2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah canım her şey yavrularımız için zaten en iyisini yapmaya çalışacağızHayırlı olsun canım nereye çıktı tayin ben sizi Eskişehir'de biliyorum il içi felan mı oldu yoksa

Nasibiyle geliyor kesinlikle Eşim 1 senedir iş arıyor, hep olacak gibi oluyor bir şey çıkıyor olmuyor bıkmıştık artık. Oğlum geldi haftasına iş buldu
Öyle kuzum bizim de işler öyle karışık ki aslında eşim de bende çalışıyoruz ama bu önümüzdeki bir kaç yıl ödemeler çok olacak ama bir şekilde altından kalkarız inşallah diyorum
Eşim üniversite sınavına çalışıyordu oğlum gelecek eşim tıp okuyacak babasına şans uğur getirdi resmen

Daha önce düşük yapan var mı ? Adetime 10 gün kaldi pembe akintim var peçeteye gelen. Bir de parça düştü pıhtımsı . Sizce düşük müdür?

1 saat önce Bi esinti oldu sulu sulu dedim hadi inşallah ama nerdeee su içmekte zulüm daha midene varmadan çişin geliyor sonra tekrar susuzluk karnım culp culp ediyor resmen
Allah'ım şöyle 81 ile sağanaklar gönder de hamiş anneler bi ferahlasın

En geç 2 - 3 güne bi damacana su bitiyor dayanmıyor, tuvalete gide gele o kadar yürüyorum ki yürüyüşe bile gerek kalmıyor bence..

Yatsı için abdest alırken bi gittim lavaboya, namaza durdum durucam derken bi daha gittim, sünnet sonrası bi daha, farz sonrası bi daha, vitir kılamadan bi daha gittim valla artık sayamıyorum bu da namaza denk geldi öyle saydım. 10 15 dk içinde 5 kere gidince sistit mi oldum acaba dedim idrar baktım çubukla enfeksiyon falan da yok, Ah bebem benimle oyun oynuyor

Nasibiyle geliyor kesinlikle Eşim 1 senedir iş arıyor, hep olacak gibi oluyor bir şey çıkıyor olmuyor bıkmıştık artık. Oğlum geldi haftasına iş buldu
Kuzum benimde esim dugun organizasyonla ilgileniyor gecen yil daha cok dugun vardi bir kurus atamamistik kenari bu sene daha az ama sukur bereketiyle geldi. Esim baska islerden eve gelemiyor

Kuzum benimde esim dugun organizasyonla ilgileniyor gecen yil daha cok dugun vardi bir kurus atamamistik kenari bu sene daha az ama sukur bereketiyle geldi. Esim baska islerden eve gelemiyor
Bizim çocuklar bereketiyle geliyor maşallah

Ana nıyekı cocuklar karakterlı seylerı genel olarak hep severler sımdı gıydırmesede büyüyünce ısteyecek

Sevdıgımız seyler benzıyor demekkı ben var dıye cok alamadım ya bı kac sey ıste ya bol olması kıyafet yıkayamama durumlarında ıyı oluyor yoksa cok sık yıkayarak da yeter aslında

Ana nıyekı cocuklar karakterlı seylerı genel olarak hep severler sımdı gıydırmesede büyüyünce ısteyecek
Gerçeklik algısı mı bozuluyormuş neymiş 3 aylık bebek burnunun dibini zor görüyor kazağını zıbınını nasıl görsün diyorum ama nafile.. Bizim bey kafaya takmış artık, bilimsel de kanıtı varsa olay bitmiştir.. Neyse artık büyüyünce istediğini alırız, şimdilik benim içimde minik bi heves olarak kalır

Bugun bu surların tepesine merdıvenlerden dolana dolana çıktım çıkmak aklımızda yoktu surda bı çay kahve ıcelım gelmısken suraya da cıkalım derken bırazda yürüdük
Annemlerde sakaryadan geldı dıye gıdelım dedık ama varya bıttımmmmm

Eklentiler

• F02CB82A-D400-4269-AF57-5710FA169CDD.webp
    20 KB · Görüntüleme: 52
Allah kabul etsin canım ben oturarak kılabiliyorum sen ayakta devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…