- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Afiyet olsun canım yarasın ikinize de inşallahKızlar hamilelikte ilk defa canım bir şey çekti inanamazsınız alakası olmayan bir şey normalde çok da yemem burada söylemek istemiyorum çünkü kış aylarında genelde yapılan bir yemek hamilelik gerçekten çok değişik bir olay oturdum iki tabak yedim bir de şimdi şişkinlikten ölüyorum
Ohh maşallah darısı güzel haber bekleyen bütün hamişlere inşallahKızlar selam pek giremedim
Bugün kontrolümüz vardı ben 33+0dayım bebeğim 2 hafta önceki kontrolde 1 hafta geriden geliyordu bu hafta doktor toplamış dedi çok şükür bu sefer 32+6 çıktı
Tam 2 kg 42 cm olmuş minik sıpamNst normal ama rahim ağzım kısalmaya başlamış artık dr normal dedi ama diğer kontrolde 42 mmdi bugün 35 mm çıktı ama dr 25mmden az olursa sıkıntı dedi.Suyu felan da çok şükür iyi Baş hala aşağıda artık baskı yapmaya başlamıştır dedi doktor aşırı baskı hissetmiyorum ama iyice yerleşmeye başladı sanırım
Bizdeki gelişmeler böyle şimdilik diğer kontrol 35.haftada ay artık vakit yaklaştı çok heyecanlıyım
Oyyy iyi yapmışsın canım riske atmamışsın. İnşallah kısa zamanda toparlarsın2 gündür boğazım ağrıyor bi yere gitmediğim halde. Tam oğlumu kucağıma vermeye başladılar boğaz ağrım başladı. Bugün vericez dediler alamadım hastayım dedimHızlı toparlamam lazım haftaya emzirmeyi deneyecekmişim, çok heyecanlı
Oy maşallahKızlar selam pek giremedim
Bugün kontrolümüz vardı ben 33+0dayım bebeğim 2 hafta önceki kontrolde 1 hafta geriden geliyordu bu hafta doktor toplamış dedi çok şükür bu sefer 32+6 çıktı
Tam 2 kg 42 cm olmuş minik sıpamNst normal ama rahim ağzım kısalmaya başlamış artık dr normal dedi ama diğer kontrolde 42 mmdi bugün 35 mm çıktı ama dr 25mmden az olursa sıkıntı dedi.Suyu felan da çok şükür iyi Baş hala aşağıda artık baskı yapmaya başlamıştır dedi doktor aşırı baskı hissetmiyorum ama iyice yerleşmeye başladı sanırım
Bizdeki gelişmeler böyle şimdilik diğer kontrol 35.haftada ay artık vakit yaklaştı çok heyecanlıyım
Yaaa bende taşınmadan önce evim küçüktü sadece park beşik almıştım. Nasip oldu bu arada sürpriz bir şekilde taşındık fazla oda olunca yaptık odası olsun dedik. Güzel oluyor valla yaaa yerin olursa yap derim içimizde kalmasınBu arada bende dekorasyon yerleştirme hiç bir şey yapmadım zaten 37.haftada taşınacağız bakalım oda felan almadık zaten bebek odası yapmam sanırım başta park yatak aldım yatak odasında yer açacağım kıyafetler için sonra oda yapmayı düşünüyorum
Bizde en büyük eksik puset onu da bebek arabasına uyumlu bir iki model var 3500 tl civarı bu ay kesin almam lazım bir de 0-3 ay için bir kaç parça daha alacağımbüyük kıyafetleri yıkadım ütüledim büyük bir hurç içine anca sığdı sanırım yeter
Sağlıkla giysin annesiiBaby loadinggmis kokuyor camasirlar tam bir bebek kokusu
Nefes nefese kalması yok artık bilemiyorumYaa bunuda yeni öğreniyoruzseni görünce yine heyecanlandı mı
Çok şükür canım, 2 haftaya gelir yanıma gibi inşallah
İnşallah canım toparlayım da koklaşalım oğlumlaOyyy iyi yapmışsın canım riske atmamışsın. İnşallah kısa zamanda toparlarsıngüzel geçsin emme buluşmanız
Oy maşallahrahim ağzı benimde en son 32 ye düşmüştü sürekli ölçmüyor ama benimki vajinal mi yaptı ölçümü canım ? Zaman azaldıkça cidden heyecan artıyor. Happymoms uygulamada 34. Hafta ile birlikte en altta bebiş doğdu butonu çıktı bende. Ayyy dedim her an doğabilir cidden
