2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Afiyet olsun canım yarasın ikinize de inşallah

Ohh maşallah darısı güzel haber bekleyen bütün hamişlere inşallah sorma bende de bi heyecan Bi heyecan salı günü kontrol var geçmek bilmiyor sanki günler

Oyyy iyi yapmışsın canım riske atmamışsın. İnşallah kısa zamanda toparlarsın güzel geçsin emme buluşmanız
Oy maşallah rahim ağzı benimde en son 32 ye düşmüştü sürekli ölçmüyor ama benimki vajinal mi yaptı ölçümü canım ? Zaman azaldıkça cidden heyecan artıyor. Happymoms uygulamada 34. Hafta ile birlikte en altta bebiş doğdu butonu çıktı bende. Ayyy dedim her an doğabilir cidden
Yaaa bende taşınmadan önce evim küçüktü sadece park beşik almıştım. Nasip oldu bu arada sürpriz bir şekilde taşındık fazla oda olunca yaptık odası olsun dedik. Güzel oluyor valla yaaa yerin olursa yap derim içimizde kalmasın

Yaa bunuda yeni öğreniyoruz seni görünce yine heyecanlandı mı
Nefes nefese kalması yok artık bilemiyorum 2 gündür gözler açık,bugün de çok hareketli idi aşağı kaydırıp duruyor kendini ☺
atatalya kuzum gün geçtikçe gelişiyor Kuzey Ata vuslat çok yakın inşallah
Çok şükür canım, 2 haftaya gelir yanıma gibi inşallah
İnşallah canım toparlayım da koklaşalım oğlumla

Deniyim bakayım canım bi deneyim naneli şekeri, acaba pastil falan kullanabiliyor muyum c vitaminli pastil alsam bi araştırayım

Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ama canınız sağ olsun. Olan olmuş artık üzülmenin bir faydası yok. Sıkma canını
Teşekkür ederim , elden bişey gelmiyor, uzuldugumle kaldım.Aritici da 2 gün önce takılmıştı.
Teşekkür ederim, çocukluğumdan beri rahatsızlığım var, annem çok uğraştı benim için, büyüdüm çalışma hayatı başladı ben çok mücadele ettim annem için.Birbirimiz için yaşadık hep.Allah razı olsun, bugün beni toplayan yine o oldu.Bi dışarı cikardi, kısa mesafe hava alıp geldik.
Hepinize çok geçmiş olsun kötü ve uğraştırıcı olmuş ama olmuş bir kere canını sıkmamaya çalış
Teşekkür ederim,ister istemez üzülüyor insan, parkeyi tasinmadan önce yeni yaptirdik, artici 2 gün önce takıldı.Olacak olan oluyor.Bi işin ucundan da tutamayinca zoruma gitti.

Ohh maşaallah bitmiş gitmiş Kedili civcivli cicilerinize bayıldım.. hayırla giysinn prenses eşimin takıntısı var maalesef asla yüzlü gözlü şeyler istemiyor, çocuğun psikolojisi bozuluyormuş başka başka şeyler söylüyor baya da araştırma yapmış.. Kızım olursa içimde ukde kalacak resmen yaa

Canim sumaklk su ya da sirkeli su ile gargara yap

İzmir de gök gürültüsü var , yağmur yağarda serinler inşallah ama yarın gündüz yagmasin, alışverişe gitmem lazım.
Denizliden oraya doğru yağmur geliyordur belki Yarım saattir gök gürültülü sağanak var, nasıl güzel yağıyor her yer buz gibi oldu çok şükür yanmıştıkk

Senin haftan benden büyük kuzum ondan iyice kısalmaya başlıyor rahim ağzı ama doğum yaklaştıkça normal sanırım
Dr her kontrolde ölçüyor her şeyi ama bazen biz sormayınca söylemiyor seninki de aksi bir durum olursa söylerdi zaten
Bizim, taşınacağız kv evi depremde hasar gördü onu yaptırıyoruz vs. felan aşırı kredi ödemesi var o yüzden başta oda yapamam sanırım
Bakalım 1 yaşına doğru montesseri yatak alırım o zaman odasını felan da ayırırım diyorum
Ama oğlum nasibi ile geliyor inşallah buna inanıyorum ben kısa sürede toplarız umarım

Ayyyhhh yaklaşıyor doğumlar Allahım doğru bahsetmiştin kv seninle kalıyordu. İmkanlar dahilinde en iyisini en güzelini yaparsın oğluş için eminim ama gerçekten de nasipleriyle geliyorlar. Bizim tayinimiz çıktı normalde hiç hesapta yoktu sürpriz oldu yani ve yıllardır çıkmıyordu Duru’nun şansına diyoruz Sarper de sürprizlerle ve nasibiyle geliyor bakalım daha ne sürprizler göreceğiz

Geçmiş olsun canım olan olmuş artık seni de anlıyorum ama keyfi yapmamazlık değil ki bu bebeğin için. çok fazla canını sıkıp da üzme hem kendini hem bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…