2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok aski gidiyor mu
Ben iki paket almıştım bana yetti. Kıyafetlerle gelen birkaç askıyı da kullandım. Raflara da organizerler almıştım katladığım kıyafetleri de ona koydum. Çorap organizerine çıtçıtlı bodyler harika oluyor mesela öneririm rulo yapıp tek tek gözlere koydum.

Diger cteside utu yerlestirme fasli e bebege askilar gelmis bebis kiyafetleri iicin aldim nasil minik
Kabaca bitti diyebilirim yukarsı 3 aya kadar , aşağısı 9-12 aya kadar karışık,
Daha büyük ve yazlıklar bır kutuda,
Battaniyeler ve bı kac parca şey hala yıkanıyor
Hastane cantası ıcın ayırdıklarım kenarda duruyor onları yaparken de fotolucam atıcam sıze
Biyandan dolapta yer açılsın dıye ortaya döktüğümüz seylerı toparlamaya baska yerlere tıkmaya calısıyoruz 12 den beri ağam ben iptal

Eklentiler

• 5A80FFAA-B5C2-43DC-B491-E50AE1F47F84.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 7AFF2195-151E-4CE2-A309-39D887E88424.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 88
Bende iki paket aldim. Sifonyerine organizer alicamda metreyle ic boyunu olcmem lazim simdi yuksek gelie falan

Off sorma bende mahfoldum annem geldi ama yok sicaklardan cok zor oluyor odasini temizleme anca bitti boya oldugundan ayy senin kiyafetleri gorunce benimki ne kadar azmis dedim ya

Off sorma bende mahfoldum annem geldi ama yok sicaklardan cok zor oluyor odasini temizleme anca bitti boya oldugundan ayy senin kiyafetleri gorunce benimki ne kadar azmis dedim ya
Bak bıde attıklarımı gorsen bugun bıle tonla attım yenı ve gıyılmışlerden eski olmayanları bıraktım

Sonbahar zaten grip mevsimi, okullar da açıldığı için bulaş daha hızlı oluyor. Ben de korkuyorum.
2 gündür boğazım ağrıyor bi yere gitmediğim halde. Tam oğlumu kucağıma vermeye başladılar boğaz ağrım başladı. Bugün vericez dediler alamadım hastayım dedim Hızlı toparlamam lazım haftaya emzirmeyi deneyecekmişim, çok heyecanlı

Tabi 2. Bebis olunca boyle oluyor biz daha yeni alinca anca bu kdd
Yanı bı kac gördüğün koyu renklı mavı seyler abıden kalanların çoğu arkadaş benım aldıklarım falan ama zıbınların hepsı ama hepsı dışardan almadım hiç yani en sağdaki patıklı altlarda dısardan kız midemde bir yanıyor bır yanıyor

Bende iki paket aldim. Sifonyerine organizer alicamda metreyle ic boyunu olcmem lazim simdi yuksek gelie falan
Aynen kuzum bir ölç. Asılan raf raf olandan mı alacaksın

Geçmiş olsun kuzum bir an önce toparla minnak seni bekliyor annesiii Maşallah ya artık emme de yapacak, evine geldiğini de duyacağız şükürler olsun

Benim ayak tabanlarim fena agriyor hissetmiyorum hic ya cok yoruldum

Yok kuzum ya bez olanlar konulanlae varya ondan. Dolabinin alti cok bos kaliyor onada raf kestirticez

Sağol canım. Çok mutlu oldum bugün emzirirsin dediklerinde o da olursa 2 haftaya kadar geliriz sanırım evimize Bi şekilde geçiyor zaman valla hamileyken bu kadar hızlı geçmiyordu Şimdi süt sağ, uyu, yemek ye bi daha süt sağ. Öğlen oğluşu gör gel derken günler çabuk geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…