzey Ata kaç kilo olmuş
Bir tık fazla olan seyler var ama anca aslında yaBakınca ne kadar az kıyafet almışım dedimbaya halletmişsiniz kuzum dinlen biraz yorma kendini
Anladım yataylardan diyorsun onlardan da var ama çok almışım kıyafet az olunca hepsi dolmadı
İnşallah kuzum emzirmeniz iyi giderse 2 haftaya bile kalmaz belki
Sen bir de eve gelince gör zamanı annesigünlük bakımı, banyosu, uyku, emme, masaj, gaz seansları o zaman daha da hızlı geçecek günler. Hamileyken geçmiyor gibi geliyor buna katılıyorum randevuma gün sayıyorum.
Yok kuzum seninki normal az olan benimkiBir tık fazla olan seyler var ama anca aslında ya
Doğru söylüyorsun canımOlsun tek derdin o olsun
Yenıdogan hıc yok 1-3 ay / 0-3 ay / 2-4 ay / 3 ay ilk çekmece ilk 2 ay olarak orası sonra asagıda 3-6/6-9/9-12 ağırlıklı var askıdada ıkı uc bısıler var bakalımYok kuzum seninki normal az olan benimkiyenidoğan ve 0-3 ay ağırlıklı 3-6 bile birkaç tulum var o kadar o yüzden az
Valla ne alacağımı şaşırdım kuzum ilk çocuk eksik hiç bitmiyorYenıdogan hıc yok 1-3 ay / 0-3 ay / 2-4 ay / 3 ay ilk çekmece ilk 2 ay olarak orası sonra asagıda 3-6/6-9/9-12 ağırlıklı var askıdada ıkı uc bısıler var bakalımkız az varsa alsana
Benimde azmis kiyafet ya 2 aski kadar isteBakınca ne kadar az kıyafet almışım dedimbaya halletmişsiniz kuzum dinlen biraz yorma kendini
Anladım yataylardan diyorsun onlardan da var ama çok almışım kıyafet az olunca hepsi dolmadı
İnşallah kuzum emzirmeniz iyi giderse 2 haftaya bile kalmaz belki
Sen bir de eve gelince gör zamanı annesigünlük bakımı, banyosu, uyku, emme, masaj, gaz seansları o zaman daha da hızlı geçecek günler. Hamileyken geçmiyor gibi geliyor buna katılıyorum randevuma gün sayıyorum.
Alacak sey bitmiyoe hakkaten ya bugun e bebege gittim son eksikler icin 1200 tuttu aldiklarimda bir posetValla ne alacağımı şaşırdım kuzum ilk çocuk eksik hiç bitmiyorbeğendiğim şeyler oldukça alırım yavaş yavaş diye ilk 3 ayı halledip bıraktım ve biberon vs. Şeylere yöneldim
Yetecek kadar aldıysan e tamamValla ne alacağımı şaşırdım kuzum ilk çocuk eksik hiç bitmiyorbeğendiğim şeyler oldukça alırım yavaş yavaş diye ilk 3 ayı halledip bıraktım ve biberon vs. Şeylere yöneldim
Eşim ne zaman boğaz ağrısı çekse olips gibi naneli şeker gibi şeylerden atar ağzına aklına geldikçe bende denedim işe yarıyor belki denemek istersin. O na da askerde söylemişler 21 gün boğaz ağrısı geçmemiş Ankara ayazından en sonunda üst devrelerden biri aklına geldikçe naneli şeker at ağzına demiş. İyi gelmiş hala da dener o yöntemi2 gündür boğazım ağrıyor bi yere gitmediğim halde. Tam oğlumu kucağıma vermeye başladılar boğaz ağrım başladı. Bugün vericez dediler alamadım hastayım dedimHızlı toparlamam lazım haftaya emzirmeyi deneyecekmişim, çok heyecanlı
1 çay kaşığı karbonatı 1 bardak suyla iç aşkım tecrübeyle sabitYanı bı kac gördüğün koyu renklı mavı seyler abıden kalanların çoğu arkadaş benım aldıklarım falan ama zıbınların hepsı ama hepsı dışardan almadım hiç yani en sağdaki patıklı altlarda dısardankız midemde bir yanıyor bır yanıyor
Ay az once annemde dedı dogrumuymus hemen yapayım ya yana yana bı hal oldum sut fln gecırmedi1 çay kaşığı karbonatı 1 bardak suyla iç aşkım tecrübeyle sabit
Gerçekten iki üç bir şey alıyorsun ve bin ₺ yi hemen geçiyor. Daha dekor kısmına girmedim meselaAlacak sey bitmiyoe hakkaten ya bugun e bebege gittim son eksikler icin 1200 tuttu aldiklarimda bir poset
Hem karbonatın hiç bir zararı yok aklına geldikçe içebilirsin. Ben suya karıştırmayı sevmiyorum dilimin üstüne koyup üzerine su içiyorumAy az once annemde dedı dogrumuymus hemen yapayım ya yana yana bı hal oldum sut fln gecırmedi
Benim dekor kismi cok az kaldi. Ani kupu falan yaptirdim duvara raf yapicam onlari koyucam. Birde boy stickerindan yaptiricam cokta bogmaya gerek yok odayi ya sonra yavas yavas olyr zaten hemen yatmayacakGerçekten iki üç bir şey alıyorsun ve bin ₺ yi hemen geçiyor. Daha dekor kısmına girmedim mesela
Rafları seçtim, montessori gökkuşaklarından seçtim, anı küpü alacağım bir de çerçeve istiyorum e bebektekini alırım belki ilk fotoğrafım olanıBenim dekor kismi cok az kaldi. Ani kupu falan yaptirdim duvara raf yapicam onlari koyucam. Birde boy stickerindan yaptiricam cokta bogmaya gerek yok odayi ya sonra yavas yavas olyr zaten hemen yatmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?