Yaaa bende taşınmadan önce evim küçüktü sadece park beşik almıştım. Nasip oldu bu arada sürpriz bir şekilde taşındık fazla oda olunca yaptık odası olsun dedik. Güzel oluyor valla yaaa yerin olursa yap derim içimizde kalmasın
Deniyim bakayım canım bi deneyim naneli şekeri, acaba pastil falan kullanabiliyor muyum c vitaminli pastil alsam bi araştırayımEşim ne zaman boğaz ağrısı çekse olips gibi naneli şeker gibi şeylerden atar ağzına aklına geldikçe bende denedim işe yarıyor belki denemek istersin. O na da askerde söylemişler 21 gün boğaz ağrısı geçmemiş Ankara ayazından en sonunda üst devrelerden biri aklına geldikçe naneli şeker at ağzına demiş. İyi gelmiş hala da dener o yöntemi
Ohh bir an önce toparlan Kuzey bey artık memeyle temas kursun daha çabuk iyileşsin
Teşekkür ederim , elden bişey gelmiyor, uzuldugumle kaldım.Aritici da 2 gün önce takılmıştı.Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ama canınız sağ olsun. Olan olmuş artık üzülmenin bir faydası yok. Sıkma canını
Kuzum çok geçmiş olsun
Öncelikle senin ve bebeğinin sağlığı önemli artık çok ayakta kalıp yürüme kasılmalarını da sıklaştırabilir bu durum kasık, bel, bacak, ayak ağrılarını saymıyorum bile.
Sen hiç ağlayıp kendini de bebişini de üzme her şey hallolur temizlik de eşyalar da sizden önemli değiller.
Annene de çok geçmiş olsun. Onca derdine rağmen senin için koşturması çok kıymetli bence. Benim annem rahatını bozmaz mesela. Arada bir (benim hastaneye falan yatmam lazım) sorumluluk alıp bir depar atar o da kısa sürede söner sonra başlar ay ben yapamam, edemem diye
Her şey hallolur yaniiii... Ağlamıyoruz ❤❤❤
Teşekkür ederim,ister istemez üzülüyor insan, parkeyi tasinmadan önce yeni yaptirdik, artici 2 gün önce takıldı.Olacak olan oluyor.Bi işin ucundan da tutamayinca zoruma gitti.Hepinize çok geçmiş olsunkötü ve uğraştırıcı olmuş ama olmuş bir kere canını sıkmamaya çalış
Ohh maşaallah bitmiş gitmişKabaca bitti diyebilirim yukarsı 3 aya kadar , aşağısı 9-12 aya kadar karışık,
Daha büyük ve yazlıklar bır kutuda,
Battaniyeler ve bı kac parca şey hala yıkanıyor
Hastane cantası ıcın ayırdıklarım kenarda duruyor onları yaparken de fotolucam atıcam sıze
Biyandan dolapta yer açılsın dıye ortaya döktüğümüz seylerı toparlamaya baska yerlere tıkmaya calısıyoruz 12 den beri ağam ben iptal
Canim sumaklk su ya da sirkeli su ile gargara yap2 gündür boğazım ağrıyor bi yere gitmediğim halde. Tam oğlumu kucağıma vermeye başladılar boğaz ağrım başladı. Bugün vericez dediler alamadım hastayım dedimHızlı toparlamam lazım haftaya emzirmeyi deneyecekmişim, çok heyecanlı
İnşallah canım sen stres yapma gör bak nasıl sağlıklı doğacak Aslan boyAy maşAllah canım ya darısı benimde başıma inşAllah
Gerçekten öyle ya sağlıkla gelsinler inşallahOhh maşallah darısı güzel haber bekleyen bütün hamişlere inşallahsorma bende de bi heyecan Bi heyecan salı günü kontrol var geçmek bilmiyor sanki günler
Onu da deneyim. Boğazım şokta zaten bi sürü şey deniyorumCanim sumaklk su ya da sirkeli su ile gargara yap
Denizliden oraya doğru yağmur geliyordur belkiİzmir de gök gürültüsü var , yağmur yağarda serinler inşallah ama yarın gündüz yagmasin, alışverişe gitmem lazım.
