2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
MaşAllah yaCanım Kuzey Ata kaç kilo olmuş

Bakınca ne kadar az kıyafet almışım dedim baya halletmişsiniz kuzum dinlen biraz yorma kendini

Yok kuzum ya bez olanlar konulanlae varya ondan. Dolabinin alti cok bos kaliyor onada raf kestirticez
Anladım yataylardan diyorsun onlardan da var ama çok almışım kıyafet az olunca hepsi dolmadı
İnşallah kuzum emzirmeniz iyi giderse 2 haftaya bile kalmaz belki
Sen bir de eve gelince gör zamanı annesi günlük bakımı, banyosu, uyku, emme, masaj, gaz seansları o zaman daha da hızlı geçecek günler. Hamileyken geçmiyor gibi geliyor buna katılıyorum randevuma gün sayıyorum.

Benim ayak tabanlarim fena agriyor hissetmiyorum hic ya cok yoruldum
Benımde belım felaket gerçekten cok yoruldum annem aralıksız 3 saat ütü yaptı ben yerleştir ayır dolapları düzenle falan mahfoldum yınede egıl kalk tek olsam bir haftada odayı adam edemezdim daha iki makınede var bırı kuruyor dıgerı yıkanıyor falan

Bir tık fazla olan seyler var ama anca aslında ya

Yok kuzum seninki normal az olan benimki yenidoğan ve 0-3 ay ağırlıklı 3-6 bile birkaç tulum var o kadar o yüzden az
Yenıdogan hıc yok 1-3 ay / 0-3 ay / 2-4 ay / 3 ay ilk çekmece ilk 2 ay olarak orası sonra asagıda 3-6/6-9/9-12 ağırlıklı var askıdada ıkı uc bısıler var bakalım kız az varsa alsana

Yenıdogan hıc yok 1-3 ay / 0-3 ay / 2-4 ay / 3 ay ilk çekmece ilk 2 ay olarak orası sonra asagıda 3-6/6-9/9-12 ağırlıklı var askıdada ıkı uc bısıler var bakalım kız az varsa alsana
Valla ne alacağımı şaşırdım kuzum ilk çocuk eksik hiç bitmiyor beğendiğim şeyler oldukça alırım yavaş yavaş diye ilk 3 ayı halledip bıraktım ve biberon vs. Şeylere yöneldim

Benimde azmis kiyafet ya 2 aski kadar iste

Valla ne alacağımı şaşırdım kuzum ilk çocuk eksik hiç bitmiyor beğendiğim şeyler oldukça alırım yavaş yavaş diye ilk 3 ayı halledip bıraktım ve biberon vs. Şeylere yöneldim
Alacak sey bitmiyoe hakkaten ya bugun e bebege gittim son eksikler icin 1200 tuttu aldiklarimda bir poset

Eşim ne zaman boğaz ağrısı çekse olips gibi naneli şeker gibi şeylerden atar ağzına aklına geldikçe bende denedim işe yarıyor belki denemek istersin. O na da askerde söylemişler 21 gün boğaz ağrısı geçmemiş Ankara ayazından en sonunda üst devrelerden biri aklına geldikçe naneli şeker at ağzına demiş. İyi gelmiş hala da dener o yöntemi
Ohh bir an önce toparlan Kuzey bey artık memeyle temas kursun daha çabuk iyileşsin

1 çay kaşığı karbonatı 1 bardak suyla iç aşkım tecrübeyle sabit

Gerçekten iki üç bir şey alıyorsun ve bin ₺ yi hemen geçiyor. Daha dekor kısmına girmedim mesela
Benim dekor kismi cok az kaldi. Ani kupu falan yaptirdim duvara raf yapicam onlari koyucam. Birde boy stickerindan yaptiricam cokta bogmaya gerek yok odayi ya sonra yavas yavas olyr zaten hemen yatmayacak

Benim dekor kismi cok az kaldi. Ani kupu falan yaptirdim duvara raf yapicam onlari koyucam. Birde boy stickerindan yaptiricam cokta bogmaya gerek yok odayi ya sonra yavas yavas olyr zaten hemen yatmayacak
Rafları seçtim, montessori gökkuşaklarından seçtim, anı küpü alacağım bir de çerçeve istiyorum e bebektekini alırım belki ilk fotoğrafım olanı dediğin gibi zamanla şekillenecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…