2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kurtuluşu yoksa eşler inatcı olabılıyor bazı konularda

Benim eşimede cuma günü çok güzel bi iş teklifi geldı bizi epey rahat ettirebilecek ve istediği gibi bir iş , umarım şuanki işyerinde çıkış süreci zorlamazsa olumlu olur inşallah Bende bereketiyle geldiklerine çok inanıyorum biyerden oluyor Rabbim kısmetini veriyor kuzum

Allah kabul etsin canım ben oturarak kılabiliyorum sen ayakta devam mı
Evet ayakta kılıyorum canım, pek ağırlaşmadım daha sadece kalkarken yerden destek alıyorum. Elimden geldiği kadar da devam etmeye çalışıcam inşaallah bir sıkıntı olmadıkça

Hamilelikte bir kere aşerdim o da köpeğimin bisküvisiydi nasıl güzel geldi burnuma kokusu, hala o koku çok güzel geliyor. Çok değişik bir şey gerçekten

O morlu takımdan Pera’nın da var

İnşallah olur kuzum Sağlıkla gelsinlerbereketini de getiriyorlar kuzucuklar

Sevdıgımız seyler benzıyor demekkı ben var dıye cok alamadım ya bı kac sey ıste ya bol olması kıyafet yıkayamama durumlarında ıyı oluyor yoksa cok sık yıkayarak da yeter aslında
Bakalım yetecek mi nolacak eşine de çok sevindim. Bebek gelirken ya iş değişikliği ya ev değişikliği mutlaka bir şey oluyor. Güzelliklerle gelsinler minnoşlarımız Satilucky
O morlu takımdan Pera’nın da var
Oiyyy ne hoş aynı dönemin bebeleri giydirip fotolarını atarız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…