Senin haftan benden büyük kuzum ondan iyice kısalmaya başlıyor rahim ağzı ama doğum yaklaştıkça normal sanırımOy maşallahrahim ağzı benimde en son 32 ye düşmüştü sürekli ölçmüyor ama benimki vajinal mi yaptı ölçümü canım ? Zaman azaldıkça cidden heyecan artıyor. Happymoms uygulamada 34. Hafta ile birlikte en altta bebiş doğdu butonu çıktı bende. Ayyy dedim her an doğabilir cidden
Yaaa bende taşınmadan önce evim küçüktü sadece park beşik almıştım. Nasip oldu bu arada sürpriz bir şekilde taşındık fazla oda olunca yaptık odası olsun dedik. Güzel oluyor valla yaaa yerin olursa yap derim içimizde kalmasın
Birde bir doktordan dinlemistim hamileler icin bogaz agrisina tarcinli akide sekeri iyi geliyormussOnu da deneyim. Boğazım şokta zaten bi sürü şey deniyorum
Ayyyhhh yaklaşıyor doğumlar AllahımSenin haftan benden büyük kuzum ondan iyice kısalmaya başlıyor rahim ağzı ama doğum yaklaştıkça normal sanırım
Dr her kontrolde ölçüyor her şeyi ama bazen biz sormayınca söylemiyor seninki de aksi bir durum olursa söylerdi zaten
Bizim, taşınacağız kv evi depremde hasar gördü onu yaptırıyoruz vs. felan aşırı kredi ödemesi var o yüzden başta oda yapamam sanırım
Bakalım 1 yaşına doğru montesseri yatak alırım o zaman odasını felan da ayırırım diyorum
Ama oğlum nasibi ile geliyor inşallah buna inanıyorum ben kısa sürede toplarız umarım
Bi araştır bakalım canım ama naneli şekerin Bi zararı olmaz diye düşünüyorumDeniyim bakayım canım bi deneyim naneli şekeri, acaba pastil falan kullanabiliyor muyum c vitaminli pastil alsam bi araştırayım
Geçmiş olsun canım olan olmuş artık seni de anlıyorum ama keyfi yapmamazlık değil ki bu bebeğin için. çok fazla canını sıkıp da üzme hem kendini hem bebeğiniTeşekkür ederim , elden bişey gelmiyor, uzuldugumle kaldım.Aritici da 2 gün önce takılmıştı.
Teşekkür ederim, çocukluğumdan beri rahatsızlığım var, annem çok uğraştı benim için, büyüdüm çalışma hayatı başladı ben çok mücadele ettim annem için.Birbirimiz için yaşadık hep.Allah razı olsun, bugün beni toplayan yine o oldu.Bi dışarı cikardi, kısa mesafe hava alıp geldik.
Teşekkür ederim,ister istemez üzülüyor insan, parkeyi tasinmadan önce yeni yaptirdik, artici 2 gün önce takıldı.Olacak olan oluyor.Bi işin ucundan da tutamayinca zoruma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?