2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Rafları seçtim, montessori gökkuşaklarından seçtim, anı küpü alacağım bir de çerçeve istiyorum e bebektekini alırım belki ilk fotoğrafım olanı dediğin gibi zamanla şekillenecek zaten
Bende cerceve alicam ya bir tanecik ultrasonumuz vR yuzunun yarim yamalak gozuktugu onu koyucam ikeadan alicam

Rafları seçtim, montessori gökkuşaklarından seçtim, anı küpü alacağım bir de çerçeve istiyorum e bebektekini alırım belki ilk fotoğrafım olanı dediğin gibi zamanla şekillenecek zaten
Anı küpü ahşap olandı değil mi? Bende aldım birde ahşap fotoğraf makinesi ve uçak aldım. He birde ahşap abaküs aldım ilerde oynarda

Kızlar selam pek giremedim
Bugün kontrolümüz vardı ben 33+0dayım bebeğim 2 hafta önceki kontrolde 1 hafta geriden geliyordu bu hafta doktor toplamış dedi çok şükür bu sefer 32+6 çıktı
Tam 2 kg 42 cm olmuş minik sıpam Nst normal ama rahim ağzım kısalmaya başlamış artık dr normal dedi ama diğer kontrolde 42 mmdi bugün 35 mm çıktı ama dr 25mmden az olursa sıkıntı dedi.Suyu felan da çok şükür iyi Baş hala aşağıda artık baskı yapmaya başlamıştır dedi doktor aşırı baskı hissetmiyorum ama iyice yerleşmeye başladı sanırım
Bizdeki gelişmeler böyle şimdilik diğer kontrol 35.haftada ay artık vakit yaklaştı çok heyecanlıyım

Son düzenleme:
Anı küpü ahşap olandı değil mi? Bende aldım birde ahşap fotoğraf makinesi ve uçak aldım. He birde ahşap abaküs aldım ilerde oynarda
Ya ben hiç güzel ahşap abaküs bulamadım gökkuşağının ahşap arabası ve fotoğraf makinesi var set halinde onlar aradan çıktı

Maşallah kuzum toparlamış minik eveet vakit çok yaklaştı! Ben de çok heyecanlıyım biraz da korkuluyum inşallah her şey çok güzel olur

Bebegin yuzu donuk olmasi lazimmis bilmiyorum ki kuzum sormadim bende
Ilk defa duydum doktorum yüzünü görürsek doğum yakın inatçı bebekler doğumdan önce gösterir demişti ben şaka yapıyor sandım sizinki doğuncaya kadar göstermez gibisinden demek ki doğum kanalına falan girince dönüyorsa

Kııızzzz benim gözüme niye çok geldi ilk 3 aylık kısım. Hastaneye götüreceklerin de ayrı dimi? Burda onlar yoklar.

Kızlar hamilelikte ilk defa canım bir şey çekti inanamazsınız alakası olmayan bir şey normalde çok da yemem burada söylemek istemiyorum çünkü kış aylarında genelde yapılan bir yemek hamilelik gerçekten çok değişik bir olay oturdum iki tabak yedim bir de şimdi şişkinlikten ölüyorum

Ay maşAllah sağlıkla giysin benim de görümcelerim yolluyor sağ olsunlar iki torba birkaç tane de yeni bir şeyler almışlar beni bayağı idare ederler

Ya ben hiç güzel ahşap abaküs bulamadım gökkuşağının ahşap arabası ve fotoğraf makinesi var set halinde onlar aradan çıktı
Canım böyle ben beğendim açıkçası içeriğide temiz bugünde oyuncaklarını aldım küçük beyin

Eklentiler

• IMG_2920.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_2919.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu arada bende dekorasyon yerleştirme hiç bir şey yapmadım zaten 37.haftada taşınacağız bakalım oda felan almadık zaten bebek odası yapmam sanırım başta park yatak aldım yatak odasında yer açacağım kıyafetler için sonra oda yapmayı düşünüyorum
Bizde en büyük eksik puset onu da bebek arabasına uyumlu bir iki model var 3500 tl civarı bu ay kesin almam lazım bir de 0-3 ay için bir kaç parça daha alacağım büyük kıyafetleri yıkadım ütüledim büyük bir hurç içine anca sığdı sanırım yeter

Ay maşAllah canım ya darısı benimde başıma inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…